Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Naiset / Vs: Liiga 2018
« Uusin viesti kirjoittanut PK-35 Vantaa tänään kello 01:25 »
Ottelukooste: PK-35 Vantaa - TPS 2-1 (1-0)
https://youtu.be/dgfjhSyx_c8
2
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« Uusin viesti kirjoittanut Eki 19.06.18 - klo:20:35 »
Kukaan maajoukkuevalmentaja ei pidä moraalisesti olla Ylella kehumassa suosikkejaan. Koska sitä se on.  Ja varsinkaan silloin kun siihen ei ole aihetta. Näyttää myös olevan niin että MR suosittelee ja Anna hyväksyy. On tämä aika ihmeellinen valinta Roth Ölingin tilalle :) :) :) Eikö nyt kuitenkin ole aihetta myöskin nauruun.
Voisitko linkittää mistä tämä löytyy. Oon koittanut etsiä vaan ei löydy. Kiitos etukäteen ja hyvää juhannusta


Jos tarkoit Öling->Roth niin tästä linkistä löytyy:
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/helmarit-hakee-mm-karsintapisteita-serbiasta
3
Maajoukkueet / Vs: Maajoukkue
« Uusin viesti kirjoittanut TJKfani 19.06.18 - klo:19:51 »
Kukaan maajoukkuevalmentaja ei pidä moraalisesti olla Ylella kehumassa suosikkejaan. Koska sitä se on.  Ja varsinkaan silloin kun siihen ei ole aihetta. Näyttää myös olevan niin että MR suosittelee ja Anna hyväksyy. On tämä aika ihmeellinen valinta Roth Ölingin tilalle :) :) :) Eikö nyt kuitenkin ole aihetta myöskin nauruun.
Voisitko linkittää mistä tämä löytyy. Oon koittanut etsiä vaan ei löydy. Kiitos etukäteen ja hyvää juhannusta
4
Nuoret / Vs: B-tyttöjen SM 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Jaahans 19.06.18 - klo:14:27 »
Tuntuu enemmän olevan päivästä kuin kokoonpanosta kiinni mitkä ovat otteluiden lopputulokset.

Eikö tämä päde kaikkiin maailman joukkueisiin ja yksilöurheilijoihin? Toisilla toki päivän taso heittelee enemmän kuin toisilla, junioreilla varmaastikin enemmän kuin vanhemmilla.

Lainaus
Nyt oli kyse siitä, että jos Tipsin 01:set olisivat pelanneet tämän hetkisiä b-joukkueita vastaan, niin olisivat murskaavia, koska nii kuin täällä on jo ollut puhe sarjan heikosta tasosta, eli tämän hetkisten joukkueiden heikosta pelaajamateriaalista. Vai kuinka 🙄

Sinulla on täysi oikeus tähän mielipiteeseesi. :)

Mun silmissä nykyisistä BSM-joukkeista esim. HJK, Ilves, Honka ja PK-35 ovat vahvistuneet sitten -01 syntyneiden Laura Kalmarin.
Ja käsittääkseni keskimmäinen ikäluokka (eli -01 tänä vuonna) on yleisesti ottaen B-tytöissä "hallitseva", sillä osa vanhemmista on jo naisissa ja nuoremmat vasta opettelevat. Poikkeuksia toki löytyy, kuten PKKU tänä vuonna ja TiPS viime vuonna. Lisäksi eri joukkeissa on maju-pelaajia, joten senkään perusteella ei voida sanoa pelaajamateriaalin olevan heikkoa - erityisesti jos huomioidaan -01 majun viimeaikainen menestys.

Ja mitä tulee sarjan nykyiseen tasoon, niin itse en ole huomannut merkittävää eroa aikaisempaan - jotkut näköjään ovat, toiset eivät, joten missä on totuus?

Mutta tasaisempi sarja on kuin aikaisemmin, johtuuko tämä viime kausien kärkipään tason laskusta vai muiden joukkueiden tason nostosta? Pitäisi nähdä yksittäisten otteluiden sisään ja taakse. Pyrkivätkö jotkut ajamaan uutta pelitapaa sisään? Pelaavatko jotkut joukkueet vain tuloksesta ja esim. parkkeeraavat bussin? Mikä on ollut pallonhallintaprosentti, ja onko sillä edes väliä? Päästäänkö murtautumaan hyökkäysalueelle maalintekotilanteisiin?

Kaikenlaista miettitävää, mutta sarjataulukon perusteella mielenkiintoinen sarja, joissa kahdeksalle vielä hyvä mahdollisuus mitalleille ja mestaruuteen. :)
6
Pelaajapörssi / Vs: JäPS naiset etsii pelaajia / harjoitteluolosuhteet paranevat
« Uusin viesti kirjoittanut pinyowit 19.06.18 - klo:11:22 »
Thank you for this answer.


You're wellcome!
7
Naiset / Vs: Liiga 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Myyrä 19.06.18 - klo:08:22 »
Lainaus toiselta foorumilta-->  "Havaintoja PK35-TPS pelistä. Eräs käyttäjä pistää kohta varmaan raportin, jossa ylistetään kotijoukkuetta, mutta herranjumala Vantaalla on pakka sekaisin. Huonon pelaamisen lisäksi näkyy hyvin, että joukkueen sisällä kaikki ei ole hyvin. Varsinkin Collin todella vittuuntunut omien tekemiseen. Miesten puolella voisi valmentaja olla tiukilla, tolla materiaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan.

Toiselta puolelta kenttää sama vanha havainto, TPS tarvitsee maalintekijää. Näillä maalimäärillä on vähän turhan tiukkaa. Toki sana vika myös miesten puolella."

Eipä noita maalintekijöitä joka puussa kasva. Collin maajoukkue kalustoa. Pitäisi verkko soida. Mitäs siellä rähisee. Ei tule maaleja seuratasolla eikä maajoukkueessa. Välillä maalintekijöille tulee kuivia kausia. Kuitenkin sellainen pelaaja jolla Sällströmin tavoin ei juurikaan henkilökohtaisia taitoja, vaan suoraviivainen. Nämäkin osataan nykyään eliminoida. Kumpikin saisivat ottaa huilivuoron tuolta maajoukkue kuvioista, ja freessimpää pelaajistoa tilalle. Alkaa olla menneiden talven lumia. Hyökkääjät pitää olla monipuolisia sekä taitavia. Kyllä JYPKin sekä Hongan Huusko ovat kärkipari tällä hetkellä jotka ylitse muiden. Tämäkin joskus lamannuuttaa sekä turhauttaa ehkä tässä tapauksessa Collinin sekä Jenkeistä paluun tehnyttä Kollasta. Tepsin ongelmat ovat Ölingin lähtö kuin myös Rantalan sekä osittain Pikkujämsä. Menestyvän joukkueen keskisektori tulee olla pitävä sekä samalla vaarallinen. JYPK tulee sekoittamaan tuota kärkikolmikkoa syksyä kohden. Kuka ketkä heitä vastaan kaatuvat menettää mestaruuden. Åland tippuu kyydistä, ja mitalit jaetaan kehä kolmosen sisällä.
8
The information we have sent is considered very good.Then why don't you tell us?
9
Nuoret / Helmariturnaus 2018
« Uusin viesti kirjoittanut marko 18.06.18 - klo:23:10 »
Itse en ole päässyt paikanpäälle pelejä seuraamaan, enkä myöskään ole tulospalvelua ehtinyt katsoa. Tietääkö joku millaisia pelit ovat olleet?
10
Naiset / Vs: Liiga 2018
« Uusin viesti kirjoittanut Vaappuva Ankka 18.06.18 - klo:17:59 »
Täysin poissuljettuna ei varmaan voida pitää sitä, että Vantaalla on vaihtunut valmennus molemmissa joukkueissa ennen kauden päättymistä.

Ehkä jopa päittäin?  8)

Syvissä vesissä (Vantaanjoki?) uidaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10