Kirjoittaja Aihe: 2003 maajoukkue  (Luettu 29196 kertaa)

Westside

 • Viestejä: 192
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #75 : 26.10.19 - klo:23:37 »
no, miksi tulokset on huonoja jos tulosta kerran haetaan kokoamalla kaikki alle määritellyn iän olevat majuun?
palloliitto näyttää hienoa esimerkkiä seuroille hakemalla pikavippiä pitkäjänteisen kasvatustyön sijasta!
nuorisomaajoukkueitten yksi tehtävä lienee kasvattaa pelaajia aikuisten majuun ja jos lukitaan joka ikäluokka omaan majuun niin pakko olis yrittää tehä pitkäjänteistä työtä juhlapuheiden sijaan!
Huipputalentit sitten oma lukunsa mutta onko niitä?

Sitä en tiedä, että mikä olisi oikein, mutta ihan mielenkiinnosta tarkistin, että kuinka monta 04-syntynyttä pelaajaa oli Suomen lohkon jatkoonmenijöiden joukkueissa:
Itävalta 10
Slovakia 10

Dzuppi

 • Viestejä: 122
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #76 : 26.10.19 - klo:23:50 »
👍 sitten ollaan palloliitossa oikealla tiellä ja virohan jo voitettiinkin pariin otteeseen, vielä kun vain voitetaan oikeat pelit niin sitä se lähtee!
tuota,,, minkälaisia futismaita itävalta ja slovakia ovat?

Westside

 • Viestejä: 192
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #77 : 27.10.19 - klo:00:07 »
minkälaisia futismaita itävalta ja slovakia ovat?

Suomea parempia ainakin nyt.

Jatkoin tarkistelua, ja tosiaan Suomen lohkon maat eivät edusta yleistä linjaa ainakaan Pohjoismaiden ja muutaman kärkimaan osalta, jotka viitsin tarkistaa:
Tanska 1
Norja 0
Islanti 2
Ranska 0
Hollanti 1

U19-ikäisissä"jokaisella" maalla on jo mukana on useampia vuoden nuorempia, joillain jopa suurin osa joukkueesta. Mutta tällä nuorimmalla ikäluokalla näkyy olevan vallitsevana linjana pitäytyä oikeassa ikäluokassa ihan poikkeustapauksia lukuunottamatta.

Ruudvangullit

 • Viestejä: 31
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #78 : 27.10.19 - klo:14:23 »
Jälleen kerran meillä käsissä "huono ikäluokka". Syy on tietysti, jos ei tytöissä itsessään, niin kehnossa seuravalmennuksessa. Tai jossain muualla joka tapauksessa.

Vaikuttaa siltä että vain suomalainen juniorimjvalmentaja on aina syyntakeeton. Tämä "huono ikäluokka" muistaakseni voitti Englannin kesällä, mutta se olikin näemmä vain sattumaa. Sen jälkeen, ja jo MM-kisoissa, silmiinpistävää on että kaikissa nähdyissä peleissä keskikentällä ollaan alakynnessä. Jotain on pahasti pielessä jos päällimmäisenä jää mieleen että kk ei puolusta eikä pysty rakentamaan. Jo MM-kisoissa Suomen hyökkäykset olivat sattumanvaraisia eikä kannata puhua vastahyökkäyspelistä jos puolustuspelaamisen organisointi on mitä sattuu.

Valmentajan kommentit ovat olleet melko hyvin kohdillaan. Mutta miksi huonon pelin jälkeen muutoksia ei ole näkynyt tai näennäisesti vaihdettu pari pelaajaa? Jos homma ei toimi niin se ei toimi, miksi sillä jatketaan? Uskallus, osaaminen?

Tytöille ilmeisesti nyt pidempi (lopullinen?) tauko kilpailullisista mj-peleistä. Valmennukselle niitä varmasti löytyy. Seuraavaa (huonoa) ikäluokkaa odotellessa.  :'(

Dzuppi

 • Viestejä: 122
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #79 : 27.10.19 - klo:16:12 »
tarviiko kklla hyviä pelaajia tai yleensä pelaajia ollenkaan?
mennään vaan pitkillä ristiavauksilla puolustuslinjan ja hyökkääjien välillä... pelataan 6-4muodostelmalla... tai 7-3 jos halutaan puolustusvoittonen peli😆😆😆

Heinäpää

 • Viestejä: 20
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #80 : 28.10.19 - klo:07:03 »
Tätäkin ikäluokkaa (03 synt. tytöt)) on tullut seurattua alusta lukien. Helluntaipäivät-tapahtumista ja SPR (Palloliiton Risti)äkkikuolema lopputurnaukset, LauraIngalssinPieniPalloliitonTaloPreerialla-pikaotteluturnauksista löydetyt pelaajat eivät vastanneetkaan kv-tasua. Olisko pitänyt tarkkaila "scauttien" vähä laajemmin noita pitkiä sarjojen pelejä, ottaa auto alle ja jalakautua valtakunnan kentille ja ettiä ne taitavat voittajan taistelutyypit sieltä jotka ratkoo paremmuuella pelit, ne joukkueen taistelijat ne joila se syän palaa tälle lajille, jotka tahtoo viiä vastustajalta joka ikisen pallon 90 minuutin ajan. Kyllä ne on ollu sieltä löydettävissä mun mielestä eikä se vaadittava voittajan epätoivo ja kamppailuasenne ole paistanut tän 03-majun läheskään kaikista valituista tukkahyvinkokomatsin-pelaajista vuosien varrella. Taistelu, liike ja taito 90 minuutin ajan on se PyhäKolminaisuus paketti jota pitää hakea edustustoimintaan. Aamen

ohilaukaus

 • Viestejä: 1164
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #81 : 28.10.19 - klo:07:23 »
Olen sitä mieltä, että joukkueeseen on päässyt taas pelaajia, joita ei ole edes tarkkailtu vaan oman alueen talenttivalkut ovat hehkuttaneet pelaajia miten hyviä ne on harkoissa olleet. Osahan ei ole pelannut kuukauteen peliäkään mutta siitä huolimatta majuun mahtuu???

kiira_s_tuli

 • Viestejä: 3759
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #82 : 28.10.19 - klo:07:40 »
Missä otteluiden highlightit?
« Viimeksi muokattu: 28.10.19 - klo:11:08 kirjoittanut kiira_s_tuli »
"If I wanted you to understand it, I would have explained it better." Johan Cruyff

Dzuppi

 • Viestejä: 122
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #83 : 28.10.19 - klo:12:38 »
Missä otteluiden highlightit?

Palloliiton kassakaapissa, samassa missä pelikirja!

MySweetLollipop

 • Viestejä: 74
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #84 : 28.10.19 - klo:14:57 »
Nyt ei pidä luovuttaa. Ymmärtääkseni pelit paranivat loppua kohti ja ajoittain esiinnyttiin hyvin.

Jos miettii yksittäisiä pelejä, PM-kisoissa saatiin hyvä voitto Englannista. Ruotsi voitti loppusekunneilla. Hollanti ja Tanska olivat PM-kisoissa selvästi edellä. Tanska-maaotteluissa Suomi oli jo edellä. Karsinnassa Viro-peli oli nihkeä, Slovakia-pelissä jäätiin omasta tasosta ja Itävalta-pelissä oltiin hyvin mukana.

Tuntuu, että taso heittelee pelien välillä liikaa ja laatua ja tasaisuutta ei saada ulosmitattua koko turnauksen ajaksi, jolloin tullaan sekä teknisiin että fyysisiin ominaisuuksiin - isossa kuvassa niitä pitää em. kehittää.

Kotimainen sarja ei valmista pelaajia riittävästi kansainvälisiin peleihin.

Mutta valitettavasti numerot eivät valehtele. Ilman kritiikkiä, tämä on nyt se tulos, joka tällä valintamenetelmällä, näillä pelaajilla, tällä valmistautumisella, tällä pelitavalla, tällä valmennuksella ja muulla joukkueenjohdolla saatiin aikaiseksi. Toivottovasti asiat analysoidaan huolella, välitetään tulokset seuroihin ja pelaajien arkeen, ja yritetään kehittää toimintaa kohti parempia saavutuksia.

Tuikitärkeitä kv. pelejä nyt menetettiin, mutta muuten tulevien vuosien menestys on kiinni siitä, minkäkälaisia johtopäätöksiä pelaajat tekevät oman päänsä sisällä ja miten pelaajien arki saadaan tukemaan sitä.
MSL :P

Lahjat.On

 • Viestejä: 4
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #85 : 03.11.19 - klo:22:47 »
Onko tosiaan niin, että kun jollain keinolla on maju paikan saanut, niin sieltä ei voi joutua pois? 🙄
Vaikea kuvitella, että tässä olisi jonkun mielestä ikäluokan parhaat pelaajat.

Ultimate EOM

 • Viestejä: 59
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #86 : 20.08.20 - klo:09:18 »
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u18-tytot-nimetty-eerikkilan-maajoukkueleirille

Myös 03-ikäluokka leireilee Eerikkilässä. Nyt pudotettu pois kaikki "alaikäiset", tosin eipä heitä tainnut viimeisimmissä maaliskuun Ruotsi-maaotteluissakaan olla mukana. Siitä tapahtumasta pudonnut 7 pelaajaa pois ja mukana 2 enemmän eli 9 eri pelaajaa. Kun on ollut kitinää maajoukkueiden "vakipaikoista", niin mielestäni tämä kyllä osoittaa, että kyllä sitä vaithuvuutta on.

Sinänsä muuten mielenkiintoista, että 03- ja 04-ikäluokat leireilevät yhtäaikaa, niin miksi eivät pelaa vastakkain? Kuitenkin 04-ikäluokka pelaa HFA:ta vastaan, josta on tässä 03-MaJussa 5 pelaajaa ja loputkin HFA-pelaajat ovat tuttuja vanhempien ikäluokkien MaJuista. Vai onkohan tässä takana jokin Palloliiton periaatepäätös, että ikäluokkia ei haluta vertailtavan?

Valeysi

 • Viestejä: 9
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #87 : 20.08.20 - klo:10:51 »
Samaa ihmettelen, että miksi eivät pelaa vastakkain kun leireilevät samaan aikaan. Ja saako HFA edes joukkuetta kasaan, kun 03 ja 04-ikäiset pois riveistä leirillä ollessaan?

MySweetLollipop

 • Viestejä: 74
  • Profiili
Vs: 2003 maajoukkue
« Vastaus #88 : 29.09.20 - klo:18:12 »
Lainaus
   Vai onkohan tässä takana jokin Palloliiton periaatepäätös, että ikäluokkia ei haluta vertailtavan? 

Uskon, että juuri tuosta on kysymys.
MSL :P