Kirjoittaja Aihe: Valmennuksesta kiinnostuneita entisiä/nykyisiä pelaajia?  (Luettu 2286 kertaa)

Timantti

  • Viestejä: 6
    • Profiili
Hei kaikki tyttö/naisfutis-ihmiset!

HooGeen tyttöjoukkueet etsii uusia valmentajia ja apuvalmentajia mukaan. Kaikissa ryhmissä on suurta potentiaalia, mutta kehittymiseksi tarvitsemme uutta valmennusvoimaa ja uusia ideoita.  ;)
Valmennustausta ei ole pakollinen ja annamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja saada koulutusta. Entinen pelaaja tai nykyinenkin aktiivipelaaja olisi mainio täyttämään joukkueen tyhjän paikan!
Itse olen suurin pirtein toiminut valmentajana vähän siellä ja täällä mutta kirjoituksen alkaeessa ja jatkoopintoja ajatellen joudun siirtymään sivuun. :-[
Kaikissa joukkueissa puhutaan kaksi kieltä, ja 99-joukkueessa englantiakin!


Päävalmentajan puutteessa ovat:

T92 Blue Shirts :). Joukkueessa melkein 25 14v pelaajaa joista puolet ovat melkeinpä upouusia mutta potentiaalisisa. Palkkakin kunnollinen! :peukku_ylos:

T98 Rubiinit :). Joukkueessa noin 15 iloista ja aktiivista 8 vuotiasta jotka etsii uutta valmentajaa ja uusia haasteita. Mukana talvella talvisarjassa ja keväällä piirisarjassa. Maksetaan ainakin matkakorvaukset. Harjoitukset ti 18-19 Myntinsyrjän hallissa.

T99 :). Tytöt (8 kpl) ovat toistaiseksi pelanneet yhdessä 98-tyttöjen kanssa mutta ovat perustamassa omaa joukkuetta kunhan saa vain pari uutta tyttöä mukaan. Harjoitukset ti 18-19 Myntinsyrjän hallissa.
Keväällä osallistutaan sarjaan kunhan vaan löydämme ensiksi valmentajan ja lisää pelaajia.Apu-valmentajia toivotetaan tervetulleiksi T95 (23 pelaajaa), T97 (17 pelaajaa) ja T00-02 (12 pelaajaa).


UUDET PELAAJATKIN OVAT ENEMMÄN KUIN TERVETULLEITA MUKAAN T98, T99 ja T00-01 JOUKKUEISIIN PELAAMAAN! :peukku_ylos:

Yhteystiedot ja enemmän tietoa joukkueista löydät nettisivuilta!
www.hoogee.net


Voitte myös ottaa yhteyttä minuun nuorimpia joukkueita koskien!
Bettina 040-5384189   bettina_soderholm@hotmail.com