Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - BrDead

Sivuja: [1]
1
Naiset / Missä pelaa?
« : 27.04.12 - klo:01:39 »
Olen yrittänyt työllä ja tuskalla päivittää (ja samalla myös lähteistää) nykyisten ja entisten naisten maajoukkuepelaajien artikkeleita suomenkielisessä wikipediassa. Hyvin vaikeata on vain löytää tietoa aktiivipelaajien lopettamisista. Niitä kun ei juuri uutisoida mediassa, mutta myöskään seurat itse eivät näistä juuri informoi.

Eli jos saisi jonkunlaisen varmistuksen seuraavista. Missä pelaa kaudella 2012, jos missään? Jos on lopettanut, niin koska ja missä seurassa pelasi viimeiseksi.

Sanna Malaska
Nina Hietanen
Heini Mäkelä

Ja pelaako Petra Vaelma edelleen Norjassa?

Ja mikä tämä Kymppipaikan kausiennakon väite oli siitä, että Veera Vartiainen olisi lähtenyt seurasta. Ainakin tilastojen mukaan jatkaa HJK:ssa.

Selvitystyötä on toki myös hankaloittanut se, että tänne ei päättyneenä talvena ilmestynyt ketjua, johon olisi kerätty kaikki Naisten liigan pelaajasiirrot.

2
Naisfutis.net / Toimituksellista sisältöä?
« : 31.01.08 - klo:01:50 »
Koskas tänne tulee lisää toimituksellista sisältöä? Viimeinen artikkeli ilmestynyt viime heinäkuussa. Tuo liigaennakkokin kaudelle 2007 on kohtalaisen vanhaa kamaa :D

Sivuja: [1]