Naisfutis > Nuoret

B-tyttöjen SM 2019

(1/19) > >>

Eki:
Perustetaan uusi osio Bt SM-sarjalle, kun on jo alkanut.

Timpero:
Spekulointia: Sarjan lopullisiin sijoituksiin tulee vaikuttamaan se, mitkä joukkueet saavat keskittyä T18 SM-sarjan pelaamiseen. Tällöin yhteispelaaminen, harjoittelu ja lepo on helpompi järjestää ja suorituskyky parempi. Joukkueet tuskin tulevat paljon peluuttamaan Naisten liigan pelaajia, koska T18 SM:ssä ei ole putoamisen vaaraa. Tällä tavalla halutaan panostaa Naisten liigaan ja antaa junioreiden kypsyä rauhassa paineettomassa ympäristössä.

Sijat 1) - 5)

HJK (2 lähtöpistettä)
- Laaja pelaajamateriaali sekä Naisten liigassa että BT:ssä. Liigapelaajat tuskin vierailevat T18 SM:ssä, mutta T18 materiaali itsessään riittävän vahva. Vahva organisaatio, vahva tuki.

Ilves
- Suuri kysymysmerkki. Parhaillaan saa koko sarjan vahvimman rosterin kentälle. Joutunee pelaamaan kuitenkin paljon ilman naisten joukkueessa pelaavia pelaajiaan. Avauspeli ilman menestystä.

JyPK (2 lähtöpiste)
- Laaja ja vahva materiaali, joka saa keskittyä T18 peleihin. Avauspelissä Ilves sai kokea JyPK:n voiman.

PK-35 (3 lähtöpistettä)
- Laaja ja vahva materiaali, joka saa keskittyä T18 peleihin. Hyvä valmennus.

VIFK (3 lähtöpistettä)
- Vahva runko, jos saa keskittyä T18 peleihin. Vahva karsintasarja lupaa hyvää.Sijat 6) - 10)

EBK (1 lähtöpiste)
- Iloista ja värikästä hyökkäyspeliä pelaava nuori joukkue, jolle suo menestystä. Löydetäänkö pelaamiseen hyvä tasapaino ja kasvaako alemmat linjat ylempien tasolle? Avauspeli ei tuonut pisteitä.

FC Honka
- Tuloskunto riippuu paljon naisten pelaajien käytettävyydestä, jotka oletettavasti keskittyvät naisten liigan peleihin.

ONS (1 lähtöpiste)
- Kysymysmerkki. Tarvinnee Naisten pelaajia menestyäkseen. Kuinka paljon naisten pelaajat on käytettävissä. Apea alku sarjalle, kun poissaoloja oli paljon.

P-Iirot/YJ
- Sarjanousija tutustuu sarjan vaatimuksiin. Saivat hyvän alun sarjalle.

PKKU
- Parhaimmillaan pelaavat hyvää peliä. Ovat menettäneet muutaman avainpelaajan HFA:han. Saivat täydennystä karsinnan jälkeen rosteriinsa? Avauspelistä täysi pistepotti.

ohilaukaus:
Vedetään pieni veikkaus loppujärjestyksestä yllätyksineen ja provoineen:)

1. JyPK, yllätysmestari
2. HJK, joko alkaa lunastaa tyttöjunioreissakin viimein odotuksia?
3. P-Iirot, pelaajat pystyvät keskittymään ilmeisesti tähän sarjaan
4. PKKU, katso edellinen
5. PK-35, ylemmäksikin eväitä
6. Ilves, Timperon linjoilla, kovin materiaali, mutta tuskin pelaavat paljoakaan BSM:ssä
7. ONS, sijoitus riippuu paljon kokoonpanosta, voi valahtaa hännillekin
8. VIFK, pelaako pelaajia naisten divarissa?
9. EBK, pitääkö puolustus?
10. Honka, yllätysjumbo?

Ja mitä sarjajärjestelmään tulee, niin onhan se melko syvältä, että peleissä ei häntäpään osalta ole tuloksellista panosta, kun jokainen saa paikkansa ensi kauden SM-karsintaan.

Ruudvangullit:
EBK - HJK 5-3! Ja tulos vähintään oikeutettu. Nälkäinen ja hyvin organisoitu kotijoukkue vei vastustajaa, omista puolustuksen puutteista huolimatta. Klubin valmennus taisi luulla liikoja, sen verran telineisiin jäi heti alusta. Keskikentän peli Klubilla aivan tuuliajolla, varsinkin puolustussuuntaan todella heikkoa.
Selityksenä tarjoillaan varmasti p-haagalaisten poissaoloa Serbiassa, mutta mielenkiintoista että rosteri kasvanut koko talven ja silti täydennystä haettiin ilmeisesti 04:sta. Nähdyn perusteella Klubille tulossa pitkä kausi.

Wenger:
Eipä tuo Keski-Espoon peli ollut kovin hääppöistä kummaltakaan. JyPK ja PK-35 ratkaisevat mestaruuden keskenään.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta