Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JEREMIAS87

Sivuja: [1] 2 3
1
Maajoukkueet / Vs: 2005-maajoukkue
« : 07.08.20 - klo:11:09 »
Kyseinen pelaaja pelasi Pohjoisen joukkueessa B-tasolla. B-tason peleissä teki maaleja neljässä pelissä (siis puoliajassa) kuudesta, ja kolmessa tuo oli ratkaiseva voittomaali. Tilastot eivät kerro mikäli pelaaja oli kentällä näissä kahdessa muussa pelissä, missä ei hänelle ollut maalimerkintöjä. Sijoituspelissä pelaaja ei ollut mukana Allstar-nimeämisen johdosta.

https://www.palloliitto.fi/helmari/tulokset?group=2

Asiasta kymmenenteen. Juuri alkaneessa huuhkaja turnauksessa on kolme lohkoa A, B ja C, joista kaikilla joukkueilla on mahdollisuus voittaa turnaus.
Ei siis ole mitään keinotekoisesti poliittisilla päätöksillä valittuja A ja B tasoja.

2
Maajoukkueet / Vs: 2005-maajoukkue
« : 31.07.20 - klo:18:08 »
Onko kenenkään muun mielestä absurdia, että palloliitto ei kykene pitämään live tulospalvelua. Live kuvaus ei lienee mahdollista vielä 2020 luvulla. Voisi kuvitella, että koteihin jääneet jalkapalloperheet olisivat kiinnostuneita peleistä.
Tämä yhteinen jalkapallo perhe taitaa olla vaan sanahelinää? Vai mitä Pekko Söderström? U15 tyttöjen maajoukkueen päävalmentaja. Uusimaa, Helsinki.

 

3
Maajoukkueet / Vs: 2005-maajoukkue
« : 30.07.20 - klo:19:49 »
Helmari turnaus on kuulemma alkanut. Livekuvaa ei ole ja tulospalvelukaan ei näytä toimivan asiallisesti. Hyvin te vedätte siellä liitossa...
Miettinen hehkuttaa liiton sivuilla, että pääsee selostamaan viimeisen pelin.. on tämä melkoista hommaa..

4
Maajoukkueet / Vs: 2005-maajoukkue
« : 22.07.20 - klo:13:14 »
Eipä varmaan sen ihmeempää muuallakaan...vuotuisasti Jyväskylä ja Oulu ollut vahvoilla, kun aluevalmentajat sieltä. Tarkkailua ei viitsitä tehdä muualla.

Tuntematta valintamenettelyitä on "puolen-suomen" joukkue pohjoinen laitettu B-tasolle, jotta esim. länsi 2 ja moni muu on saatu ykköstasolle jne. Ei ole tainnut pohjoisen aluevalmentajalla olla vaikutusvaltaa..Jotta kyllähän nämä pelkkää politiikkaa ovat.

Itselläni ei nyt tällä kertaa intohimoja tähän sen kummemmin ole, mutta toivotaan, että pelaajat pysyvät terveinä ja vanhemmat jää pyydetysti kotiin.

5
Nuoret / Vs: BSM karsinta 2020
« : 17.01.20 - klo:20:16 »
Miksi kukaan -01 syntynyt pelaaja pelaisi karsintoja, jossa on 02,03,04,05 ikäisiä?

Pitää olla melko elämäänsä kyllästynyt valmentaja, joka laittaa 19-vuotiaita pelaamaan ko.karsintoja.

Mikä on 01-pelaajan oma peruste pelata ko.pelejä? Täysi-ikäisiä junnu peleissä?

7
Maajoukkueet / Vs: 2005-maajoukkue
« : 03.10.19 - klo:18:39 »
Hong Kong ja Thaimaa huomattavasti tasokkaampia vastustajia, ainakin pelivideon perusteella. Voihan myös olla, että Suomen 2005 ikäluokasta löytyy erinomaisia pelaajia laajalla rintamalla. :peukku_ylos:


Urheilullisesti paljonkin eväitä tulevaisuuteen. Pelaajat saavat kolme peliä + harjoitukset + oppivat myös viikon reissulla, hirvittävässä kuumuudessa, valmistautumisen, nestetankkauksen yms. merkityksen.


Voisivatko kiirastuli ja ohilaukaus kertoa, tuon ikuisen katkeruutenne syyt? Avatkaa nyt ihmeessä asiaa, joko täällä tai ammatti-auttajilla.

Eihän aivan kaikki voi huonosti olla, vaikka moni asia onkin mennyt vuosien saatossa maju-toiminnassa huonosti. Kuitenkin pitäisi ajatella asiaa pelaajien kannalta positiivisesti ja uskoa parempaan tulevaisuuteen.

8
Maajoukkueet / Vs: 2005-maajoukkue
« : 17.09.19 - klo:21:50 »
Näyttää menneen kovasti tunteisiin tämä tapahtuma. Miksi?Kun katselee kylmästi ikäluokan tuloksia niin aika loogiselta nuo valinnat näyttää. Tässä ikäluokassa näyttää alueelliset erot jopa poikkeuksellisen suurilta.

Tälläkin foorumilla on kovasti vaadittu tuloksiin ja todellisiin kykyihin perustuvaa majutoimintaa. Nyt kun siihen nähtävästi pyritään, niin alueelliset kiintiöpaikat ovat yhtäkkiä uskottavan toiminnan perusedellytyksiä. Kannattaisiko esim. Lännessä miettiä oikeasti mikä on tyttöfutistoiminnan taso? Ja ehkä tehdä asialle jotain.


Hyvä analyysi. Näitä lisää. Valtavien tunnekuohujen vallassa näyttää osa kommentoijista olevan. Muistakaa arvon foorumilaiset, että jos valitaan pelipaikoittain 16 kenttäpelaajaa, niin se on karkeasti 1-2 pelaaja/pelipaikka, siis koko Suomesta. Väistämättä jää myös hyviä pelaajia valitsematta. Varmasti oikeat on valittu ja virheitä aina tehdään :)

Tapaa olla jalkapallossa, niin seura kuin maajoukkue tasolla, että valmentajat valitsee pelaajat.9
Naiset / Vs: Liiga 2019
« : 28.06.19 - klo:18:07 »
Myranilla taisi eilen olla täysi penkki.  Ulkkariavuista molari on lupaava.  Parin viikon päästä uusi ulkkari.  Laskinko oikein että viides ulkomaanapu?
Myranilla ja Onsilla tulee tiukka kisa suorasta tippujasta. Vai tuleeko Ilves sotkemaan tätä?


Mitä järkeä on tuossa Myyranin toiminnassa? Lisenssi pois. Ei edistä suomalaista fudista yhtään. Nyt palloliitto hereillä!


Mitä sanoo kehittämispäällikkö Heidi Pihlaja? Pitäisikö kaikki joukkueet olla täynnä ulkkareita? Amatööri sarjassa, Suomessa?

10
Maajoukkueet / Vs: 2000-maajoukkue
« : 10.04.19 - klo:08:16 »
Dramatiikkaa riitti!

Nyt on tärkeätä, että ei takerruta lopputulokseen, vaan palastellaan ne asiat, mitkä lopputulokseen vaikuttivat. Ja tämän jälkeen ymmärretään, että jatkossa mikä tahansa edellisistä havaituista laatupoikkeamista, kun hoidetaan paremmin, tulos on jo eri ja parempi. Lukuisia pieniä mahdollisuuksia, jotka helposti on tehtävissä paremmin (ei siis mitään loppuhetkien mörköä, jossa suomalainen suuri yleisö helposti velloo).

Jos nyt vaikka aluksi valmennukselle potkut. Toiseksi hieman vähemmän näitä -01 pelaajia.
No toisaalta mitä väliä taaskaan se myöhäistä enää rykiä, kun paskat on housussa.

Lisätään vaan listaan palloliiton tuhoamat ikäluokka maajoukkueet: 97,98,99,00..

Kuka tai ketkä näitä muuten valmensi?...

11
Maajoukkueet / Vs: 1999-maajoukkue
« : 18.09.17 - klo:23:06 »
"Elite round draw (Nyon): 24 November
Elite round: 2–10 April & 4–12 June
Finals draw (Switzerland): tbc June
Final tournament (Switzerland): 18–30 July
Switzerland will become the first nation to stage the eight-team final tournament more than once"


Onko tuo nyt ymmärrettävissä niin, että huhti, kesä ja heinäkuussa ei pelata Naisten liigaa?


12
Maajoukkueet / Vs: 1999-maajoukkue
« : 18.09.17 - klo:20:27 »
miten tämän nätisti sanoisi? se että yksi tulkki on taitava ei tee muista pelaajista surkeita , eikä heidän suorituksiaan surkeita. joukkueessa on yleensä enemmän kuin yksi pelaaja , ja luonnollista on että heistä joku on toisia parempi. 99- pelaa helkkarin hyvin, eikä se heidän vikansa ole, että naisten liiga ei teitä miellytä.


Miten se näyttäsi, että nämä -99:t EI pelaa mitenkään hyvin. Serbeillä näyttää peli kulkevan paljon paremmin, vaikkeivat ole spl-talenttipelaajia.

70 min pelattu ja nämä 99:t lähinnä kävelee päättömästi ei ole futista ainakaan tämä. No toivotaan loput 20 min kulkee, kuin unelma.

13
Maajoukkueet / Vs: 1999-maajoukkue
« : 13.09.17 - klo:11:29 »
Pohjalaisena olen oppinut vanhan totuuden: "Hulluille ja herroille ei kannata näyttää puolivalmista". Karsinnat on vielä kesken. Suomi tulee menemään saletisti jatkoon. Näin joukkueen harjoituspelin lauantaina TiPS:n poikia vastaan sekä eilisen pelin Eerikkilässä. Eilen joukkue oli kalpea varjo lauantaisesta. Tulkin istutus keskikentälle tällä aikataululla ei onnistunut. Tilanne tulee varmasti paranemaan jatkossa.

FM

Näin varmastikin sitten on. Peluutus virheitä. Sattuuhan näitä. Seuraavasta reilu voitto.

Miten Tips-pojat olivatko ykkösjoukkueella vaiko haasteella liikkeellä?

Israelinhan piti pelata samalla tavalla:) Perhana, kun kuitenkin pistivät suurella sydämellä kampoihin ja tekivät vielä maalinkin ryökäleet:)


Googlettaminen on ihan hyvä tapa saada tietoa:) Korjatkaa, jos olen väärässä ja nöyrimmät anteeksi pyyntöni, jos näin on:

Marianne Miettisellä ja palloliiton tiedottajilla unohtui iloisesti mainita, että kyseessä oli poikien haaste/harraste joukkue.

Ohjeistuksen pojille spl:n tiedotteen mukaan oli antanut Pekko Södeström. Mikä on poikien sarjataso Suomessa?

14
Maajoukkueet / Vs: 1999-maajoukkue
« : 13.09.17 - klo:09:21 »
Toivotäan että Suomen taso nousee seuraavissa peleissä. Eilinen peli oli useammalta alisuorittamista. Paineitako vai huonoa valmistautumista?

Aivanhan nuo olivat omalla tasollaan. Puolet jotain ihme talenttipelaajia, missä se näkyy? Samaa kohellusta alusta loppuun. Tässä se on se suomen taso. Jotain tarttis tehrä toisin.

Kysymys Pekko Söderströmille? Miten eilisessä pelissä näkyi nuorten talenttien arjen tekemisen parantuminen ja vetämiltäsi talentti leireiltä saatu oppi? Onko Israelilla vastaavaa huippu keksintöä?

Muutos ehdotus: opetellaan ensin pienestä pitäen pelaamaan jalkapalloa. Ei onnistu nykyisillä liiton toimilla eli kaikille potkut.

"Toki pitää nostaa Israelille hattu, he taistelivat suurelle sydämellä, Suomen päävalmentaja Marianne Miettinen sanoi." Toivottavasti ei tullut yllätyksenä, että maajoukkueessa taistelivat suurella sydämellä!
15
Naiset / Vs: Liiga 2017
« : 30.08.17 - klo:11:54 »
Kysymyksiä alla mainituille vastuu henkilöille (yhteistiedot kopioitu Naisten Liigan www-sivuilta):

Onko Naisten Liiga päätetty tuhota?
Miksi Elokuussa oli pelitauko ja nyt myös syyskuussa?
Mihin tällä pyritään?
Eivätkö seurat, yleisö, sponsorit ole tärkeitä Naisten Liigalle?
Kuka tästä kaikesta "kehityksestä" vastaa?

Pitäisikö koko sarjaohjelma miettiä uusiksi ensivuodeksi, kun elo- syyskuussa ei voida pelata?

Siirrytäänkö pelaamaan talvikaudeksi halleihin? (nurmella ei pelata kesälläkään) Ratkaisupelit Toukokuussa ulkona? Tehkää jotakin, voiko näin jatkua?

Jään odottamaan palloliiton tiedotetta asiasta.

Ystävällisesti suomalaisen naisfutiksen puolesta

Jeremias

ps. En turhaan vaivaa teitä henkilökohtaisiin sähköposteihin, koska olette varmaankin niin kiireisiä tämän Naisten Liigan jatkuvan kehitystyön kanssa.

Naisten Liigan vastuuhenkilöt
 
PETER LUNDSTRÖM
kilpailupäällikkö
GSM 050 380 0059
peter.lundstrom(a)palloliitto.fi
MINTTU KORSBERG
seuratoiminnan asiantuntija
040 589 3632
minttu.korsberg(a)palloliitto.fi

Sivuja: [1] 2 3