Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Coastline

Sivuja: [1] 2
1
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 19.01.19 - klo:21:49 »
Mitäs asiantuntijat nyt ajattelee kun katsoo B-lohkon tilannetta. Vifk voitti Kuusysin 3-0 ja Sport pöllytti 5-0 ONS:sia
Honka kyllä yllätti ekassa pelissään tai vastus on täysin väärässä sarjassa

CL

2
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 06.01.19 - klo:16:55 »
Vaasan turnauksen lopputulos

HJK
VJS
ONS
FC Sport
VIFK
Honka
PKKU
GBK

3
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 13.11.18 - klo:19:18 »
FC Sport kuulemma saanut paikan karsintoihin :o

Mistä lähtien karsintapaikka on saatu, eikö ne ansaita..? Taitaa ihan jo sarjasäännöissä lukea miten paikat jaetaan. Närpiö taisi loppujen lopuksi hajota, koska jopa yli-ikä tuli liian monella täyteen

4
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 11.09.18 - klo:11:56 »
Mielenkiintoista tekstiä, "Sportin piti mennä yhteistyöllä huipulle asti"? Missä tuollainen julistus on tehty, näillä saiteilla? "Kokoelmajoukkueella aateliin"..? Onko nämä omia ajatuksia vai onko tuollaisia jossain oikein julkaistu? Itsellä joukkueesta kuitenkin kohtuullisen terve vaikuitelma kun pelissä heitä nähnyt ja seurannut lämppää+loppulämppää.

Mikä on oikeasti mielenkiintoista on toisen Vaasalaisen VIFK:n tilanne. SM pohjamudissa ja 1 div viimeinen 1 pisteellä..., jopa heittopussiksi arvioitu Roi edellä. Eikä herätä herkullisia ajatuksia? Eikö tuo ole suunnilleen samankokoinen kioski kuin ONS?

Omasta mielestä kärki on ne joukkueet joiden siellä pitääkin olla ja aikaslailla oman veikkauksen mukaisesti. Loppukauden ohjelmat voivat vielä muuttaa sijoituksia ristiin, mutta ei tuossa muuta kummallista ole kuin se, että jos KPV ja VIFK putoavat niin muut ovat hoitaneet hommansa huomattavasti paremmin.

CL

5
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 03.09.18 - klo:15:17 »
Ei pelaa vaan liitolta tulee mystinen ratkaisu kuka on paras :  )

Oman lisämausteen antaa Honka ja ONS, joilla on jo ylemmällä sarjatasolla joukkueet. Miten heidän sijoitukset lasketaan...otetaan kokonaan pois laskennasta/on mukana paras kakkonen laskennassa sijoituksellaan tms. Jos ONS vaikka voittaisi C-lohkon, olisiko Pallokissat lohkon kakkonen vai ykkönen ja kolmas joukkue mukana kisassa parhaana kakkosena. Ei voi epäselvempää enää olla

CL

6
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 13.08.18 - klo:16:10 »
RoPS ei ole pelaavin tai taitavin joukkue C-lohkossa...tai B1 sarjassa. On kyllä erittäin hyvin pelaava joukkue C-lohkossa, se on totta, mutta ei taitavin.

Pallokissoille lankeaa tämän lohkon kokonaisuudessa pelaavin ja taitavin palkinto tai ainakin kevään pelien perusteella (syksyn pelejä ei nähty). Taitavia on Pallokissojen lisäksi myös Klubi ja Sport/1 ja pelaavia joukkueita Klubi ja GBK. Jos koko sarjaa peilataan niin Turun ja Rauman suunta on kisassa vahvasti mukana ja Honka vahvoilla SM-lisäyksillä. Kuusysin pelejä en ole nähnyt tänä kesänä, joten en osaa kommentoida heidän pelejään, mutta pisteissä on näköjään tehokasta.

7
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 06.07.18 - klo:12:40 »
Nimessä Sport/1, mutta käytänössä molemmat yj, kun eikös noin puolet pelaajista tuohon Sport/1:een tule SeMistä?

Alkoi sen verran kiinnostamaan, että piti vanhan (paremman) sivuston puolella tutkia. Eihän tuo YJ voi olla millään mahdollista koska kaksoisedustuksella ei tuo määrä onnistu ja nimessä on nykyään aina YJ merkki jos on yhteisjoukkue. Ennen nuo YJ-sopparit oli esillä, mutta enää ei näytä löytyvän.

Viime kaudella näköjään olivat pelanneet omillaan,  paitsi Puolen Suomen Liigaa + Laura Kalmarin. Mun nähdäkseni Semiä ennen edustaneet pelaajat on siirtyneet Sportin kirjoille. Sinänsä mielenkiintoa lisää se seikka, että Semihän pelaa B-lohkoa omalla porukalla..?

8
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 06.07.18 - klo:11:25 »
Ja myös pohjoislohko odotusten mukaan, ja sama jatkuu syksylläkin.
Kissat karsintaan, Sport YJ paras (tai eniten pisteitä kerännyt) kakkonen, ellei Oulu sitten halua kiusata kokoonpanoilla.

Jos ne vaasalaiset nousevat niin ne varmasti myöskin sitten tippuvat?

Taitaa muuten olla Sport/1 se parempi. Tuo YJ keikkuu vasta puolenvälin alapuolella. Karsinnoissa voi käydä niin, että nykyisistä SM joukkueista VIFK ei mene karsinnasta jatkoon ainakaan nykyesityksien muodossa. Mielenkiintoinen kisa tulee kuitenkin neljännestä karsintapaikasta B- ja C-lohkojen kesken.

9
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 31.05.18 - klo:11:22 »
Pääsin seuraamaan Sportin ja Pallokissojen eilistä peliä ja nyt oli tekemisen meininkiä. Mentiin koko peli päästä päähän ja lopputulos 4-4 oli sen mukainen ja ansaittukin lopputulos. Pallokissat oli joukkueena jotenkin valmiimman oloinen, mutta Sportin hyökkäyspeli oli todella tehokasta. Sen sijaan maalivahtipeli Sportilla ei ollut parhaimmasta päästä tai vahdilla oli huono päivä. Sport kolautteli myös useamman kerran ylärimaa, mutta pallo ei suostunut menemään sisälle. Oli muuten tytöillä hieno stadion kotipelien pelipaikkana.

Mitä muita pelejä olen nähnyt niin tässä erottui 2 seuraavaa SM-potentiaalia. TPS ja Pallo-Iirot ei yllä tälle pelitasolle ja taistele parhaan kakkosen paikasta ainakaan tällä hetkellä ja C-lohkon muut joukkueet eivät saa mitään saumaa näille kahdelle.

10
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 28.05.18 - klo:12:15 »
Tuossa pelissä varmaan kyllä ratkaistaan lohkon ykköstila. Sarjan häntäpään HauPa pitänyt Pallokissoja tiukilla ainakin tuloksellisesti. Liekö Pallokissat olleet liikkeellä ykkösnyrkillä vai tuudittautuneet helppoon voittoon? Joka tapauksessa edelleen olen sitä mieltä, että nämä samassa sarjassa ei edes pitäisi pelata kahta saman seuran joukkuetta ja jos pelaa niin, ne kohtaisivat sitten avauskierroksella. Joka tapauksessa ottelut tulee olemaan merkityksellisiä esim. lähtöpisteitä ajatellen ja samalla saatetaan ratkaista jo syksyn tippujat tai SM-karsijat. Tuskin nämä joukkueet mihinkään koplaamiseen syyllistyvät, mutta jos esimerkiksi olisi kyseessä SM-karsintapaikan ratkaiseva peli, niin varmaan iso kiusaus siinä olisi säätämiseen.

100% samaa mieltä

11
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 28.05.18 - klo:10:13 »
Onhan tuo säälittävää, että Sportin joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa voidaan ratkaista lähtöpisteitä syksyyn ja samalla ottaa myös ratkaisevia pisteitä SM-sarjan karsintaan.

Eiköhän nuo pisteet syksylle ratkota jo tulevassa keskiviikon pelissä. Ei muilla näytä olevan sanansijaa noille kahdelle vaikka Haupa näytti eilen pitävän Pallokissoja pihdeissä yllättävän pitkään

12
Naiset / Vs: Ykkönen 2018
« : 28.05.18 - klo:10:07 »
Ei ollutkaan HPS:n ylivoimaa Vaasassa eilen vaikka uudet vahvistukset jo kehissä

http://www.hps.fi/joukkueet/aikuiset/naiset-edustus/uutiset/?x980737=1384171

13
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 11.05.18 - klo:09:52 »
Näyttää Pallokissat ja Sport karkaavan muilta odotuksien mukaisesti. Yllätyksenä on kuitenkin "pikkusport" ja "pikku-ONS", jotka ovat yllättävän korkealla sarjatilanteessa. Alkaa kehkiytymään melko kiivas kamppailu jo nyt syyskauden voitosta ja varsinkin parhaasta kakkosesta B-lohkon ja C-lohkon kesken. Meneekö paras kakkonen puhtaasti pisteiden mukaisesti? Jos menee niin keväällä saatavat lisäpisteet on kullan arvoisia.

14
Nuoret / Vs: B-tyttöjen SM 2018
« : 19.04.18 - klo:11:47 »
1. Ilves
2. Honka
3. JyPK
4. PKKU
5. PK-35
6. HJK
7. ONS
8. VIFK
9. TiPS/VJS
10. KJP

15
Nuoret / Vs: TB Ykkönen C-lohko 2018
« : 06.04.18 - klo:13:38 »
YI-korttia näyttäisi C-lohkossa tällä hetkellä käyttävän vain KPV

Sivuja: [1] 2