Naisfutis > Nuoret

Laura Kalmari 2019

(1/14) > >>

Fair Play:
Laura Kalmari pelataan 25.-28.7.2019 Oulussa ONS järjestämänä
https://www.onssi.fi/ogc/fi/
https://www.facebook.com/Laura-Kalmari-2019-1332908646849607/

FC Halikon vetäydyttyä ONS mukana peräti kahdella ryhmällä.

Lohko A
HJK
P-Iirot YJ
NiceF
HauPA/TP-47 YJ

Lohko B
NJS
PKKU
ONS T05
WFA/VIFK YJ

Lohko C
Ilves
FC Honka
ONS
KPV YJ

Lohko D
HyPS
EPS
JyPK
Pallokissat


Puolustaja:
Mielenkiintoinen turnaus luvassa taas!  :)

Pelaajakehityksen jatkuvuutta tarkasteltaessa mukana viimekin vuonna olivat HJK, P-Iirot, TP-47, NJS, Wasa, Ilves ONS, EPS, JyPK ja Pallokissat. Sen sijaan viime vuonna vahvasti esiintyneistä EBK, VJS, PK-35, TPV, PaRi ja FC Valtti ei joukkuetta mukana tänä vuonna. Viime vuodesta "uutena" mukana nyt NiceF, PKKU, FC Honka, KPV ja HyPS.

Kakkospallo:
Jouduin ihan avaamaan viimevuotiset tulokset ennen kuin uskoin jatkuvuuden olevan todella noin heikko.

Jos katsotaan viime vuosina tyttöjen ikäluokissa kärkeä edustaneita seuroja niin porukka on keskittynyt aika vahvasti etelään ja sielläkin lähinnä pk-seudulle eli kolmen kärki on löytynyt pääosin ryhmästä: HJK, Honka, TiPS, Ilves, PK-35, VJS, EBK, EPS ja NJS (ONS on toki poikkeus säännöstä)

Hämmästyttävä tosiasia näyttää olevan se että näistä joukkueista ainoastaan HJK ja Ilves ovat saaneet edes kaksi kertaa peräkkäin joukkueen mukaan Laura Kalmariin. Viime vuoden kärkijoukkueista ei kolmikolla EBK, PK-35 ja VJS taida edes olla 04-joukkuetta?

NJS ja EPS olivat toki mukana myös viime vuonna mutta käytännössä enemmän tai vähemmän samalla joukkueella. Naisten liigaa pelaavalla TiPS:illä ei ole muistaakseni ollut ikäluokkansa kärkijoukkuetta 01:n jälkeen ja Turussa tyttöjen jalkapallo on ollut muutaman vuoden sekaisin kun yksi ja sama porukka näyttää kiertäneen joukkueesta toiseen kerran vuodessa. TPS on kasannut sentään tälle kaudelle ykköseen porukan jonka taso riittää SM:ään mutta sekin taitaa olla pääosin KaaPo:n tyttöjä.

Keskimääräisesti ottaen taso on kaiken aikaa nousussa mutta todella erikoista kun jopa TBSM:ää ja Naisten liigaa pelaavilla etelän suurseuroilla ei ole sellaista omaa junioritoimintaa että saisivat joka vuosi joukkueen edes T15 ELL:ään jonka taso ei muutaman kärkijoukkueen alapuolella ole kauniisti ilmaistuna kovinkaan haastava.

Dzuppi:
Unohdit viime vuoden hopeajoukkueen kärkikolmikosta...ONS ollut aika monesti peräkkäin kalmarissa!
Pääkaupunkiseudulla lienee enemmän seuroja kuin pelaajia,jos pelaajat kiertää ja osa seuroista tippuu junnukartalta....
Millä perusteella halikon vetäytyessä on nostettu järjestäjän 05 joukkue turneeseen,eikö tuohon turneeseen päästä pelaamalla??

ohilaukaus:
Halukkuutta olisi ollut varmaan muuallakin. Piiri pieni pyörii liitossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta