Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ohilaukaus

Sivuja: [1]
1
Nuoret / TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 27.11.17 - klo:11:44 »
Ilmoittautuminen taitaa divariin päättyä tällä viikolla,,,Viime kauden C-lohkon joukkueet käytännössä kaikki ilmoittautuneet. Voisi olettaa, että ilmoittautuneista TP-47, HauPa, ONS2, ONS3, KPV, GBK, Klubi-36, Pallokissat, Sport-j2 ovat C-lohkossa. Kolmea joukkuetta vielä huutaisi lohkoon. Nousijoista Ajax-Sarkkirantaa ei vielä näy ilmoittautuneissa ja sitten SM-karsintasarjasta lienee tulossa loput C-lohkon joukkueet, tyrkyllä lähinnä RoPS, Pallokissat, VIFK, Sport yj ja Kraft. Parhaimmassa tai pahimmassa tapauksessa kaikki:)Mikä lie SeMin tilanne, ilmoittautuvatko myös ykköseen, kun ilmeisesti ovat mukana tuossa Sportin yj:ssä.

2
Nuoret / Helmari-tapahtuma
« : 18.06.17 - klo:21:28 »
Miksi poikien Huuhkaja-tapahtumasta tulokset tulivat lähes Live-ajassa, mutta tyttöjen Helmari-tapahtumasta tuloksia tippuu todella hitaasti ja yksitellen. Tai tietäähän tuon miksi! Kun ketään Palloliitossa ei kiinnosta, että tytötkin pelaavat jalkapalloa!

3
Nuoret / TC15 PSL
« : 10.04.16 - klo:16:06 »
Avataan nyt tämäkin aihe tasapuolisuuden nimissä ELL:n rinnalle, kun toimii samalla tavalla Laura Kalmari -karsintana. Tason mukaan karsinta avattu lauantaina kahdella turnauksella. Vaasassa SeMi ollut omissa otteluissaan ylivoimainen ja myös VIFK vahva (toisen ottelun tulos puuttuu). Näyttäisi, että FC Wimma ja YPa lukeutuvat sarjan heittopusseihin.
Oulussa hieman yllättäväkin alku, kun ONS menettänyt pisteen Klubi-36:n yj:lle. HauPa jäi turnauksessa kokonaan ilman pisteitä, kun Klubi-36 yj. ja Pallokissat löivät haukiputaalaiset. ONS voitti selvästi 6-0 Pallokissat. Haukiputaata olisin pitänyt edellisvuosien perusteella vahvempana...

4
Nuoret / Laura Kalmari 2015
« : 11.05.15 - klo:09:17 »
Perustetaanpa jo loppukesää silmällä pitäen uusi aihe Forumille. Laura Kalmari-turnaus on perinteisesti herättänyt keskustelua Forumilla lähinnä sääntöpuolesta. Onkohan sääntöihin tullut tälle kaudelle mitään muutoksia? Oliko viime vuosina niin, että jo tippuneista joukkueista lopputurnaukseen päässeet joukkueet saattoivat kerätä parhaat pelaajat vielä joukkueisiinsa mukaan. Sopii toivoa, ettei näin ole, sillä piirijoukkueturnaushan on sitä varten, jossa piirien parhaat pelaajat pääsevät esille.
Tämän vuoden lopputurnaushan on Kuopiossa, jonne järjestävä seura Pallokissat pääsee mukaan ilman karsintoja. Itä-,Keski- ja Kaakkois-Suomi näyttävät saaneen oman karsintansa päätökseen sunnuntaina. Lopputurnaukseen näiltä alueilta menivät JyPK, PU-62 ja Klubi-36. Tasoerot näyttävät olleen lohkossa melkoiset ja kolmen kärki erottunut selvästi. Edes jonkinlaista menestystä lopputurnauksessa voi odottaa JyPKiltä, jolla hyvä 00-ikäluokka. Savolaisjoukkueiden menestystoiveet eivät kovin korkealla, sillä Pallokissat olisivat lienee olleet jo aluekarsinnassa tiukoilla lopputurnaukseen pääsemiseksi, PU-62 ja Klubi-36 tasaisia ryhmiä ja varsinkin iisalmelaisjoukkue näyttää olevan vahvasti 01-painotteinen. Klubi-36 pääsyä lopputurnaukseen voitaneen pitää pienenä ihmeenäkin...

5
Nuoret / Aluejoukkueturnaus
« : 20.03.15 - klo:10:50 »
Onko ketään forumistia seuraamassa aluejoukkueturnausta? Tulokset näyttävät heitelleen puoliaikojen mukaan eli puoliajoilla joukkueita varmaan aika uusiksi. Itäisellä (Itä ja Keski) ei ole mennyt ihan putkeen ainakaan tulosten perusteella, joskin aluekin pelaajamäärältään selkeästi pienin...
Maajoukkueen alla onkin jo avattu oma topikki...

6
Nuoret / Taitokisat 2014
« : 30.10.14 - klo:18:34 »
SM-taitokisat järjestetään Pietarsaaressa 22.11. Ilmeisesti tällä kertaa yksipäiväisenä...vai onko jollain parempaa tietoa ohjelmasta. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan majoitus Pietarsaaressa tullee olemaan tiukassa yhdeksikin päiväksi, kun kisajärjestäjät eivät lienee varanneet lainkaan hotelleja kisojen ajaksi? Onko kisoihin menevillä mitään tietoa asiasta?

7
Nuoret / B-tytöt ykkönen C-lohko (2014)
« : 29.06.14 - klo:09:25 »
Perustetaan nyt tämäkin, kun muillakin lohkoilla on omansa...Rovaniemi yj saa 3 lähtöpistettä, Pallokissat2 kaksi ja viimeisen saa joko GBK tai nimihirviö SiKlu2. Sarjaporrasta alemmaksi lähtevät TP-47 ja Rovaniemi yj2. Nousijoista voisi joku valaista, jos on tietoa.

Sivuja: [1]