Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - BrDead

Sivuja: [1] 2 3 ... 19
1
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 12.11.14 - klo:16:00 »
Minna Meriluoto ei sitten mahtunut enää ryhmään. Jatkaako pelaamista vielä ensi kaudella?

2
Naiset / Vs: Liiga 2014
« : 01.06.14 - klo:20:47 »
4-0.

Punamustat hyökkäsivät vaisusti ekalla puoliskolla. Topparit syöttelivät keskenään ja sitten vedettiin pitkää. Tosi puuduttavaa katsoa tuollaista. Eikä sille tuomarille tarvitse huutaa vaikka myönnetään että ihan joka tuomio ei mennyt oikein.  ;)

Höpönpöppö. Ihmeellistä itkua katsomossa tuomarista puolin ja toisin. Minusta tuomari tuomitsi todella hyvin. Antoi pelata, eikä puuttunut pikkujuttuihin. Jos pallo jäi rikotulle joukkueelle, niin katsoi mieluummin hyödyksi kuin vihelteli joka ikisestä kontaktista. Ja kovaan fyysiseen peliin liigapelaajien pitää tottuakin, mikäli joskus meinaavat kansainvälisesti pärjätä.

Viihdyttävä ottelu juuri sen vuoksi, kun turhia pelikatkoja ei nähty ja tuomarilinja mahdollisti vauhdikkaan pelin.

Oli lähinnä noloa, kun katsomossa huudeltiin joka ikisestä olkapäähän osuneesta pallosta käsivirhettä.

3
Naiset / Vs: Liiga 2014
« : 04.05.14 - klo:13:52 »
En kyllä näitä HJK ongelmia kaataisi nykyisen valmennuksen piikkiin. Aika raukkamaisen tempun pelaajat tekivät kun lähtivät seurasta valmentajan vaihdoksen jälkeen.
Tuollaiset joukkopaot ovat lapsellista touhua mikä kertoo futiskulttuurin onttoudesta. Sellainen 'mä en leiki sun kaa' ajattelu kuuluu päiväkotiin eikä Naisten Liigaan. Pelaajien valta on ollut muutamassa seurassa se syy miksi koko seura on rämpinyt ja kehitys taantunut.

Terveestä organisaatiosta pelaajat eivät pakene, vaikka valmentaja vaihtuisikin. Jos valmentaja on ainoa syy, miksi joukkueessa pelataan, on asiat aika heikosti.

4
Naiset / Vs: Liiga 2014
« : 04.05.14 - klo:01:01 »
En puhunut muutoksesta viime kausi vs. tämä kausi vaan totesin ihan ensimmäiseksi, että kyse on pidemmän aikavälin muutoksesta. Ja yksi esimerkki siitä on tuo MPS, jossa noita jäähdyttelijöitä on useampia, jotka ovat vielä muutama vuosi sitten pelanneet HJK:ssa (silloin kun se vielä menestyi). On niitä toki muuallekin mennyt kuin vain alempiin sarjoihin.

5
Naiset / Vs: Liiga 2014
« : 04.05.14 - klo:00:12 »
En halua aiheeseen muuten ottaa kantaa, mutta eikös paremminkin sanottuna iso joukko siirtynyt mm. Honkaan, josta osa jatkoi vielä Ålandiin. Onko sitten jäähdyttelyä. Materiaalia oli, mutta materiaali kaikkosi.

Noh. MPS:ssä pelaa Ykköstä mm. Ulla Matikainen, Veera Vartiainen ja Tiina Saario. Minä kutsun Ykkösessä pelaamista jäähdyttelyksi ainakin noilla ikävuosilla.

6
Naiset / Vs: Liiga 2014
« : 03.05.14 - klo:21:02 »
Mitä HJK:ssa on oikein tehty kun muutama vuosi sitten naiset pärjäsivät liigassa , oli reservijoukkue ykkösessä ja B-tytötkin taisivat pärjätä jotenkin.

Eikös tämä ole pidemmän ajan kehitystä vain. Taas iso joukko vanhemmasta päästä siirtyi jäähdyttelemään alempiin sarjoihin ja tilalle junnuja. HJK:n junnupuoli on ollut rempallaan jo pidemmän aikaa ja sieltä ei vain helmiä oikein enää löydy. PK-35/VJS ja Honka aika paljon HJK:ta edellä tässä pk-seudulla. Eihän tuota tarvitse katsella kuin tyttömaajoukkueiden koostumuksia. Ei paljoa HJK:n pelaajia näy.

On mielenkiintoista spekuloida, moniko tämän vuoden Ykkösen joukkue olisi sarjamuotoisessa kilpailussa tämän vuoden HJK:ta parempi.

P.S. Ei se viestin lainaaminen tämän vaikeampaa ole.

7
Naiset / Vs: Liiga 2014
« : 02.05.14 - klo:22:13 »
Koskakohan Naisten liigan sivujen linkki päivitetään osoittamaan tämän kauden sarjataulukkoon ja tilastoihin Palloverkossa?

Linkki osoittaa edelleen kauden 2012 sarjaan.

BTW, kenen kuningasidea oli tämä Naistenliiga ry? Eikö yhdistyksen nimi pitäisi kaiken järjen mukaan olla Naisten liiga ry?

8
No Emma palasi vaihdosta joukkueessa kentälle Kasakstan matsissa edellisellä viikolla, Linda Itävalta matsissa. En nähnyt tai ole huomannut miksi Hyyrynen puuttuu joukkueesta, Saari on loukkaantuneena, Annica Sjölund, Essi on ollut pitempään poissa (?) jne siis sellaisista pelaajista joilla olisi voinut Itävalta matsissa ollut merkitystä vielä parantaa kokonaisuutta.

Lisäksi Tinja-Riikka loukkaantui matsin aikana, joten on jo suorastaan hyvin venytty moisissa olosuhteissa kun täysi pistepotti tuli.

Tuskin kukaan pelaaja valehtelee terveyttää valmentajalle, koska sellaisessa tapauksessa vaarantaa niin oman jatkon joukkueessa kuin joukkueensa jatkon lisäksikin.

Jaaha. Siis yritit perustella heikkoa esitystä sillä, että kentällä EI pelannut toipilaita (Sällströmiä lukuunottamatta). Ymmärsin edellisen viestisi niin, että tuossa joukkueessa pelasi paljon toipilaita, niin kuin mielestäni sanoit. Eikä tuossa tietääkseni muita toipilaita tosiaan ollut kuin Sällström.

Kyllä tuolla kentällä olleella ryhmällä olisi pitänyt pystyä parempaan esitykseen. Ei sitä voi perustella sillä, että joku katsomossa oleva oli toipilaana :)

Korpelan loukkaantuminen on asia erikseen. Puhutaan kuitenkin lähtötilanteesta ottelun alussa, jonka mukaan Suomen olisi "pitänyt" olla materiaaliltaankin ennakkosuosikki noillakin kokoonpanoilla. Ainakin näiden meidän asiantuntijoiden mukaan. No eipä ollut, ei lähelläkään sitä.

Ja faktaa on kuitenkin, että esim. Heroum oli twitterin mukaan sairas jo heti seuraavan päivän aamuna.

9
Onpa ihme marmatusta. Joukkueessa on porukkaa sairastuvalla ja toipilaita juuri tullut takaisin ja sitten ihmetellään ettei peli ole valmista tai jotain vastaavaa. Tätä taustaa vasten ja surkeasti menneiden EM-kisojen sekä pelitilanteiden valossa saldo neljästä "isommasta" pelistä on 1-2-1 (kun Kasakstan matsia ei lasketa). Minusta tuo kertoo valmentajan onnistuneet suhteellisen hyvin jos paskalla pelillä saa pisteitä. Siitähän sitten voidaan vain päästä parempaan kun toipilasjono lyhenee ja sitäkautta myös voidaan edes ajatella parempia roolituksia. Karsinnan pääottelut ovat vasta ensi syksynä Ranskaa vastaan ja jos "aikataulussa" joukkue pysyy, niin Ranskaa vastaan voi riittää pistekin jatkokarsintaan.

Nyt alkoi kiinnostaa. Luettelepa ne toipilaat monikossa.

Itse en ainakaan tiedä kuin Sällströmin.

Suomen maajoukkue on aika paljon muutakin kuin Linda Sällström.

Okei, jotain flunssa-aaltoa ehkä saattoi olla, mutta mikä järki on laittaa avaukseen sellaisia pelaajia, jotka on tulossa kipeäksi? Miksei pelaajat ole rehellisiä pelikunnostaan valmentajalle? Pelaajia joukkueessa oli kuitenkin riittävästi.

Mutta tosiaan, vammautumisista toipilaita en tiedä tuosta joukkueesta kuin Sällströmin. Ja Meriluodon, joka ei ollut edes joukkueessa.

10
Naiset / Vs: Kakkonen A-lohko
« : 27.09.13 - klo:23:10 »
Eiks tän ACK:n pitänyt olla tosissaan tyttöfutikseen panostava seura? En edes tiennyt, että pelaavat vain kolmosta.

11
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 27.09.13 - klo:09:43 »
Pelitapaan voi tutustua Palloliiton valmennuslinjauksessa, näin olen ainakin antanut itseni ymmärtää. Kokonaan toinen asia on se, miten pelitapa toteutuu. Omiin silmiini ainoa "taktinen" muutos EM-kisoihin oli erilainen peliryhmitys eli kaksi ylhäältä peliä katselevaa entisen yhden sijaan. Ryhmityksen muuttaminen ei sinänsä taktikon taitoja edellytä, sillä powerpointille on helppo pallukoita asetella miten vaan.

Itselleni pelitapa on ensisijaisesti pallollista pelaamista, sillä pallotonta eli puolustamista, viilataan aina vastustajan mukaan, tai ainakin niin minulla on tapana tehdä. Itävalta-peliä katsellessa minun oli vaikea bongata pallollisessa pelissä mitään uutta, sillä edes Koiviston nousut eivät sitä olleet. Ei ainakaan niille, jotka ovat nähneet Tuija Hyyrysen tekevän vastaavia suorituksia. Kahden hyökkääjän yhteispeli ei toiminut millään tasolla ja sitä kohtaan oli varmaan suurimmat odotukset. Siis valmentajilla, oletan. Varsinkin jos harjoituksissa oli keskitytty hyökkäyspelin parantamiseen. Noh, onhan pelin avaaminenkin hyökkäyspeliä, mutta sitä tuskin oli otteista päätellen treenattu...

Jeglertzin tyyliin kuuluu olla kritisoimatta pelaajien tekemistä julkisesti. Totisesti toivon, että sama pidättyvyys ei ulotu palaverihuoneen seinien sisäpuolelle. Pelko siitä on kuitenkin olemassa, jos pelissä ei ala näkymään yhtään mitään parantumisen merkkejä. Ei kai ole mahdollista, että kolme pistettä jättää jotain oleellista pimentoon?

Monen muun tavoin en myöskään voi ymmärtää muutamia maajoukkueen kausikortteja, joita ei varmaan tarvitse enää edes portilla näyttää, kun naama on tullut jo niin tutuksi. Mä en ainakaan jaksa omassa joukkueessa katsella montaa peliä, jos joku pelaa umpisurkeasti koko ajan eikä näytä edes virheistään oppivan. Se on täyttä soopaa, ettei muka ole ketään tilalle. Ei ehkä parempaa, mutta sopivampi saattaa kokeillessa löytyä, jos vain valmentaja uskaltaa ja haluaa roolittaa pelaajat uudelleen. Ai niin, jokainen näkee pelaajat eri lailla ja mun umpisurkea on jollekin huippuhyvä.

Toivottavasti esimerkiksi Väänäsen Ville jaksaa grillata valmennusjohtoa näistä asioista Kazakstan-ottelun alla.

12
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 27.09.13 - klo:02:39 »
Matti ei Suomen materiaali Saksaksi muutu vaikka mitä polkkaa toivoittaisiin. Annikan hyvät kulmapotkut saivat ässän pohtimaan miten Saksassa on ratkaistu erilaisia pelaajatyyppejä. Siellä on käsittämätön järjestelmällisyys, eivätkä siellä muuteta oikeastaan mitään jos tai kun omat arviot joukkueella etenevät "odotetusti". Häviöt toki Saksan tapauksessa ovat harvinaisia tasoa ikävä tappio kerran neljässä vuodessa ja kolme kivempaa vuotta...

Saksassakin monet pelaavat eri tontilla maajoukkueessa kuin seuroissaan. Annikan hyvät kulmat oikealta saivat loputtomien hyvin kulmien vuoksi pohtimaan, miksi hänellä ei ole samaa roolia kuin Katharina Baunachilla? Kathakaan ei pärjää maajoukkueessa lainkaan keskikentällä, mutta voittaa melkein kaikki kaksintaistelut puolustusalueilla vasempana pakkina.

Meilläkin Emma voitti kaikki tärkeät kaksintaistelut oikeana pakkina. Keskikentällä "jalkaisuudesta" ei ole niin suurta eroa/merkitystä, joten sinne sellaiset pelaajattaret jotka ovat hyviä yhdenkosketuksen tapauksia ja eivät jää hautomaan palloa.

Tämä ketju on Suomen maajoukkueesta, eikä Saksan. BTW, et vastannut yhteenkään Matin esittämään kysymykseen.

13
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 26.09.13 - klo:23:53 »
EM-kisoissa ei Itävallan tasoisia joukkueita ollut lainkaan Suomen lohkossa, vaan ne olivat kaikki kolme Euroopan TOP 10 tasoa, sitä Itävalta ei ole.

Maajoukkue kuitenkin osoitti, että Suomi joka on noin 11-15 paikkeilla, pystyi "toipilaanakin" voittamaan keskivahvan joukkueen.

Suomi oli pelillisesti valovuoden tätä "keskivahvaa" joukkuetta jäljessä ja vain hyvällä onnella sai raavittua voiton tästä pelistä. Jos olisi tasapeli tai tappio tullut, niin kukaan ei virkansa puolestakaan kehtaisi hymistellä. Lopun maali pelasti valmennusjohdon ja joukkueen nyt suuremmalta julkiselta ryöpytykseltä.

Olen hyvin huolissani maajoukkueen tulevaisuudesta.

14
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 26.09.13 - klo:18:29 »
Nuo keskiarvot ovat usein huonoja kertomaan tod. tilanteesta. Pari kolmekymppistä nostaa  keski-ikää jo paljon. Montako oli eilenkin kokoonpanossa 18-22 vuotiaita, entä alle 25 v.?  Kokeneemmasta päästä Saario ja Puranen katsomossa (lopullisesti?). Mutta joo, parhaat pelatkoon, oli ikä sitten 17 tai 35v.

Ovat toki, mutta kyllä se itsensä pettämistä on jos yrittää väittää, että Suomen joukkue on nuori, kun faktat puhuvat muuta.

15
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 26.09.13 - klo:17:25 »
Laitetaan nyt kuitenkin sellaiset terveiset maajoukkueen johdolle, ettei jo valmiiksi nuorta joukkuetta kannata nuorentaa enää lisää - menestys tyttömaajoukkueessa on kuitenkin hieman eri asia kuin menestys aikuisissa, vaikka naisfutiksesta puhutaankin.

Niin no, Itävallan joukkueen keski-ikä oli 22. Suomen joukkueen aika monta vuotta enemmän. Eli ei se nyt mitenkään järin nuori joukkue ole vieläkään. Parhaat pelaa. Tai ainakin pitäisi pelata.

Sivuja: [1] 2 3 ... 19