Kirjoittaja Aihe: "Valmenna kuin nainen" - mitä ihmettä? (karkeampaa ilmaisua välttäen)  (Luettu 46151 kertaa)

Näääs

 • Viestejä: 163
  • Profiili
« Viimeksi muokattu: 19.11.15 - klo:23:42 kirjoittanut Näääs »
I do not read books about football. I write them.

Näääs

 • Viestejä: 163
  • Profiili

Voi te kaikki valkoiset miehet, kun joudutte kärsimään tätä epätasa-arvoa! Ihan sydän särkyy, kun ajattelee mitä kaikkea olette ihmishistorian aikana joutuneet kokemaan! Kuka teidät pelastaisi tai teitä ymmärtäisi?


Tuollaisen kirjoituksen sinä tasa-arvoa kannattava naisihminen, sitten päätit julkaista ja juuri tänään, miestenpäivänä.   :o

http://nyt.fi/a1447905541851?ref=tf_iHSisboksi-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage

Voisitko nyt viedä omalle miehellesi kukkia tai muuta mukavaa. Luonnollisesti onnittelit häntä heti aamulla.  :tuoppi:  :tuoppi:  :tuoppi:

Kerääppäs sama lista naisista...saattaa olla vähän pidempi...


Ei tämä mikään feminismi kysymys ole, vaikka sen kortin esiin otitkin. Heitinpähän vaan (aihetta sivuten) vähän huulta, kun sattuu vielä 15 minuuttia olemaan jäljellä Kansainvälistä Miestenpäivää.
I do not read books about football. I write them.

Näääs

 • Viestejä: 163
  • Profiili
Aloin kiinnostumaan kutsun sanamuodosta, joten tutkin asiaa kuin mies ja mitä löysinkään:

Taitaa palloliiton (mies) tiedottajalle tullut selvä virhe, kun hän on julkaissut uutiset-sivulla asian näin:  "Kaikille valmentamisesta kiinnostuneille naisille tarkoitettu Valmentaa Kuin Nainen –tapahtuma järjestetään Kuopiossa maanantaina 30.11."

http://www.palloliitto.fi/uutiset/suomen-palloliitto/valmentaa-kuin-nainen-tapaaminen-kuopiossa-3011

Mutta itse tuon Kuopion 30.11 tapahtuman kutsussa, sanotaan (huutomerkin kera) näin:  "Tilaisuus on tarkoitettu kaikille naisten valmennuksesta kiinnostuneille!"

http://www.suomenvalmentajat.fi/hankkeet/valmentaa-kuin-nainen/tapaaminen-kuopio-30-11-2015/

Asiassa on joku ottanut järjen käteen ja huomannut, ettei naisvalmentajia/toimijoita ole eikä heitä tahdo saada tarpeeksi mukaan. Lisäksi joku huomasi, että huutava pula on jopa kaikenlaisista miestoimijoista, eikä edes pelkästään nais/miesvalmentajista. (Joten ainakin tuossa toisessa eli Tampereen tapahtumassa, kurssille pyydetään mukaan muitakin kuin vain valmentajia.)

En siis millään usko, että järjestäjän kutsussa olisi virhettä. Myös esim Suomen Valmentajat ry:n sivuilla on vain linkki tuohon järjestäjän (tilaisuus on tarkoitettu kaikille) kutsuun.

Tilaisuuttahan ei järjestä yksin pallolliitto, vaan kymmenen eri toimijaa ja "tilaisuus on osa Opetus- ja Kulttuuriministeriön rahoittamaa Suomen Valmentajien ja palloilulajien yhteis­hanketta."

("Suomen Amerikkalaisen jalkapallon liitto, Suomen Jääkiekkoliitto, Suomen Käsipalloliitto, Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliitto, Suomen Palloliitto, Suomen Salibandyliitto, Suomen Pesäpalloliitto, Suomen Koripalloliitto, Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta sekä Suomen Valmentajat ry." Sekä Opetus- ja Kulttuuriministeriö.)

Samaten toinen tapahtuma on nääs Nääsvillessä 05.12 ja kutsun on tehnyt Salibandyn Tuki. Taaskaan ei puhuta mitään yksin naisille järjestettävästä tapahtumasta. Kyllä tämä nyt alkaa näyttämään siltä, että KAIKKI kiinnostuneet ovat tervetulleita.

http://www.suomenvalmentajat.fi/hankkeet/valmentaa-kuin-nainen/seminaari-naisten-salibandyn-mm-/

Tampereen tapahtumassa oikein mainostetaan, että on avoin (lähes) kaikille. Tässä osa tekstistä:  "palloilulajien tyttö- ja naisurheilusta kiinnostuneille, entisille ja nykyisille pelaajille, valmentajille ja valmentamisesta kiinnostuneille, seuratoimijoille ja seuratoiminnasta kiinnostuneille."

Veikkaan, että naisia ei vaan ole löytynyt tarpeeksi. Jotta avustusrahoja ei menetettäisi, on ideaa muutettu ja sitten uusi idea on myyty Opetus- ja Kulttuuriministeriölle siten, että miksi ei otettaisi asian taakse kaikkia, jotka ovat tyttö- ja naisurheilusta kiinnostuneita.  :-\  Ja oikeinhan se silloin meneekin.

Nääsvillessä on porkkanana myös käytetty salibandyn MM-kisoja:  "Seminaari on ilmainen, sisältää ruuan ja liput päivän peliin."

Tilaisuus on siis salibandyn MM-kisojen yhteydessä ja 05.12 klo 17 on A-lohkon ottelu Sveitsi - Suomi. Tsemiä!!

Toivottavasti päivän pelistä ja ilmaisesta ruuasta nauttivat, olisivat myös itse kurssista kiinnostuneita. Veikkaan kohtuullista mm. "valmentaja" rynnäkköä kyseiselle kurssille. Jolloin Opetusministeriökin on hetken tyytyväinen.

http://suomenvalmentajat-fi-bin.directo.fi/@Bin/886110b2be2c1db8b19e1ac7ecd7cb96/1447965278/application/pdf/397419/Love_the_a4_TEKSTIT.pdf
I do not read books about football. I write them.

Näääs

 • Viestejä: 163
  • Profiili
Miehiä ilmoittautunut kurssille, valmentamaan kuin Martta ?

http://areena.yle.fi/1-3088725
I do not read books about football. I write them.