Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - CSN

Sivuja: [1] 2 3
1
Naiset / Vs: Liiga 2010
« : 02.06.10 - klo:20:33 »
Jotta nyt ei aivan väärää käsitystä tule niin on toki hienoa, että sarja on tasainen. En aikanaan ymmärtänyt joukkuemäärän nostamista 12 joukkueeseen, joten sen vuoksi 10 on minulle oikea numero. Kymmenen joukkueen sarjaankin on ollut aikanaan vaikeaa löytää tarpeeksi hyviä pelaajia, ja etenkin sellaisia, jotka todella haluavat ja pystyvät panostamaan jalkapalloon.

Lainaus
- Tuleeko pelaajat ulkomailta takaisin uudistuksen myötä?
Pelkkä uudistus tai joukkueiden määrän vähentäminen ei suoraan ketään tuo takaisin Suomeen. Ulkomaille lähdetään monista eri syistä, ja hyvä vain, että ulkomaillakin pelaa suomalaisia. Toki joku voisi joskus myös palata tai venyttää tyytyväisenä jäämistään Suomeen sarjan tason ollessa laadukkaampi, ja sen palvellessa tarkoitustaan.

Lainaus
-Siirtyykö pelaajat jäljelle jääviin seuroihin?
Tähän mennessä jokainen liigajoukkue on aika hyvin saanut pelaajia myös muualta. Harva pelaaja halutessaan pelata liigassa on joutunut tyytymään alempaan tasoon. Jos haluaa pelata korkeimmalla tasolla, silloin useat tekevät päätöksen pelata sellaisessa joukkueessa.

Lainaus
-Paranneko seurojen talous ? Jos miten?
Mikään sarjauudistus ei varmasti ole vielä tähän päivään mennessä näkynyt positiivisena tuloksena seurojen pohjarivillä. Kyllä talous on nyt ja vielä varmasti myös tulevaisuudessa seurojen suuri yhteinen huolenaihe sekä haaste.

Lainaus
-Paraneeko valmennus?
Jotta pelaajat ja peli paranee, valmentajien tulee myös kehittyä. Mistä niitä hyviä valmentajia löytyisi, ja miten tämä määritellään? Naisten liiga ei välttämättä ole se houkuttelevin vaihtoehto.

Lainaus
-Tuleeko lisää taustatyöntekijöitä?
Työstä tulisi tehdä houkuttelevaa, ja tuotteen kuntoonlaittamisessa hieman ehkä olisi töitä. En usko, että kukaan seura yksin pystyy tätä tekemään, mutta yhdessä mahdollisuuksia saattaisi olla. Onhan Fennovoiman yleisökampanjaotteluihinkin saatu enemmän ihmisiä liikkeelle vrt normaalit sarjapelit.

Harva myyjä "aikuisten oikeassa elämässä" pestautuu myymään tuotetta siten, että tietää tuotteen jo olevan heikko. Tämä tuote on haasteellinen. Sillä yleisesti ottaen olen ymmärtänyt, että myyjän tulee myydä tuotetta, jotta hän saa myytyjen tuotteiden kautta myös oman korvauksensa. Jos et myy - et saa korvausta.

Lainaus
-Saako nuoret pelaajat tarpeeksi pelipaikkoja?
Meillä tulisi olla hyvä BSM-sarja, että nuoret pystyisivät pelaamaan LAADUKKAITA ja kovia otteluita nuorten sarjassa, ja ehkä käydä hakemassa jotain minuutteja aikuisten peleissä (Ykkönen ja Liiga). Tällä tavoin nuoret voisivat kasvaa sarjoihin rauhassa eikä tarvitsisi vielä 15-vuotiaana kantaa joukkueen vastuupelaajan roolia täysillä minuuteilla. Naisten liigapelaajan statuksen saaminen pitäisi olla huomattavasti suuremman tavoittelun takana kuin nyt.

Toivon, että naisten lajiprosessin analysointiryhmä pohtii asioita hyvin laajasti sekä maajoukkuevalmentaja pääsee kehittämään lajia kokonaisuudessaan eikä pelkästään vain vedä maajoukkuetta. Näin olen ymmärtänyt, että tarkoitus olisi, joten ehkä jonain päivänä meillä kaikilla olisi käsissä laadukas, vetävä ja viihdyttävä tuote - Naisten liiga.

2
Naiset / Vs: Liiga 2010
« : 02.06.10 - klo:07:43 »
Sarja on tosissaan tasainen ja voittajan veikkaaminen on miltei mahdotonta. Sarja ei ole kuitenkaan tarpeeksi laadukas. Sen vuoksi joukkuemäärän supistaminen Palloliiton päätöksen mukaisesti on mielestäni aivan oikea ratkaisu. Rankka päätös, kun tehdään noin nopeasti, mutta oikea.

Tällä hetkellä, kun ulkomailla pelaa niin paljon pelaajia ei millään saada tarpeeksi laadukkaita sekä kovia otteluita kehittämään pelaajia. Sellaiset ottelut tarvitsevat siihen pystyvät pelaajat. Niitä ei tällä hetkellä vain ole 12 joukkueeseen.

3
Naiset / Vs: Liigaveikkausskaba 2010
« : 07.04.10 - klo:00:05 »
Syteen tai saveen. Top3:sta on tuntuma, mutta muutoin alea iacta est.

Osallistumisesta  :tuoppi:

1. HJK
2. Åland U
3. Nice Futis
4. PK-35
5. FC United
6. TiPS
7. Ilves
8. KMF
9. KPV
10. Honka
11. TPS
12. Sport

4
Naiset / Vs: Liigacup 2010
« : 14.03.10 - klo:18:17 »
Lainaus
Pelin alussa vasen linkki numero 19 Niceltä oli suorastaan erinomainen. Kuka hän mahtaa olla?

Kyseinen linkki oli luultavasti Henni Malinen, jos pelasi Jemina Hietasen edessä. Nicefutiksen oikeaa pakkia vietiin noin 8-10 kertaa ensimmäisellä puoliajalla, mutta kyseisistä keskitystilanteista Ilves ei saanut mitään aikaiseksi. Muutoin Nicen puolustuslinja näytti olevan ?-Hirvonen-Hoffren-Hietanen, keskikenttä Hiukka-Turtiainen-Hietanen-Malinen, kärjessä Laine-Auvinen. Maalissa ensimmäinen puoliaika Siiri Välimaa, toisella Tinja Haikka.

Ilves oikealta Heinämäki-Pohjoismäki-B-junnu Alanko-Huotari, Toivio-Kivelä-Björn-Kortekangas, Kykkänen-Tossavainen ja maalissa Visala.

Peli oli alussa Nicen totaalista hallintaa. Ensin Kiia Laine kahvitti 0-1. Toisessa maalissa laukaus (olisko ollut Laine), jonka seurauksena Ilves lopetti pelaamisen kesken, sylky ja Auvinen 0-2. Kahden maalin jälkeen peli oli "ohi", joten Nice lopetti pelaamisen - takki aukesi?

Näytti, että Ilvestä ei olisi tänään huvittanut. Pisteet siitä, että yrittivät pelata, mutta syötöt laaduttomia, ja välimatkat järkyttäviä. Toisella puoliajalla Tossavainen riisti harmittomassa tilanteessa pallon, murtautui ja vei Haikkaa kahville 1-2. Malinen viimeisteli 1-3 kaukaa tulleella laukauksella.

Ilveksen sivuilla luultavasti analyysiä tulossa valmennukselta, joka ei vaikuttanut kovin tyytyväiseltä ottelun jälkeen.

5
Naiset / Vs: Liiga 2010
« : 23.12.09 - klo:19:29 »
Nyt virallista lehdessä, Klubin sivuilta vielä uupuu.

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2009122310832933_jp.shtml

Tuli liigaan väriä ainakin kentän laidalle. Tosin onhan tahti vanhetessa voinut vähän laantua - no en usko  8)

6
Naiset / Polvivammat, millä fiiliksillä?
« : 21.04.09 - klo:18:26 »
Oma ristisiteeni repesi (ja meni myöhemmin poikki) vastustajan sääntöjenvastaisesta taklauksesta. Olinpa hölmö kun yritin harhauttamalla ohittaa :D.

Sen enempää kommentoimatta tiedän, että on useita pelaajia, jotka ovat jääneet aikanaan sinun sääntöjenmukaisten taklauksien alle ja keräilleet kamojaan 8) Tosin eipä niissä ole polvetkaan pamahdellu, ehkä kylkiluut on voinu olla hieman koetuksella.

Kuitenkin, harmittavia vammoja, joita ei osata (tai tiedetä) miten pitäisi hoitaa. Usean pelaajan ominaisuudet ovat kärsineet paljon. Tosin sairastuvalta on tullut myös usea hyvin paljon henkisesti kasvanut pelaaja. Niistäkin on välillä pulaa.

7
Naiset / Vs: Liiga 2009
« : 18.04.09 - klo:21:28 »
Saman hyisevän ottelun nähneenä ihmettelen myös erittäin paljon sitä, miten kaksi joukkuetta voi saman pelin aikana kadottaa aivan tyystin peliajatuksensa. Ilves 2-0 johdossa, ja United 2-4 tilanteessa.

Pelillisesti todellakin tässä pelissä Ilveksen pelinrakentelu oli huomattavasti monipuolisempaa kuin Unitedin, mutta ottelu oli pitkälti kuitenkin Rita vastaan Noora. Mielestäni Ritan neljän maalin (9-10 erittäin hyvää paikkaa) iltapäivästä huolimatta Noora torjui pisteen kotijoukkueelle. Rita vei Ilveksen puolustuslinjaa pahasti (pari maalia 3 vs 1 tilanteista) varmistuksen puutteen vuoksi, ja nopeutensa ansiosta. Harmillista, että siihen ei pelaajat keskenään eikä valmennus keksinyt keinoa.

Ilveksen rivit harvenivat, ja nähtäväksi jää, miten pahasti Miia Heinämäen polvi vääntyi. Menikö ristiside, kierukka vai tuliko vain tälli?

Unitedin suurin ongelma tulee kauden aikana olemaan selkeästi puolustuslinjan pelaaminen. Nyt Kajsa Vikman pelasi keskikentän pohjalla topparin asemesta (mikä oli kuitenkin ihan hyvä veto Kekeltä) ja Grankull topparina (katastrofi & pääsi vaihtoon) ja erityisesti maalivahtipeli, joka ei millään tasolla vakuuttanut. Tosin Rita ei tarvitse kovinkaan laadukkaita palloja kärkeen, jos vastustaja vain jättää, kuten Ilves, tilaa juosta linjan ja maalivahdin väliin legendaarisella harhautuksella itselle pitkä eteen ja menoksi.

Kuitenkin peli oli katsojan näkökulmasta oikein viihdyttävä, koska maaleja ja tilanteita tuli liukuhihnalta molempiin päihin.

8
Naiset / Liigaveikkausskaba 2009
« : 27.02.09 - klo:21:06 »
HJK, paras materiaali
NiceFutis, parhaat täsmähankinnat
FC Honka, "paras" valmentaja
TiPS, "paras" perusduunarimateriaali & NYT HERÄTYS TIKKURILASSA TÄHÄN SARJAAN!!!
FC United, paras valmentaja + paras pohjanmaalla
Åland United, toivottavasti paras kotijoukkue
KMF, "parhaat" ulkomaalaiset
Ilves, paras Suomen suurin kasvattajaseura
TPS, tähän pitää kehitellä mitä hyvää on Turussa
PuiU/Kontu, paras seurojen yhdistyminen
FC Kuusysi, parhaimman pelaajansa menettänyt joukkue
KPV, tähän pitää myös kehitellä mitä hyvää on tässä liigapaikan hyväksymisessä

Nyt on tuunailtu, mutta vaikeeks silti menee, mutta olen osallistunut  8)

9
Naiset / Vs: Liiga 2008
« : 14.09.08 - klo:19:26 »
Puistola-pelin perusteella Ilveksen pitäisi vetää itsensä helposti ulos viimeisen kahden joukkueen paikalta, ja Puistola ei ehdi mitalijunaan mukaan. Seuraavat kaksi peliä ovat todella tärkeitä Ilvekselle; Sport kotona sekä Kuusysi vieraissa. Ei ainakaan jännitys Tampereelta lopu, vaikka mitalitavoite ei kolmantena vuotena toteutunutkaan.

Erityisen hieno maali oli Marianna Erkkilän maali noin 25 metristä putoavana kaukolaukauksena. Tilanteessa oikean puolustajan Ulla Matikaisen ympäri käännyttiin valitettavan helposti.

Puistolalla oli 2-1 ja 3-2 tilanteissa ylähirsi ja tolppa. Olisi saattanut kääntää vielä mahdollisuudet Puistolalle. Kuitenkin sen verran aneeminen oli Puistolan esitys, että Ilves ansaitsi voittonsa.

10
Naiset / Vs: Liiga 2008
« : 31.08.08 - klo:13:36 »
Tämä on sellainen keskustelu, että tästä voitaisiin varmasti keskustella kuukausia kestävä paneeli tulematta viisaammiksi.

Tässä Aamulehden versio:
http://www.aamulehti.fi/moro/urheilua/102258.shtml

Ilves on junioriseura, jossa parhaat yksilöt nostetaan kaupunginosajoukkueista edustusjoukkueeseen. Usein juniori-iässä parhaat yksilöt pystyvät voittamaan joukkueelle mestaruuksia sekä näin joukkueet menestyvät. Useimmat pelaajat ovat saavuttaneet ja voittaneet jo junioreina niin paljon, että olisiko jo ähky? Tärkeässä iässä tehtyjen joukkuetaktisten asioiden opettelu on jätetty tekemättä, kun menestystä on kuitenkin tullut yksilöiden suoritusten kautta, mutta toisaalta osataanko niitä aina opettaakaan? Yksi syy saattaa myös olla se, että junioreissa joukkueen menestys ajaa ohi niiden tärkeiden asioiden, joita mitataan vasta naisten liigassa. Tosin viime vuosina tämäkin juniorimenestys on alkanut loppumaan.

Kuitenkin juniorit ovat junioreita ja matka naisiin on vielä pitkä, sehän on tällä foorumillakin useasti todettu. Tässä vaiheessa osan junioreina huippulupaavien eväät on jo syöty, ja naisten pelit ovat jo naisten pelejä. Vastuuta pitäisi saada samalla tavalla kuin junioreissa, mutta kun sitä ei välttämättä kuitenkaan heti saa seurauksena vaihtopenkillä syntyy myrsky ja ahdistus sekä sitoutuminen joukkueeseen laskee.

Muiden joukkueiden kerätessä parhaita yksilöitä muista joukkueista Ilves ei pysty saamaan uusia pelaajia, syitä voi varmasti lähteä hakemaan organisaatiorakenteesta ja mitä Ilveksellä on mahdollisuus tarjota. Otetaan tähän vertauksena vaikkapa (osan vihaama osan rakastama) United, joka pienenä rantaruotsalaisena kaupunkina etenkin 1990-luvun lopussa sekä 2000-luvun alussa houkutteli jos jonkinmoista pelaajaa. Ei luultavasti vain Jeppiksen mukavalla pikkukaupungilla? Ilveksellä ei ole naisten joukkueelle omaa kunnon organisaatiota tai pidemmän ajan suunnitelmaa. Miten toimintaa saataisiin vietyä eteenpäin, ja mitä tällä toiminnalla halutaan saada aikaan? Yrityksiä on ollut, mutta ne ovat kaatuneet aina johonkin täällä niitä yksilöimättä.

Mielenkiintoni kuitenkin heräsi Velhon toteama sisäsiittoisuudesta. Keitä ulkopuolelta tulleita pelaajia on Ilveksessä lyöty puukolla selkään? Ulkoa tulleet pelaajat eivät omasta mielestäni ole olleet tarpeeksi vahvoja tuomaan omista edellisistä joukkueistaan uudenlaista tekemisen meininkiä Ilveksen perussalpuunaan. Sitä joukkue on varmasti monta kertaa tarvinnut, mutta olisiko kuitenkin runko liian vahva ajattelemaan oman tottumisalueen ulkopuolelle?

Tampereen naisjalkapallossa (tosin taitaa olla koko Suomen naisjalkapallon ongelma) kaikki tietävät aina toisia paremmin, ja pelaajat tietävät vielä paremmin kuin valmentajat. Maajoukkuevalmentajilla on suurin valta Ilveksen pelaajiin jostain syystä (ehkä kun sitä henkilökohtaista menestystä saa niin silloin on helpompi kuunnella totuutta sieltä, joka sitä tukee), ja siten pelaajan kehitykseen vaikuttaminen päivittäisessä tekemisessä saattaa välillä olla haasteellista.

Materiaalilta tämän kauden joukkueen suoritus on suuri pannukakku, ja varmasti pettymys kaikille. Tavoite kuitenkin oli mitali, puolivälikin olisi ollut ok. Uuteen valmennukseen oltiin tyytyväisiä, pelaajat ovat kertoneet hyvästä joukkuehengestä niin lehdissä kuin netissäkin, peli on ajoittain näyttänyt hyvältä (maalit kuitenkin ovat jo varmaan 15 vuotta olleet jossain), mutta pistetili ei kartu. Nyt ei sitten enää ole edes kivaa.

Mahdollisuus on saada joukkue vielä kuiville, vaikka tehtävää kyllä riittää. Jos/kun se onnistuu, mikä on Ilveksen tulevaisuus? Valmennus taitaa taas vaihtua?

11
Maajoukkueet / Vs: TU19 (1.1.1990) Maajoukkue
« : 22.08.08 - klo:16:47 »
Pitää paikkansa, Paananen on vertaansa vailla sekä tuon joukkueen mahdollisuudet harjoitella ovat hyvät. Tosin paikallisissa lehdissä sielläkin välillä kipuilevat harjoituksissa olevan pelaajamäärän kanssa jne, joten ... ongelmansa kaikilla joukkueilla. Mutta kenellä nyt ei ongelmia olisi?

Tänne foorumille on hyvin vaikea osallistua ilman, että jokaisesta sanasta pääsee päänsä kanssa pukille, mutta tälläistähän tämä keskustelu on; mielipiteiden vaihtoa.

Minkään joukkueen mukana harjoittelu ei tee autuaaksi, mutta sitten päästäänkin taas tähän aiheeseen millainen valmentaja on tarpeeksi hyvä valmentaja millekin pelaajalle jne. Mutta kyllä näen kuitenkin nuorten maajoukkuepelaajille tärkeäksi sen, että pelaavat tai ainakin harjoittelevat naisten joukkueissa. Saattaa olla erityispoikkeuksia, mutta en ole kovin montaa sellaista pelaajaa vuosien saatossa nähnyt.

Mutta pahoittelen siis, että en osannut katsoa tarpeeksi kokonaista metsää, ja näin vain osan puista. Lisään vielä, että minulla ei todellakaan ole mitään Unitedia vastaan eikä Pietarsaarta. On tullut sielläkin aikaa vietettyä muutaman muun kaupungin lisäksi, joten no hard feelings.

12
Maajoukkueet / Vs: TU19 (1.1.1990) Maajoukkue
« : 19.08.08 - klo:10:24 »

 ??? ??? ??? Kunhan spekuloidaan. Tällaistahan tämä on lämpimikseen keskustelua, eikö saisi?

Totta puhuen olen sitä mieltä,että varmasti ei valita parasta 2 + 16, sellaista absoluuttista kokoonpanoa ei ole olemassakaan. Hyvyys on aina jossain määrin katsojan silmässä kun mitta nauhaa tai sekunti kelloa ei käytetä.

Todellakin saa, mutta muutamat spekulaatiot näyttävät olevan hyvin yhdestä suunnasta tuulevia, joten samaan lämpöön itsekin kyselen.  8)

Kuten sanottu, tuo maajoukkueen 2+16 ei tule ikinä miellyttämään kaikkia. Parhaat 18 yksilöä eivät muodosta missään nimessä parasta joukkuetta, mutta keskustelunne perusteella näyttäisi olevan todellakin kova joukkue tulossa.

Maajoukkueeseen valitaan pelaajia, jotka pystyvät nopeasti omaksumaan uusia asioita. Parnilan pelitapaa nähneenä uskoisin, että heikko kahdensuunnan pelaaminen on tällä listalle se asia, josta nimen päälle laitetaan viiva.

13
Maajoukkueet / Vs: TU19 (1.1.1990) Maajoukkue
« : 18.08.08 - klo:23:09 »
Listalla on 27 nimeä! Siitä pudotetaan vielä aika monta ennen varsinaisia valintoja. Luulisin, että tuohon määrään on jo keskusteltu lisäksi seuravalmentajien kanssa, ja leiri on näytönpaikka ainakin osalle. Ymmärtääkseni myöskään Parnilan puhelinnumero ei ole salainen, joten jos joku löytää jonkun salassapidetyn lahjakkuuden, joka ansaitsee mahdollisuuden niin soittoa peliin. Tietääkö joku, että tarkkailua ei tapahdu, vaikka Parnila ei olisikaan paikalla? Tietääkö myös joku, ETTEI seuravalmentajan sana painaisi näissä valinnoissa?

Tietysti jokainen maajoukkuevalmentajan pesti (Parnila ja Saloranta) seurajoukkuevalmentajan pestin rinnalla asettaa eturistiriitoja, joita toisen seuran valmentaja varmasti pohtii.  Pelaajasta tulee kuitenkin antaa rehellinen palaute (tekeminen reeneissä sekä peleissä) niin pelillisesti sekä asenteellisesti. Näitä asioita, kun rehellisesti puhutaan, pystyy kuitenkin toinen halutessaan käyttämään vastaan. Tämän varmasti kaikki kieltävät tietoisesti, mutta alitajunnallehan kukaan ei voi mitään, tieto on olemassa. Tilanne ei ole helppo, koska seuravalmentaja haluaa viedä pelaajaa eteenpäin kuin myös mj-valmentaja.  Näin ei kuitenkaan saisi olla, ja tämän vuoksi liiton tulisikin edellyttää, että liiton mj-valmentajat eivät valmenna seurajoukkuetta.

Kun on kyse nuorista pelaajista, on totta, että pelejä tulisi käydä katsomassa paljon. Näin ollen se yksi peli, jonka mj-valmentaja saattaa nähdä, voisi muutoin pilata mahdollisuudet. En  kuitenkaan usko asian olevan kerrasta poikki, koska nuorille pelaajille (vanhemmillekin) tulee ylä- ja alamäkiä suorituksissa.

Sanoisin kuitenkin, että jotta pärjää kv-peleissä olisi vähintään harjoiteltava, mielummin myös pelattava, säännöllisesti naisten liigassa. Tosin sekään ei välttämättä anna tarpeeksi eväitä niihin matseihin.

Muuten tämän keskustelun perusteella kuulostaa olevan ensimmäinen kerta, kun Suomessa mj-valmentajan olisi vaikeuksia valita hyvistä pelaajista parasta 2+16.

14
Naiset / Vs: Liiga 2008
« : 10.08.08 - klo:00:05 »
Kiitoksia infosta paikalla olleilta, ja pahoitteluni EDIT:stä.

Minua on TAAS sumutettu joukkueiden omien etujen ajamisen kohteena.

15
Naiset / Vs: Liiga 2008
« : 09.08.08 - klo:23:21 »
Laskuopissa hölmöläisten vikaa.. "minä, yks, kaks, kolme jne..."

Epäilen, että laskutaito on tainnut pettää maalivahdin vaihdon kohdalla. Yleensä sitä keskimääräinen keltanokkavalmentaja laskeskelee penkillä olevia kenttäpelaajia, jotka jäljellä. Tietysti Padehan ei ole enää keltanokkavalmentaja, että tiedä mihinkä piikkiin tämä sitten menee? Inhimillinen erehdys on ollut viime aikoina kovin suosittu selitys monissa asioissa.

Virhe kuin virhe, muistaakseni viime vuonna Honka "antoi anteeksi" SCR:lle, kun he peluuttivat ottelussa edustuskelvotonta pelaajaa (piti kärsiä pelikieltoa). Mutta koska voittivat ei ollut syytä protestoida etenkään niin, että ottelua olisi uusittu. Eikä siihen tainnut Palloliitto siten myöskään kovin napakasti kommentoineen. Kertokaa toki toisin, jos muistatte / kaivatte tuon tiedon jostain esiin.

Mielenkiinnolla odotan, miten "pyhien lehmien" (=tuomareiden) virheisiin kosketaan vai painetaanko vaan villasella? Tapauksiahan löytyy, kun he ovat tehneet virheitä, mutta eivät ole niitä myöhemminkään korjanneet, vaikka ovat olleet erehtyväisiä.

EDIT: Huomautuksena vielä, että AET 1 tänään Mira Turunen, jota FC Hongan sivuilla parjataan kuvatekstissä viikolla käydystä KontU-Honka pelistä. Ei siis tainnut mennä aivan loistokkaiden tähtien alla tämä viikko?

Sivuja: [1] 2 3