Kirjoittaja Aihe: Naisten piirisarjat 2017  (Luettu 14662 kertaa)

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Naisten piirisarjat 2017
« : 19.12.16 - klo:15:00 »
Pohjois-Suomi
Jatkaako Kolmosen ylämäki? Muistetaan, että 2012 tulivat vain 4 joukkueetta maaliin niin kuin vielä 2013 osallistui saman verran joukkuetta Oulusta (3) ja Rovaniemeltä (1). Liittosarjoista häipyivät sen jälkeen joka vuosi yksi (Wimma Kajaani 2013, Tornion JK 2014, Merilappi United, Kemi, 2015), mutta kauden 2016:n Kolmoseen sen sijaan osallistuivat jopa 10 joukkuetta. Oulun kaupungin ympäri sarja oli alkanut nousemaan ja Rovaniemen sekä Kemin lisäksi myös Kajaani ja Tornio ovat palanut kartalle. Kaudeksi 2017 Haukiputaan Pallo lähtee vahvistamaan pohjoisen asema liittotasolla (ONS, Liiga; RoPS, N1; HauPa, N2), mutta kai P-Suomen Kolmonen jää hyvin urheilukelpoinen ja suht tasainen sarja.
Ilmoittautuneet:
FC Wimma Kajaani (4.), FC Uleåborg (5.), FC Santa Claus AC (7.), Ajax Sarkkiranta (9.), Tornion Pallo-47 (10.), Haukiputaan Pallo /2 (U), Rovaniemen PS /2 (U), Ajax Sarkkiranta /2 (U)

Pois jääneet
JS Hercules Oulu (2.), Laivakankaan FK Kiiminki (3.), Oulun Naisfutis /2 (6.), FC Kemi (8.)

Itä-/Keski-Suomi
Suomen Naisten jalkapallon suurin huolenlapsi on Itä- ja Keski-Suomen piirien yhteinen Naisten Kolmonen, jossa olivat 2016 pelattavana kaksi (!) ottelua. Klubi-36 Iisalmi voitti sarjan neljällä pisteellä Palokan Riennon (1 piste) edessä ja jatkoi nousukarsintaan HauPa:a vastaan, jossa puutelinen peliaika normaalikentällä taitaa olla yksi syy, miksi Pohjois-Suomalaiset ratkaisivat nousukampailun ihan toisen ottelun alussa.
Itä-/Keski-Suomen Kolmonen oli 2014 jo häipynyt kokonaan ennen kuin ToU, PaRi, Klubi-36 ja JyPK /3 perustivat uuden alkun. ToU nousi 2015 jälkeen Kakkoseen, JyPK /3 jäi samaan aikaan pois ja näin Iisalmelaiset ja Pohjois-Jyväskyläläiset odottivat uutta verta. Tuleeko 2017 iso (alueen) sarja Kaakkois-Suomen kanssa?
Ilmoittautuneet:
Palokan Riento /2 (U) -> Kaakkois-Suomi

Pois jääneet
Klubi-36 Iisalmi (1.)

Kaakkois-Suomi
Vasta 2014 Kaakko sai oman Kolmosen takaisin. MyPa oli aiemmin pelannut Helsinki-Uudenmaan alueessa. Debyyttikaudella liittyivät myös Kotkan MimmiFutiksen (nyt FC KTP), Heinolan Pallo-47:n, FC Kerimäen, FC Lappeenrannan Pallon ja Kuusankosken K umun joukkueet. Myös vuosi myöhemmin mentiin kuuden joukkueen sarjalla, kun Savonlinnan TPS ja Valkealan Kajo tulivat Kerimäen ja Kumun tilalle. Nousukarsinnassa Helsingin/Uudenmaan joukkueet jäivät kuitenkin aina voittajaksi ja näin vaihtelu liittosarjojen kanssa oli yksisuuntanen tie: PU-62 Mikkeli tippui 2015 Kakkosesta, PEPO Lappeenranta tule nyt vuoden myöhemmin ja kun Sudet Kouvolasta luopuvat Ykkösen paikasta, Liittosarjojen Kaakkois-Suomi jää lähitulevaisuudessa joutomaaksi. Kolmosessa sen sijaan on tervellistä kilpailua. 2016 osallistuivat jo 8 joukkueetta (uutena liittyi Karhulan Peli-Karhut), PEPO tule alas ja Keski-Suomen PaRi jo ilmoittautumislistalla! Eli Keski-/Itä- ja Kaakkois-Suomen yhteinen aluesarja? Vahvistaako se alueen Naisten jalkapalloa myös Kaakon näkökulmasta? Toivotavasti!
E: PaRi täydennetty Kakkoseen
Ilmoittautuneet:
Sudet Kouvola^ (PP), PEPO Lappeenranta^ (P), FC Lappeenrannan Pallo (1.), Savonlinnan TPS^ (2.), Porassalmen Urheilijat-62 Mikkeli^ (3.), Heinolan Palloilijat -47 (5.), Valkealan Kajo^ (6.), Karhulan Peli-Karhut^ (8.), FC Loviisa^ (U) + Palokan Riento /2 (U) Keski-Suomesta
^Kakkosen karsintaan

Pois jääneet
FC Kotkan TP (N3 4.), Myllykosken Pallo-47 (N3 7.)

Keski-Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaalla pelataan Kolmosessa viime vuosina tasaisesti 7-9 joukkueiden lohkossa Koillisen Ylivieska-Nivala tien, Lännen Pietarsaaren sekä Etelän Purmo-Kaustinen-leveyspiirin välissä. Jopa Naisten Liigaan noussut GBK on antanut visitinsä täällä vasta vuonna 2014 ennen kuin hissi lähti nousemaan taas hurjaa vauhtia. 2016 sarjavoittoa ratkaisi tasaisessa väännössä neljä joukkueiden välissä vasta viimeisella kierroksella. FC YPA Ylivieska (2014 vielä kesken kauden luopunut) voitti 36 pisteellä, mutta ei ottanut nousun vastaan. Näin nousi Pedersöre FF (34p), joka on palanut sarjaan myös vasta 2015, ennen Hovsala BK (Kruunupyy, 34p) ja FC United II (33p). Kakkosesta tippuu Esse IK.
Ilmoittautuneet:
Kokkola F10 (PP), Esse IK (P), Hovsala BK Kronoby (3.), FC United Pietarsaari II (4.), IF Standard Purmo (5.), FC Popula Ylivieska (6.), Kälviän Tarmo (8.), Gamlakarleby BK /Girls (7v7), Kokkolan PV (U), IK Myran Nedervetil II (U)

Pois jääneet
FC YPA Ylivieska (N3 1., seura konkurssiin/uusi FC Ylivieski pienkentälle), FC-92 Nivala (N3 7.), Kaustisen Pohjan-Veikot (N3 9.)

Vaasa
Vaasan piirisarjat ovat perinteisesti jakaneet Kolmoseen ja Neloseen. Mutta kuinka kauan sen systeemin voi enää pidä? Piirisarjajoukkueet Vaasan alueessa ovat vähintäneet viime aikona (2009: 16; 2016: 11) Liitosarjoissa tilanne on saman aikaan jäänyt tasainen (5). Sarjapaikat ovat vaihtamassa Norrvalla FF Vöyri (Kakkoseen) ja Esse IK (Kolmoseen) sekä Iskmo-Jungsund BK /2 (Kolmoseen) ja Ilmajoen Kisailijat (Neloseen) - näin ainakin teoriat ennen luopumisia ja täydennysmenettelyä. Ja jatkaako I-JBK /1 Kakkosessa?
Ilmoittautuneet:
Kauhavan Kanuunat (P), Seinäjoen Mimmifutis (2.), BK-48 Vaasa (3.), Närpes Kraft FF (4.), FC Brändöpojkarna Vasa (5.), Ilmajoen Kisailijat (6.), Iskmo-Jungsund BK* (N4 1.), Kauhajoen Karhu (N4 4.), FC Sport-j Vaasa /2 (N4 5.), Lapuan Virkiä /2 (U), Vaasan IFK /2 (U)
*ent. I-JBK /2

Pois jääneet
Iskmo-Jungsund BK (N2C 3. - ent. II-joukkue jatkaa), FC Korsholm Mustasaari (N4 2.), Närpes Kraft FF /2 (N4 3.)


Tampere
Kolmosessa Tampereen seurat pelaavat yhdessä nykyisen Länsi-Suomen piirin kanssa. Vuonna 2016 Tampere oli täällä ainakin huipulla vähän aliedustunut, kun FC Vapsi Sastamala sijoitti kuudenneksi, Tampereen Kisatoverit seitsemänneksi ja Pirkkalan JK oli jopa suljettu ulos syyskuussa yhdeksän joukkueen sarjasta. Asia voi muuttua 2017, kun vahva Tampereen Ilveksen Kakkosjoukkue on arviuoituisesti matkalla läpi kohti liittosarjaa.
Nelosessa Tampere on itsenäistynyt länsi- ja lounasnaapureista, kun pelatiin 10-joukkueiden sarja (sis. yksi luovutus) vain oma piirin keskuudessa. Mukana oli enemmän uutta verta (JanPa, Haka, Kangasala, Nokia /2, PP-70 ja luopunut TKT /BC kuin kokeneita joukkueita (TPV /2, PJK /2, TP-49).
Ilmoittautuneet Kolmonen
Tampereen Kisatoverit (7.), Ilves Tampere II (N), Tampereen PV /2 (N) + ks. Länsi-Suomi
Ilmoittautuneet Nelonen:
Pirkkalan JK (P), Toijalan Pallo-49 (6.), FC Nokia /2 (8.), Tampereen PP-70 (9.), Tervakosken Pato (U), Tampere United (U)

Pois jääneet
FC Vapsi Sastamala (N3 6., jatkaa 7v7), Janakkalan Pallo (N4 2.), Pirkkalan JK /2 (N4 4.), FC Haka-j Valkeakoski (N4 5.), FC Kangasala (N4 7.)

Länsi-Suomi
Satakunnan piiri ja Turun piiri ovat nyt yksi: Länsi-Suomen piiri. Naisten tasolla se oli jo v. 2016 de facto sama, koska Kolmosen pelattiin muutenkin Tampereen kanssa yhdessä ja Nelosessakin Satakunta muutti samaan lohkoon Turun kanssa. Sinne löytyivät TPS /2:n ja PaiHa:n nousun sekä Laitilan Jyskeen ja Piikkiön PS:n poisjäämisen jälkeen kuitenkin vain kuusi joukkueetta. Raisio Futis vei ylivoimaisesti sarjan (20-0-0, 120-13, 60p) voittoa entisen kovempien naisfutiksen nimien (MuSa, KaaPo, FC Rauma) edessä. Tiukka oli sarja vain FC Rauman takana, jossa Salon Palloilijat ja Auran Palokunnan Urheilijat taistelivat viidestä sijasta.
Ilmoittautuneet (ja maksaneet) Kolmonen
Pargas IF (P), Åbo IFK (P), Liedon Pallo (4.), Maskun PS (5.), Turun Pyrkivä /2 (8.), Raisio Futis (N), Musan Salama Pori (N) + ks. Tampere
Ilmoittautuneet (ja maksaneet) Nelonen
Kaarinan Pojat (3.), Salon Palloilijat (5.), Auran Palokunnan Urheilijat (6.), Lauttakylän Luja (7v7), Turun Toverit (U)


Pois jääneet
NiceFutis Pori /Himmeli (N3 1.), FC Rauma (N4 4.)

Helsinki & Uusimaa
Helsingin ja Uudenmaan Kolmonen on Suomen mallipiirisarja. Täällä löytyy, mikä tervellinen sarja tarvitse: parillinen ja tasainen määrä joukkueetta (12), ottelut pelataan kaksikertaisessa sarjassa, mestari nousee suoraan, tippujatkin ratkaisee suurin osiin urheilullisesti. Nelosen systeemi sen sijaan on vähän erilainen: 4 kevätlohkoa, 3-4 syyslohkoa - kyllä joukkueenmäärä olisi riitänyt kunnun 10-joukkueiden Nelosellekin ja sitä kevät-syksy-kierros-hassuttelu olisi riittänyt Viitostasollekin. Ai niin Viitonen: sinnekin voi ilmoittautua. Sen pelataan kesällä, kun on (todennäköisesti) lämmin. Ei kuitenkin tarvitse, kun voi ilmoittautua suoraan Neloseen eli Viitonen jää talvilajien kesäharjoitukseksi. Tai sitten fiksuna B-vaihtoehtona joukkueenjohtajille, jotka saavat liian tuplatarkoituksia viestiä pelaajansalta.
Ilmoittautuneet Kolmonen
FC Kontu Itä-Helsinki (P), Leppävaaran Pallo (3.), Korson Palloseura (4.), FC Kasiysi Espoo /Hiki (5.), Helsingin PS /2 (6.), FC Futura-j Porvoo (7.), IF Gnistan Oulunkylä (8.), PK-50 Vantaa (9.), PK-35 Helsinki* (N), FC Espoo /2 (N), Nummelan PS (N), Hyvinkään PS (N)
*ent. PK-35 Helsinki /2
Ilmoittautuneet Nelonen
Keravan Pallo-75 /InterMillat (P), AC Kirkkonummi (P), Malmin PS /Akatemia (5. S1), Riipilän Raketti Vantaa (6. S1), Riihimäen PS (7. S1), FC Kuusysi Lahti /2 (8. S1), Puistolan Urheilijat (9. S1), Tikkurilan PS /2 (10. S1), Haukilahden Pallo (11. S1), Helsingin PS /3 (12. S1), Järvenpään PS /2 (1. S2), Espoon Tikka (2. S2), Esbo BK /2 (3. S2), Team VanPa (4. S2), FC Fox Helsinki (5. S2), Lohjan Pallo (6. S2), Puotinkylän Valtti (7. S2), PK-09 Hyvinkää (8. S2), PK-35 Helsinki (9. S2), Orimattilan Pedot (1. S3), Mäntsälän Urheilijat (3. S3), Espoon PS /N (4. S3), PPJ Helsinki (5. S3), FC Viikingit Vuosaari /IH (6. S3), Koivukylän PS (7. S3), Rajamäen Kehitys /Nostalgia (1. S4), Leppävaaran Pallo /B (2. S4), Ekenäs IF (3. S4), Nurmijärven JS /Femmes (4. S4), Itä-Hakkilan Kilpa /PP (6. S4), Pakkalan PS (7. S4), Pohjois-Haagan Urheilijat (U), Helsingfors IFK /Stadin Mimmit (U), Helsingin JK /3 (U), Helsingin JK /TB2 (U), Helsingin JK /United (U)
Ilmoittautuneet Vitonen
BK-46 Karis ("P"), Malmin PS /Akatemia 2 (1.), Helsingin PS /4 (3.), HooGee /Wellamot (4.), FC Wild Kirkkonummi /Team Venus (5.), PPJ Helsinki /Pienet Eläimet (6.), Ingå IF (7.), Stadin Sissit (10.), FC Kontu Helsinki /2 (U), Ekenäs IF /Akademi (U), Helsingfors IFK /Stadin Mimmit R (U), Helsingfors IFK /Stadin Mimmit W (U), Pajamäen PV (U)

Pois jääneet
PK Keski-Uusimaa /Red (N3P), Golden Futsal Team (2. 4S3), Riihimäen Sarvet (8. 4S3), Malmin PS /3 (9. 4S3), FC Wild Kirkkonummi (5. 4S4), Vantaan JS /2 (L 4S4), Koivukylän PS /KBK (2. N5), JS Stars Lahti (8. N5), Toukolan Teräs /Avauspotku (9. N5)
« Viimeksi muokattu: 12.09.17 - klo:23:25 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #1 : 19.12.16 - klo:15:46 »
Jahaa, PaRi:a löytyy tosin Kaakon ilmoittautumislistallakin. En vielä lukenut missään, että Itä-/Keski-Suomen ja Kaakon sarjat yhdistetään eikä miten sitten nousupaikat jakautuvat (I/K viime kaudella P:n kanssa, Kaakko Hel/Uu:n 2.sijan kanssa).
En tiedä vaikutako se millä tavalla Kymenlaaksossa/Etelä-Karjalassa, mutta Keski-Suomen, Savon ja Pohjois-Karjalan kannalta ainoa oikea ratkaisu!
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #2 : 05.01.17 - klo:22:08 »
Päivitetty.

Helsingin/Uudenmaan alueessa ilmoittautuminen päättyy tänään. Mm. HIFK ilmoitti kolme (uutta) joukkuetta (Stadin Mimmit, Stadin Mimmit R ja Stadin Mimmit W), josta jälkimäiset Viitoseen. EIF tuli vasta syksykierrokselle takaisin ja nyt palaa myös EIF /Akademi ruudulle. Viitonen on tänä vuonna hyvin suosittu: 13 osallistujaa - tähän menneessä.

Muissa piirissä I-JBK ilmoitti kakkosjoukkueensa Kolmoseen, joka jää todennäköisesti edustuksi.
Tampereella Pirkkalan JK oli suljettu syyskuussa Kolmosessa, mutta aloittaa uuden yrityksen Nelosessa 2017.
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #3 : 13.01.17 - klo:00:42 »
Tervetuloa FC Loviisa!

Lapualle tulee kakkosjoukkue.

Helsingin/Uudenmaan Nelosen listalle tulivat lopussa vielä FC Fox sekä 3 kertaa HJK!
« Viimeksi muokattu: 13.01.17 - klo:00:51 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #4 : 19.01.17 - klo:16:45 »
Turun Toverit ilmoittautunut uudet joukkueet sekä Neloseen että 8v8-sarjaan! Onko siellä yhteen äkkiä niin monta naista vai pelataanko varmuuden vuoksi, että jos täyskenttä ei tule pelataan pienkenttä?

Pidän myöntää, ettei hajua, oliko viime vuonna tyttöjoukkuetta, jotka nyt muutunut täysikäiseksi.

E: Kotisivun mukaan on T02 ollut olemassa.
« Viimeksi muokattu: 19.01.17 - klo:17:14 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi

Ma Aliton

 • Viestejä: 303
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #5 : 19.01.17 - klo:18:04 »

Pidän myöntää, ettei hajua, oliko viime vuonna tyttöjoukkuetta, jotka nyt muutunut täysikäiseksi.

E: Kotisivun mukaan on T02 ollut olemassa.

TuTon 02 tytöistä ainakin osa on siirtynyt TuWeen. Pienellä googlailulla selviää, että TuTon riveissä on nyt 24 pelaajaa.

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #6 : 21.01.17 - klo:22:02 »
Tampereen piirin etelärajalta Tervakosken Pato lähtee Neloseen.
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #7 : 25.01.17 - klo:14:58 »
Pikkuhiljaa ilmoittaumisruuhka alkaa (valtakunnallisesti katsottuna).
Paljon vanhoja nimiä tulleet kolme päivän sisälle.
Uusi: Oulun esikaupunkiin HauPa:lle kakkosjoukkue Kolmoseen.
99140 on ohi

Eki

 • Yleisvalvoja
 • Viestejä: 9999
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #8 : 27.01.17 - klo:13:58 »
Keski-Pohjanmaalta ilmoittautuneet tähän mennessä:
Esse IK, HBK, IF Standard ja KPV

Takaraja 31.1.
https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=kpjp17

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #9 : 28.01.17 - klo:08:39 »
Keski-Pohjanmaalta ilmoittautuneet tähän mennessä:
Esse IK, HBK, IF Standard ja KPV

Takaraja 31.1.
https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=kpjp17

KPV ottaa tulevaisuudessa käytännössä varmaan taas KF10:n rooli eli on minusta kova ennakkosuosikki Keski-Pohjanmaalla. Olemme nähneet vasta GBK:lta, kuinka nopeasti uusi nousu voi tulla.

E: FC-92 Nivalan ilmoittautuminen 7v7-sarjaan tarkoita varmaan, että seura ei jatkaa Kolmosessa?   :-\
« Viimeksi muokattu: 28.01.17 - klo:08:50 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #10 : 29.01.17 - klo:16:33 »
Tampere Unitedilla nyt naisjoukkue Nelosessa. Olen aiemmin lukenut jo jossakin, että pelaajat siihen oli kutsuttu.

Sudet Kouvola aloittavat uuden pestin Kolmosessa ja ovat näköjään tähän asti piirin ainoa nousuhalukas. Kotkalaiset tosin eivät vielä ilmoittautuneet. Kuitenkin hieno sarja luvassa Kaakkois-Suomessa!

E: Nyt PEPOkin karsintahalukkaaksi merkitty.
« Viimeksi muokattu: 30.01.17 - klo:14:40 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #11 : 30.01.17 - klo:14:39 »
Keski-Pohjanmaalla tapahtuu. Nyt myös kakkosjoukkueet FC Unitedille, GBK:lle ja Myranille listalla sekä viime vuoden mestari uuden nimen alla (FC Ylivieska). Päivitän myöhemmin.

E: GBK /Girls tulevat pienkentältä; Myran II tulee välivuodesta, oli viimeksi 2015 pienkentällä ja 2014 Kolmosessa.


Vaasan piirilläkin sienet tulevat nyt maasta: Uusi on VIFK /2 Nelosessa. Kolmosessa odottelaan enää vain Kraft ja mahdollisia täydennyksiä. Tuskin kuitenkin Nelosessa "ylimääräisiä", että oikeasti voisi siirtää joukkueetta Kolmoseen.
« Viimeksi muokattu: 30.01.17 - klo:18:58 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #12 : 30.01.17 - klo:19:46 »
Se on nyt jo melkein Liveticker kun katsoo ilmoittautumislistat tunnin väliin.  :)
Kaakkois-Suomen sarjassa nyt 9 joukkuetta (sis. K-Suomen PaRi), josta 4 nousuhalukkaat.
Ja edelleen jännittetaan tulevatko mukaan FC KTP, HP-47, MyPa...


E: Keski-Pohjanmaalla 10-j katto rikki  :tuoppi:

E2: Liittosarjoissa taitaa olla edelleen olla 2 paikkaa (KF10, I-JBK) vapaa. Vieläkö niitä täydennetään?

E3: Kaakko/K-Suomessa 10-j rikki (9+1), josta viisi N2-karsintaan  :tuoppi:
« Viimeksi muokattu: 30.01.17 - klo:23:14 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #13 : 31.01.17 - klo:17:24 »
Seuraava uusi kakkosjoukkue: RoPS /2
Lähteevätkö Rovaniemellä kaksi joukkuetta Kolmoseen vai jääkö Santa Claus pois? Yhteistyötä Santan ja RoPS:n Naisten jaostojen välissä on syventynyt, sitä luki jo viikoja sitten Lapin Kansassa, joten luulen melkein, että FCSCAC ei lähde.
99140 on ohi

haikaran uhri

 • Viestejä: 376
  • Profiili
Vs: Naisten piirisarjat 2017
« Vastaus #14 : 31.01.17 - klo:23:33 »
Seuraava uusi kakkosjoukkue: RoPS /2
Lähteevätkö Rovaniemellä kaksi joukkuetta Kolmoseen vai jääkö Santa Claus pois? Yhteistyötä Santan ja RoPS:n Naisten jaostojen välissä on syventynyt, sitä luki jo viikoja sitten Lapin Kansassa, joten luulen melkein, että FCSCAC ei lähde.

Olin väärässä!  8)
99140 on ohi