Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - JojoT02

Sivuja: [1]
1
Joukkueemme nettisivuille on lisätty vielä alkavan kauden valmennuksen esittely (http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t02/valmennus/).

Vielä ehtii mukaan avoimiin harjoituksiin, maanantaina TUP3 19:00-21:00, tiistaista torstaihin Esport Arena 17:30-19:30.

Lisätietoja Jani Niemiseltä: jani.nieminen(at)vvo.fi tai 050-3734847.

Lasse Hero
FC Honka Akatemia T02 joukkueenjohtaja

2
Tervetuloa FC Honka T02 Akatemian avoimiin harjoituksiin lokakuussa


Etsimme mukaamme maalivahtia sekä kenttäpelaajia.

Tarjoamme tavoitteellisille pelaajille mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijana FC Hongan akatemiatoiminnassa myös piirijoukkue- sekä myöhemmin maajoukkuetoimintaan. Joukkueharjoittelun lisäksi pelaajalla on mahdollisuus seuran aamuharjoitteluun ja yksilön kehittämisen erityisharjoituksiin klinikka-toiminnassa. Maalivahdeille on seuramme mv-valmennus joukkueharjoittelun lisäksi.

Pelaajakehityksen osana haemme kotimaisten ikäluokan huippupelien lisäksi kokemuksia myös kansainvälisesti ja osallistumme mm. 2-5.6.2017 tasokkaaseen Cordial Cupiin Itävallassa. Teemme myös yhteistyötä Hongan TBSM-joukkueen kanssa.

Joukkueen avoimet harjoitukset eli Try out –vaihe akatemiajoukkueeseen alkaa viikoilla 42, maanantaina 17.10.2016 klo 19.00 Tapiolan urheilupuistossa. Etsimme joukkueeseen motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita osallistumaan joukkueen toimintaan aktiivisesti 5 kertaa viikossa sekä lisäksi innostuneita harjoittelemaan myös sekä klinikka-toiminnassa että vapaa-ajalla.

Tarkemman aikataulun tapahtumista ja lisätietoa joukkueen toiminnasta löydät nettisivuiltamme: http://www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t02/.

Joukkueeseen kootaan 16-18 kenttäpelaajaa sekä 2 maalivahtia.

Kauden 2016-2017 T02-akatemiajoukkueen valmennuksesta vastaavat Jani Nieminen (Uefa B -valmennuslisenssi) sekä Jan Salminen (B-valmennuslisenssi).

Mikäli olet kiinnostunut tavoitteellisesta toiminnasta ja motivoitunut kehittymisestä jalkapalloilijana kilpajoukkueessa, ilmoittaudu sähköpostilla mukaan tryouteihin jani.nieminen(at)vvo.fi tai 050-3734847.

Lasse Hero
FC Honka Akatemia T02 joukkueenjohtaja


3
Pelaajapörssi / FC Honka Akatemia T02 etsii maalivahtia
« : 21.01.16 - klo:08:59 »
Joukkueeseen etsitään mukaan maalivahtia. Joukkueemme pelaa ylintä sarjatasoa TC14 aluesarjaa, tarkoituksena karsia syksyn ELL.
Maalivahdeille tarjotaan seuramme tasokas mv-valmennus joukkueharjoittelun lisäksi.
Ota rohkeasti yhteyttä valmennukseen jani.nieminen@vvo.fi 050- 3734847

4
Joukkueen vapaat harjoitukset alkavat pian eli 5.10.2015

5
Tervetuloa Honka T02 akatemian avoimiin harjoituksiin lokakuussa

Etsimme mukaamme maalivahtia sekä kenttäpelaajia.

Tarjoamme motivoituneille pelaajille mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijana FC Hongan akatemiatoiminnassa myös piirijoukkue- sekä myöhemmin maajoukkuetoimintaan. Joukkueharjoittelun lisäksi pelaajalla on mahdollisuus seuran aamuharjoitteluun, yksilön kehittämisen erityisharjoituksiin ja SHA-akatemiatoimintaan. Maalivahdeille on seuramme mv-valmennus joukkueharjoittelun lisäksi.

Kuluneella kaudella voitimme ikäluokan Pajulahti Cupin, jota voidaan pitää epävirallisena Suomen mestaruutena sekä sijoituimme hopealle Stadi Cupissa. Kansainvälisiä pelejä haimme maailman suurimmassa junioriturnauksessa Gothia Cupissa.

Tulevana alvena olemme mukana kahdessa talvisarjassa. Ensi kesänä suuntaamme kansainväliseen huipputurnaukseen, osallistumme haastaviin kotimaisiin turnauksiin sekä pelaamme ylimmällä sarjatasolla.  Teemme myös Hongan T01-akatemiajoukkueen kanssa yhteistyötä, joka näkyy pelaajillemme yhteisharjoituksina sekä mahdollisuutena pelata ajoittain myös vuotta vanhemmissa.

Joukkueen avoimet harjoitukset eli Try out –vaihe  akatemiajoukkueeseen alkaa viikoilla 41, maanantaina 5.10.2015 klo 17.00 Tapiolan urheilupuistossa. Etsimme joukkueeseen motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita osallistumaan toimintaan aktiivisesti 5 kertaa viikossa sekä lisäksi innostuneita harjoittelemaan myös vapaa-ajalla.

Tarkemman aikataulun tapahtumista ja lisätietoa joukkueen toiminnasta löydät nettisivuiltamme syyskuun lopulla www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t02/

Joukkueeseen kootaan 16-18 kenttäpelaajaa sekä 2 maalivahtia.

Vapaat Harjoitukset:
5.10.2015 Tapiolan urheilupuisto klo. 17
6.10.2015 Tapiolan urheilupuisto klo. 18.30
8.10.2015 Tapiolan urheilupuisto klo. 17.30
11.10.2015 Ratiopharm Areena klo. 16.30


Kauden 2015-2016 akatemiajoukkueen valmennuksesta vastaa Jani Nieminen (Uefa B valmennuslisenssi).

Mikäli olet kiinnostunut tavoitteellisesta toiminnasta ja motivoitunut kehittymisestä jalkapalloilijana kilpajoukkueessa, ilmoittaudu sähköpostilla mukaan tryoutteihin jani.nieminen@vvo.fi

7
Tervetuloa Honka T02 akatemian Try out -tapahtumaan kaudelle 2014-2015!
 
Tavoitteenamme on olla ikäluokan huippujoukkue ja tarjoamme pelaajille mahdollisuuden kehittyä jalkapalloilijana FC Hongan akatemiatoiminnassa myös piirijoukkue- sekä myöhemmin maajoukkuetoimintaan. Joukkueharjoittelun lisäksi pelaajalla on mahdollisuus tyttövalmennuspäällikön aamuharjoitteluun, seuramme Talentti-harjoituksiin ja SHA-akatemiatoimintaan. Maalivahdeille on seuramme mv-valmennus joukkueharjoittelun lisäksi.
 
Kuluneen kauden aikana T02 akatemia menestyi hienosti voittaen mm. Helsinki Cupin ja SHA-akatemiajoukkueiden kesäturnauksen sekä sijoittuen pronssille Stadi Cupissa. 
 
Kauden 2014-2015 akatemiajoukkueen valmennuksesta vastaavat Jani Nieminen ja Kimmo Ketonen. 
 
Joukkueen avoimet harjoitukset eli pyrkiminen akatemiajoukkueeseen on viikoilla 40-42. Etsimme joukkueeseen motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita osallistumaan toimintaan aktiivisesti 5 kertaa viikossa sekä lisäksi innostuneita harjoittelemaan myös vapaa-ajalla. Tarkemman aikataulun tapahtumista ja lisätietoa joukkueen toiminnasta löydät nettisivuiltamme www.fchonka.org/joukkueet/akatemia-t02/ 
 
Joukkueeseen kootaan 16-18 kenttäpelaajaa sekä 2 maalivahtia. 
 
Mikäli olet kiinnostunut tavoitteellisesta toiminnasta ja motivoitunut kehittymisestä jalkapalloilijana kilpajoukkueessa, ilmoittaudu sähköpostilla tryoutteihin jani.nieminen@vvo.fi tai kimmo.ketonen@fchonka.org.

8
T02 Akatemian ensikauden perustamiseen liittyvät avoimet harjoitukset pidetään joukkueen omilla harkkavuoroilla seuraavasti:

9.10, 15.10 sekä 16.10.Tapion kentällä Espoossa. Kauden 2014 T02 Akatemia joukkue tullaan nimeämään avoimien harjoitusten jälkeen ennen SHA tapahtumaa. Lisätietoja avoimista harjoituksista tarvittaessa Kimmo Ketoselta;   kimmo.ketonen@nic.fi   

Sivuja: [1]