Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tietäjä

Sivuja: [1] 2
1
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2010)
« : 09.05.10 - klo:08:37 »
Mites täällä on näin hiljaista?
Eikö kukaan seuraa A-lohkoa?
Pelit kuitenkin alkaneet

http://tulospalvelu.palloliitto.hs.prewise.com/reports/newtotals.asp?ser=76
Jos ketään ei kiinnosta enään ! ;D

2
Naiset / Vs: Liigacup 2010
« : 29.11.09 - klo:14:57 »
Ilmoittautuminen liigacuppiin päättyi marraskuun lopussa. Mitkä joukkueet osallistuvat liigacuppiin 2010?  ::)
Totanoin  :-* eikös vielä ole marraskuu  :o :o ;D

3
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2009)
« : 02.10.09 - klo:17:52 »
HyPSin juttu oli tarkoituksellisesti käpistelty keskustelun herättämiseksi ja huomion kääntämiseksi Hyvinkään naisfutiksen pelottavan uhkaavasti alkavan rappiotilan väistämiseksi.  :D
Tyypillistä Hyvinkääläistä itsekeskeistä jorinaa  :'(

4
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2009)
« : 08.08.09 - klo:15:24 »
http://www.hiipanpojat.net/kogi/artikkeli2.html

 :)

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D vai  ::) ::) ::) ::) ::) hitto  :-* :-* :-* :-* .
Sehän on mun muisti joka pettää  ??? ???.No eihän se mitään .On han Väyrysenkin muisti reistaillut välillä ja Max on vasta nuori kaveri ei voi muistaa kaikkea vai! ;D ;D

Max ja PK-35 yhteistyöhön
PK-35 on sopinut Max S. Janssonin kanssa kauden 2009 kattavasta yhteistyöstä. Aluksi yhteistyö koskee vain naisten joukkuetta. Talous- sekä oikeustieteitä opiskeleva Max toimi aktiivisesti PuiU:n tiedottajana viime kaudella. Maxin tehtävät tulevat PK:ssakin keskittymään tiedottamiseen, kotisivuihin, raportteihin ja mediayhteyksiin. Näin ollen PK saa hieman lisäresursseja joukkueensa pyörittämiseen. Ensimmäinen tuotos Maxilta on luettavissa jo huomenna illalla kun julkaistaan lauantain Honka-ottelun ennakko.

- Olen iloinen kun pystyn auttamaan PK:ta rakentamaan ammattimaista organisaatiota. Naisfutiksen suhteen motivaatio kävi loppuvuonna aika alhaalla mutta ystäväni Petri Postin esiteltyä PK:n keväällä innostuin ajatuksesta ja toivon voivani tuoda seuralle ja joukkueelle ainakin jotain lisäarvoa, Max kommentoi uusia tehtäviään.
 

 

5
Maajoukkueet / Vs: Mikä tekee pelaajan?
« : 30.03.09 - klo:06:53 »
Olen periaatteessa Marian linjoilla, ja varmaan se 4 joukkueharkkaa viikossa riittääkin, sekin on jo joillekin aika paljon.

Tässä tullaankin siihen, että mitä se Kaikki Pelaa oikeasti tarkoittaa. Siis HJKn ja Hongan ulkopuolella.

Minulla oli pelaajia, jotka halusivat treenata B-tyttöiän loppuun asti niin, että talvikaudella oli 3 ylimääräistä treeniä ja 4 joukkuetreeniä ohjattuina plus muutama oma fysiikkatreeni per viikko - kun he tulivat naisikään, treenimäärä putosi puoleen ja liki kaikki lopettivat, syy on vielä auki.

Mutta vastustan Marian termiä "yhdessä" - minusta treenaaminen on parhaimmillan ja tehokkaammillaan, silloin, kun mukana on ohjaus ja ryhmässä 3 - 6, max. (ei espoosta) 9 pelaajaa, saadaan mukaan sekä palautukset, ohjeet ja pelinomaisuus (useampi pelaaja toimii yhdessä, ja silti treenataan taitoa).

Kolikon toinen puoli on sitten ne pelaajat, jotka osallistuvat vain joukkuetapahtumiin. OK, 4 viikossa on ok, ei varmasti liikaa, mutta 2 kertaa viikossa on jo aika vähän, ja kuukausimaksut juoksevat - ja näitäkin pelaajia tarvitaan maaseudulla, jotta joukkue voisi toimia ja tarjota noille tavoitteellisille pelaajille esim BSM-tason pelaamista, joka taas kehittäisi heitä. Heillekin pitää tarjota mielekästä toimintaa eikä vain nettomaksajan roolia - usein olen todennut: "tähti tarvitsee aina joukkueen, joukkue ei aina tähteä".

Minulla oli pelaajia, jotka halusivat treenata B-tyttöiän loppuun asti niin, että talvikaudella oli 3 ylimääräistä treeniä ja 4 joukkuetreeniä ohjattuina plus muutama oma fysiikkatreeni per viikko - kun he tulivat naisikään, treenimäärä putosi puoleen ja liki kaikki lopettivat, syy on vielä auki.EIPÄ MATTI TULLUT YLLÄTYKSENÄ MUILLE KUIN SINULLE KUN OLEN LUKENEUT SINUN SEPOSTUKSIA.

Salapoliisin työssä on kaikkein tärkeintä pystyä erottamaan satunnaiset ja olennaiset asiat. Muuten energiasi ja huomiokykysi hajaantuu keskittymisen asemesta.

6
Naiset / Vs: PuiU ja Kontu yhdistyvät..?
« : 11.01.09 - klo:17:00 »
Niin ne PuiU ja KontU yhdistivät edarinsa. Kyllä tämä on melko ihmeellistä. Viikkareihin mahtuisi vielä muutama pelaaja ...

Miten olis jos laajennettaisiin Liiga vaikka 14 joukkueeseen  :D nyt saman tien!! Kaikille riittää pelureita sitten.

No ainakin silloin Pk saisi sen liigapaikan jota niin kovasti haluavat  ::) ::)
No mitenkäs niille liigapaikka menisi  :-*

7
Naisfutis.net / Vs: Naisfutiksen etusivun päivitykset
« : 25.04.08 - klo:06:28 »
No tässä on uusia sivuja rakennettu joku aika ja ne pitäs kohta saada julkaistua. Lupaan ainakin yhden jutun siinä yhteydessä. Muuta ongelmaahan ei ole kuin se, että kuka kirjoittais ne  ::)
Esimerkillisen nopeaa toimintaa  :peukku_ylos: .
Kun vähän nurisee niin kaikki sivut pistetään uusiksi  ;)


8
Naisfutis.net / Naisfutiksen etusivun päivitykset
« : 24.04.08 - klo:16:17 »
Kohta on kulunut vuosí kun etusivua on päivitelty :-*
Mistähän on kysymys että päivitykset tulevat esille ? hitaasti ilmeisesti ei ole ollut tapahtumia  ;D
Kun nyt oiken odotellaan niin saadaan vielä kausi 2007 päätökseen .

9
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2008)
« : 28.01.08 - klo:15:19 »
Jeesja mikäli kukaan oli katsomassa lauantain hyps-tups peliä saattoi huomata että mukana oli 4kpl naisikäisiä pelaajia ja että hypsillä oli noin kolme maali paikkaa joista yksi sisään tupsilla noin 20 paikkaa, mutta ei uponnut..... ja tosiaan nyt on tammikuu
onneksi nyt on talvi ettei hypsiläisten tarvitse hävetä tekemisiään  ;D

10
Naiset / Vs: Naisten 2 divisioona 2007
« : 22.01.08 - klo:13:49 »
Vanhaa tieto mutta ajankohtaista www.tups.fi/naiset

Testamenttini kaikille pelaajille & muille taustoille sekä vanhemille ja SUURI KIITOS TUKIJOILLE, muille taustoille.

Minulla itselläni oli viimeinen kausi Tupsissa ja 11 -vuotinen "ura" on ohi. Niistä tuli oltua 1408 päivää naisten jojona.

Tuli nähtyä jos jonkin näköistä toimintaa ja tyttö puolen säätämistä. Päällimmäisenä mieleeni jäi viisi täysin erinlaista joukkuetta millä mentiin vaihtelevasti eteenpäin.

Kun tein päätökseni lopettaa lopullisesti vapaaehtois toiminnan Tupsissa, niin siihen päätökseen vaikutti pelaajat sekä ITSE TUPS SEURANA en enää kokenut asiaa omaksi. Miksi uhrata aikaa jos muut eivät ole siihen VALMIITA! niin hyvä kysymys miksi?? no enpä tiedä vieläkään sitä, miksi!.

Suuri KIITOS kaikille tytöille ja valmentajille ja darralle (pipinä kotona)jota lähtivät jäähyväjäis risteilylle ruotsiin.

Ääneni vaikenee täällä lopullisesti sekä myös Tupsin sivuilla.

Nähdään kun nähdään kiitos vielä naisten joukkueet 2007 Tuusulan palloseura.
 :-\ :-X :-[ ::) ;D :D ;) :tuoppi: :peukku_ylos:

11
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2008)
« : 10.01.08 - klo:06:59 »
Niin palloliittohan voi miettiä myös itse mistähän johtuu tämä tilanne  ::).
suurin ongelma taitaa tulla uudesta SM, 1, 2 divarin jaottelusta/ joukkue määristä.
Sekä seurojen/ joukkueiden ahneudesta peluttaa koko ajan nuorenpia pelaajia aikuisten peleissä.
Keneenköhän etu on pitkässä juoksussa että 93 ikäisiä tyttöjä peluutettiin viime vuonna N2 peleissä ? ja huhu kertoo tänä vuonna liigassa olisi muutama tyttö ?? >:(.
No tähän joku vastaa että se kehittä pelaajaa eteen päin .
Vastaan että myös lopettaa nopeemmin fudiksen.
Tästä saadaan keskustelu alkamaan mitä naisten sarjoille pitäisi tehdä.
 Paketti saadaan sekaisin kun tehdään A-ikäryhmä  ;D vielä  mukaan.


12
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2008)
« : 28.11.07 - klo:17:17 »
Kovatasoinen lohko tulossa. Nousijajoukkueet HJK/2 ja Hyvinkään Palloseura, sekä ykkösestä pudonnut FC Espoo tuovat varmasti väriä peleihin. Nuoret klubbitaret tekivät suorastaan karmivaa jälkeä viime kaudella kolmosessa, eivätkä odotukset heidän osaltaan laske, vaikka sarja taso (jälleen) nousikin. Klubilla siis nähtäneen hyvinkin nuori joukkue ensi kauden naisten kakkoses ja myös HyPS tulee pelaamaan nais- ja b-tyttöikäisisten joukkueella. Jollain tietoa siitä, ovatko mahdollisesti esimerkiksi FC LAPA ja Kouvolan Sudet samantyylisiä nais/b-tyttöjoukkueita, kun näyttäisi b-tyttöjen ykkösessä saman seuran joukkueita pelaavan?
Missähän unessa on profiili 12  ;D vai Hyps taistelee noususta  ???.Pikemmin  putoomisesta ja hjkn pitää saada aika paljon pelaajia lisää että nousu tulee. ;D ;D ;D

13
Naiset / Vs: Naisten 2 divisioona 2007
« : 14.11.07 - klo:19:39 »
Totta puhut Vastis! On hienoa jos joukkue saa toimivat taustat, ja siitä iso kiitos kaikille vapaaehtoisille taustahenkilöille! mutta pitää myös muistaa että on eri tasoisia joukkueita, mestikasta höntsä jengeihin. aika usein sitoutuminen menee myös sarjatason mukaan. Monesti alempiin divareihin menee vanhoja pelaajia "lepuuttamaan tai pelailemaan". Tällöin pelaajien ja taustojen on yhdessä sovittava ja tiedettävä joukkueen tavoitteet ja sitoutuminen toimintaan. Tämä on kuitenkin vain harrastus, ja sen takia sen on oltava kivaa ja myös joustavaa (luetaan: otetaan huomioon työt, opiskelut ja muut menot).

Siitähän on kysymys otetaan huomioon muut  :-* .Mutta miksi ei pelaajat ota huomioon  (luetaan: otetaan huomioon työt, opiskelut ja muut menot). Niin miksi .
Vetäjilläkin on omat harrasteet  ;D

14
Naiset / Vs: Naisten 2 divisioona 2007
« : 09.11.07 - klo:12:26 »
Ei taida tuo JJN liittyä enää kakkoseen  ;)

Lohkojakon vahvistamista voitaneen odottaa joskus loppukuusta.
Jospa JJN ei tiedä et ne nousee 1 divariin ;D ::) :-*

15
Naiset / Vs: Naisten 2 divisioona 2007
« : 04.11.07 - klo:12:47 »
Käykää lukemassa tupsin vieras kirjaa ja ottakaa opiksi ! :peukku_alas:
http://www.tups.fi/julkaisut/keskustelupalsta/

Sivuja: [1] 2