Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jukka

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 18.01.17 - klo:20:21 »
todella upea suoritus suomalaisilta. Suomi hallitsi kenttätapahtumia aivan suvereenisti. nyt oli syöttöketjuilla pituutta ja huolimatta todella vaativista olosuhteista Suomi uskalsi pelata omaa pallonhallintapeliään. nyt joukkueella oli viime vuonna kaipaamani pelirohkeutta ja -iloa. kaikesta näki, että joukkue todella halusi voittaa tämän ottelun. Tinni mainitsi eilisessä palloliiton haastattelussa päävalmentajavaihdokseen liittyen, että joukkue tarvitsi muutoksen. nyt tuo näkyi kakessa tekemisessä kentällä. toisella puoliajalla kentällä ei ollut kuin yksi joukkue - Suomi. meillä oli mm. kaksi tolppaa (Julia Tunturin kulmista) ennen maaleja.

Backe osa 2? Saloranta vetää huikean kevään maajoukkueen kanssa, sitten tulee ruotsalainen puikkoihin ja touhu menee ihan sekaisin. Sitten erotetaan ruotsalainen ja palkataan aiempi suomalainen väliaikaisratkaisu. Kuulostaisi hyvin Palloliiton tyyppiseltä. Ainakin Jeglertziin verrattuna uudella koutsilla on pitkä kokemus maajoukkueesta, joka on ehdottomasti plussaa.

2
Futiskyselyt / Vs: Kehittämisideoita
« : 22.01.11 - klo:13:31 »
Ehdottomasti kolmen vaihdon sääntö Naisten Liigaan, sillä on naurettavaa että naisten pääsarjassa pelataan samoilla säännöillä kuin miesten alasarjoissa.

En ymmärrä tätä viiden vaihtamista neljään, sillä neljäkin on edelleen yksi liikaa, kun puhutaan huippujalkapallosta.

3
Naiset / Vs: Liiga 2010
« : 18.10.10 - klo:12:56 »
Niin ja todettakoon, että jos Jenae Gibbens ei ole Naisten Liigan vuoden pelaaja, ollaan Palloliitossa vielä enemmän pihalla kuin olisin ikinä kuvitellutkaan.

Helposti yksi parhaista puolustajista Naisten Liigassa ikinä.

4
Naiset / Vs: Liiga 2010
« : 18.10.10 - klo:11:23 »
Valitus PK-35:n pelityylistä ja muusta on ehkä naurettavinta ikinä. Erikoistilanteet ovat tärkeä osa jalkapalloa ja aika suuri osa maaleista syntyy muutenkin niistä. Kaikenlisäksi PK pelasi ajoittain todella hienoa futista, poimittakoon varsinkin molemmat ottelut Honkaa vastaan.

Nousijajoukkue voitti mestaruuden. Se on huikeata.

Ja eikös osa jalkapalloa ole juuri se monimuotoisuus, erilaiset pelityylit ja varsinkin se oikea tahtotila. Ei ole yhtä oikeaa tapaa jalkapalloa, on vain erilaisia käsityksiä miten oikeanlaista jalkapalloa pitää pelata. PK-35 pelasi omilla vahvuuksilla ja voitti mestaruuden. Täysin ansaitusti. Ikävä kyllä mediassa ollaan vaan lähinnä keskitytty kärjistämään sitä miten PK pelasi (miksiköhän...?!), tällä kaudella 15 liigapeliä nähneenä tuntuu tyhmältä lukea kommentteja ihmisiltä, jotka ovat nähneet ehkä tuurilla viisi PK:n liigapeliä.

Paras joukkue on se, joka johtaa sarjaa sen päättyessä. 22 peliä on tarpeeksi pitkä mittari määrittämään sen. Ja PK voitti lopussa Hongan ja Ålandin vieraissa varmistaakseen mestaruuden, joten kuka ikinä väittää, ettei olisi ollut ansaittu mestaruus, on puhtaasti tyhmä.

Ja erityistä arvostusta annan siitä, ettei PK:laiset lähtenyt mukaan mediapeliin (siis kommentoimaan julkisesti vastustajia), vaan keskittyivät vain ja ainoastaan omaan tekemiseen. Jättivät vieraisiin pöytiin huutelun ihan muiden yksipuoliseksi hommaksi. Ehkä lopulta se olikin se ratkaiseva tekijä.

5
Maajoukkueet / Vs: Päävalmentajan valinta??
« : 29.12.09 - klo:14:02 »
http://www.palloliitto.fi/viestinta/?num=156883

Andrée Jeglertz.

Paljon kovempaa nimeä ei enää olisi voinut saada. Hienoa Palloliito!

6
Naiset / Vs: Siirtomarkkinat kaudelle 2010
« : 30.09.09 - klo:01:21 »

7
Naiset / Vs: Naisjalkapallo mediassa
« : 22.05.09 - klo:00:47 »
Pasilasta lyhyin matka bollikselle, lienee melko luonnollinen vaikuttaja  :peukku_ylos: :peukku_alas:

HJKn raportista huolimatta, kahden toisista riippumattoman puolueettoman katsojakunnan mukaan varsin ansaittu voitto Ålandille.

Taitaa olla jotain tekemistä silläkin, että Klubi on ainoa joukkue joka lähettää jatkuvasti lehdistötiedotteita medialle?

Ja HJK:n raportissa lukee heti toisessa lauseessa että "Ahvenanmaalaiset olivat parempi joukkue ottelussa", joten mielenkiintoista miksi sanot että HJK:n raportista huolimatta.

8
Maajoukkueet / Vs: TU17 -maajoukkue (1.1.1992)
« : 16.03.09 - klo:11:54 »
Onkohan kellään tietoa kokoonpanosta, tai tarkemmin ottaen vaihdoista? Palloliitto hyssytellyt unohduksiin koko pelin, aloituskokoonpanon julkaisivat eilen mutta senkin ovat ottaneet pois jotta kukaan ei muistaisi koko pelin olemassaoloa.

Eli Palloliiton raporttia lienee turha odottaa, mutta olisi tärkeää tietää ketkä pelasivat. Voiko joku auttaa?

9
Naiset / Vs: Liiga 2008
« : 31.07.08 - klo:00:52 »
Mutta eihän tuossa lue opiskelijoita missään? ;)

Ei mutta joo, pitää selvitellä asia.

10
Naiset / Vs: Liiga 2008
« : 31.07.08 - klo:00:34 »
Mitä? Oikeasti?!

Edit. tulipa muuten nopeasti vastaus multa.

11
Naiset / Vs: Liiga 2008
« : 12.07.08 - klo:16:30 »
Niin kauan kuin seuroilla ei ole tiedottajia, jotka oikeasti pommittavat mediaa sisältötarjonnalla, naisten jalkapallo tulee Suomessa pysymään korkeimmallakin tasolla marginaalisena ilmiönä.

Satun tietämään kaksikin seuraa joilla tällainen on, mutta eipä se media siltikään niin hirveästi kiinnostu. Ainoastaan ajoittain, kuten liiga-avauksessa.

12
Maajoukkueet / Vs: 23 v. maajoukkue (1.1.85) 2008
« : 08.07.08 - klo:21:08 »
Missä Susanna Hokkanen?!  >:(

13
Arvokisat ja KV-turnaukset / Vs: EM 2009 karsinnat
« : 28.06.08 - klo:19:53 »
Iha näi varmistuksen vuoksi: Suomi siis pelaa syksyllä Walesia (8 peliä ja nil poeng) vastaa?

Huippumaat ei kelpaa, mutta Wales kyllä. Halutaan elää siinä uskossa, että hyvin menee, vaikka oikeasti ei mene. Entä jos Suomi ei voita edes Walesia, mitäs sitten?

14
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 08.05.08 - klo:00:23 »
Nyt pitäisi kyllä jo tehdä ihan oikeasti jotain. Ei tämä voi näin jatkua.

15
Tässä voisi sanoa että:

Go home manager, sack manager.

Vai miten menikään. No joka tapauksessa, kylläpä mennyt surkeasti. Ei meillä nyt noin huono joukkue ole, eihän?

Sivuja: [1] 2 3 4