Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Ylläpito

Sivuja: [1]
1
Sain vihdoin luotua tuon Futsal -osion, toivottavasti sinne nyt tulee aktiivista keskustelua.

Lisäksi tehtäköön sellanen linjanveto, että nuorten maajoukkue-, aluejoukkue- ja piirijoukkue keskustelut kootaan jatkossa osion "Maajoukkueet" alle. Ohjeena pidettäköön sitä, että otsikko on kuvaava, ja sisältää ikävuoden, jotta vuosittaisia keskusteluja on helppo seurata eri topiceissa.

Lisäksi poistin epäilyttävän olosia jäseniä. Mikäli bongaatte tämmösiä rekisteröitymisiä ja jäseniä, joiden profiilissa on linkkejä erinäisille epämääräseksi tulkittaville sivuille, niin infotkaa ihmeessä niin pistän poistoon.

3
Naisfutis.net / Foorumi hakkeroitu
« : 19.08.07 - klo:20:07 »
Foorumi oli osittain hakkeroitu ilmeisesti eilen, jonka takia osa käyttäjistä ei päässyt foorumille ollenkaan. Nyt kaiken pitäisi kuitenkin toimia taas normaalisti.

4
Naisfutis.net / Usein kysyttyä
« : 11.04.07 - klo:21:54 »
Miksi sähköpostiosoitteeni näkyy muille?
Jos olet profiilistasi määrittänyt sähköpostin piilotetuksi muilta, se ei näy muille käyttäjille, vaikka se omaa profiilia sisäänkirjautuneena katsellessa esillä on. Tämän voi testata kirjautumalla ulos ja tämän jälkeen katsomalla omaa profiilia.

5
Pelaajapörssi / Ohjeita Pelaajapörssi-alueelle
« : 03.12.06 - klo:14:02 »
- Viestin otsikon tulee kertoa selvästi, mistä on kyse "Pelaajia!?!" ja "AUTTAKAA!!!" eivät ole hyviä otsikoita.
- Heti viestin otsikossa kannattaa mainita paikkakunta tai alue, jota ilmoitus koskee.
- Viestistä on myös hyvä löytyä jonkinlaiset yhteystiedot. Kuitenkin oman harkinnan mukaan, esimerkiksi jotain kotisosoitetta tuskin kannattaa kaiken kansan nähtäville laittaa. Sähköpostiosoitteet ja ehkä puhelinnumerot, lisätietoja voi sitten välittää vaikka foorumin yksityisviestein tai sähköpostitse.

6
Alla muutamia neuvoja ja ohjeita kaupankäynnin sujuvuuden parantamiseksi.

- Viestin otsikon tulee kertoa selvästi, mitä on myynnissä. "Myydään!!" tai "Ostakaa!!" eivät ole hyviä otsikoita.
- Viestistä olisi hyvä selvitä hintapyyntö, mahdolliset toimitustavat sekä myös paikkakunta.
- Kun tavara on myyty, älä poista viestin sisältöä. Viestit kertovat hintatasosta ja auttavat muita ilmoituksien jätössä.
- Kun ilmoituksen tavara on saatu myydyksi, olisi toivottavaa että editoisitte aloitusviestin otsikkoon jonkin myynnistä kertovan merkinnän. Esimerkiksi vaikka <b>*MYYTY*</b> tai jotain muuta selvästi erottuvaa. Älkää silti poistako alkuperäistä otsikkoakaan.

Netissä ei koskaan voi olla varma vastapuolen rehellisyydestä, pienin riski huijaukseen on kasvotusten. Postiennakko on myös kohtuullisen turvallinen, vaikkakin hiukan arvokkaampi myyntitapa. Allekirjoittanutta ei ole koskaan vielä huijattu, vaikka etukäteen tilillemaksujakin olen tehnyt. Jokaisen pitääkin arvioida kauppakumppaninsa rehellisyys tapauskohtaisesti. Naisfutis.net ei ota minkäänlaista vastuuta kauppoihin liittyen.

7
Futiskuvia / Miten lisään kuvan?
« : 07.11.06 - klo:23:04 »
Tänne osiolle voi lähettää kuvia. Kuva lisätään viestiin seuraavalla koodilla:
Koodia: [Valitse]
[img]http://www.osoite.com/kuvaan.jpg[/img]
Huomaa siis, että kuvan pitää olla jollain palvelimella, kotikoneeltasi et voi sitä suoraan tälle foorumille lisätä. Lisäksi on mahdollista käyttää ilmaisia kuvapalveluita, esimerkiksi http://www.imageshack.us/, joka antaa kuvan lähettämisen jälkeen myös valmiit koodit kuvan lisäämiselle vaikka tänne foorumille.

Pari asiaa tulee kuitenkin muistaa. Mitä tahansa kuvaa ei ole luvallista tänne näytille laittaa, vain sellaisia jotka ovat itse ottamiasi tai joihin sinulla on lupa.

8
Naisfutis.net / Rekisteröitymissähköposteissa ongelmia
« : 03.11.06 - klo:15:54 »
Rekisteröitymissähköposteissa näyttää olleen ongelmia, osa on saanut ne sekavana kirjainmössönä ja aktivoimislinkkikään ei ole toiminut. Selvitän vikaa toistaiseksi, mutta kaikki aktivoimisjonossa olleet tunnukset on nyt aktivoitu manuaalisesti ja niitten pitäisi toimia.

Jos on edelleen kysyttävää, laittakaa sähköpostia yllapito@naisfutis.net.

9
Vapaa keskustelu / Parannusehdotuksia?
« : 03.11.06 - klo:11:35 »
Onko nyt tullut jollekin mieleen jotain parannettavaa tai lisättävää?

10
Naisfutis.net / Foorumi potkaistu käyntiin
« : 02.11.06 - klo:22:51 »
Foorumi toimii jo täysin, mutta ulkoasua tullaan vielä lähipäivinä säätämään mielyttävämmäksi. Uusiksi tulee menemään vielä ainakin viesti-ikonit, hymiöt ja jotkut ulkoasun yksityiskohdat.

Tämä osittain siksi, että kävijät eivät ihmettelisi muutoksia ja osittain siksi että ylläpitäjä on hajamielinen ja nuo jäisivät muuten todennäköisesti tekemättä.

11
Vapaa keskustelu / Naisfutis.net -foorumin säännöt
« : 02.11.06 - klo:20:04 »
Jos olet rekisteröitynyt tälle foorumille, olet hyväksynyt alla olevat säännöt ja sitoutunut noudattamaan niitä.

Naisfutis.netin keskustelupalstalla odotetaan keskustelua pääasiallisesti jalkapalloaiheisista asioista. Nämä säännöt on laadittu, jotta jokaisen ajanvietto Naisfutis.net:issä olisi mahdollisimman mukavaa ja laadukasta. -Keskustelijoiden omaksi parhaaksi siis!

Kaikkien viestien on oltava muodoltaan asiallisia ja ne on kirjoitettava oikealle, aihepiiriltään sopivalle alueelle. Vapaaseen keskusteluun voi kirjoittaa aiheista, jotka eivät välttämättä suoranaisesti liity naisfutikseen. Kuvat kuuluvat Futiskuvia -alueelle jne.

Keskustelun otsikon tulee vastata sen avausviestin aihetta. Otsikon ja sen aloittavan viestin tulee olla asiallisia. Ennen uuden otsikon avaamista olisi hyvä tarkistaa, onko kyseisestä aiheesta jo otsikko, tähän kätevä on foorumin haku-toimintoa. Tuplaotsikot joko yhdistetään alkuperäiseen tai poistetaan. Turhien otsikoiden luominen on rangaistavaa.

Kukaan meistä ei ole täydellinen kirjoittaja. Pyri kuitenkin huoliteltuun viestimuotoon, hio kieltä taitojesi mukaan, ja pyri aina tarjoamaan jotakin uutta sisältöä viestiketjuun, johon olet kirjoittamassa. Kaikkien kirjoittajien odotetaan noudattavan yleisiä käyttäytymissääntöjä ja ymmärtävän hyvän maun käsitteen, myös oman profiilinsa muotoilun osalta.

Mauttomuuksiin syyllistyneitä rangaistaan. Huolehdi myös, että lähettämäsi kirjoitukset ovat omaa tuotantoasi, sillä niitä saattavat suojata tekijänoikeudet. Sivuston ulkopuolisiin teksteihin viitatessa suosittelemmekin linkitystä, ennemmin kuin lainausta. -Naisfutis.net:in kirjoituksia voit kuitenkin lainata.

Kohtele muita kirjoittajia paremmin, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Voit kirjoittaa provokatiivisia, aiheeseen liittyviä viestejä, pieni provo piristää jokaisen päivää, mutta vain jos pysytään hyvän maun rajoissa. Henkilökohtaiset loukkaamisyritykset ovat rangaistavia. Perättömien syytöksien esittämisestä ja julkisesta herjauksesta käyttäjää tullaan rankaisemaan, mahdollisesti myös ulkopuolisten tahojen toimesta.

Anonymiteetin valinneiden kirjoittajien nimimerkin ja heidän oikean nimensä yhdistäminen ja arvuuttelu on tuomittavaa ja johtaa rangaistuksiin. Toisen kirjoittajan tekstin lainaamisen yhteydessä tekstin muokkaaminen on kaikilta osin kiellettyä. Lainausta voi lyhentää, mutta alkuperäisen ajatuksen tulee säilyä lyhennyksestä huolimatta.

Kaikki Suomen laissa kielletty, on kiellettyä myös tällä foorumilla.

Ylläpidolla ja moderaattoreilla on viimeinen päätösvalta näitten sääntöjen soveltamisessa. Moderaattorit päättävät harkintansa mukaan kaikkien sellaisten asioiden sallimisesta tai kieltämisestä, joita ei ole näissä säännöissä erikseen mainittu. Rikkomusten rangaistuksista päättäminen on moderaattorien harkinnassa.

Sivuja: [1]