Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mato

Sivuja: [1] 2 3
1
Naiset / Vs: Ykkönen 2010
« : 23.08.10 - klo:09:05 »
Pistänpä minäkin kauhan soppaan.
Nythän Pöllöliiton sivuilla on esim kakkos divarin kohdalla näin, lohkovoittajat pelaavat 1 div kahdeksanneksi tullutta vastaan yksinkertaisen sarjan ja lohkovoittaja nousee....
Aivan sietämätöntä että syyskuussa vasta vahvistetaan asioita. :peukku_alas:
No leikitäänpä hieman ??? että Koips, Tuwe, Semi ja Pyrkivä pelaavat yksinkertaisen nousu sarjan ja Semi voittaisi. Sen jälkeen alkaisi joka vuotinen rumba :peukku_alas: eli sarja paikasta luopuminen , ei oteta paikkaa vastaan jne. Olisikohan silloin noususarjan toinen menossa ykköseen vai miten tämä oikein toimisi.
Yksi vaihtoehto olisi tietenkin että noususta pelaamaa lähteville Koips-Tuwe-Semi-Pyrkivä asetetaan riittävän suuri osallistumis maksu noususarjaan joka olisi ns panttina palloliiton tilillä ja palautettaisiin kun pelit pelattu ja osallistumiset vahvistettu.
En tiedä mikä oikein mikä väärin, mutta jos nousua havitellaan niin kyllä tuleva kauden pelaaja/valmentaja/budjetti asiat pitää tässäkohtaa olla jonkimmoisessa mallissa.

Mielestäni ykkösdivisioona tulisi pelata kahtena 8 joukkueen lohkona. Lohkoissa pelattaisiin ensin kaksinkertainen sarja. Tämän jälkeen lohkojen neljä parasta pelaisivat yhdistetyn yksinkertaisen sarjan.Sarja alkaisi niin että kaikilla nolla pistettä. Tämän ”nousulohkon” voittaja nousisi SM-sarjaan ja kakkonen karsisi SM-sarjan toiseksi viimeisen kanssa.
Kummankin lohkon 4 huonointa puolestaan jatkaisivat omina lohkoinaan pelaten kaksinkertaisen putoamissarjan. Näissä lohkoissa alkulohkojen pisteet otettaisiin huomioon ja lohkojen viimeiseksi jääneet putoaisivat 2 divisioonaan. Lisäksi huonompi toiseksi viimeisistä tippuisi myös kakkosdivisioonaan. Vastaavasti kakkosdivisioonan lohkovoittajat nousisivat ykkösdivisioonaan.
 :tuoppi: :tuoppi: :tuoppi:2
Naiset / Naismaalivahdit
« : 27.03.10 - klo:09:15 »
Tähänkö on nyt tultu.
Olen tässä kuullostellut että joukkueet kärvistelevät maalivahtien puutteessa.
Siksipä onkin mielenkiintoista avata keskustelu tyttö ja naismaalivahtien tilanteesta.
Eli missä kaikki mv luuraa etenkin naisten puolella, on hieman pelottavaa taasen seurata kun
junnu puolen veskareita nostetaan liigajoukkueisiin ja vieläpä suurin odotuksin, käykö niin että muutaman vuoden päästä paikat rikki ja ura ohi tai sitten pää nuppi ei kestä paineita ja alkaa näyttämään pahalta. Toisaalla on myös joukkueita joilla 3-4 maalivahtia.
Onkohan maalivahdin virka jotenkin aliarvostettu

3
Pelaajapörssi / Tuusulan palloseura
« : 18.03.10 - klo:14:42 »
Naisten 2 divarissa pelaava Tuusulan palloseura etsii riveihinsä maalivahtia.
Käy tutustumassa joukkueeseen Tuusulan palloseuran sivuilla ja ota yhteyttä rohkeasti valmentajaan tai jojoon.

4
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko (2010)
« : 24.01.10 - klo:17:32 »
  :) :)     No ehkä hieman kärkevästi ilaisin itseäni. Samaa mieltä että Tupsin haluttomuus ja tahdottomuus sai asiat näyttämään että eroa olisi valovuosi.

5
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko (2010)
« : 23.01.10 - klo:22:13 »
 ;) ;)
Tänää Lauantaina Hämeenlinnassa HJS antoi varsin heikosti esiintyneelle Tupsin joukkueelle oppitunnin.
Alun viisi minuuttia mentiin tunnustellen ja sen jälkeen HJS vyörytti jatkuvasti kohti Tupsittarien maalia jota vartioi oman kylän likka vm 93.
Loppu tulos 6-0 ei missään mielessä mennyt maalivahdin piikkiin vaan kyllä Tups oli valovuoden jäljesä kaikilla osa aluella.
No kausi vasta alussa eli ei kai tästä voi paljoa päätellä , mutta suunta Hämeenlinnassa näyttää hyvältä.
Tsemppiä kummallekkin joukkueelle

6
Pelaajapörssi / Tuusulan Palloseura
« : 13.01.10 - klo:17:24 »
Naisten 2 divarissa pelaava Tuusulan palloseura etsii riveihinsä maalivahtia.
Käy tutustumassa joukkueeseen Tuusulan palloseuran sivuilla ja ota yhteyttä rohkeasti valmentajaan tai jojoon.
Pelaaja luettelo ei ole ajan tasalla, eli joukkueessamme ei ole neljää maalivahtia

7
Pelaajapörssi / Tuusuulaan
« : 25.12.09 - klo:15:38 »
Tups naisten joukkue pelaa tulevalla kaudella naisten valtakunnallista 2 divaria.
Joukkueemme etsii riveihinsä maalivahtia, eli nyt rohkeasti Tupsin sivuille ja yhteyttä ja mukaan tuloshakuiseen ja hauskaan porukkaan

8
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2010)
« : 24.12.09 - klo:13:25 »
MPSn valmentaja on Jouni Holopainen. Reippaan tilalle sarjaan tulee NuPS. Osallistuuko PuVe?

Ensinnäkin .Kaikille tutuille oikein HYVÄÄ JOULUA.

Niin siis osallistuuko PUVE ??

Tässä aihe johon jopa toivoisin liiton ottavan kantaa, joukkueen ollessa liikkeellä JOUKKUEENA eli ei siis vaajaalla miehistöllä on ehdottomasti 2 divarin paras ja uskallan väittää jos heillä olisi tahtoa pistäisivät kampoihin korkeammankin sarjatason jengeille jopa liigan alapään porukoille.
Mutta mutta kuten parina vuonna aikaisemminkin niin varmaan tulevallakin kaudella jossakin pelissä 8 ja toisessa 13 pelaajaa ja joskus ollut vissiin 15 pelaajaa pöytäkirjaan merkittynä. Tämä joukkue ei aseta vastustajiaan saman arvoiseen asemaan, ymmärrän jos kaudessa 1-2 peliä vajaalla muttakun näin on käynyt valitettavan usein ja muutamana vuonna.
Kuten sanoin on kuitenkin kyseessä jäähdyttelevistä huippupelaajista , mutta mutta.

9
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2010)
« : 12.12.09 - klo:19:37 »
 :)Joo olin myös katsomassa. Taitaa nimimerkki Pate olla Tupsilaisia ja haluaa pitää matalaa profiilia :peukku_ylos:.
Totuushan oli että Tups taisi voittaa 5-0 ja aivan sama kuka siellä maalissa olisi seissyt niin tuskinpa tulos olisi juurikaan muuksi muuttuneet sillä sen verran tehotonta oli Hypsin tekeminen.
Toivottavasti S. Hentunen palaa Tupsin riveihin sillä sen verran loistavavasta maalivahdista on kysymys ehdotonta 2 div eliittiä ellei jopa 2 divarin paras mv viimekaudella.
Juuri niin kuin nimimerkki "pate" sanoi kannattaisi  halukkaiden maalivahtien kysellä myös Tupsin suunnalta paikkaa sillä lähinnä ihme tämän iltaisen pelin perusteella olisi jos Tuusulan tytöt ei taistelisi tosissaan 1 Div nousu paikasta sillä niin hyvältä peli näytti vaikka kausi vasta tässä vaiheessä .
Se mikä oli merkille pantavaa oli  että Tupsin maalit teki eri pelaajat eli ei makaa yhden tai kahden pelaajan varassa maalinteko :peukku_ylos: :peukku_ylos: :tuoppi: 

10
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2009)
« : 11.07.09 - klo:20:46 »
11.7. Fc Espoo - TuPS 0-0
;) ;)
Ensimmäinen puolisko.Espoo vei ensimmäiset 15 minuuttia, Tups pääsi peliin mukaan pikkuhiljaa.
Toinen puolisko. Espoo jatkoi vahvaa esitystä ja Tups roikkui mukana , Tups Suvi Kumpulainen ? loukkaantui ja Tups hyökkäys hieman ontui.
Todelliset maalipaikat melkoisen vähissä Tupsille 2-1. Ensimmäisellä puoliskolla kulmapotkusta loistavati esiin tullut Kumpulaisen  puskuun pääsi Espoon mv noukkimaan pallon ja samoin Espoon MV maalivahti tiputti pallon mutta kukaan Tuusulan tytöistä ei mennyt paluu palloon.
Espoon paras tilanne toisella puoliskolla kun pallo tippui ylärimasta alaspäin , sivusta katsottuna näytti jopa että pallo kävi maalissa ?? ??? ???
Espoo ainakin oman kalenterinsa mukaan harjoitellut ennen peliä todella hyvin kun taasen Tups palasi lähes kylmiltään tauolta pelaamaan.
Saapa nähdä miten syyskierroksen peli menee  :peukku_ylos: :peukku_ylos:

11
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2009)
« : 01.05.09 - klo:19:35 »

Ajoittain täällä foorumilla on keskusteltu siitä, miten esim. jossakin BSM-ryhmässä on joskus mukana seuran edarin pelaajia ja joskus taas ei. Eli näin toiset vastustajat pääsevät helpommalla kuin toiset.


Niinpä niin, tulee toisaalta mieleen onko Puven paikka edes olla ko tasolla pelaamassa. Puvessa todella paljon taitoa ja kokemusta mutta kun vajaalla pelaaminen ei ole mitenkään uutta , katso esim kauden 2008 viimeistä Tups- Puve peliä.
Jos pelaajat haluavat vielä pelailla niin mikseivät hakeudu seuroihin jossa pelataan sillä tasolla jolla hekin haluavat pelata ja antaisivat omaa kokemustaan ja tieto-taitoa nuoremmilleen

12
Naiset / Vs: Kakkosen A-lohko (2009)
« : 31.03.09 - klo:19:11 »
PALLOLIITON FAKTAA
Loviisan Riento on ilmoittanut luopuvansa Naisten Kakkosen A-lohkon
sarjapaikastaan pelaajapulaan vedoten. Tässä vaiheessa sarjaa ei enää
täydennetä, vaan lohko A pelataan yhdeksällä joukkueella.
Otteluohjelmaan luopuminen tarkoittaa sitä, että LoRi:n ottelut
pyyhitään pois ohjelmasta. Lohko A:sta putoaa tämän johdosta kauden
päätteeksi vain 9. sijoittunut joukkue.


13
Maajoukkueet / Vs: TU17 -maajoukkue (1.1.1992)
« : 18.03.09 - klo:17:00 »
 :peukku_ylos: :peukku_ylos:
Loistavaa. Nyt kyllä ollaan oikealla asialla , mielestäni maju , alue ja piirijoukkue toiminta on jo joitain vuosia ollut aiva per....tä.
Ainoa ongelma on että täällä foorumeissa asiasta puhuminen ei muuta asiaa mitenkään kun ei päättäjiä asiat paljoa kosketa.
Ainoa oikea tapa olisi nostaa kissa pöydälle ja lähestyä esim avoimella kirjeellä jonka allekirjoittavat seurojen valmennuspääliköt ja valmentajat.   

14
Pelaajapörssi / Vs: TuPS N / BT hakee edelleen pelaajia
« : 30.10.08 - klo:21:06 »
 ;D ;D
Satunnainen ohikulkia.
Tups aloittanut näemmä ensi kautta varten treenaamisen tosissaan.
Vettä vihmoi taivaan täydeltä tänään 30.10.2008 kun sattumoisin pyörähdin Tuusulassa ja mitä näinkään ?? :peukku_ylos: :peukku_ylos:Täysi rumba päällä.
Eli nyt näyttää Tuusulassa menevän kovaa, eli kannattaa halukkaitten ja motivoituneiden B ja Nais ikäisten varmaankin olla kuulolla ja ottaa uhteyttä kuten TTT kehoittaa  :peukku_ylos: ;D

15
Hei,

Onkos kellään tietoa seuroista, valmentajista, pelaajista tulevalle kaudelle Pääkaupunkiseudun BSM-tytöt 91-93 ?
Olis kiva tietää kellä on edes alustavasti jatkosta jotain tietoa ?
Avoimet harkat etc...

nimim. epätietoinen vaan ei epätoivoinen  :)

 :peukku_ylos: :peukku_ylos:Kannatta varmaankin olla myös Tupsiin yhteydessä , kauden 2008 rinki oli melkoisen kapea. Ja huhutaa että Tuusulassa ollaan myös tosissaan kasaamassa Naisten joukkuetta 2 divariin. Naisiin ainkin mv ja hyviä kenttäpelaajia kaivataan jos oikein olen kuullut :peukku_ylos:

Sivuja: [1] 2 3