Kirjoittaja Aihe: B-tyttöjen SM 2019  (Luettu 32444 kertaa)

haikaran uhri

 • Viestejä: 377
  • Profiili
Vs: B-tyttöjen SM 2019
« Vastaus #90 : 30.09.19 - klo:10:59 »
Haluan nosta esille PKKU:n reilu peli viimeisen ottelun ympäri!

Painoivat pelissä kovasti ja lopun asti vastaan, tekivät se Jypkille hirveän vaikeaksi olla Rauman pelistä riippumaton. Häviävät niukasti ja jaksoivat silti onnittella hymyä naamassa ja jäivät mitalijaon aikana myös vieressä taputtamaan.
Kunniottavat teot urheilun merkissä. Kiitos!
99140 on ohi

Jyskylä

 • Viestejä: 1
  • Profiili
Vs: B-tyttöjen SM 2019
« Vastaus #91 : 30.09.19 - klo:12:35 »
Onnea JyPK:lle. Jyväskylässä on naisten ja tyttöjen jp-toiminta hyvällä tasolla useammassa ikäluokassa niin mestariseurassa kuin Palokan Riennossa ja naapuriseuroissakin. Kuten Haikaran uhri mainitsi PKKU teki ratkaisuottelusta vaikean. Erityisesti maalivahti Sesilia oli suorastaan huikean hyvä.
« Viimeksi muokattu: 30.09.19 - klo:12:39 kirjoittanut Jyskylä »

Timpero

 • Viestejä: 150
  • Profiili
Vs: B-tyttöjen SM 2019
« Vastaus #92 : 01.10.19 - klo:12:10 »
Onnittelut JyPK:lle kullasta, P-Iirot/YJ:lle hopeasta ja PK-35:lle pronssista!

Osittain odotettua ja osittain myös yllätystä. Hyvä näin!

Timpero

 • Viestejä: 150
  • Profiili
Vs: B-tyttöjen SM 2019
« Vastaus #93 : 01.10.19 - klo:12:32 »
Ja sitten itsearviointia  :)

Lainaus
Spekulointia: Sarjan lopullisiin sijoituksiin tulee vaikuttamaan se, mitkä joukkueet saavat keskittyä T18 SM-sarjan pelaamiseen. Tällöin yhteispelaaminen, harjoittelu ja lepo on helpompi järjestää ja suorituskyky parempi. Joukkueet tuskin tulevat paljon peluuttamaan Naisten liigan pelaajia, koska T18 SM:ssä ei ole putoamisen vaaraa. Tällä tavalla halutaan panostaa Naisten liigaan ja antaa junioreiden kypsyä rauhassa paineettomassa ympäristössä.

Sijat 1) - 5)

HJK (2 lähtöpistettä)
- Laaja pelaajamateriaali sekä Naisten liigassa että BT:ssä. Liigapelaajat tuskin vierailevat T18 SM:ssä, mutta T18 materiaali itsessään riittävän vahva. Vahva organisaatio, vahva tuki.

HJK oli lievä pettymys. Joukkue malu-pelaajia täynnä ja joukkueenjohtoa yksi joukkueellinen, joten resurssit parempaan oli olemassa. Saavutti toki viidennen sijan, mutta pelin taso heilahteli valtavasti otteluiden välillä.

Lainaus
Ilves
- Suuri kysymysmerkki. Parhaillaan saa koko sarjan vahvimman rosterin kentälle. Joutunee pelaamaan kuitenkin paljon ilman naisten joukkueessa pelaavia pelaajiaan. Avauspeli ilman menestystä.

Ilves oli etukäteisarvioon nähden suurin pettymys. Mutta kun tietää, että pelasivat T18 SM:ää varsin nuorella joukkueella, niin tulokset ymmärtää paremmin. Tuottaa kuitenkin jatkuvasti tasokasta pelaajamateriaalia.

Lainaus
JyPK (2 lähtöpiste)
- Laaja ja vahva materiaali, joka saa keskittyä T18 peleihin. Avauspelissä Ilves sai kokea JyPK:n voiman.

Loppujen lopuksi ansaittu mestari. Pelaajamateriaali oli laaja ja tasainen ja käytti etenkin syyspuolella liigajoukkueen mukanakin olevia pelaajia. Myös JyPK/2 on Ykkösen kärkisijoilla, joten keikkunee jatkossakin kärkipäässä.

Lainaus
PK-35 (3 lähtöpistettä)
- Laaja ja vahva materiaali, joka saa keskittyä T18 peleihin. Hyvä valmennus.

Melko odotetunlainen kausi. Hyvä joukkue hyvällä valmennuksella. Valmennus muuttuu ensi kaudeksi. Onko vaikutusta joukkueen iskukykyyn.

Lainaus
VIFK (3 lähtöpistettä)
- Vahva runko, jos saa keskittyä T18 peleihin. Vahva karsintasarja lupaa hyvää.

Vaasalla myös odotetunlainen kausi.Lainaus
Sijat 6) - 10)

EBK (1 lähtöpiste)
- Iloista ja värikästä hyökkäyspeliä pelaava nuori joukkue, jolle suo menestystä. Löydetäänkö pelaamiseen hyvä tasapaino ja kasvaako alemmat linjat ylempien tasolle? Avauspeli ei tuonut pisteitä.

Melko odotetunlainen tulos juurikin etukäteisarvion parametreilla. Hyökkäyspeli iloista. Joukkue pystyi hyvään pallonhallintaan. Päästi paljon maaleja. Oliko haasteena sitten tasapaino ja tilanteenvaihto miinukset?

Lainaus
FC Honka
- Tuloskunto riippuu paljon naisten pelaajien käytettävyydestä, jotka oletettavasti keskittyvät naisten liigan peleihin.

Naisjoukkueen pelaajat eivät juurikaan vierailleet enää BT SM:ssä, ja kun muutenkin on ollut pelaajavirtaa poispäin, niin tulos on varmaan aika odotettu.

Lainaus
ONS (1 lähtöpiste)
- Kysymysmerkki. Tarvinnee Naisten pelaajia menestyäkseen. Kuinka paljon naisten pelaajat on käytettävissä. Apea alku sarjalle, kun poissaoloja oli paljon.

Naisjoukkueen pelaajaongelmat heijasteli myös B-tyttöihin ja menestys jäi melko laihaksi.

Lainaus
P-Iirot/YJ
- Sarjanousija tutustuu sarjan vaatimuksiin. Saivat hyvän alun sarjalle.

Suurin yllättäjä. Maaleja syntyi paljon, molempiin päihin. Mukava yllätys!

Lainaus
PKKU
- Parhaimmillaan pelaavat hyvää peliä. Ovat menettäneet muutaman avainpelaajan HFA:han. Saivat täydennystä karsinnan jälkeen rosteriinsa? Avauspelistä täysi pistepotti.

PKKU näytti pelaavan monet pelit vähäisellä pelaajamäärällä tai jopa kokonaan ilman vaihtopelaajia. Uskon, että tällä oli vaikutuksensa tulokseen. Olisi saattanut muuten yltää jopa yläviisikkoon?