Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JiiHoo64

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1
Naiset / Vs: Ykkönen 2018
« : 13.10.18 - klo:17:14 »
Mites toi oikeasti menee, jos jotain tapahtuisi. Tuskin Pallokissat ensimmäinen täydennysmenettelyssä, vaan karsintaparin häviäjä varmaan menee ensin. Tosin Palloliiton tuntien, kaikki on mahdollista....
Pkissat kai on täydennysmenettelyssä vasta 3.
Mutta pliiton juuret ovat syvällä kalakukkomaassa, joten voidaan jopa sarja järjestelmää rukata, jotta kissat saadaan liigaan.

KuPsista puhumattakaan!

2
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 27.09.18 - klo:10:14 »
Jonkunlainen dejavu tässä kyllä tuli kun tuon kuuli! Eikös tuo AJ tehnyt ihan saman analyysin aikanaan ja mitäs tässä nyt on sitten tapahtunut? Piippi testeihin panostettiin ja kerrottiin kuinka ollaan kovassa kunnossa kansainvälisestikin. Eikö olla oltukaan? Vai voisiko syy olla jossain muussa, vaikka siinä että ei yhtään tiedetä mitä sillä pallolla tehdään!

Toki pitäähän sinun olla urheilija ja omata kovat tasot kestävyydessä, nopeuskestävyydessä ja nopeudessa, sekä riittävät voimatasot. Mutta kuten täälläkin on usein todettu, nuo ovat ne helpoimmin saavutettavat ominaisuudet, tuo kaikki muu onkin sitten vaikeampaa!

3
Maajoukkueet / Vs: 1998 - maajoukkue
« : 12.12.17 - klo:09:46 »
Hyvin paljon muistutti naisten maajoukkueen pelaamista AJ:n aikana, eli yksittäisten pelaajien ryntäilyä ja pitkää palloa toivotaan toivotaan tyylillä. Edelliset pelit olleet naisten majussa nyt toiveita herättäviä uuden koutsin tultua, saas nähdä miltä näyttää sitten kun oikeasti kovat vastustajat tulevat vastaan!?

Eli jos suurin piirtein yli puolet on nyt naisissa samoja pelaajia kuin edellisen koutsin aikana ja peli on ihan eri näköistä, niin luotetaan siihen, että tämäkin ikäluokka tuosta vielä parantaa paljon.

Mutta vaatiiko se sen koutsin vaihdon sitten?


4
Maajoukkueet / Vs: 1998 - maajoukkue
« : 12.12.17 - klo:00:36 »
Sääliksi käy pelaajia! Miten voi joukkuepeli olla noin järkyttävästi umpisolmussa? Molempiin suuntiin täysin sekavaa ja epämääräistä ryntäilyä! Lisäksi yksittäisten pelaajien tekninen suorittaminen, aivan onnetonta G junnu tason taapertamista!

Jos olis sitten edes fyysisesti pystytty panemaan kampoihin, mutta kun silläkin osa-alueella hävitään ihan pystyyn?

5
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 23.10.17 - klo:12:23 »
Hyvältä näytti Suomen peli, soljuvaa ja jopa vaivattoman näköistä oli rakentelu ja pallonhallinta. Ahtinen hyvä keskellä molempiin suuntiin. Rytmitti ja toiminta hyvin peliä edistävää, eikä mitään pakottamista, no lopussa tuli yksi paha menetys, josta joku kovempi ryhmä olisi saattanut rankaista, vaan nyt ei nämä rankaisseet!

Hieman yllättäen lehdessä Signeul kommentoi, että "pelasimme ajoittain liian monimutkaisesti ja hitaalla tempolla"? Juuri tuolla monimutkaisuudella ja erilaisilla rytmeillä minusta Suomi sai tuon pelin hallintaansa!

Hyökkäysalueella sitten olikin vaikeaa, toki yksi tolppa ja ylärima, mutta tuolla hallinnalla ja paikkojen rakentelulla, sekä yllättävän heppoisesti ja riskilinjalla peliä avaavalle vastustajalle, olisi pitänyt parikin maalia kyllä saada tehtyä.

6
Maajoukkueet / Vs: 2002 maajoukkue
« : 10.10.17 - klo:14:12 »
Banaanipotku Pahlman nyt vaihtunut Kalmariksi!

7
Naiset / Vs: Liiga 2017
« : 10.10.17 - klo:14:07 »
MM kehui eilen Ylen Jälkihiki osiossa, miten hyvä ja jännittävä tämä loppusarja systeemi on ollut kahtena kautena! No, varmaan tuo sitä nytkin oli tuon mestaruuden ratkaisseen pelin suhteen, mutta miten jännittävä se voisikaan olla, jos joku sarjataulukon alemmista joukkueista voisi vielä osallistua sotkemaan mitalitaisteluja jollain yllätysvoitolla loppumetreillä?

8
Nuoret / Vs: Laatuseurat junioreille
« : 22.08.17 - klo:09:45 »
Tutor tukea saavia seuroja nyt noin 1/3 osa aikaisemmista, mutta tuen piirissä olevia pelaajia kymmeniä tuhansia enemmän, sanoo Tihinen!?
Kertokaa tyhmälle, miten tuo yhtälö on oikein mahdollista? Niinkö, että keskitetään tuet isoimmille seuroille ja unohdetaan pienet?

9
Nuoret / Vs: TB Ykkönen A-lohko 2017
« : 20.08.17 - klo:21:37 »
Palloliitto on kyllä mennyt tässä yli-ikäisyyssäännössä takamus edellä puuhun, kun periaatteena piti lähinnä olla että se on mahdollisuus niille pelaajille, jotka eivät saa muutoin peliaikaa missään. Menestymisen tavoitteluun ei ollut tarkoitettu. Nyt ainakin A-lohkossa Kuusysi, Hertta ja WJK peluuttavat yli-ikäisiä jotka pelaavat isoja minuutteja myös naisissa. Tuskin muu tavoitteena kuin menestys. Samm näyttää tekevän pohjoisessa Sport ja TP-47. B-lohkon pöytäkirjoja en jaksanut alkaa vertailla.

Mites monta yli-ikäistä olet Hertalta bongannut? Tänäänkään ei tainnut olla yhtään listalla!?

10
Naiset / Vs: Ykkönen 2017
« : 19.08.17 - klo:21:15 »
Sääntöjä ei ole tehty rikottavaksi, vaan kierrettäväksi! Jossain se vielä osataan näköjään muita paremmin!

11
Naiset / Vs: Liiga 2017
« : 19.08.17 - klo:10:41 »
Todella hyvä ja rohkea mielipiteen esille tuonti, näitä lisää! :peukku_ylos:

Kun se Mettinenkin jaksaa jokaisessa mahdollisessa paikassa tuoda esillä tän "pelaajan laadukas arki" hokeman, jota on taas liiton työryhmässä jossain kohtaa kovinkin mahdettu aivoriihessä yhteisesti miettiä, niin tuosta sitä voisi sitten aloittaa laadukkaammaksi tekemään! Ihan perusasiat ensin kuntoon ja vasta sitten näitä kaiken maailman lillukan varsia niittämään!

12
Naiset / Vs: Naisten Suomen cup 2017
« : 17.08.17 - klo:14:02 »
Näin se varmaan onkin niin kuin matti arpoi. Mutta mikä siitä siirrosta tekee niin pahan asian että pitää itkee vonkuu asiasta monta päivää. Ei kiinnosta pelataanko elo vai syyskuussa kunhan pelataan ja lopuksi saadaan selville kuka sen cupin voittaa.

Herra varjele jos tämä cuppi jotain vielä kiinnostaisi, tai tähän vielä joukkueita alkaisi ilmoittautumaan mukaan! Ei mahtaisi kalenterivuosi riittää siinä tapauksessa läpipelaamiseen! Nyt muutama kierros ja ekat pelit aloitetaan hankien keskellä! Edellisen kierroksen peli FC Hertta -GBK pelattiin melkein 2 kk sitten, joten eihän tässä nyt millään seuraavaa kierrosta ole ehditty pelaamaan!  :peukku_alas:

13
Suomessa on aina perinteisesti alettu ottaa mallia jostain tietystä jalkapallon suuntauksesta, tai suur-maasta, kuten Englanti, Saksa, Ruotsi, Ajax seurakohtaisesti 90-luvun lopulla, jne.

Nyt saisi kyllä minusta oikeasti ottaakin mallia ja oppia tuosta Hollannista! Toki eihän se ihan sormia napsauttamalla käy!

14
No niin löytyihän niitä kapuloita!  :peukku_ylos:

15
"Leicester" jalkapallo jyrää tällä hetkellä! Fyysisyys, aggressiivisuus, erittäin tiivis ja varma puolustuspeli, vahvasti vastahyökkäämiseen painottunut hyökkäyspeli, jossa tilanteita on päättämässä huikealla prosentilla viimeistelevä kärki! Siinä tulevan Euroopan mestarin eväät!

No jospa emäntä maa vielä pistäisi kapuloita rattaisiin!

Sivuja: [1] 2 3 ... 14