Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - fingerström

Sivuja: [1]
1
Naiset / Pelaajaksi Helsingin Ponnistukseen?
« : 19.12.19 - klo:18:10 »
Ponnarit perustavat naisten joukkueen. Sitä yritettiin jo viime vuonna, mutta silloin ei vielä rahkeet riittäneet. Nyt sitten uudelleen ja paremmalla menestyksellä.

Joukkue aloittaa toimintansa nelosesta ja toiminnan määrittelyksi sopii ehkä tavoitteellinen harrastus. Jos nousua pukkaa, otetaan se vastaan, mutta siitä ei oteta paineita. Joukkueen rungon tulevat muodostamaan ns. yli-ikäiset ja yli-ikäistyvät juniorit. Valmentajana toimii Kontun tyttö- ja naisjoukkueista tuttu Santtu Luoto.

Joukkue treenaa kaksi kertaa viikossa ja ekat treenit ovat torstaina 2.1 Haapaniemen kentällä.

Jos kiinnostaa, tervetuloa kokeilemaan. Linkki tiedotteeseen ja tulevaan joukkueen kotisivuun yhteys- ja treenitietoineen on
http://www.helsinginponnistus.fi/joukkueet/naiset-4-div/

2
Naiset / Vs: Ponnarit perustaa naisjoukkueen
« : 16.01.19 - klo:19:39 »
Helsingin Ponnistus jättäytyi vielä täksi vuodeksi ulos sarjoista. Joukkueen kasaaminen oli vielä turhan hankalaa. Kumminkin, junnupuolella on hyvää kasvua ja junnuiän ohittaviakin alkaa olla jo jonkin verran, joten kyllä tämä tästä. Tarkoitushan on lähteä liikkeelle siten, että jatkuvuus on taattu eikä, kuten monasti ja meilläkin edellisellä kerralla, kaveriporukalla, jonka innon / ajan  loppuessa homma on siinä.

3
Naiset / Ponnarit perustaa naisjoukkueen
« : 03.12.18 - klo:18:47 »
Helsingin Ponnistus perustaa kaudelle 2019 pitkän tauon jälkeen naisjoukkueen. Joukkue aloittaa Helsingin piirin nelosesta ja jollain tähtäimellä on tarkoitus hilautua ylöspäin. Ponnistuksen junioripuoli on vaiheessa, jossa vanhemmissa ikäluokissa alkaa olla "yli-ikäisiä" pelaajia, joten aikuisjoukkueen perustaminen on luontevaa. Nuoremmissa ikäluokissa on pelaajia jo määrällisestikin hyvin, joten joukkueella tulee olemaan myös jatkuvuutta. Joukkueen päävalmentajaksi on ryhtynyt Vesa Hellgren, joka on muutaman vuoden valmentanut HIFK:n naisia.

Joukkueella on avoimet treenit joulukuun puolella 9.12 ja 16.12 klo 11-12 Haapaniemen tekonurmella, joka tulee olemaan myös joukkueen kotikenttä. Varsinaiset treenit aloitetaan ensi vuoden puolella. Jos on kiinnostusta, junioritaustaa, pelitaustaa esimerkiksi harrastejengeistä ja intoa harrastaa tavoitteellisesti, tervetuloa!

Yhteydet ja kysymykset reijo.sormunen@helsinginponnistus.fi

Sivuja: [1]