Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Random1

Sivuja: [1]
1
Futsal / Vs: Maajoukkue naisille !
« : 07.02.18 - klo:10:49 »
Kaiketi Hollantiin piti päästä hyvillä näytöillä sarjapeleissä, kun leiriä ei ehditty ennen sitä järjestää. Herää kysymys että onko niitä pelejä käyty katsomassa, onko ne katsottu vain laput silmillä vai onko näytönpaikka vaan puhetta. Ainoastaan Sirén antoi niitä näemmä riittävästi kentän puolella.
Syvänen tosiaan ei montaa peliä tällä kaudella ole pelannut, että oisko lippu annettu vanhoilla näytöillä?

No tuskinpa niitä pelejä on käyty ja ehditty käydä katsomassa, omat reenit ja pelit menee edelle, siksi valmentajan pitäisi todellakin olla sellainen jonka aika menee vain ja ainostaan maajoukkueen luotsina. Olisi aikaa käydä tasapuolisesti katsomassa kaikkien pelejä eikä ne lasit olisi niin viherkeltaiset minkä läpi tulee valintoja katsottua ja tehtyä  8) "Olen myös nähnyt paljon liigapelejä nyt alkukaudesta ja jokaisen pelaajan ainakin kertaalleen. Siinä on saanut myös hyvän kuvan siitä ketkä pelaajat ovat tällä hetkellä vireessä ja peli kulkee." Laitisen kommentti syksyllä, väitän että jos näät yhden kaksi peliä muilta ja omilta sen vaikka 12 niin ei ne valinnat ole tasapuolisia. Parin pelin perusteella ei kaikista näe todellista potentiaalia, onneksi Sirén sentään on nyt mukana, huippu pelaaja jolla on myös huonoja päiviä, niin kuin kaikilla.

2
Futsal / Vs: Maajoukkue naisille !
« : 06.02.18 - klo:17:36 »
Seuraavalle leirille varmasti Sportin pelaajia nimetään, ehkä hyvä ettei liikaa sekoiteta pakkaa koska kyseessä on pelejä, toki harjoitus mutta kuitenkin. Maalivahti osasto tosin hämmästyttää, 2/3 Puolassa olleista tiputettu, Ropanen varsinkin ollut tällä kaudella Acen maalilla varmempi kuin Lepikonmäki. Syvänen ollut suuren osan syksyä sairastuvalla ja tauon jälkeen vasta päässyt taas tosi toimiin, olisi ehkä tälläiset muutokset voinut leirille tehdä eikä peleihin. Tosin hyvistä maalivahdeista ei ole maajoukkueen kannalta pulaa, vaihtoehtoja on toisin kuin pohjapelaajien kanssa, hyviä ja varmoja ei tunnu olevan kuin pari per sarja vaikka ideaali olisi pari per joukkue.

3
Futsal / Vs: Maajoukkue naisille !
« : 28.01.18 - klo:21:17 »
Naisten maajoukkueeseen tarvittaisiin valmentaja joka ei ole missään seurassa samanaikaisesti, aina vedetään kotio päin vaikka muuta väitettäisiin.

4
Futsal / Vs: Futsal Liiga 2017-2018
« : 27.01.18 - klo:19:36 »
Ilveksen Jokisalo on kovassa vireessä tauon jälkeen , luulisi näillä näytöillä maajoukkueeseen pääsevän 🔥 jännä nähdä miten otteet jatkuvat, pistepörssin kärkeen ei ole pitkä matka tällä tahdilla, hienoa nähdä nuorten pelaajien kehittyvän,monessa muussakin joukkueessa on potentiaalisia nuoria joka on liigan tulevaisuuden kannalta hienoa!

5
Futsal / Vs: Maajoukkue naisille?
« : 30.09.17 - klo:14:25 »
Kuulemma ekat maaottelut marraskuun 18.-21 välissä Puolassa   :peukku_ylos:

siitä se alkaa.....

Samaan aikaan melkein täysi kierros liigassa, miksi näin?

Sivuja: [1]