Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - sohovi

Sivuja: [1] 2 3 ... 102
1
Naisfutis.net / Forumsoftaa päivitetty, PHP päivitetty
« : 09.04.19 - klo:11:55 »
Foorumia on päivitetty 9.4.2019 tietoturvallisempaan kuosiin.

2
Naisten joukkue etsii rinkiinsä lisää futsalista kiinnostuneita jalkapallo- tai futsaltaustan omaavia pelaajia!

Joukkue pelaa kaudella 17-18 Naisten Ykköstä.

Jos kiinnostus heräsi, älä epäröi ottaa yhteyttä ja tule rohkeasti reeneihin mukaan kokeilemaan. Linkistä lisää tietoa :)

https://fcopa.sporttisaitti.com/?x103997=1330521

3
Futsal / Vs: Futsal Cup 2012
« : 17.10.12 - klo:02:20 »
OYUS:n ennakko tämänpäiväiseen OuHu-OYUS -matsiin löytyy tuolta: http://oyus.fi/futsal/?p=1414

4
Aika kova hinta. Itse maksoin aikoinaan 50 euro vuodesta kilpaurheilusta (omavastuu 100e). Vakuutus täytti liiton vaatimukset siitä, että sai pelata. En kuitenkaan muista korvausmäärien ylärajoja.
Halvin vakuutus ei ole välttämättä paras siinä vaiheessa, kun jotain sattuu...

Ite maksan pirusti (n. 300e) vuodessa kaiken kattavasta tapaturma- ja sairausvakuutuksesta. Tällä vammahistorialla ja näillä jaloilla kuite ainoa vaihtoehto. Mikään muu vakuutus ei taitais enää korvata leikkauksia, jos vaikka akilles katkeais irtipoikki tai polvi hajoais jollakin uudella mielikuvituksellisella tavalla. Perus-vakuutukset ei sitten juurikaan korvailis, vaan periaate on, että jos vasemmassa jalassa on joskus ollu mustelma ja siitä menee eturistiside, niin kyseessä on vanha vamma  ::)

5
Futsal / Vs: Naisten futsal-liiga 2012-2013
« : 26.09.12 - klo:21:38 »

Jos sieltä liitosta nyt kerrankin tulisi ilmaiseksi jotakin tuotettua materiaalia kaikkien käyttöön, niin olisko ihan liikaa vaadittu tehdä oma osa?  >:(


Eiköhän tässä ole kyse siitä, että useimmilla joukkueilla on vielä jalkapallokausi kesken ja/tai muutenkin taustojen kokoaminen vaiheessa.  Useammalta henkilöltä olen kuullut kiroiluja siitä, että liitto tunkee nyt futsalia futiksen päälle.  Ja nämä kiroilut miesten sarjojen joukkueista.

Joo, voidaan toki unelmoida siitä, että futsalia vedetään kaikkialla ympärivuotisesti.


Yhyhyy ite käyn kaksissa päivätöissä, pelasin futista, kirjotan gradua ja tuskailen vakavasti sairaan omaisen kanssa, harrastuksena hoitelen näitä ja silti onnistuin ne nimet lähettämään. Ei se nyt niin iso homma ollu.

6
Futsal / Vs: Naisten futsal-liiga 2012-2013
« : 26.09.12 - klo:19:28 »
Itku tuli tätä mailia lukiessa:

Lainaus
Tervehdys,

 

Muistanette, että Futsal-Liiga alkaa runsaan viikon päästä, Futsal-Ykkönen runsaan kahden ja Naisten Futsal-Liiga runsaan kuukauden päästä.

 

Peräänkuulutin seurojenne tietoja, joukkueenne kuvia ym. tietoja ja alla olevat seurat ovat pyydetyt tiedot toimittaneet.

Naiset

-          Apassit

-          I-Kissat

-          ACE

-          OuHu

-          OYUS

-          sekä SiPS ilmoittanut toimittavansa 24.9. jälkeen

Jos sieltä liitosta nyt kerrankin tulisi ilmaiseksi jotakin tuotettua materiaalia kaikkien käyttöön, niin olisko ihan liikaa vaadittu tehdä oma osa?  >:(

Vaan täytyy kyllä itkeä siitäkin, että olen koittanut lajipäällikköä tavoitella puhelimitse ja sähköpostilla parisenkymmentä kertaa ilman, että olen saanut ko. herraa kiinni. Joskus sitä miettii, että mitä jos tekisi itse töitä samalla tavalla? Että jättäisi asiakkaille vastaamatta ja sivuuttaisi kaikki yhteydenottopyynnöt? -Veikkaan, että ovi heiluis.

7
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 15.09.12 - klo:22:18 »
Komea voitto, hattutemppu ja kaikki. Jos mitenkää töiden puolesta onnistuu, niin ens kesänä Tukholmaan  :peukku_ylos:

Sohovi menee shoppailemaan, muut katsomaan futista.... ;D?

Itsekin suuntaan varmasti kisapaikoille ainakin hetkiseksi (Kiira, tyytyväinen?)...
Ei vaan ensin sukuloimaan ja sitten suoraan finaaliin.

8
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 15.09.12 - klo:17:56 »
Komea voitto, hattutemppu ja kaikki. Jos mitenkää töiden puolesta onnistuu, niin ens kesänä Tukholmaan  :peukku_ylos:

9
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 15.09.12 - klo:16:57 »
Taukotulos hyvä,mutta itse peli...hmmm...aivan liian paljon taaksepäin syöttöjä,ja pallonmenetyksiä/huonoja syöttöjä keskikentällä. Tulokseen saa olla tyytyväinen, mutta olin odottanut vikkelämpää peliä!
Ei tuossa tilanteessa (0-3) kannata ehdoin tahdoin yrittää mitää toivotaan-toivotaan -palloja linjaan, kun pelin kontrolli on mahdollista pitää itsellä. Alaspäin tapahtuville syötöille  :peukku_ylos: Pallon menetyksiä toki tuli vähä turhia, ja heikosti pelannut ja lähinnä rikkomaan pyrkinyt Viro (oikeasti, tsiisus, ois ollu pari muutaki kortin paikkaa noissa sukituksissa ja selkään tuloissa, jatkuvasti ovat myöhässä) sai niistä pari katkoa. Eivät kuitenkaan onneksi osaa laukoa edes sinne päin, joten ei mitään hätää.

10
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 15.09.12 - klo:16:42 »
Kuinkas tuomarilla ja maalivahdilla on samanväriset vermeet ???
Totta, tuomaristo ois voinu laittaa vaikka punaset paidat.

Myös Suomi pelaa vähä erikoisissa väreissä johtuen Viron kotiasusta (valkonen paita & shortsit, siniset sukat). Ja paidatki o vanhaa Addun mallia.

PS: Joko nyt saa taas keskittyä itse peliin  ;D

11
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« : 15.09.12 - klo:16:18 »
http://huuhkaja.tv/ Hyvältä näyttää. Sekä tekniikan, että tämänhetkisen tuloksen puolesta  ;)

12
Futsal / Vs: Futsal Cup 2012
« : 11.09.12 - klo:23:55 »
Ei vaan futsalin. Tällaista muistan joskus lukeneeni yli puoli vuotta sitten tulleista maileista. Tuohan oli yksi syy, miksi liigan osallistumismaksua nostettiin sadoilla euroilla - nyt siihen sisältyy cuppikin.

13
Futsal / Vs: Futsal Cup 2012
« : 09.09.12 - klo:19:16 »
Kaikki liigajoukkueet on ymmärtääkseni velvoitettu mukaan pelaamaan. Toivottavasti kierroksia tulee nyt vähän useampi.

14
Naisfutis.net / Vs: Kehitysideat
« : 28.08.12 - klo:11:27 »
Kunhan kausi saadaan päätökseen, niin aletaan ruukkaamaan sivustoa ja foorumia. -Todennäköisesti käy niin, että jäljelle jää pelkkä foorumi.

15
Wehee kausi lähestyy ja hirveä kuumotus jo päällä päästä pelaamaan. Elokuun lopussa alkaa taas treenit saleissa, ja syyskuun aikana uudet pelurit ovat tervetulleita kokeilemaan try outeissa! :)

OYUS:n nettisivut ovat muuttaneet, ja löytyvät jatkossa osoitteesta: http://oyus.fi/futsal/, siellä myös lisätietoa joukkueesta, toiminnasta sekä tavoitteista.

OYUS löytyy edelleen myös Facebookista jossa tiimiä voi likettää ja stalkkeroida, ja Twitteristä, jossa myös spämmätään tihenevissä määrin syksyä kohti. Myös pleviaka:n Youtube-kanavalta löytyy lukuisia ottelukoosteita.

Sivuja: [1] 2 3 ... 102