Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MrX

Sivuja: [1]
1
Naiset / Vs: Liiga 2019
« : 13.05.19 - klo:21:52 »
HJK, TiPS, ONS ja Myran taitaa olla ne jotka ei videoi.

Höpö, höpö. Kaikki liigaseurat kuvaa pelit. Vai kuvitteletteko, että liiton maalikoosteet näytellään jälkeenpäin. Idiootit. Striimaus on eri asia. Noilla striimeillä ei ikävä kyllä ole muita katsojia, kuin nuo edellä mainitut vanhemmat ja isovanhemmat. On turhaa ajan haaskausta striimata peli keskimäärin 4-7 katsojalle. Ja miksi naisten liigassa seurat ovat vastuussa pelien striimaamisesta. Ei seurat striimaa miesten liigaa eikä ykköstä. Se on Palloliiton tehtävä. No, nyt naistenliigaan on palkattu henkilö hoitamaan hommaa, joten kannattaa olla häneen yhteydessä siitä, että mitä LIITTO tekee asian suhteen.

2
Nuoret / Vs: TB Ykkönen 2019
« : 01.03.19 - klo:19:15 »
Nyt näyttäs olevan 29/30 joukkueesta ilmoittautunut kun RoPs oli ilmestynyt listalle.

Karsinnoista tulevistahan ei tiedä, mutta eiköhän nekin sieltä selviä. Veikata en viitsisi, mutta
aika vahvoja kanditaatteja taitaa olla Valtti/Tips yj, KJP, Pallokissat.

Sarjassa on 36 joukkuetta. 12/lohko x 3/lohkoa=36

https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=spljp19

3
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 12.02.19 - klo:09:02 »
Palloliiton valmennuskursseilla perinteisesti on uusille valmentajille kerrottu, että pelaajien siirtyessä B-junioreihin, nähdään miten pelaajia on valmennettu. Onko kehitetty pelaajia vai menty menestys edellä. Tuo pelaajien kehittäminen on se vaikeampi tie. Juniori-ikäluokissa riittää, että joukkueessa on muutama hyvä pelaaja jotka ratkovat pelejä omilla kyvyillään. B:ssä ei enää riitä, että fifa-valmentaminen, vaan pelaajien pitää oikeasti osata jotain. Mistä se oppi taas hankitaan ovat ikäluokat F-C ja jos noissa ikäluokissa valmennuksen taso ei ole ollut hyvää, silloin B:n valmentajilla on käsissään nippu pelaajia, joiden taktinen pelikäsitys ei ole riittävä. Toki seuralla on iso vastuu pelaajien kehittämisessä. Seuroilla ei yleensä ole kuitenkaan rahaa palkata ammattivalmentajia, joten valmennuksesta poikkeuksetta vastaa lajikokemattomat, itsensä kehittämisestä kiinnostumattomat ja pahimmillaan menestyksenjanoiset isävalmentajat, jotka huomaavat, että joukkue pärjää turnauksissa, mutta ei ymmärrä, että pärjääminen johtuu siitä, että 250 000 asukkaan kaupungissa on lahjakkaita pelaajia paljon, jotka taidollisesti pystyvät dominoimaan omassa ikäluokassa, mutta kun yhteen laitetaan 3 ikäluokan pelaajat, pelaajien pitää myös oikeasti ymmärtää pelaamista.

4
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 11.02.19 - klo:14:56 »
Mielenkiintoiset asetelmat B-lohkossa. Jypk ja Ilves tulevat olemaan vahvoilla ja Ifkissä aikaisempina kausina tehty työ on nyt antamassa tulosta. Mutta mikä seura heidän lisäksi karsii suoraan SM-sarjaan? Mitä tapahtunut Oulussa?
Mitäkö tapahtunut oulussa?!eipä kehtaa paljon edes valaista asiaa,kuitenkin ovet ollu ulospäin auki valmennuksella.viime kaudesta seurasta lähtenyt 6 valmentajaa ja yksi tullut....

Nyt ilmeisesti nautitaan näiden lähtijöiden työn hedelmistä? Tuskinpa pelaajien taidot on 2 kuukaudessa hävinneet.

5
Nuoret / Vs: BSM Karsinta 2019
« : 11.02.19 - klo:09:24 »
Mitä tapahtunut Oulussa?

Jos oululaisten tilannetta katsoo LK-turnausten kautta, joukkue on samalla tasolla kuin LK:ssa. Seuran -99:t ja 00:t olivat molemmat LK:ssa vitosia. Kyseiset ikäluokat olivat SM:ssä: 2015:8, 2016:5, 2017:8 ja 2018:6. Noiden ikäluokkien jälkeen taso on tipahtanut. -01:t oli LK:ssa 9, -02:t oli LK:ssa 10:s eli nykyiset karsintatulokset ovat samassa linjassa sen kanssa, miten joukkueet pärjäsivät LK:ssa. Sama ilmiö on ollut havaittavissa Kuopiossa. Ei jalkapallo ole rakettitiedettä, jossa joukkueiden menestystä ei voisi arvioida vanhojen tulosten perusteella. Kehä kolmosen ulkopuolella pelaajien liikehdintä seurojen välillä on niin vähäistä, että D:n jälkeen mennään käytännössä samoilla pelaajilla.

Sivuja: [1]