Naisfutis > Arvokisat ja KV-turnaukset

EM 2009 Lopputurnaus

(1/15) > >>

beck:
Ottelujen aikataulu on julkistettu.

Suomen avausottelu Tanskaa vastaan 23 elokuuta alkaa klo 19.30

Robles:
http://fi.uefa.com/competitions/woco/news/kind=1/newsid=787589.html

Sanonpahan vaan, että Suomelle tulee olemaan todellinen haaste selvitä omassa lohkossaan kahden parhaan joukkoon.

Max:
Hollannin kohdalla mielenkiintoista on ollut se, että huonojen karsintamatsien jälkeen selvitti tiensä niukin naukin jatkokarsintoihin. Sen jälkeen Melis loukkaantui, ja yhtäkkiä peli kulkee kuin unelma.

sohovi:
Urheilulehdessä kyseltiin jo jokunen viikko sitten, että markkinoidaanko tulevia kisoja ollenkaan. En ole nimittäin minä ainakaan yhtäkään mainosta nähnyt, mikäli Pohjois-Suomen Piirin toimiston ikkunassa olevaa A4:sta ei lasketa (mutta asunkin toimiston kanssa samassa talossa, joten se ei varmaan ole edes ihan koko Oulun asukaskantaa tavoittanut sekään). Kuka löytää kisoihin? Pelottaako, että peleihin tulisikin katsojia? U-21:sten EM-kisojen tv:stä tulleitakin pelejä mainostettiin enemmän!

Ja en sano tätä vain siksi etteivät ottaneet mua palkkatöihin.  ;) Ihan oikeasti huolestuttaa henkilökohtaisella tasolla, että tämmönen tapahtuma onnistutaan nyt hyssytellä näkymättömiin, perkele!

Max:
En muista tarkalleen missä, mutta jossain Helsingissä motarin ylikulkusillalla on banderolli. Eli kyllä, jossain löytyy mainos  ;)

Myös sähköpostiin tuli ilmaislippuja. Lasketaanko mainokseksi?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta