Kirjoittaja Aihe: Liigacup 2009  (Luettu 71457 kertaa)

Veli Hopea

  • Viestejä: 788
    • Profiili
Vs: Liigacup 2009
« Vastaus #225 : 16.04.09 - klo:09:39 »
HJK:n kehitys vuodessa on ollut vakuuttava. Jo syksyllä joukkue näytti, mitä on tulossa. Viime keväänä Honkaa sentään pidettiin vielä joukkueena, joka on kaksi askelta edellä kaikkia muita.

Hyvää tässä on mielestäni se, että HJK on todella kehittynyt eikä pelkästään niin, että toiset ovat heikentyneet.

Eki

  • Yleisvalvoja
  • Viestejä: 9999
    • Profiili
Vs: Liigacup 2009
« Vastaus #226 : 16.04.09 - klo:10:34 »
Kokkolassa nähty HJK oli vahva, liikkuva ja nälkäinen sekä yhteispeli toimi sujuvasti. Yhdistettynä nuorten ja vanhempien pelaajien saumattomaan pelikirjaan (=Urheilulehden muotisana, jota kaikkien itseään asiantuntijoina pitävien on syytä käyttää silloin tällöin  :D) joukkuetta on vaikea horjuttaa liigaotteluissa.
Vahva mestariehdokas jo tässä vaiheessa kautta.  8)
😜

Robles

  • Viestejä: 598
    • Profiili
Vs: Liigacup 2009
« Vastaus #227 : 16.04.09 - klo:10:57 »
Honka menetti koko puolustuslinjansa ja kymppipaikalla pelanneen Ruotsalaisen. Ei sellainen voi olla näkymättä, kun vastaavia hankintoja on melkein mahdoton tehdä kotimaasta ja omien junioreiden kehittäminen on jätetty sivuseikaksi. Tavallaan Honka maksaa nyt sitä hintaa, ettei se satsannut kaksi-kolme vuotta sitten B-junnuihin.
HJK:n vahvuus on se, että siinä ei ole oikeastaan yhtään täysin korvaamatonta lenkkiä. Kenties ykkös- ja kakkosveskan ero on huomattavin, mutta aika monta yksittäistä pelaajaa voidaan ottaa pois ja penkiltä löytyy todella vahvoja korvaajia, kiitos paljolti juuri B-tyttöjen kasvattamisen. Viimevuotisen Klubin akatemian pelaajat olisivat missä tahansa muussa nipussa säännöllisesti avauskokoonpanossa, mutta HJK:ssa näille löytyy vain hajaminuutteja. Ehkäpä se kehittää näitä yksilöitä eniten, että joutuvat oikeasti taistelemaan pelipaikasta.

Liigacupin finaalin lopputulos osoittaa kyllä, että HJK on todella vahva, mutta Unitedille tuli silti varsinainen off-day. Sen Paananenkin totesi ensimmäiseksi syyksi rumiin lukuihin.