Kirjoittaja Aihe: Ponnarit perustaa naisjoukkueen  (Luettu 1130 kertaa)

fingerström

  • Viestejä: 3
    • Profiili
Ponnarit perustaa naisjoukkueen
« : 03.12.18 - klo:18:47 »
Helsingin Ponnistus perustaa kaudelle 2019 pitkän tauon jälkeen naisjoukkueen. Joukkue aloittaa Helsingin piirin nelosesta ja jollain tähtäimellä on tarkoitus hilautua ylöspäin. Ponnistuksen junioripuoli on vaiheessa, jossa vanhemmissa ikäluokissa alkaa olla "yli-ikäisiä" pelaajia, joten aikuisjoukkueen perustaminen on luontevaa. Nuoremmissa ikäluokissa on pelaajia jo määrällisestikin hyvin, joten joukkueella tulee olemaan myös jatkuvuutta. Joukkueen päävalmentajaksi on ryhtynyt Vesa Hellgren, joka on muutaman vuoden valmentanut HIFK:n naisia.

Joukkueella on avoimet treenit joulukuun puolella 9.12 ja 16.12 klo 11-12 Haapaniemen tekonurmella, joka tulee olemaan myös joukkueen kotikenttä. Varsinaiset treenit aloitetaan ensi vuoden puolella. Jos on kiinnostusta, junioritaustaa, pelitaustaa esimerkiksi harrastejengeistä ja intoa harrastaa tavoitteellisesti, tervetuloa!

Yhteydet ja kysymykset reijo.sormunen@helsinginponnistus.fi

fingerström

  • Viestejä: 3
    • Profiili
Vs: Ponnarit perustaa naisjoukkueen
« Vastaus #1 : 16.01.19 - klo:19:39 »
Helsingin Ponnistus jättäytyi vielä täksi vuodeksi ulos sarjoista. Joukkueen kasaaminen oli vielä turhan hankalaa. Kumminkin, junnupuolella on hyvää kasvua ja junnuiän ohittaviakin alkaa olla jo jonkin verran, joten kyllä tämä tästä. Tarkoitushan on lähteä liikkeelle siten, että jatkuvuus on taattu eikä, kuten monasti ja meilläkin edellisellä kerralla, kaveriporukalla, jonka innon / ajan  loppuessa homma on siinä.