Kirjoittaja Aihe: Naisten Suomen Cup 2018-2019  (Luettu 4807 kertaa)

kiira_s_tuli

 • Viestejä: 3374
  • Profiili
Vs: Naisten Suomen Cup 2018-2019
« Vastaus #30 : 02.02.18 - klo:20:29 »

Ei sarjaotteluita voi vähentää. Nykyisinkin ihan minimissä.

Suhteessa sarjakauden pituuteen Suomessa pelataan edelleen paljon otteluita (puhumattakaan jonkun kuningasideasta pelata aikanaan 27).
Ainoaksi vaihtoehdoksi jää siten kauden pidentäminen. Ja silloin pitää asettaa kovemmat vaatimukset seuroille kenttäolosuhteiden osalta maaliskuulle ja marraskuulle. Eli niinä aikoina pitää löytyä pelattavassa kunnossa oleva ulkokenttä.
Kauden alussa ja lopussa pitää voida pelata myös hallissa. Näin on myös tehty. Halliverkosto on kattava joten kausi voi alkaa maaliskuun puolessa välissä ja loppua marraskuun lopussa.
"If I wanted you to understand it, I would have explained it better." Johan Cruyff

Vili

 • Viestejä: 344
 • Syytön, jos sitäkään
  • Profiili
Vs: Naisten Suomen Cup 2018-2019
« Vastaus #31 : 02.02.18 - klo:21:36 »
Jos hallissa pelaaminen on ok, niin en näe estettä sille, että pelattaisiin myös. esim joulu- ja helmikuussa. En itse vain koe, että nykyiset hallit vailla katsomotilaa (pahimpana esimerkkinä Tapiola) mataline kattoineen ja hämärine valaistuksineen vastaavat jalkapallo-ottelun olosuhteita (toisin kuin esim. ulkopeli lumisateessa). Osin kyse on toki makukysymyksestä.

Sandberg

 • Viestejä: 119
  • Profiili
Vs: Naisten Suomen Cup 2018-2019
« Vastaus #32 : 03.02.18 - klo:00:18 »
Malli on hyväksi havaittu ja toimii myös Suomessa.
Ottaa huomioon realiteetit, pidentää oikealla tavalla kautta, takaa kaikille liigajoukkueille motivaation koko kaudelle.
Liitto voi olla halutessaan yhteydessä.
En tiedä, mitä tarkoitat, mutta paras malli olisi pelata cup pudotuspelimuotoisesti ja tasaisesti pelikaudelle jaettuna. Nyt liitossa pyritään nostamaan cupia pohjamudista muuttamalla pohjimmiltaan ihan toimivaa formaattia. Nyt luotiin vain uusi ongelma, mutta kiinnostus ei kasvanut lainkaan.

Ikään perustuvaa syrjintää pitää tietysti välttää, joten kai Suomen Cupiin hyväksytään myös KKI-joukkueet?
Pudotuspelimuotoisesti ei toimi koska liigajoukkueet ei halua pelata viikolla eikä varsinkaan divari ym joukkueet näistä innostu. Eli se toimii periaatteessa mutta ei käytännössä.
Parempi malli, jota voidaan kutsua Omahyväiseksi Paskamalliksi, jos haluatte, on tarjolla.

Nykyinen malli pilaa nyt kaksi kautta ainakin, joten eläkää sille ja sen seurauksilla.
Koska kyseessä ei ollut paskamall, vaan paskapuhe, omahyväisyydellinen kumminkin, pyytäisin nöyrästi mallin lanseeraamisesta. Eli kerroppa miten tuo niin salaperäinen paras malli kulkee. Jos on hyvä varmaan itse kannatan. Salaperäisyydellä leikkiviä maailmanparantajia on sekä nähty että kuultu, mutta jos kerrot miten tämä tietämäsi malli menee valaiset varmaan monia, minun lisäkseni.

kiira_s_tuli

 • Viestejä: 3374
  • Profiili
Vs: Naisten Suomen Cup 2018-2019
« Vastaus #33 : 03.02.18 - klo:01:25 »
Liitosta, kun joku asiallinen asiallisesti kysyy, niin voi saada asiallisen vastauksen.
"If I wanted you to understand it, I would have explained it better." Johan Cruyff

Myyrä

 • Viestejä: 2250
  • Profiili
Vs: Naisten Suomen Cup 2018-2019
« Vastaus #34 : 03.02.18 - klo:10:06 »
Se että näille nuorille suunnitellaan lisää reissaamista, niin pidän huolestuttavana ilmiönä. Kun tuolla kabinetissa mietitään tuntikaupalla tätä p......aa kun sen sijaan lähettäisiin kentälle ja kaupunkeihin levittämään sanaa kuinka se nuori tulee harjoitella. On karmeaa katsottavaa kun pelaajat seisoo jonossa odottamassa vuoroaan, milloin hänen vuoronsa tulee päästä laukaisemaan palloa maaliin. Tällaista se vaan on 70% suomen kentillä.

Jos joku väittää muuta niin kannattaa katsoa pelaajan taitotaso että onko se tosiaan niin. No onneksi kohta pääsee katsomaan Olympilaisia, ja kuinka hyvässä kunnossa maailman yksilöt ovat.