Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Max

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 308
16
Pelaajapörssi / k
« : 05.12.10 - klo:17:43 »
k

17
Arvokisat ja KV-turnaukset / EM-karsinta (Ruotsi 2013)
« : 01.12.10 - klo:20:17 »
Kuten tuossa Maajoukkuekeskustelussa muistaakseni aikasemmin ennakoin, niin Suomella oli jonkinlaiset mahdollisuudet ykköskoriin. Nyt on käynyt niin et tähdet oli oikeassa asennossa ja Suomi tosiaankin pääsi ykköskoriin. Laskentatapa ei kuitenkaan ehkä ole täysin ollut sellainen kuin kuvittelin, sillä niin hämärät noi maiden pisteet on mitkä UEFAn sivuilla ilmoitetaan.

Yhtä kaikki, ennätysmäärä maita ilmoittautui. 8 maata pelaa esikarsinnan maaliskuussa. Näistä maista Latvia, Liettua, Luxemburg ja Färsaaret eivät viime MM-karsintoihin taineet osallistua. Noista 8 kaksi pääsee varsinaisiin karsintoihin. Siellä heille seuraa tekevät 36 muuta maata. Yksi MM-karsintoihin osallistunut maa, eli Azerbaidzhan, ei osallistu EM-karsintoihin. Tämä selittynee kyseisen maan liiton sekavan tilanteen takia. Maajoukkue meni jostain syystä totaalisen uusiksi vuosi sitten ja hyvin pelannut joukkue syrjäytettiin sellaisella nipulla joka otti aika rumasti pataan. Samoihin aikoihin liitto jäi kiinni junnupelaajien syntymäpäivien väärentämisestä.

EM-karsinnat pelataan 7 lohkossa (kussakin 5-6 joukkuetta). Lohkovoittajat suoraan lopputurnaukseen kuten paras lohkokakkonen. Muut lohkokakkoset pelaavat pareittain keskenään lisäkarsintaa viimeisistä paikoista kisoissa.

Arvonnat maaliskuussa. Lohkokorit arvontoihin:

Kori 1
Saksa
Norja
Englanti
Ranska
Italia
Tanska
Suomi

Kori 2
Venäjä
Hollanti
Islanti
Espanja
Ukraina
Skotlanti
Tsekki

Kori 3
Sveitsi
Puola
Irlanti
Itävalta
Belgia
Valko-Venäjä
Slovenia

Kori 4
Unkari
Serbia
Portugali
Kreikka
Slovakia
Romania
Wales

Kori 5
Bulgaria
Pohjois-Irlanti
Turkki
Israel
Viro
Kroatia
Kazakhstan
----------
Bosnia-H.
Esikarsintalohkon voittaja A
Esikarsintalohkon voittaja B

18
Pelaajapörssi / HIFK alottaa tyttöfutiksen
« : 21.11.10 - klo:00:23 »

19
Naiset / Suomen Cup 2011
« : 19.11.10 - klo:12:24 »
Ilmoittautuminen 15.12 mennessä.

20
Naiset / Vs: Ykkönen 2011
« : 15.11.10 - klo:11:19 »
https://www.finlotto.fi/

Enpä ollut kuullutkaan ennen tuosta.

21
Naiset / Vs: Liiga 2011
« : 14.11.10 - klo:00:44 »
Aivan, mutta kohta luetaan, että jos kuitenkin Sport ......

Totaalireps. Taitaa mulla olla aika mennä nukkumaan.

Puolustusvalmiille näköjään muodissa oleva arvoitus: S_v_lt_m_sk__t_nt_  8)

22
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko (2010)
« : 13.11.10 - klo:22:22 »
Veikkaan myös, että YIlves on paras noista eri alueilla niukasti Kakkosen ulkopuolelle jääneistä. Lähinnä mietityttää se, miten olisi oikeudenmukaista toimia, kun sarjajärjestelmää muokataan edestakaisin ja pitäisikö olla jotain periaatetta sarjapaikkojen jakamisessa kun säännöt ei enää anna selkeää vastausta.

Muutenhan uhkaa taas se tilanne, että muut halukkaat nousijat lähettävät kirjelmiään ja taas päätetään ensin sitä ja myöhemmin tätä.

23
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko (2010)
« : 13.11.10 - klo:21:43 »
Milläköhän perusteella noita extrapaikkoja on jaettu? Kuten aikaisemmin taisin sanoa, niin suoraan ei tuskin täydennysmennetlyä on sovellettu, kun viimeksi nosteut TuWe ja KoiPS ovat olleet täysin sattumanvaraisia ja olisivat yhtä hyvin voineet olla SeMi ja HJS.

B-lohkon viimeinen joukkue tullee Espoosta tai Länsi-Vantaalta.

24
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko (2010)
« : 13.11.10 - klo:20:25 »
Eli haluat joko sanoa, että KoiPS ei halua Ykköseen tai että Kakkonen pelataan 28-29 joukkueen voimin.

Sinänsähän liitto joutuu huomioimaan, että ensi vuonna Ykkösestä putoaa 1-2 joukkuetta liikaa, joten nyt Kakkonen on pelattava vajaalla tai putoajia Kakkosesta on lisättävä tai nousijoita Kolmosesta vähennettävä.

25
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko (2010)
« : 13.11.10 - klo:16:13 »
Kaksi, kun KoiPS ja TuWe nostettiin Ykköseen. Siis koko Kakkosen osalta. Mihin lohkoon päätyvät ratkenee ensi viikon (?) lohkojaossa. Jossei tää vaje nyt aiheuta lykkäystä lohkojaossa.

26
Naiset / Vs: Kakkosen B-lohko (2010)
« : 13.11.10 - klo:16:01 »
Kyllä, olet oikeassa.


Kakkoselle tuo tarkoittaa sitä, että pitäisi nostaa kaksi joukkuetta lisää. Tyrkyllä olisivat:

Putoaja ACK
Etelän karsinnan häviäjä Sudet
Pohjois-idän karsinnan häviäjä Pallokissat
Lännen kakkonen YIlves
Putoaja I-JBK

Lobbaus alkakoon!
27
Naiset / Vs: Ykkönen 2011
« : 13.11.10 - klo:15:39 »
Hyvä yhteistyökumppani,

Tietoomme on tullut, että Nimimuutettu-niminen yritys on lähestynyt joitain kumppaneitamme ja tarjonnut urheilijoille mahdollisuutta saada Nimimuutetun pelitoiminnan kautta rahoitusta. Muistutamme, että tällaiset sopimukset ovat yhteistyösopimustemme vastaisia ja rikkovat Veikkauksen yksinoikeutta.

Veikkauksen ajatus on selkeä.

Sopimus: SPL - Veikkaus sitoo SPLää tekemästä yhteistyötä toisten pelifirmojen kanssa.

SPL:n sääntöjen mukaan SPL:n jäsenet sitoutuvat noutamaan SPL:n tekemiä päätöksiä. Näin ollen seurat tulevat sidotuiksi.

Mutta voiko tuon ulottaa myös pelaajiin? Nähdäkseni kyllä, jos seuran säännöt ovat SPLn mallisääntöjen mukaisia, eli niissä mainitaan että seuran jäsenet sitoutuvat SPL:n sääntöihin. Mutta voipi olla, ettei kaikki seurat tuota jäseniltään velvoita. Mutta kuten sanottu, aika teoreettistahan tämä keskustelu on sillä pelaajat harvemmin Suomen ulkopuolella esiintyvät.

28
Naiset / Vs: Ykkönen 2011
« : 13.11.10 - klo:12:35 »
Sinänsä liittohan ei sido seuroja,( mainostamasta jotain peliyhtiötä) lainsäädäntö kyllä.

VV:n pointti taisikin olla se, että laki ei kiellä seuroja tekemästä yhteistyösopimusta jonkun saksalaisen Bet GmbH:n tai vastaavan ulkomaalaisen yhtiön kanssa. Laki kieltää vain sen, missä ulkomaalaista yhtiötä voi mainostaa.

Liiton sopimus Veikkauksen kanssa voikin yhteistyösopimuksen sitten kieltää, jolla siis rajoitetaan seurojen mahista valita tukijansa. Tuollaiset sopimukset on kuitenkin Suomessa pääasiassa katsottu olevan ok. Perusteluja löytää mm. Hautamäki-tapauksesta.

29
Naiset / Vs: Ykkönen 2011
« : 12.11.10 - klo:23:46 »
Tosin sitäkin tuetaan naurettavan vähän.

Onko faktatietoa siitä, miten tuo on miesten puolella toteutettu?

- Ykkösen ja Kakkosen seurat ei varmaan miehissäkään saa tukea kuin jotain erotuomarikuluja kattamista?

- Liigaseurat ei saa liitolta tukea vaan kaikki raha tulee suoraan Veikkaukselta sen ja liigan keskinäisellä sopimuksella?

Tällöin isoin ero olisi majuhenkilöstön palkkaamisessa ja sekin on naisten puolella ottanut askeleita oikeaan suuntaan.

30
Naiset / Vs: Ykkönen 2011
« : 12.11.10 - klo:22:13 »
Triumviri viittasi siihen, ettei ulkomaalainen vedonlyöntiyhtiö voi markkinoida palveluitaan joukkueen otteluohjelmissa tai pelivarusteissa jne. Lähinnä kysymykseen tulisi siis yhteistyösopimus, jossa vedonlyöntiyhtiötä mainostettaisiin joukkueen kotisivuilla jota ylläpidetään ulkomaalaisella serverillä. Vaihtoehtoisesti yhteistyötä voisi nähdäkseni tehdä ulkomaan pelileireillä. En sitten tiedä olisiko sellainen järjestely oikeasti kovin houkutteleva. Ehkä jossain miesten Champions Liigan vieraspeleissä tuolla olisi kunnollista markkina-arvoa.

Liiton ja eri yhtiöiden välisillä sopimuksilla on mahdollisesti lisäksi sovittu, etteivät seurat saa tehdä yhteistyötä näiden yhtiöiden kilpailijoiden kanssa. Tällainen järjestely on mm. Hautamäki-tapauksessa (Hiihtoliitto ei sallinut mäkihyppääjille tiettyjä sponsseja) katsottu olevan ok. Ilmeisesti Liitto viittaa tällaiseen Veikkauksen kanssa tehtyyn sopimukseen, jolla siis poissuljetaan mahdollisuus sponssisopimukseen vedonlyöntitoimistojen kanssa ulkomailla toimiessa.

Kuten todettua, mielenkiintoisempi kysymys naisfutikselle on se, mitä liiton sääntöjen syrjintäkielto tarkoittaa sitä taustaa vasten, että miesten futista tuetaan huomattavasti enemmän.

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 308