Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Talin tintti

Sivuja: [1]
1
Nuoret / Vs: BSM karsinta 2020
« : 20.01.20 - klo:07:45 »
01-syntyneet yli-ikäiset ovat karsinnoissa liiton luvan kanssa sallittu, max kax. Ensimmäisen karsintakiekan käytetyt YI-pelaajat, niitähän saa seurat vielä lisäillä jos on liitua millä piirtää:

EBK Saga Hakonen, Ida Vuorinen

HauPa Ronja Ohtonen

Ilves Aleksandra Ketola

KPV YJ Jonna Korkiakangas, Moa Widjeskog

P-Iirot YJ Mira Pärssinen, Roosa Virtala

PK-35 Dolma Gurung, Martta Laitinen

PKKU Leena Salmela

TP-47 Noora Koivurova

TPS/KaaPo YJ Jatta Keskitalo,  Nella Kettunen

VIFK Ida Antus


Ei käyttänyt yli-ikäisiä (vielä):

EPS, ei edes 02-syntyneitä

FC Honka, vain muutama edes 02-syntynyt

HJK, mutta hassupaitaisilla on sentään paljon 02-syntyneitä

JyPK

NJS, vain muutama edes 02-syntynyt

ONS

2
Nuoret / Vs: BSM karsinta 2020
« : 17.01.20 - klo:21:25 »
Sama ongelma kaikilla, pelaajia hädin tuskin kaksi kentällistä. EBK joutui ottamaan pöytäkirjan mukaan YI-kapteeninkin liigaringistä. Kysymys lähinnä siitä, että ei ole vara olla ottamatta, kilpavarustelu on kovaa, pelaajien mieleen on helppo vaikuttaa, try-out tai keep out. Paine kaikilla saada SM-status, voi sitten siirtää karsinnan avainpelaajat naisiin ja höntsätä SM-tasolla.

3
Naiset / Vs: Liiga 2020
« : 16.01.20 - klo:16:10 »
Game on! Nyt ei kiusattu edes hallitsevaa mestaria kun oli oikea seura.

Lisenssimenettelyn tässä vaiheessa tarkasteltiin

- seurojen taloutta (kenelläkään ei tasapuolisesti rahaa, mutta suunnitelma miten pikkujunioreilta sitä saadaan kerättyä edareille),

- olosuhteita (muutama kiva stadion, mutta kyllä kunnan aidattu tekonurmikin käy, yleisöä kun ei paikalle saada, kohderyhmä samaan aikaan omissa peleissä joko pelaajina tai toimihenkilöinä),

- urheilullista toimintaa (junnuilla ja opiskelijoilla mennään, sopimus on kirjoitettu oikein kuvan kanssa internettiin, eipä tarvi maksaa kenellekkään ja jaksavat harjoitella iltaisin, isi tuo harkkoihin tai äiti lainaa autoa. Loppujen, liigaan ja majuihin sopimattomien 01- ja 02-ikäluokkien tyttöjen on vuoro haihtua kentiltä)

- ja oikeudellisia kriteereitä (?)

4
Nuoret / Vs: BSM karsinta 2020
« : 14.01.20 - klo:16:16 »

HJK
Pitkäjänteisyydestä ei jälleen tietoakaan kun porukkaa tulee ja menee ovista ja ikkunoista ja valmennuskaruselli jatkuu. Jotenkin huippuyksilöt nousevat jälleen sieltä esiin ja varmasti on neljän joukossa. Vaikka hävisikin JyPK:lle, niin ehti myös voittaa nämä 6-1, mikä kertoo todellisesta iskukyvystä hyökkäyksessä. Klubin 05-porukassa muutamia parempia tyttöjä kuin osa nyt ringissä olevista 04-pelaajista.
EBK
Hyvä valmennus junnuvuosina kantanut tänne saakka, nyt kantaporukka isolta osalta hajonnut. Nykyinen valmentaja ollut muutaman kauden jo. Hongasta muutamia ulosjääneitä rosterissa. Vaikea kausi tulossa, mutta tarjoilee pähkinän purtavaksi jokaisessa pelissä, rutiini on vahva. Aseena maalivahdin valtava avauspotku hyökkääjille ja ylipäätään nopea suunnanmuutospeli. Naiset Kakkosessa.
PK-35
Suurissa vaikeuksissa ison mutta laadukkaan rosterin kanssa, joka ei vielä ainakaan soi. Puolustus isoin ongelma. Valmennus vaihtui, paljon uusia pelaajia, hetken se vie, mutta paljon hyviä tyttöjä on laittaa niin kentälle kuin penkillekin. Tyhjensi VJS:n naispolun. Tällä joukkueella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin selvitä SM-sarjaan, naisissa ei ole pelipaikkoja ollenkaan.
TPS/KaaPo
Joukkue on aivan eri levelillä kuin B:n Ykkösessä oli, kova avaus heillä kaikkien ollessa paikalla, ehkä kovin. Karsinnat menevät vielä hyvin, liiganaiset vievät sitten osansa. Valmennuksesta ei tietoa mulla.
FC Honka
Suurissa vaikeuksissa ison rosterin kanssa, joka ei vielä ainakaan soi. Yhteispeli isoin ongelma kahden täysin erilaisen harjoituskulttuurin ja pelitavan törmätessä toisiinsa. Honka teki vuoden kaappauksen tyhjentäessään EPS:in yhden ikäluokan. Tämä EPS:in vanha runko kantaakin tulosvastuun, ja jos ei kanna, ei asiaa eteenpäin. Sama valmentaja jatkaa.
EPS
Todellakin pysyy jokaisen karsintajengin kyydissä. Valtavan nopea ryhmä, hyvä yhteishenki ja hyvähenkinen, pelaajia tukeva valmennus kantavat joukkuetta. EPS:issä tehty pitkäjänteisesti työtä toimivalla metodilla ja näkyy kaikessa tekemisessä. Naiset Kakkosessa.
PKKU
Pelasi Hongan kanssa 0-0 juuri ennen sarjan alkua, kamppailee myöskin tasapäisesti ihan joka joukkueen kanssa. Kokeneemmat B-tytöt tukevat nuorempia, onnistuessaan balanssi voi olla vahva, oli tärkeätä että moni vanhemmista pelaajista jäi ryhmään kun niin usea poistui. Uusi valmentaja, joukkueen tulevaisuus kirkas kun vahva 05-joukkue tulossa perässä. Naiset Ykkösessä.
NJS
Pelaajat palanneet karsintoihin takaisin yhteen C:stä ja naisista, tuttu vaativa valmentaja, kova tahti pelaamisessa. Voitti PK-35:n Talissa 4-2 juuri ennen sarjan alkua, useita huippunopeita pelaajia, maalivahtikin tässä pelissä varsin vakuuttava, taisi olla uusi. Ainakaan PK:ta vastaan ei tietoakaan hyökkäyspelaamisen heikkouksista. Naisten Ykkönen vie heidänkin pelaajat karsinnan jälkeen.

Sivuja: [1]