Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Nuoret / Vs: B SM-karsinta 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Ultimate EOM 18.10.21 - klo:14:52 »
Ei ne ole ainakaan sarjan tasoa laskeneet. Onko T18 pelaajat liian kovia ykköseen, vai mistä valittavat?


Ellen ihan väärin muista niin Kansallisessa Liigassa on debytoinut jo 05-ikäluokan pelaajia ja kovimmat 04-ikäiset pärjäävät aivan vaivatta menossa mukana.

Mitä tulee itse T18-SM-sarjaan, niin tänä vuonnahan se on oikeasti mielenkiintoinen, sillä kun aiempina vuosina on talven SM-karsintaan saanut vapaalipun vain osallistumalla kesän SM-sarjaan, niin nyt siellä säilyy alle puolet eli 9 ja karsintaan etenee 10.sijoittunut. Eli vähintään 9 joukkuetta putoaa Ykköseen ja näin ollen yksikään joukkue ei voi lähteä sarjaan hälläväliä-asenteella. Toki mukana on joukkueita, joilla ei ole mitään mahdollisuuksia 9 joukkoon ja näihin lasken NuPSn, KPVn, TP47n ja HyPSn.

Itse veikkaan mitaleista taistelevan: Honka, EPS,HJK, ehkä jopa Valtin voisi nostaa mustaksi hevoseksi. Jos Ilves ja ONS peluuttaisivat parhaimmistojaan, niin olisivat tässä porukassa, mutta sen verran paljon menee varmasti pelejä päällelläin/peräkkäin Naisten Ykkösen joukkueiden kanssa, että sitä tuskin tulee tapahtumaan.

Useamman vuoden SM:ssä pelanneista mahalaskun ja Ykköseen putoamisen uskon kokevan seuraavien joukkueiden: EBK, PK-35, sillä yllämainittujen mitalista kamppailevien lisäksi talven SM-karsintapaikat uskon ottavan TPS, JyPK ja PKKU. Viimeisimmällä haasteena toki se, että pelaa myös Naisten Ykköstä, mutta saanevat sinne Honka-farmin kautta pelaajia niin, että pystyvät ottamaan BSM-paikan. 10.sija ja karsinta sitten VIFK:lle.
Vaikka tämä forum onkin kuollut, niin pakko nostaa oma mitalikolmikkoveikkaus ylös  ;) Ja muutenkin näytti lähes kaikki mainitsemani joukkueet olevan juuri niillä sijoilla, joita ennakoinkin, pl PK-35 ja TPS, joista ensimmäinen oli kauden positiivinen yllättäjä.

2
Nuoret / Vs: B SM-karsinta 2021
« Uusin viesti kirjoittanut haikaran uhri 06.08.21 - klo:12:56 »
Ei se kiinnostus ole kuollut, ainakaan koronan takia. Se vaan on siirtynyt tuonne toiselle forumille Moni vanha naisfutisforumilainen on siellä entistä aktiivisempana. Tosin painottuen naisten sarjoihin.
Taisi kuolinisku tälle forumille ollut tuo pitkään jatkunut spammi (moderoinnin puute).

Näin se on. Tulin juuri nyt vahingossa tänne, koska sormet nappasivat vanhaan tapaan "n a i s f ...". Olen jossakin vaiheessa alkanut laittamaan kirjoitukseni kumpaankin foorumiin, mikä ei voinut olla ikuinen ratkaisu. Sitten tuli selväksi, että vain toisella foorumilla on tulevaisuutta ja naapurille jäin. Olisin kyllä mielellään jatkanut täällä, koska vilkaisemmasta ajasta pystyy tutkimaan tosi hyvin tuloksia ja tausta-asioita. FF2:n naisosio ei ole läheskään täydellinen. Tottahan, tyttöjalkapallosta ei paljon keskustellaan ja siihen on tavallaan kaksi eri paikkaa (Nuoret / Naiset), mutta kunnon järjestystä voi vasta saada, kun kirjoittajat ovat tarpeeksi aktiivisia.
(Järki-)kirjoittajia sinne kaivataan. Sinne, koska paluu tänne ei ole realistinen ilman moderointia, ja FF2 on tässä vaiheessa kovasti edessä. Toki, siellä keskustellaan vain muutamista seuroista aktiivisesti, mikä johtuu muiden seurojen edustajien puutteesta.
3
Nuoret / Vs: B SM-karsinta 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Kakkospallo 02.08.21 - klo:15:31 »

Lainaus
Ei se kiinnostus ole kuollut, ainakaan koronan takia. Se vaan on siirtynyt tuonne toiselle forumille Moni vanha naisfutisforumilainen on siellä entistä aktiivisempana. Tosin painottuen naisten sarjoihin.
Taisi kuolinisku tälle forumille ollut tuo pitkään jatkunut spammi (moderoinnin puute).

Kyllä keskustelu on täysin kuollut tyttöjen osalta kaikilla foorumeilla jotka olen nähnyt ja korisee henkitoreissaan naistenkin puolella.

Mainitsemallasi "toisella foorumillakin" keskustellaan käytännössä vain yksittäisistä naisten joukkueista välillä kansallinen liiga - naisten kakkonen.

Tämä on todella vahinko varsinkin nyt kun TBSM:n puolella saadaan vihdoin vastauksia siihen mikä on ykkösen kolmen maantieteellisen lohkon tasoero ja millaisen jengin seura X olisi saanut kasaan ellei SM-sarja olisi niin suljettu etteivät ulkopuoliset pääse mukaan.

Jo nyt voi sanoa että muutamat joukkueet löytyvät sarjataulukossa aivan odottamattomasta päästä vaikka jollekin on voinut kertyä alkuun kohtuuttoman vaikeat/helpot vastustajat
4
Naiset / Vs: Naisfutis, kuollut keskustelualusta?
« Uusin viesti kirjoittanut Ma Aliton 02.08.21 - klo:14:55 »
Hiljaista on tällä kanavalla.
Mikähän on syy?

Tuohon otin kantaa jo tuolla TB SM ketjussa, mutta toistetaan:
Moni aktiivi on siirtynyt tuolle isommalle forumille, jossa naisfutis keskustelu on viime kuukausina aktivoitunut kovastikin.. Tälle taisi kuolinisku olla viimeistään tuo spämmivyöry keväällä, vaikka olihan keskustelu hiljentynyt jo aiemminnkin.
5
Nuoret / Vs: B SM-karsinta 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Ma Aliton 02.08.21 - klo:14:50 »
On todella sääli että kiinnostus ja keskustelu naisfutikseen liittyen yleensä ja tyttöfutikseen erityisesti on kuollut kokonaan koronan aiheuttaman tauon aikana.Ei se kiinnostus ole kuollut, ainakaan koronan takia. Se vaan on siirtynyt tuonne toiselle forumille Moni vanha naisfutisforumilainen on siellä entistä aktiivisempana. Tosin painottuen naisten sarjoihin.
Taisi kuolinisku tälle forumille ollut tuo pitkään jatkunut spammi (moderoinnin puute).
6
Nuoret / Vs: B SM-karsinta 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Kakkospallo 02.08.21 - klo:12:03 »
On todella sääli että kiinnostus ja keskustelu naisfutikseen liittyen yleensä ja tyttöfutikseen erityisesti on kuollut kokonaan koronan aiheuttaman tauon aikana.

Siltä varalta että joku vielä seuraa foorumia, kysytään mitä ihmettä ONS:issa on tapahtunut?

Miksi 2-1 voittoon päättynyt ONS-Ilves peli esimerkiksi tuomittiin valituksen jälkeen Ilveksen 3-0 voitoksi?

Yleensä hyväksytyt valitukset ovat liittyneet pelioikeuden puuttumiseen ja ONS näyttää olevan niitä seuroja jotka joutuvat jostain syystä peluuttamaan samoja pelaajia kaikissa mahdollisissa sarjoissa naisista T15 valtakunnalliseen.
7
Naiset / Naisfutis, kuollut keskustelualusta?
« Uusin viesti kirjoittanut JLe63 01.08.21 - klo:12:21 »
Hiljaista on tällä kanavalla.
Mikähän on syy?
8
Vapaa keskustelu / Vs: Tätä kuuntelen juuri nyt
« Uusin viesti kirjoittanut Eki 22.07.21 - klo:16:51 »
Nylon Beat: Anna mulle vähän aikaa
9
Nuoret / Vs: B SM-karsinta 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Kakkospallo 21.06.21 - klo:10:02 »
Itse katselin kanssa tuota ja pelaaja jonka mainitsit on B ikäinen, mutta valtilla yli-ikäisenä tipsistä, kansallisesta liigasta, myös pelaaja. E mankki, ja josta sinä mainitsit on p pisilä, joka on siis B ikäinen.

Pikaisen vilkaisun perusteella Valtin T18 SM-joukueen pelaajaluettelossa on tosiaan vielä kaksi muutakin Kansallisen Liigan pelaajaa Mankin ja Pisilän perässä eli saavat tyttöjen peleihin kentälle neljä naisten korkeimman sarjatason pelaajaa ... paitsi että ovatko ne 02-ikäisiä?

No, tälläkin kokoonpanolla menivät ja hävisivät Ilvekselle joten tyttöpelaajien "Kansallisen Liigan"-status on tainnut kärsiä aika pahan inflaation sen jälkeen kun jokaisen peruskoululaisenkin on pitänyt päästä kirjoille oikein naisten joukkueeseen.

Toinenkin yllättävän hyvin pärjännyt ykkösen nousija näyttää luottavan naisten sarjan pelaajiin. PKKU:lla on rosterissa täysi kentällinen "Naisten Ykkösen pelaajia" niin etteivät kaikki taida mahtua edes vaihtopenkille istumaan. Kaikki eivät kyllä ole vielä taineet päästä kentälle Naisten Ykkösessä.
10
Nuoret / Vs: B SM-karsinta 2021
« Uusin viesti kirjoittanut Ultimate EOM 20.06.21 - klo:22:10 »
Nyt kun tuota sääntöä tarkemmin luin niin ilmeisesti on menty ihan sen mukaan, sillä jos siirto tehty 30-31.5 ja määräajaksi laitettu esim. 15.6, niin 6 päivää täyttyy ennen NJSn 6.6 peliä. Sitten pelannut 12.6. seuraavan NJS-pelin ja jälleen 6 päivää EDELLISESTÄ PELISTÄ täyttyy ennen 19.6. olevaa Valtin T18 SM-peliä. Eli se 6 päivää ei tarvitse tulla sen siirron päättymisen jälkeen vaan sen edellisen toisessa seurassa pelatun pelin jälkeen.

Tästä tuli mieleen, että onko kaikki määräaikaiset siirrot jossain Palloliiton sivuilla, sillä eihän näistä edustusoikeuksista muuten kukaan voi olla selvillä😬😅
Sivuja: [1] 2 3 ... 10