Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Nuoret / Vs: Laatuseurat junioreille
« Uusin viesti kirjoittanut Wenger tänään kello 11:46 »
Tietääkseni monet pääkaupungin seurat (tai joukkueiden päätös kai se on) eivät näe mielekkääksi osallistua noihin kakkostason turnauksiin.
2
Nuoret / Vs: Laatuseurat junioreille
« Uusin viesti kirjoittanut Ma Aliton tänään kello 10:59 »
HATin kanssa samaa mieltä...Monella seuralla saattaa olla yksi hyvä ikäluokka, jonka johdoila purjehtii menestykseen. Mielestäni näin on esim. TiPSillä, jolla vahva 01-ikäluokka nosti otsikoihin.

Pitää paikkansa, että seura näkyy listallä yksittäisen joukkuen menestyksen seurauksena hyvinkin korkealla, kuvitteellisessä ääriesimerkissä riittää, että kentälle (D13-sarja) saadaan 8 pelaajaa, joissa pari fyysistä ja juoksuvoimaista pelaajaa, jotka pistävät pitkät roiskaisut maaliin hyvällä prosentilla.

Toisaalta teoriassa näihin D13-C15 tapahtumiin voi osallistua yhteensä 96 joukkuetta (kakkostaso mukaanlukien), YJ- sopimuksien kautta tätäkin  useampi seura. Ykköstasolle oli sarjapelien kautta karsittu koko kevät. Jotta pääsi edes karsimaan, piti karsintaan edellyttävä sarjataso olla saavutettuna.  Käytännössä tuota teoreettista osallistujamäärää ei saavutettu, mukana oli 61 joukkuetta (missä oli kuitenkin reilusti lisäystä viime vuoteen) ja 71 seuraa. Pelaajia tuossa joukkuemäärässäkin noin 1000. Luulisi, että näistä 71 seurasta löytyisi useampikin, joilla olisi edustus mukana kaikissa kolmessa ikäluokassa. Mutta näitä oli vain 7. Kaikki näistä päätyivätkin top10. Voisi myös kuvitella, että se laadukas juniorityö näkyisi edes olemalla seurana näiden 71 joukossa. Yksittäisiä huippupelaajia toki syntyy näiden turnauksiin osallistumattomien ulkopuoleltakin, pelaavat jo nyt vanhemmissa ikäluokissa, poikien kanssa jne seurassa jossa oma ikäluokka puuttuu kokonaan tai on tasoltaan vaatimaton. Näitä pelaajia ei kuitenkaan pitäisi olla suuria määriä.
3
Nuoret / Vs: TB Ykkönen A-lohko 2017
« Uusin viesti kirjoittanut ohilaukaus tänään kello 10:57 »
Joo edestakaiset vaihdot näyttävät kolmosessa olevan, mutta tuskin ihan jämäminuuteilla on ollut, kun maaleja tullut hyvään tahtiin eli hyvästä pelaajasta kyse. Tuo on kuitenkin tärkeää, että yj-oikeudella saadaan edelleen joukkueet kasaan ja tasokkaampia sarjoja sillä tavalla. Huolenaiheena onkin, että miksi ei saada enää joukkueeseen pelaajia riittävästi ilman yj:tä. Nytkin Varkaudessa koottu joukkue ainakin kolmen kaupungin pelaajista. Sama huoli on muuallakin Savon seuroissa, kun pelaajat tuntuvat olevan kortilla niin Siilinjärvellä kuin Iisalmessakin eikä ole ruusuilla tanssimista Kuopiossakaan. Eikö WJK:ssa löydy omasta takaa esim. 02-pelaajia ja mikä on tulevaisuus vai mennäänkö vuosi kerrallaan eteenpäin, niin kuin tunnutaan menevän monella paikkakunnalla. Joka tapauksessa tsemppia loppukauteen, tärkeää että Savosta löytyy vielä ykköseenkin joukkueita!
4
Nuoret / Vs: TB Ykkönen A-lohko 2017
« Uusin viesti kirjoittanut basten tänään kello 09:25 »
Montako peliä pelasi Wjk:n yliikäiset naisten joukkueessa ja tyttöjen B joukkueessa keväällä ,,Ei yhtään.Toinen yli-ikäinen muutti pois paikkakunnalta ja toinen tuli tilalle joka pelasi muutamia pelejä keväällä naisten kolmosessa,missäpä näkyy minuutit naisten kolmosessa kun siellä edestakainen vaihtooikeus,  Ei missään!! Eiköhän Wjk käytä yli-ikäisiä sen takia että saa joukkueen kasaan peliin .Viime pelissäkin peräti 2 vaihtoa.Että se siitä edun tavoittelusta.Sivusta seurailen Wjk:n pelejä joten tiedän asioista jotain vaikken ole joukkueessa   mukana.
5
Nuoret / Vs: TB Ykkönen A-lohko 2017
« Uusin viesti kirjoittanut ohilaukaus tänään kello 08:19 »
Hertta ei todellakaan taida olla pahin tässä lajissa:) ja jokainen toimii tavallaan. Heilläkin on kuitenkin naisten porukka kakkosessa, jossa pelaa B-tytöt niin eikös näiden naisikäisten paikka ole silloin naisjoukkueessa. Toisaalta tämä narina on turhaa, kun sääntöjähän kukaan ei sinänsä riko. A-lohko sinänsä mielenkiintoinen niin kärkiparin kuin hännänkin osalta. Ja mitä tänne Savoon tulee, niin todellakin tuntuu oelvan tekemistä, kun ei edes täällä Kuopiossa pystytä potkimaan tyttöfutiksessa yhteisen hiileen vähien pelaajien määrissä. En tiedä saisko seuratoikjat jotenkin yhteisen pöydän ääreen itäisessä Suomessa, kun muutoin jäädään entistä enemmän jälkeen.
PS: Ainakin toinen noista WJK:n yli-ikäisistä pelaa täysiä minuutteja koko ajan naisten kolmosessa.
6
Nuoret / Vs: TB Ykkönen A-lohko 2017
« Uusin viesti kirjoittanut Valderama tänään kello 08:17 »
Nuo huteja potkivan savon suunnalta tulevat kommentit ovat lähinnä huumoria.

Mustamaalataan kaikki muut seurat paitsi oma, näin se vain menee. Se on ihan mukavaa, mutta ei hirveän hedelmällistä. Tietysti jos huumorilla osaa ottaa, niin mikäs siinä.

Kuusysillä näyttää siltä, että ainakin toinen yli-ikäisistä pelaa säännöllisesti myös naisten sarjaa. Hertan listoilla olevat yli-ikäiset eivät vissiin ole juuri kentällä käyneet näissä junnupeleissä. WJK:lla yli-ikäiset pelaavat kohtuupaljon näitä junnupelejä, mutta eivät sitten ole pelanneet aikuisten pelejä.

Turhaa vinkumista siis pääosin.

7
Nuoret / Vs: TB Ykkönen A-lohko 2017
« Uusin viesti kirjoittanut Varma tänään kello 07:38 »
Palloliitto on kyllä mennyt tässä yli-ikäisyyssäännössä takamus edellä puuhun, kun periaatteena piti lähinnä olla että se on mahdollisuus niille pelaajille, jotka eivät saa muutoin peliaikaa missään. Menestymisen tavoitteluun ei ollut tarkoitettu. Nyt ainakin A-lohkossa Kuusysi, Hertta ja WJK peluuttavat yli-ikäisiä jotka pelaavat isoja minuutteja myös naisissa. Tuskin muu tavoitteena kuin menestys. Samm näyttää tekevän pohjoisessa Sport ja TP-47. B-lohkon pöytäkirjoja en jaksanut alkaa vertailla.

Mites monta yli-ikäistä olet Hertalta bongannut? Tänäänkään ei tainnut olla yhtään listalla!?

Nuo huteja potkivan savon suunnalta tulevat kommentit ovat lähinnä huumoria.
8
Nuoret / Vs: TB Ykkönen B-lohko 2017
« Uusin viesti kirjoittanut kiira_s_tuli tänään kello 00:29 »
Iirojen 03-tytöt hakkaavat maaleja aina kun tarvitaan.
Tuloksellisesti vakuuttavaa on, katsotaan pystyisikö Espoo vielä vastaamaan. VJS ei kärsi enää ottaa pistemenetyksiä.
Siis 14-v. tytöt (C2) dominoivat Bt ykkösen B-lohkoa, huhh  :o
Vuotta vanhemmat dominoi naisten ykköstä ja kaksi vuotta vanhemmat liigaa...
9
Espanja kuittasi viime vuotisen tappionsa TU19-finaalissa voittamalla Ranskan 90. minuutin maalilla 3-2. Puoliaika oli 1-1.
Hieno ottelu Espanjalta jälleen kerran.
10
Arvokisat ja KV-turnaukset / Vs: TU19 EM-lopputurnaus Pohjois-Irlannissa 8.-20.8.2017
« Uusin viesti kirjoittanut Eki 20.08.17 - klo:23:31 »
Espanja kuittasi viime vuotisen tappionsa TU19-finaalissa voittamalla Ranskan 90. minuutin maalilla 3-2. Puoliaika oli 1-1.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10