Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sohovi

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Naisfutis.net / Kiinnostunut moderaattorin tehtävistä?
« : 13.04.21 - klo:09:02 »
Moi!

Mikäli olisit kiinnostunut moderoimaan (ensisijaisesti selkeät spämmit poissa), niin apu olisi tervetullutta. Foorumi olisi kiva pitää auki vanhojen viestienkin säilymisen takia pelkästään. Nyt sontaa pukkaa niin paljon, että vaihtoehtona on sulkeminen... Ensihätään rekisteröitymistä on vaikeutettu ja se vaatii vahvistuksne sähköpostin kautta. Toisekseen myös ensimmäisen viiden viestin kirjoitukseen on tehty pientä lisähastetta.

Mikäli tehtävä kiinnostaa, omaat jotakuinkin moitteettoman keskusteluhistorian ja olet valmis paljastamaan henkilöllisyytesi allekirjoittaneelle, niin laita hakemusta tulemaan sofia.husso@gmail.com ja katsotaan siitä eteenpäin asiaa!

Ystävällisin terveisin,
Sofia
sofia.husso@gmail.com

2
Naisfutis.net / Forumsoftaa päivitetty, PHP päivitetty
« : 09.04.19 - klo:11:55 »
Foorumia on päivitetty 9.4.2019 tietoturvallisempaan kuosiin.

3
Naisten joukkue etsii rinkiinsä lisää futsalista kiinnostuneita jalkapallo- tai futsaltaustan omaavia pelaajia!

Joukkue pelaa kaudella 17-18 Naisten Ykköstä.

Jos kiinnostus heräsi, älä epäröi ottaa yhteyttä ja tule rohkeasti reeneihin mukaan kokeilemaan. Linkistä lisää tietoa :)

https://fcopa.sporttisaitti.com/?x103997=1330521

4
Wehee kausi lähestyy ja hirveä kuumotus jo päällä päästä pelaamaan. Elokuun lopussa alkaa taas treenit saleissa, ja syyskuun aikana uudet pelurit ovat tervetulleita kokeilemaan try outeissa! :)

OYUS:n nettisivut ovat muuttaneet, ja löytyvät jatkossa osoitteesta: http://oyus.fi/futsal/, siellä myös lisätietoa joukkueesta, toiminnasta sekä tavoitteista.

OYUS löytyy edelleen myös Facebookista jossa tiimiä voi likettää ja stalkkeroida, ja Twitteristä, jossa myös spämmätään tihenevissä määrin syksyä kohti. Myös pleviaka:n Youtube-kanavalta löytyy lukuisia ottelukoosteita.

5
Futsal / Naisten futsal-liiga 2012-2013
« : 31.03.12 - klo:21:00 »
Dodiih, konsepti muuttuu jonnin verran ja osallistumismaksu lähes tuplaantui!

Lainaus
Tervehdys, hyvät Naisten Futsal-Liigaa kaudella 2011-2012 pelanneet seurat!

 

Palloliiton futsaljaosto kokoontui viime tiistaina ja päätti esittää liittohallitukselle hyväksyttäväksi alla olevan mukaisen kilpailujärjestelmän Naisten Futsal-Liigaan kaudelle 2012 – 2013 ja 2013 – 2014.

 

Tuleva kausi pelataan marraskuun alusta maaliskuun puoleen väliin siten, että hiihtolomien aikaan on pyritty saamaan sellaiset pelipäivät, jotka eivät rasittaisi kovin paljon ketään ja sallisivat hiihtolomien viettämisen, jos niin halutaan.  Oheisena liitetiedostona kilpailukalenteri ”Naisten Futsalkalenteri…” sekä kilpailutavan esittely ”Naisten Futsal-Liigan ja –Ykkösen kilpailutapa…”. Jälkimmäisessä Excel-taulukossa on esitelty tulevan kauden Naisten Futsal-Liigan ja sitä seuraavan Futsal-Liigan ja Futsal-Ykkösen kilpailutapa.  Nämä kaksi esitetään liittohallitukselle hyväksyttäviksi ja seuraavasta kaudesta päätetään vuoden päästä keväällä, kun kokemuksia on saatu lisää.

 

1)      Naisten Futsal-Liiga kaudella 2012 – 2013

Pelataan kolmessa lohkossa kahdeksan joukkueen kaksinkertaiset sarjat.

Kaksi eteläistä lohkoa (A ja B) pelataan miniturnauksina ja pohjoinen lohko (C) yksittäisinä otteluina. Kaikkien otteluiden peliaika on 2 x 20 minuuttia siten, että peliaika kuluu vain kun pallo on pelissä.

Miniturnauslohkoissa järjestetään kummassakin 14 miniturnausta siten, että kussakin turnauksessa pelataan neljä ottelua ja kukin joukkue pelaa kaksi ottelua/turnaus. Lohkon kuusi joukkuetta järjestää kaksi miniturnausta ja kaksi joukkuetta yhden.  Miniturnausjärjestäjät valitaan halukkuuden mukaan. Jos kahden turnauksen järjestäjähalukkaita on enemmän tai vähemmän kuin kuusi, järjestäjät arvotaan.

Kunkin lohkon kaksi parasta etenee kaksipäiväiseen lopputurnaukseen, jossa pelataan 1. päivänä yksinkertaiset sarjat kahdessa kolmen joukkueen lohkossa. Toisena päivänä lohkovoittajat kohtaavat lohkokakkoset semifinaaleissa, sen jälkeen lohkokolmoset pelaavat sijoista 5-6, jonka jälkeen semifinaalihäviäjät kohtaavat pronssiottelussa ja -voittajat finaalissa.

Lohko A                                                                                                     Lohko B

A1                        Toiseksi paras lohkovoittaja         B1                        Paras lohkovoittaja
A2                        Paras kakkonen                              B2                        Huonoin lohkovoittaja
A3                        Toiseksi paras kakkonen               B3                        Huonoin kakkonen                       

Kunkin lohkon 7. ja 8. sijoittuneet putoavat kaudella 2013 – 2014 aloitettavaan Naisten Futsal-Ykköseen.

Piirinsarjoista ei kauden 2012 – 2013 jälkeen nouse yhtään joukkuetta Naisten Futsal-Liigaan, mutta sen sijaan kunkin piirin ylimmän piirinsarjan voittajajoukkueella on oikeus nousta 2013 – 2014 aloitettavaan Naisten Futsal-Ykköseen.

Jos joku piirinsarjavoittaja ei halua nousta, annetaan mahdollisuus ensin saman piirin sarjakakkoselle ja sen jälkeen lähimpien naapuripiirien sarjakakkosille. Jos naapuripiirien sarjakakkosia on useampia, pelataan yksi karsintaottelu, jonka kotietu arvotaan Palloliitossa.

Jos karsintaottelu on tasan 40 minuutin pelin jälkeen, pelataan 2 x 5 minuutin jatko-ottelu, ja jos peli vieläkin on tasan, voittaja ratkaistaan rangaistuspotkupisteestä potkaistavin potkuin.

 

Naisten Futsal-Liigan osallistumismaksuksi futsaljaosto esittää liittohallitukselle 1050 euroa, joka sisältää sekä kaikki liigan erotuomarikustannukset että osallistumisen Naisten Futsal Cupiin.  Naisten Futsal-Liigan voittajalle on luvassa 500 euroa ja Naisten Futsal Cupin voittajalle 800 ja kakkoselle 300 euroa.

Mielipiteitä?

6
Futiskyselyt / Tutkimus naisten teksti-tv:n käytöstä
« : 22.02.12 - klo:21:19 »
http://www.yle.fi/tekstitv/arkisto/mika_teksti-tv/naiset_yle_teksti-tvn_kayttajina_1626.html

Lainaus
Kysely: Naiset Yle Teksti-tv:n käyttäjinä

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat selvittävät, kuinka naiset käyttävät Teksti-tv:tä.

Turun ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijat Tuomas Reinikainen ja Michael Sundsten tekevät opinnäytetyötään varten kyselyn siitä, kuinka naiset hyödyntävät Ylen Teksti-tv:tä.

Auta opiskelijoita tutkimusmateriaalin keruussa ja kerro samalla mielipiteesi Teksti-tv-toimitukselle. Kysely löytyy osoitteesta
http://www.webropolsurveys.com/S/C13CFE9A9597D5B0.par .

Vastauksia kerätään 20.2.-5.3.

Yle Teksti-tv
Kyselyn kautta on mahdollista myös antaa palautetta. Itseäni ei esimerkiksi ihan tyydyttänyt naisten tiettyjen palloilusarjojen seuraaminen, koska niitä ei voi teksti-tv:n kautta seurata  ::)


7
Cupit ja liigat on paketissa, joten mainostettakoon Jykylän poikien puolesta hieman vielä tälle kevättä sijottuvaa häppeninkiä. Opiskelijoiden futsalin SM-kisat pelataan siis huhtikuun lopussa Jyväskylässä. Kisoissa on saatu todella kovatasosia pelejä, mutta lisää naisten joukkueita ois suotavaa saada. (Viimevuonna kolmen joukkueen kesken pelatut kisat oli aika kämäset, vaikka tiukkoja ja laadukkaita matseja oliki erityisesti hallitsevaa mestari ACE:a vastaan.)

Mää tiedän, että harrastajia kyllä opiskelee muuallakin kun Oulussa ja Tampereella, joten ei muuta ko tiimiä pystyyn  >:( :peukku_ylos:

Kisat o olleet mukavia tapahtumia ja niiden johdosta koetut kahdet opiskelijoiden EM-kisat mahtava kokemus.

Ilmottautuminen alkaa maaliskuussa, lisätietoa -> http://www.osmfutsal.net/


8
Pelaajapörssi / Futsalistoja Oulussa
« : 14.09.11 - klo:14:47 »
Mikäli lajitaustaa löytyy futiksesta/futsalista ja näyttöhaluja riittää, niin lisätietoja saa osoitteesta: http://www.naisfutis.net/oulufutsal/?page_id=267

9
Futsal / Futsal Cup 2011
« : 03.07.11 - klo:15:59 »
Ilmottautuminen on avautunut, mutta mitä ko. lysti maksaa? Montakohan kierrosta tuossa tulee pelejä ennen finaalia? (Toki voi katketa ekaanki matsiin  ;))

10
Futiskyselyt / Kuka vie liigan 2011?
« : 18.04.11 - klo:10:23 »
Äänestää voi etusivun kautta, perustella täällä  :peukku_ylos:

11


Opiskelijoiden EM-kisat saatiin ensi kertaa Suomeen, ja ylipäätään koko Skandinaviaan, lajina niinkin kiva kuin futsal. Miesten 8. ja naisten 2. futsalin opiskelijoiden EM-kisat käydään siis Tampereella. Miesten puolella ainakin aivan huippufutsalia luvassa, joten kannattaa lähteä ainakin katsomaan jos ei muuta. Miehissä ilmeisesti 24 joukkuetta täyttymässä ja naisissakin pyöritään jo kymmenen tienoilla.

Naisten sarjaan ovat ilmottautuneet:
Naiset
Lainaus
IRLANTI - University of Limerick
NORJA - Norges Idrettshøgskoles Idrettslag
PORTUGALI - University of Coimbra
PORTUGALI - (University not yet defined)
PUOLA - The State School of Higher Professional Education in Konin
PUOLA - (Yliopisto ei vielä selvillä)
RANSKA - (Yliopisto ei vielä selvillä)
RANSKA - Universite Artois Lievin
SUOMI - Tampereen teknillinen yliopisto
SUOMI - Oulun yliopisto
SVEITSI - Swiss Federal Institute of Technology Zurich

Tampereen teknillisen yliopiston porukassa pelannee joku futsalin SM-lopputurnauksenkin kultamitalisti, ja noh, Oulussa pelaa meikäläisiä  ;)

Virallinen kisasivusto: http://www.eucfutsal2011.com/index_fi.php

12

Lainaus
Kampuksen Dynamo ry (KaDy) järjestää vuoden 2011 opiskelijoiden futsalin SM-kisat Jyväskylässä to 31.3 – la 2.4.

Sarjat ja joukkuemäärät:

Miesten kilpasarja: 16 joukkuetta
Naisten kilpasarja: 8 joukkuetta
Rentosarja: 10 joukkuetta

Miesten ja naisten kilpasarjojen osallistumismaksu on 175 e/joukkue ja rentosarjan 150 e/joukkue. Opiskelijoiden Liikuntaliittoon (OLL) kuulumattomien joukkueiden osallistumismaksuun tulee 25 % korotus.

Tapahtumaan osallistuvat OLL:n jäsenjärjestöjen jäsenopiskelijat ovat kisojen aikana tapahtuvien tapaturmien osalta vakuutettuja OLL:n järjestövakuutuksella.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja:

http://www.osmfutsal.net/

Ilmoittautumisia kisoihin otetaan vastaan 28.2.2011 saakka.

Tervetuloa mukaan!

Oulusta lähdetään mestaruutta puolustamaan, pistäkäähä muutki tiimi kasaa ja ilmottautumiset Jykylään.  8)

13
Parin kirjoittajan järjestelmällisen kiusaamisen ja kirjoutusurien "lopettamisen" jälkeen todettakoon, että myös meitsu on väsynyt menoon jota viimisen vuoden aikana on Naisfutis.nettiin pesiytynyt.

Mielestäni on absurdia että foorumilla, joka on perustettu, jotta voitaisiin nimenomaisesti keskustella naisfutiksesta ilman häiriköintiä on häiriköitsijöinä itse naisfutiksen parissa toimivia henkilöitä! Ja vielä aikuisia, seuroissa ja liitossa töissä olevia ihmisiä, jotka työskentelevät lasten ja nuorten parissa. -Vanhempia, faneja ja itse pelaajia unohtamatta.

Olen voinut lähinnä surullisena ja pettyneenä seurata tilanteen kehittymistä. En ole koskaan pitänyt lähtökohtana tiukkaa kuria tai valvontaa, koska lähtökohtaisesti kunkin kirjoittajan pitäisi itse kantaa vastuu kirjoituksistaan ja pystyä arvioimaan niiden sisältöjä ja sanomaa. Toisaalta oikeudenjakaminen on myös haasteellinen tehtävä, jossa ikinä ei voi tyydyttää kaikkia osapuolia. Nyt tilanne on kuitenkin johtanut pisteeseen, jossa sellaista kai pitäisi alkaa harjoittamaan. Minä en halua. Enkä jaksa. On täysin naurettavaa, että ihmisten (siis minun ja Juhanan), jotka on monta vuotta omakustanteisesti rakentaneet sivuston ja hoitaneet sen pystyssä pysymisen pitäisi alkaa jonkinlaisiksi päätoimisiksi nettipoliiseiksi ja oikeudenjakajiksi asioissa, joissa edellä mainitut aikuiset henkilöt menettävät kai kosketuspinnan reaalimaailmaan ja sitä kautta myös hyvän käytöksen perusteisiin. Kirjoittelu muistuttaa enemmän koulukiusaamista kuin keskustelua siitä tärkeimmästä, nais- ja tyttöfutiksesta. Omassa elämässäni seuran lajijaoston puheenjohtajuus, joukkueen manageeraus, pelaaminen kolotusten sallimissa rajoissa ja viimeisimpänä luottamustoimena varajäsenyys piirihallituksessa vievät jo leijonanosan ajasta, jonka voin lajiin allakoida.

Pistetäänkö siis pillit pussiin ja lopetetaan tilaus webbihotellista, vai onko teillä käyttäjinä joitain vaihtoehtoisia malleja ehdottaa? Nyt foorumi ei totisesti palvele tarkotustaan eikä niitä periaatetteita jonka vuoksi se pystyyn laitettiin.

Takana on kuitenkin jo yli neljä vuotta toimintaa ja lähes 40'000 viestiä Naisfutiksesta. Olisi mielestäni surullista, jos tämä pitäisi näin viheltää poikki...

Ystävällisin terveisin,
Sofia

14
Futsal / Naisten futsal 2010-2011
« : 11.11.10 - klo:19:28 »
Tällä kaudellahan piirisarjojen voittajat pääsevät Ylöjärvelle SM-turnaukseen, joka naisten osalta pelataan 5.3.2011

Alustavien tuulten haistelujen perusteella olen saanut selville myös seuraavaa:
Lainaus
Naisten Futsal-Liiga esitetään aloitettavaksi syksyllä 2011. Kilpailu
pelataan alueellisina lohkoina. Kilpailutapa, lohkojaot ja joukkuemäärät
päätetään sen mukaan, miten kilpailuun ilmoittautuu joukkueita.
Ilmoittautuneiden joukkueiden määrän ollessa suuri piirien
joukkuemääriä karsitaan tarvittaessa.

Ilmoittautuminen maaliskuun 5. päivään 2011 mennessä.

Tämähän on ihan huippua, joku on tehnyt jotain!  :peukku_ylos: :peukku_ylos: :peukku_ylos: Toivottavasti saataisiin futsaliin panostavia joukkueita sen verran kasaan että Liiga onnistuu. Kansallinen sarja, jossa saadaan kovia pelejä on nähdäkseni nykyisessä tilanteessa ainoa tapa todella edistää naisfutsalia.

Tämä o mu mielestä hyvä reaktio futsalin puuhamiehiltä Palloliitossa, ja osottaa, että ehkä naisia ei sitten ole iha kuitenkaa unohdettu. Miestenkin osalta kilpailutoiminta on nopeassa tahdissa kehittyny nykyiselle tasolle. -Ehkä jossakin vaiheessa olisi mahdollista naisten maajoukkuekin pystyyn pyylätä. (Toki pitkässä kuusessa.) Oon omin pikku silmin todistanu, että tasoero majupelaajiin Euroopassa ei tällä hetkellä oo karannu vielä tähtitieteellisen kauas. Miehet ei ikinä tule pääsemään futiksessa arvokisoihin, naiset tippuu maarankingeissa, mutta tähän (futsal) kelkkaan me voitas vielä ehtiä!  8)

15
Nuoret / SIIRRETTY: -95 Maajoukkue
« : 20.10.10 - klo:20:11 »
Tämä aihe on siirretty alueelle Maajoukkueet.

http://www.naisfutis.net/foorumi/index.php?topic=626.0

Sivuja: [1] 2 3 ... 5