Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Dunga

Sivuja: [1] 2 3
1
Nuoret / Vs: BSM karsinta 2020
« : 08.03.20 - klo:00:25 »
Aika hiljaista palstalla, vaikka viimeisten paikkojen jako sekä suoraan SM-sarjaan, että jatkokarsintaan käynnissä.

Suurin syy varmaankin että dramatiikka ollut vähissä. Pohjoisessa suoraan menijät jo selvillä, jännitys (kai) siinä pääseekö Vifk edes jatkokarsintaan.
Etelä näyttää menevän myös odotusten mukaan, PK ollut vaikeuksissa mutta ottanee suoran paikan. Epsiltä pääsy jatkokarsintaan olisi hyvä saavutus.
Etelässä mennään odotusten mukaisesti. Pohjoisessakin sama juttu. Klubille ei löydy tasavertaista vastustajaa.

Vifkin menestys ollut pitkään riippuvainen hyvän 01-ikäluokan panoksista. Kun joukkueen yli-ikäisetkin muuttavat opiskelemaan, jää jopa edustuskin aika heppoiseksi. Ei vain seuralla kovin pitkäjänteistä  työskentelyä vaikka valmennuksessa nyt mukana Vöyrin urheilulukiokin.

2
Nuoret / Vs: BSM karsinta 2020
« : 18.01.20 - klo:20:51 »
No ei nuo VIFKiläiset ONSia nuorempia voineet olla ja mukana myös yli-ikäinen maju-pelaaja. Todennäköisesti maju-pelaajat VIFKissä lisääntyvät, kun noin hyvän tuloksen ONSia vastaan saalistivat.

Eivät ehkä nuorempia, mutta kokemattomimpia syystä tai toisesta.

Uusi linjaus joka ohjaa Palloliiton valmentajan seuran toimintaan?

3
Nuoret / Vs: BSM karsinta 2020
« : 18.01.20 - klo:19:41 »
Vifkin ja Onssin pelistä huomasi nuorten vaasalaisten kokemattomuuden kovista peleistä. Luulisi muutaman pelin jälkeen pelin parantuvan.

Mikä tehtävä on Palloliiton aluevalmentajalla Vifkin organisaatiossa?

4
Naiset / Vs: Ykkönen 2019
« : 03.10.19 - klo:18:17 »
Ilves, Sport ja GBK taistelevat tippumista vastaan. Ilveksessä tulevat varmasti käyttämään liigapelaajiaan. Toisessa vaasalaiseurassa muutoksen tuulet. Kenestä Vifkin seuraava valmentaja?

5
Nuoret / Vs: B-tyttöjen SM 2019
« : 21.09.19 - klo:20:06 »
Päivän pelien jälkeen mitallikolimikko selvä. EBK ja Vifkikin olisivat vielä voineet nousta haastajiksi. Uudet tuulet Vaasassa. Yhteistyökykyinen, innokas ja pelaajakehitystä ajatteleva tiimi ottamassa homman haltuun. Onnea matkaan!

6
Nuoret / Vs: HFA
« : 31.08.19 - klo:14:56 »
Tuohon lisäys, että pelaavat omassa joukkueessaan ja HFAssa. Ja tuolla 19 v-majussa näyttää olleen mukana neljä 01-pelaajaa jotka HFAssa. Kiintiöpaikat jokaisessa ikäluokan maajoukkueessa HFAlaisille.

Miten muuten työllistyminen olisi varmistettu? Kuvastaa että hyvä veli - verkosto ilmeisesti levinnyt pitkälti ja on ehkä osaa jokapäiväistä arkea?

7
Nuoret / Vs: HFA
« : 28.08.19 - klo:13:19 »
Miksi tälläinen kasattu joukkue pitäisi ottaa esim. sotkemaan naisten ykköstä. Jollain tavoin ehkä sopisi BSM:ään ja siellä olisi mielenkiintoista nähdä, miten pärjäisi. Epäilen ettei mestariainesta sielläkään. Muutaman sisäpiiriläisen unelma toteutettiin ja nythän näillä HFA:n tytöillä on oma oikoreitti maajoukkueisiin.

Asiaa! Vaatisi hieman tutkivaa journalismia?

8
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 12.02.19 - klo:13:16 »
Palloliiton valmennuskursseilla perinteisesti on uusille valmentajille kerrottu, että pelaajien siirtyessä B-junioreihin, nähdään miten pelaajia on valmennettu. Onko kehitetty pelaajia vai menty menestys edellä. Tuo pelaajien kehittäminen on se vaikeampi tie. Juniori-ikäluokissa riittää, että joukkueessa on muutama hyvä pelaaja jotka ratkovat pelejä omilla kyvyillään. B:ssä ei enää riitä, että fifa-valmentaminen, vaan pelaajien pitää oikeasti osata jotain. Mistä se oppi taas hankitaan ovat ikäluokat F-C ja jos noissa ikäluokissa valmennuksen taso ei ole ollut hyvää, silloin B:n valmentajilla on käsissään nippu pelaajia, joiden taktinen pelikäsitys ei ole riittävä. Toki seuralla on iso vastuu pelaajien kehittämisessä. Seuroilla ei yleensä ole kuitenkaan rahaa palkata ammattivalmentajia, joten valmennuksesta poikkeuksetta vastaa lajikokemattomat, itsensä kehittämisestä kiinnostumattomat ja pahimmillaan menestyksenjanoiset isävalmentajat, jotka huomaavat, että joukkue pärjää turnauksissa, mutta ei ymmärrä, että pärjääminen johtuu siitä, että 250 000 asukkaan kaupungissa on lahjakkaita pelaajia paljon, jotka taidollisesti pystyvät dominoimaan omassa ikäluokassa, mutta kun yhteen laitetaan 3 ikäluokan pelaajat, pelaajien pitää myös oikeasti ymmärtää pelaamista.

Aamen! Kunhan kaikki tämän sisäistäisivät. Toisaalta, voivathan asiat mennä juuri toisinpäinkin. 

9
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 10.02.19 - klo:16:23 »
Mielenkiintoiset asetelmat B-lohkossa. Jypk ja Ilves tulevat olemaan vahvoilla ja Ifkissä aikaisempina kausina tehty työ on nyt antamassa tulosta. Mutta mikä seura heidän lisäksi karsii suoraan SM-sarjaan? Mitä tapahtunut Oulussa?

10
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 15.11.18 - klo:13:53 »
Kuulemma piirisarjatason pelaajia, jotka toivoo paikkaa ykkösessä, kuka tietää?
Ei seuran puolesta siis hyvälle näytä. Ison ryhmän liikkuminen kuitenkin tarkoittaa jotain. Onko sama tapahtumassa kuin poikapuolellakin? Sportistako muodostumassa vaasalaisnäkökannalta kiehtovin tyttöseura, vai löytyykö muitakin?
Tuskin tämä mikään Vaasaa koskeva juttu on, vaan ongelma on kaikkialla, missä ei osata/haluta tehdä seurojen välillä yhteistyötä. Siihen, kun vielä lisätään kokemattomat isä/äiti valmentajat ja toimihenkilöt ajamaan omien mussukoiden etuja, niin soppa on valmis.

Oikeassa olet ja ikävää, jos asiat tosiaankin näin. Jos en väärin muista, oli toinen tyttöporukka Vaasasta joka nuoremmassa iässä kierteli maata vanhempiensa kanssa ja kaatui samoihin juttuihin. Tsemppiä Vaasaan!   

11
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 15.11.18 - klo:08:14 »
Kuulemma piirisarjatason pelaajia, jotka toivoo paikkaa ykkösessä, kuka tietää?
Ei seuran puolesta siis hyvälle näytä. Ison ryhmän liikkuminen kuitenkin tarkoittaa jotain. Onko sama tapahtumassa kuin poikapuolellakin? Sportistako muodostumassa vaasalaisnäkökannalta kiehtovin tyttöseura, vai löytyykö muitakin?   

12
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 14.11.18 - klo:23:25 »
Kymmenisen pelaajaa ifkistä nyt hakemassa uutta paikkaa FC Sportista.

13
Naiset / Vs: Ykkönen 2018
« : 30.09.18 - klo:10:12 »
Toivottavasti VIFKin naiset tuovat voitolla tänään hieman lohtua seuran muuten niin hälyyttävään tilanteeseen! Kertokaa te miten näin perinteikäs seura on ajautunut tilanteeseen missä ei poikapuolella ole A ja B -junnuja tarpeeksi? Puskaradio kertoo myös että tyttöjen BSM-valmentaja jättänyt seuran pari viikkoa sitten koska ei kokenut seuran vievän pelaajien intressejä. Onko seuran johto tietoinen mitä tapahtumassa?

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000005846242.html   

14
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 12.09.18 - klo:13:29 »
Eli silloinko maajoukkue on täynnä. Muutama pelaaja puuttuu. Muut menee sitten Viron maajoukkueeseen uusine passeineen. Tämä alkaa kuullostaa super-luokan suljetulle ryhmälle. Odotan paskasta loppua seuratoiminnalle. Teemme jatkossa vain maajoukkeita siinä uskossa että niitä pelaajia syntyy kaupan tiskille.

Tämä on sitä pelaajan laadukkaan arjen merkittävää vahvistamista. :peukku_ylos:

15
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 11.09.18 - klo:18:05 »
Pitääkö paikkansa että Sportin entiset SeMiläiset väsyneet ja lopettamassa? Miksi näin on käynyt?

Sivuja: [1] 2 3