Kirjoittaja Aihe: Opinnäytetyö: Suomalaisten jalkapallomatkailu ulkomaille  (Luettu 1396 kertaa)

heidik

  • Viestejä: 2
    • Profiili
Hei!

Olen Haaga-Helia ammattikorkeakoulun restonomiopiskelija. Teen opinnäytetyötä aiheesta suomalaisten jalkapallomatkailu ulkomaille. Kyselyn tarkoituksena on selvittää suomalaisten motivaatiotekijöitä ulkomaille suuntautuviin jalkapallomatkoihin. Tavoitteena on, että saatuja vastauksia voitaisiin hyödyntää Suomessa toimivien matkatoimistojen tarjoamien jalkapallomatkojen palveluiden kehittämisessä. Kysely suoritetaan yhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa.

Tässä kyselyssä jalkapallomatkailulla tarkoitetaan matkustamista, joka suuntautuu Suomen ulkopuolelle seuraamaan jalkapallo-ottelua stadionilla.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, ja ne tulevat ainoastaan opinnäytetyön tekijän käyttöön. Opinnäytetyö valmistuu joulukuussa 2016, ja siihen voi tutustua Theseuksessa.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia ja se on avoinna 6.11.2016 asti. Kyselyyn voit vastata tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/F43B1DC88EF5329C.par

Jokainen vastaus on tärkeä, jotta matkatoimistojen palveluita pystyttäisiin kohdistamaan paremmin jalkapallomatkailijoille. Lisäksi opinnäytetyö tarjoaa informaatiota jalkapallomatkoista kiinnostuneille henkilöille.

Kiitos ajastasi ja kiinnostuksesta tutkimusta kohtaan.


Terveisin,
Heidi Kaivonurmi

heidik

  • Viestejä: 2
    • Profiili
Vs: Opinnäytetyö: Suomalaisten jalkapallomatkailu ulkomaille
« Vastaus #1 : 05.11.16 - klo:13:10 »
Iso kiitos kaikille vastanneille :) Vastauksia tuli niin runsas määrä, että kysely on nyt suljettu.