Kirjoittaja Aihe: Liiga 2019  (Luettu 156739 kertaa)

Kuppis

 • Viestejä: 22
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #810 : 27.08.19 - klo:09:44 »
Tepsille tämän päivän pelistä peukku. Klubi pelasi ehkä kauden heikoimman pelinsä. Toivottavasti pieni tauko auttaa saamaan pelin kuosiin
Vai oliko Tepsi vain hyvä ja teki Klubin huonoksi? Oli aktiivinen ja prässäsi kun pystyi. Ei vetäytynyt ja kunnioittanut vastustajaa. Tai no kunnioitti varmaan, mutta ei alistunut. Jokeri Sandås jäätävä debyytti niminaisia vastaan. Klubilla vielä vaikeaa jos muut ottaa ylhäältä eikä alistu. Tepsillä melkoinen vuoristoratakausi, mutta ei hätää tuolla esityksellä.

Dzuppi

 • Viestejä: 62
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #811 : 28.08.19 - klo:22:35 »
Myran ONS ottelu huomenna ratkaisee paljon

Onpas yllätystulos Myranilta. Sommer vaihdettu aikaisin. Loukku?

Tps ja Kups teki palveluksen yläloppusarjalle
Sommer ei vielä Suomeen ole tulossa, mutta Summerin pelit lienevät ONSissa pelattu. Iso iso menetys mikä kääntää vaakakupin taas ympäri.

reisilihaksen revähdys, ei  nyt varmaan heti huomenna juoksentele!
Ihmetyttää kyllä onsin osalta, että juniorityö kasvattaa pelaajia ja seudullisesti haalii massaa mutta liigaa mennään ostopelaajilla ja yhdenkin putoaminen aiheuttaa ns. katastrofin, ainakin foorumilla?
HJK lienee mestaruutensa ansainnut, pitkässä juoksussa palloilusarjoissa notkahduksia tulee kaikilla hyvilläkin joukkueilla, niin tässäkin sarjassa... hatunnosto jotka pystyy horjuttamaan parempiaan!
Alaloppusarjan osalta hattu taas nousee alavetelin suuntaan, asetelmia pantiin uusiksi putoamiskamppailuun ja kärjen osalta Tips yllätti... kuitenki?!

summerin kausi paketissa, pari kk huilia.... oman instapäivityksen kertomaa! 😣

kiira_s_tuli

 • Viestejä: 3691
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #812 : 28.08.19 - klo:23:27 »

Hjk valmennus vaihtuu kauden jälkeen.
Kunnaksen sopparin muotoa ei tiedossa, mutta seurannee Hongan mallia.

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000006219360.html


Palloliitto vahvistaa otetta seuroista millä on seurauksensa. Todennäköisesti hjk ja Honka kerää suomen junnumajut ja muille jää loput. Tulevaisuudessa peräkylät ja hikiät raapivat pallejaan ja tähyilevät ulkomaan apujen perään tai luopuvat kokonaan leikistä.
"If I wanted you to understand it, I would have explained it better." Johan Cruyff

Myyrä

 • Viestejä: 2463
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #813 : 29.08.19 - klo:08:10 »
IK Myranin MV huhujen mukaan lähtenyt kotiin. Syyksi kerrotaan perhesyyt.

Myyrä

 • Viestejä: 2463
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #814 : 13.09.19 - klo:08:56 »
HJK saa mukavasti pelata loppusarjan viidestä pelistä 4 kotikunnilla. Tikkurila vieraissa :) :) :). Taas kävi säkä ;)

Naakka

 • Viestejä: 533
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #815 : 13.09.19 - klo:09:33 »
HJK saa mukavasti pelata loppusarjan viidestä pelistä 4 kotikunnilla. Tikkurila vieraissa :) :) :). Taas kävi säkä ;)

Tilanne on aivan sama kolmella liigan kärkijoukkueella. Miten muuten voisi olla, kun pk-seudun joukkueet ovat kärjessä? Itse asiassa HJK:lla hankalin muualle suuntautuva vieraspeli.

Kuppis

 • Viestejä: 22
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #816 : 14.09.19 - klo:22:34 »
Karsijan paikasta käydään kova taisto. Viimeaikaisen suorituskyvyn perusteella voisi veikata, että ONS ja Ilves kipuaa loppukaudella nihkeässä tuloskunnossa olevan TPS:n ohi.

Taitaapi kuitenkin olla niin, että kapuaminen loppui lyhyeen.

MySweetLollipop

 • Viestejä: 31
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #817 : 14.09.19 - klo:23:26 »
Lainaus
   Taitaapi kuitenkin olla niin, että kapuaminen loppui lyhyeen.

Miten huonosti (taas) veikkasinkaan ;D

TPS löysi HJK-pelissä pelinsä.

ONS tuntuisi olevan hukassa ilman Summeria, mikä antaa Myranille mahdollisuuden. Ja Ilveksenkin kuherrushetki uuden valmentajan alaisuudessa tuntuu jäävän lyhyeksi.

Palataan vääriin veikkauksiin taas myöhemmin 😊
MSL :P

Dzuppi

 • Viestejä: 62
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #818 : 16.09.19 - klo:19:35 »
Jos nyt pitäs jotaki veikata, niin myyrani saattaa olla alaloppusarjassa vahva, tai sitten ei😅!
Ilves ja onssi..... mitä ihmettä tapahtuu tunnetusti kovilla juniorikasvattajilla? jos joukkueen peli on yhden jenkeistä kesken kauden haalatun pelaajan varassa ja seura kasvattaa kelpo junnupelureita  bsmään, pslään,junnumajuun??
missä jatkuvuus näillä seuroilla, onko seuran resurssit kohdennettu oikein? ainakaan materiaalista ei pitäs jäähä liigapelit kiinni, taitaa valmennuksella loppua kyvyt!
no, ilves pelaa naisten ykköstä jo valmiiksi, tosin ilmeisen b junnuvoittoisella porukalla... onko ens vuonna ilvksellä kaksi joukkuetta ykkösessä😆aika näyttää
onssilla ei varmaan huolta ole kun parin viime vuoden kalmarimenestys ihan siedettävä, ainesta ois porukassa, pystytäänkö jalostamaan naisiin liigakelpoisia pelasjia iso kysymys!
pelillisesti kumpikin porukka rämpii ja ykkönen olis oikeampi paikka...

sieni

 • Viestejä: 50
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #819 : 17.09.19 - klo:09:32 »
Näkisittekö järkeä sellaiselle muutokselle sarjojen osalta, että naisten ykkösessä mentäisiin myös ylä- ja alaloppusarjoihin ja kevätkierros pelataan normaalisti, mutta syksyllä liigan alaloppusarja pelaisi naisten ykkösen yläloppusarjan kanssa ja naisten ykkösen alaloppusarja pelaisi kakkosen yläloppusarjan kanssa? Tasoerot sarjojen sisällä ovat jäätävät ja tällä tavalla voitaisiin sitä kitkeä pois? Kausi voisi myös hyvässä lykyssä olla venymättä mahdollisten karsintojen takia jos sijoitukset pelattaisiin sarjan sisällä jo.

Mielipiteitä?

haikaran uhri

 • Viestejä: 359
  • Profiili
Vs: Liiga 2019
« Vastaus #820 : 17.09.19 - klo:16:14 »
[...]

Mielipiteitä?

Kauhea! Ihan kauhea!

Suomessa pelataan muutenkin vain n. puolet vuodesta. Miksi sitä pitäisi repiää vielä kahteen? Junioreilla (ehkä C:stä nuorempaan), jossa puoli vuosi on ikuisuus ja tasoerot isompia, se on ehkä eri juttu.

Systeemi oli muuten I- ja II-tason välissä jo käytössä Suomessa johtuen siihen, että joukkueet pelasivat "SM-sarja" vaikka ne eivät voinut voittaa mestaruutta alusta lähteenkään. Ykkösen lohkojen sarjajohtajat lähtivät silloin kesken kesän pois sarjasta.
Hirveä! Ihan hirveä!

Naisten Ykkösellä tällä hetkellä se paras mahdollinen sarjasysteemi. Älkää ihmeessä vaihtaa sen pois! Loppusarjat aina miinus - ihan sama minkälaisia, mutta tuo yhdistetty on kaikkein kamalin! Muistan ne Ykkösen vuodet, jolloin Alkulohkojen (12-14 ottelua) pisteet poistettiin kesken kesää ja pelattiin yhteinen yksinkertainen Yläloppusarja. Tylsä!
Mitä koskee Naisten Liigaa pitää päästää siihen, että pelataan myös 12-14 joukkueilla. Olen aiemminkin kirjoittanut: Lahti, Kokkola, Rovaniemi tai mitä kaupunki vaan Uudenmaan ulkopuolella eivät ottaa keskenään pelaajat pois. Liiga on houkuttelevampi tasokkaammille pelaajille, kuin sarja jossa ei ole Label "Liiga".
Eikä tasoerot Liigassa olleet tällä kaudellakaan niin hirveä. Eikä ollut aiemminkaan, vaikka joskus Kuusysi hävisikin Espoossa 16-1. Edelliskaudella Kuusysi oli kuitenkin Liigan 6.

Jalkapallo on parhaiten yksinkertaisena (siis kaksinkertaisena sarjana). Kaikilla kunnialla: Höpöt pois!
« Viimeksi muokattu: 17.09.19 - klo:16:21 kirjoittanut haikaran uhri »
99140 on ohi