Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - zeppo

Sivuja: [1]
1
Naiset / Liiga 2011 Pääkaupunkiseutu
« : 25.03.11 - klo:22:18 »
Mistä johtuu ettei nämä pääkaupunkiseudun joukkueiden kannattajat tai pelaajat tai toimijat osallistu täällä foorumilla keskusteluihin. Tai jos osallistuu niin miksei keskustelun aiheena ole juuri nuo lähellä olevat seurat. Pohjanmaa taitaa ola ylivoimaisen innostunut omistaan tai ainakin jutut pyörii aika paljon länsirannikolla etelästä pohjoiseen. Tämä on kuitenkin "nopein linkki" josta uudet uutiset tavoittaa. Ja muutenkin kiinnostaisi mielipiteet yms.

2
Maajoukkueet / EM-ennakkotunnelmat / kisojen seuranta
« : 21.08.09 - klo:23:40 »
Hiljaista on ennakkoon vaikkakin toisella topikilla.

3
Maajoukkueet / HYVÄ SUOMI
« : 22.02.09 - klo:00:22 »
Tämän aiheen alle saa kirjoittaa ainoastaan henkilöt jotka ajattelevat positiivisessä mielessä Suomen menestymisen puolesta. Eivät ne jotka "tietävät" futiksesta enemmän kuin muut. Eli ei arvostella valmentajia tai pelaajia tai ketään muutakaan vaan kannustetaan SUOMI voittoon.

4
Naiset / Onko Honka ansainnut mestaruutensa?
« : 02.11.07 - klo:23:53 »
Eniten pisteitä? Eniten maaleja? Vähiten päästettyjä maaleja? Keskinäiset ottelut? Parhaat pelaajat? Paras joukkue? Paras valmennus? Parhaat taustajoukot? Joukkuehenki? Ym..?[/


Maajoukkuevalmentajan mielestä Honka ansaitsi mestaruutensa mutta toiselta taholta on kuulunut että HJK sen olisi ansainnut. Onko mielipiteitä?

Sivuja: [1]