Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - klubimies

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Futsal / Vs: Naisten Futsal Liiga 2014-2015
« : 15.02.15 - klo:16:59 »
Silminnäkijähavainto:

ACE -FC Sport 5-4 (3-2).

Tämä merkitsee, että ACE ottaa mitalin.

Onnittelut ACE:lle :peukku_ylos:

---

Hieman kommentteja pelistä:

Viihdyttävä ja tasaväkisyydessään jännittävä ottelu. ACE aloitti maalinteon, mutta Sport kuittaisi ACE:n johdon aina varsin nopeasti. Toisen jakson alkupuoli enteili jopa ottelun kääntymistä Sportille, joka sai pallon liikkumaan sujuvasti ja tarkasti ajoittain varsin näyttävillä kuvioilla. ACE kuitenkin punnersi voiton ehkä epä-ACEmaisesti vahvalla yksilöiden nousulla. Erityisesti toisen jakson puolivälissä kaksi maalia tehnyt Susanna Savijoki ja vahvasti taistellut Jenni Laatikainen olivat minun mielestäni ne avainpelaajat, jotka ACE:n voiton turvasivat.
Nämä tällaisina subjektiivisina havaintoina.

2
Futsal / Vs: Naisten Futsal Liiga 2014-2015
« : 04.02.15 - klo:20:41 »
Tulospalvelun kertomaa:

GFT - ACE 4-5 (3-3)

Sarjataulukko ja otteluohjelma
Maria Mäntylä tehnyt hattutempun.

Karkumatka ei ihan vielä riitä, mutta nyt ACE otti ison askel kohti pronssia.  :peukku_ylos:

3
Naiset / Vs: Ykkönen 2014
« : 27.09.14 - klo:21:47 »
Mitäs Rasmuksella on TuWe:n toimintaa vastaan? Antaa naisten pelata ja valmentajan valmentaa. Haaveita pitää kauden alussa ollakkin. Eihän sitä voi etukateen tietää, miten kauden aikana menestyy.

Rasmuksen kantsis muuten opetella käyttämään foorumin kielioppia (= mm. lainaukset), jotta avautumiset ovat järkevällä tavalla luettavissa!
No joo, sehän on tärkeetä tämä kieliopppi mutta hyvin sinäkin tunnut kuitenkin ymmärtävä tekstit
vaikkakin et asiaa eli lue uudestaa aikaisempi viesti tänään. TuWen toimintaa minulla ei ole mitään vastaan. Kysenalaistan tämän "vaihtoruletin" sekä jatkon nais "potkupalloilussa", ei omia junnuja vaan aina otetaan muiden "ylijäämät". Kuinka kestävää tämä voi olla?
Montako virhettä löydät, ole tarkkana. ;)

TuWe:n B-junnut pelaa SaTuTan naisten kolmosta ja on aivan hilkulla nousta kakkoseen ensi kaudeksi, jolloin osa B-ikäisistä "muuttuu" naisiksi. Eikä monella muullakaan ykkösen joukkueella ole omia B-junnuja. Kyllä Turussa pelaajia riittää, vaikka niitä ei itse kasvatakaan. Kasvattajaseuroja palkitaan sitten Liiton kautta kasvattajarahalla.

Löytyi muutama kielioppivihre sittenkin ja joitakin pilkkuja voisi lisätä luettavuuden selkeyttämiseksi ;)
[/quote
,
Mitä, näiden, B-junnujen, jälkeen,? Odotetaan, että, Tepsistä, jää, jotain,yli. Mieti miten pilkut laitat. ;)

OT, mutta ihan vihjeenä Rasmukselle: älä kirjoita omaa tekstiäsi lainauksen sisään. Jos teet niin, on vaikea nähdä mitä lainaat ja mitä kirjoitat itse. Luulin Ekin tarkoittaneen tätä, eikä lainaus- tai muita välimerkkejä. Eli aloita oma tekstisi vasta viimeisen /quote-ohjauskomennon jälkeen.

edit: eikä quoteista kannata jättää noita hakasulkuja pois, silloin lainaukset menevät varmasti sekaisin. 8)

4
Naiset / Vs: Ykkönen 2014
« : 22.09.14 - klo:14:20 »
Erkoista raportointia taasen palloverkossa... Yilves-Peik 7-0; pöytäkirjan mukaan kuitenkin Peik tehnyt kaikki maalit. Pkku-Tips 0-1; pöytäkirjan mukaan Tips tehnyt oman maalin. No, ainakin paikan päällä olleet tietävät totuuden.

PKKU - TiPS merkintä on kyllä ihan oikein, kysymyksessä oli rangaistuspotkusta tehty maali. Oma maali näkyy punertavana pallona.

Kertokaa nyt meillekin, jotka eivät Ylöjärvellä olleet paikalla, mikä oli ottelun lopputulos. Palloverkon mukaan siis PeiK on merkitty voittajaksi:
tulokset palloverkossa.
Eilen live-seurannasta katselin tilanteen kehittymistä, ja kyllä pöytäkirjan sisältö ja lopputulos mielestäni vastaavat toisiaan. Ovatko siis sekä maalintekijät että voitto merkitty väärälle joukkueelle?

5
Naiset / Vs: Ykkönen 2014
« : 02.02.14 - klo:16:28 »
Eiköhän TJK:n taru loppunut siihen kun futsalin osaajat siirtyivät naapurin keltapaitoihin. Ei näin monta pelaajaa voi mikään seura menettää talven aikana, vai voiko ? Sitten tämä Laten TPV:n nosto   ykköseen suoraan kolmosesta kun saivat kuitenkin paikan kakkosesta B-lohkosta, ei nyt ymmärrä ? Olis täälläkin käyttöä Kykkäsillä mutta toinen keltapaita ne hoitaa kuitenkin mukaansa.

Saamani tiedon mukaan TJK:n pelaajista kymmenkunta oli jatkamassa pelaamista, sarjapaikkaa ja halukkaat näistä kymmenestä pelaajasta siirtyisivät TPV:hen. Mikä tässä kuviossa ei olisi toiminut? Jonna K. on vissiin jälleen lopettamassa, osa siirtyy TPV:hen ja Pia ja Prinsessa YIlvekseen.
Tätä futsal kuvioo en julkisesti halua kommentoida

Sohwalle kommentiksi: futsal ja jalkapallo ovat eläneet ennenkin omaa elämäänsä. Moni TJK:n jalkapalloilija on pelannut/pelaa futsalia esim. ACEssa, taannoin heitä pelasi Mad Maxissa, toisaalta TJK:ssa on futsalia pelannut jokunen ilvesläinen. Eli ei tuo futsal-joukkueen katominen sinänsä jalkapallopuolen kannalta sen kummempaa merkitse.

Iston kanssa samaa mieltä, että toimihenkilöpulan ja oman junioritoiminnan katoamisen ansiosta TJK:n toiminta on ajoittain ennenkin ollut veitsenterällä. Tämä on todella harmi, sillä pelillisestihän on välillä pärjätty mainiostikin: Cup-menestys 2012 ja oliko se toistaiseksi viimeinen yksilohkoinen Naisten Ykkönen, jossa sijoituttiin neljänneksi. TJK:n asioita jo jonkin aikaa etäämmältä katselleena en tiedä millaisia neuvotteluja asiasta käytiin, mutta mielenkiintoinen olisi tuo Iston esilletuoma TJK-TPV -kuvio toteutuessaan ollut. TPV:n sivujen otteluraporteistahan vähitellen paljastuu varsin kokeneita pelaajia:
EBK-TPV .
Joukkueita yhdistämällä olisi ehkä Naisten Ykkösessä pärjäävä joukkue syntynyt.


6
Futsal / Vs: Naisten Futsal Liiga 2013 - 2014
« : 28.10.13 - klo:14:19 »
Velholle menneistä vuosista  :peukku_ylos:

Samoin Velholle kiitokset ja :peukku_ylos:

Pitkään Klubin kuvioissa (joskaan en futsalin puolella) mukana olleena pidän TJK:n luopumista tavattoman surullisena uutisena.  :-[ Ja harmin paikka tietenkin on, että tämä tapahtuu näin lähellä sarjan alkua.

7
Futsal / Vs: Naisten Futsal Liiga 2013 - 2014
« : 27.10.13 - klo:16:58 »
Voisiko/haluaisiko joku hieman valottaa, millaista pelaajaliikennettä joukkueiden välillä on tapahtunut? Erityisesti kiinnostaa keskustelun alla ollut TJK -> Ilves -liikenne.

Jos minkään joukkueen taustoissa ei toimi, ei ihan ensi käden tietoa joukkueiden koostumuksista saa. Kuinka ajantasalla eri joukkueiden nettisivut ovat tässä vaiheessa kautta? Sen verran pengoin, että huomasin ACE:n päivittäneen  pelaajalistansa vaikka joukkuekuva onkin edelliskaudelta.

8
Naiset / Vs: Ykkönen 2013
« : 13.09.13 - klo:07:41 »

Kuusysi - TJK  2-2 (1-2).

Klubi ja HJS säilyttivät sarjapaikkansa.


 :peukku_ylos: TJK:lle.  Tiukka paikka. Jotenkin harmittaa Kuusysin puolesta. Kuuluu kyllä ykköseen.

Ei kuulu.

Koska HJS voitti oikeat pelit.

Koska toisen lohkon säilyvät ovat paljon parempia, ihan varppina.TJK:lle  :peukku_ylos::tuoppi:

Lintusen sarkasmille  :peukku_ylos:

Sarjajärjestelmälle  :peukku_alas:

9
Naiset / Vs: Ykkönen 2013
« : 21.08.13 - klo:17:21 »

Tampereen "el derbin" kooste (n. 2x15 min) löytyy nyt full HD-tasoisena tuubista courtesy of YIlveksen videomaisteri AR.

1. puoliaika http://youtu.be/PtKXqNSezaM
2. puoliaika http://youtu.be/NCwnd-pCeFw

Enjoy.


Nyt nähtiin Ipalta hyviä yksilösuorituksia, mutta on kyllä kapeaa tuo hyökkäyspuoliskon peli.


Aika erilaiselta näyttää joukkueiden pelinrakentelu kyllä.  Ipa tosiaan erittäin suoraviivainen ja tehokas, mutta miten pitkälle kantaa, jos/kun joku pistää bussin parkkiin?


Kyllä tarvii nostaa hattua TJKn hyökkäyksille, koko kentän prässikin ihan kiitettävää. Koska ipan hyökkäystapa oli vissiin tiedossa, olisi sitä voinut puolustus ennakoida aiemmin. Yleisesti ottaen TJK kehittynyt hienosti viime kauteen verrattuna, siitä onnittelut joukkueelle ja tietysti valmentajalle.

Kiitokset Giallo e Nero mainioista videokoosteista. :peukku_ylos:
Itse pelin jälkeen lopputulosta murehtiessani ajattelin jo nähneeni jonkinasteisia aistiharhoja TJK:n tyylikkäistä ja vaarallisista hyökkäyksistä. Nämä videot kyllä osoittavat, että hyökkäyssuunta toimi ajoittain erinomaisesti - joskin maaleja syntyi vain yksi. Samoin keskikolmanneksella palloja voitettiin varsin mukavasti. Harmi tosiaan, että puolustuspäässä nopeille juoksuille puolustuksen taakse jäi noin paljon tilaa.

10
Naiset / Vs: Ykkönen 2013
« : 05.08.13 - klo:22:34 »
:peukku_ylos: TJK:lle. Joukkue on ihan mahtava sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Porokin  8) näkyy taas olleen mukana.

Välillä näytti hieman niukalta tuo TJK:n rosteri, mutta nythän asiat tuntuvat olevan paljon paremmassa jamassa.  :peukku_ylos:
Mielenkiintoinen paikalliskamppailu odotettavissa ensi viikon tiistaina Tammelan pallokentällä.

11
Naiset / Vs: Ykkönen 2013
« : 20.07.13 - klo:12:51 »
Jos joku on menossa tänään Ratinaan katsomaan naisten ykköstä, niin paras mieluummin suunnata matka kohti Tammelan stadionia. Ratinassa on meneillään Tammerfest. Siis

TJK - JyPK klo 16.00 Tammelassa lauantaina 20.7.2013.

Varmuuden vuoksi asiasta näin viime tinkaan tiedottelen.

12
Naiset / Vs: Ykkönen 2013
« : 18.05.13 - klo:18:22 »

13
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko 2013
« : 02.04.13 - klo:08:26 »

En usko, että saa YIlveksen kaltaisessa joukkueessa paljoakaan vastuuta. Ei ole talven aikana neppailut tarpeeksi jalkapallolle hyödyllistä futsalia, vaan on tuhlannut aikaa harjoittelemalla ja pelaamalla jalkapalloa  ;)


Joo, huomattiin heti sama ja passitettiin Louisa hetki sitten kotimatkalle.  Lumen kolauskin sujui melko huonosti.Olisitte nyt antaneet tilaisuuden. Jospa olisi hyvinkin kauden kuluessa päässyt Kakkosen kyytiin, olisi mahdollisesti päässyt farmisopimuksen kautta myös ottamaan tuntumaa Naisten Ykköseen - ainakin nähnyt kovempien sarjojen meininkiä.

15
Naiset / Vs: Harjoitusottelut silly season 2012-13
« : 23.03.13 - klo:20:30 »
23.3.2013 Pirkkahallissa Harjoitusottelu TJK - FC Kontu

jos pysyin laskuissa, lopputulos oli 9 - 1 kotijoukkueelle. Ottelu pelattiin kolmena n. puolen tunnin jaksona. Kontu teki maalinsa muutaman minuutin pelin jälkeen kulmapotkutilanteesta viitosen alueen etuosaan annetun keskityksestä. Sen jälkeen vierailijat eivät juuri kotijoukkueen alakertaa onnistuneet horjuttamaan. TJK:n maalit tehtiin hyvin monenlaisista variaatioista - ylimalkaisesti tiivistettynä alkupuolen maaleista moni syntyi syöttösommitelmista ja loppupuolen maaleista jäivät mieleen yksilösuoritukset. Erityisesti Mira Kykkäsen yllättävä nousu keskikolmannekselta puolustuksen läpi maalintekoon oli komea suoritus. Ylöjärven Ilveksen kanssa tehdyn farmisopimuksen kautta TJK:ssa pelaava Jenni Häkli antoi komean näytön taidoistaan ja pelikäsityksestään.

Sivuja: [1] 2 3 ... 12