Kirjoittaja Aihe: Liiga 2011  (Luettu 267886 kertaa)

defcon1

 • Viestejä: 994
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #645 : 16.10.11 - klo:09:59 »
Katos katos.. kun on onnellinen oman piirin menestyksestä niin heti jotakuta viiksettää...
 ???
Kyllä vaatii melkoista mielikuvitusta tulkita tuota saavutusta "menestykseksi".
Tuolla logiikalla ei myöskään FC Unitedin putoaminen ole menetys..?
Neanderthals should have won. Come to think of it, they did.

Giallo e Nero

 • Viestejä: 2681
 • I Get Up, I Get Down
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #646 : 16.10.11 - klo:13:07 »

Ensi vuonna oletettavasti mestari vaihtuu, sillä vuoroon asettuu Åland-United joka jo tällä kaudella näytti merkkejä siittä mitä tullaan näkemään ensi kaudella.


Ehkäpä, ellei sitä ennen kaadu velkataakkansa alle.  Voipi muutenkin jatkossa rahan käyttö pelaajahankintoihin olla huomattavasti nuukempaa... ::)  Tokihan rikkaitten saarelaisten kukkaronnyörit saattavat talven aikana aueta kun talousvaikeuksista on lehdissä kirjoiteltu.


pyry

 • Viestejä: 69
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #647 : 16.10.11 - klo:21:45 »
[Kyllä vaatii melkoista mielikuvitusta tulkita tuota saavutusta "menestykseksi"]
Kyllä tuli hirveesti menestystä (rahallista). Suuri yleisö määrä ja piirin järjestämä palkitojenjako pelin jälkeen, toi varmasti lisää makkaran ja kahvin ostajia. Toivotaan että kausi on rahallisesti + merkkinen.

Myyrä

 • Viestejä: 2489
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #648 : 17.10.11 - klo:08:23 »
Volym stöder Åland United 2011-10-10

--------------------------------------------------------------------------------
 

Det åländska näringslivet hjälper Åland United att bibehålla fotbollsverksamheten på högsta nivå. Bemanningsföretaget Volym kommer under det närmaste året att vara en av de allra viktigaste samarbetspartners för ÅU.

Denna vecka stod det klart för allmänheten att Åland United har tunga tider ekonomiskt. En förutsättning för att föreningen ska kunna leva vidare och uppfylla den uppgift i det åländska samhället den vill fylla är att fotbollsverksamheten kan hållas på nationell elitnivå. Det i sin tur betyder att spelare och tränare måste ges möjlighet att satsa på fotboll så mycket på heltid det bara går.

En av Åland Uniteds nyaste samarbetspartners, bemanningsföretaget Volym, har stigit fram och kommer att göra det möjligt för ÅU:s spelare att bedriva professionell fotboll med halvprofessionella medel. Volym har möjlighet att erbjuda ÅU:s spelare deltidsarbeten anpassade till spelarnas behov och möjligheter. Detta gör att trycket på Åland United gällande spelarersättningar minskar och föreningen kan på riktigt kalla sig halvprofessionell.

På detta sätt garanterar ÅU att laget även i fortsättningen kommer att höra till Damligans toppskikt och varje år aspirera på medaljer, så som föreningens långsiktiga plan bjuder.

Åland United vill framhålla det nya samarbetet med Volym för att understryka hur lokala företag kan understöda och visa sin egen uppskattning till detta damfotbollens flaggskepp som ger hela Åland vittgående publicitet såväl nationellt, samt i fall av riktig fullträff, även internationellt! Det allra viktigaste är dock att Åland United finns kvar för att erbjuda åländska flickor en möjlighet till elitkarriär inom fotboll!

Frågor besvaras av Undertecknad samt ordf. Kjell Manselin för ÅU:s räkning.
Volym kan kontaktas på http://www.volym.ax/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=4
 

Mikael Virta- ÅU sportgrupp
« Tillbaka

Tässä Saarelaisten vastaus tulevaan.

vasuri

 • Viestejä: 244
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #649 : 17.10.11 - klo:09:21 »
Ahvenanmaan uutiselle :peukku_ylos: :peukku_ylos:
Tämä on hieno juttu.
I am just a listening pupil

Pallojalka

 • Viestejä: 338
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #650 : 17.10.11 - klo:11:55 »
Mahtava saavutus PK:lta taistella mestaruus itselleen.  :viini:
Jännä fakta, että PK on voittanut aina Suomen mestaruuden, kun on pelannut Suomen korkeimmalla sarjatasolla. Joten PK säilyy yhä tavallaan voittamattomana. HJK on monta mestaruutta onnistunut viemään, mutta ei yhtään kun PK on sarjassa mukana.

Kuvasatoa ottelusta Kokkola F10 - PK-35 Vantaa, pelattu 15.10.2011   :D  :peukku_ylos: :peukku_ylos:

https://picasaweb.google.com/104897648097092810231/KokkolaF10PK35Kokkola15102011#

AAA

 • Viestejä: 57
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #651 : 17.10.11 - klo:22:24 »
Kiertopalkinto ei ollut Kokkolassa!!!!

Joku väittää että se oli Pallokentällä lauantain HJK ottelussa. Pitääkö tämä paikkaansa?

 Myyrä

 • Viestejä: 2489
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #652 : 18.10.11 - klo:07:40 »
Niinpä. Kuulin samaa että kopio olisi ollut Kokkolassa. Samoin niin kuin kameratkin olivat seuraamassa varmaa hopea-joukkuetta. Kultahan jaettiin Kokkolassa. Jos jotakin ottelua kuvataan ja lähetetään verkkoon tulisi sen olla  sarjaa johtava oleva joukkue ja tässä tapauksessa PK-35. Jos eivät kameramiehet jaksa tai viitsi raahautua sinne minne ne kuuluisi olla niin siirtäisivät kameransa sitten vaikka Korkeasaareen.

Palloliitto se jaksaa ja osaa hommansa vuodesta toiseen. Voiko tämä olla edes totta. Kertokaa nyt joku viisaampi että miten tätä sallitaan vuodesta toiseen.
« Viimeksi muokattu: 18.10.11 - klo:07:44 kirjoittanut Myyrä »

hauki

 • Viestejä: 61
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #653 : 20.10.11 - klo:19:40 »
x
« Viimeksi muokattu: 07.02.12 - klo:02:20 kirjoittanut hauki »

AAA

 • Viestejä: 57
  • Profiili
Vs: Liiga 2011
« Vastaus #654 : 26.10.11 - klo:19:13 »
Yhteenveto kaudesta 2011  - PK-35 Vantaa
 
Kausi päättyi menestyksekkäästi kun PK-35 Vantaa vei sekä Suomen Cupin että liigamestaruuden. Tämän ohella joukkue selvisi Mestarien Liigassa karsintalohkostaan jatkoon. On aika tiivistää mennyt vuosi.

Mestarien liiga

Tällä kaudella PK-35 Vantaa pelasi 7 kovaa kansainvälistä peliä. Joukkueen näkemys on, että nämä ovat nimenomaan sellaisia pelejä joita tavoitteelliset pelaajat tarvitsevat kehittyäkseen. Siinä suhteessa onkin harmillista etteivät kansalliset kilpailijat ole vielä tätä trendiä seuranneet.

Mestarien liigan turnauksen järjestäminen oli suuri menestys. Joukkue haluaakin kiittää kaikkia tahoja jotka auttoivat järjestelyissä. Tämä kattaa oman seuran lisäksi mm. sponsoreita ja muita seuroja kuten VJS, PK-35 ja HIFK. Turnaus oli kaikille meille mahtava kokemus, ei vähintään yleisöryntäyksen ansiosta. Jo karsintaturnauksessa tyttöfutarit innostuivat paikalle kannustamaan joukkuettamme ja oppimaan näkemästään pelistä. Cup-vaiheessa ylitettiin sitten jo kaikki odotukset yleisömäärän suhteen. Näkemyksemme onkin, että jatkossakin se suurin yleisöpotentiaali löytyy alueen junioreista.

Kansainvälisten pelien järjestämisessä ei sovi myöskään Palloliiton osuutta. Outi Saarinen, Julle Karjalainen ja monet muut kantoivat kortensa kekoon, että saatiin järjestettyä hienoja tapahtumia.

Palloliitto ja sarja

Tänä vuonna ajettiin läpi monta uudistusta monen joukkueiden ja pelaajien tahdon vastaisesti. Uudistuksen akilleksen kantapää oli se, että monelle joukkueelle pelaajamäärä osoittautui liian pieneksi kauden loppuvaiheessa. Tämä osittain siitä, että rasituksen kautta loukkaantumiset tulivat tällä kaudella tiheämmin kuin aikaisempina vuosina. Muun muassa otteluruuhka ajoi joukkueen välillä tilanteisiin, jossa ei ollut kuin huonoja toimintavaihtoehtoja.

Naisten Liiga r.y aikoo esittää Palloliitolle oman kantansa asiasta vielä lokakuun aikana.

Ongelmia aiheuttaa myös tulospalvelu-uudistukset, jotka työllistävät seurojen vapaaehtoisia yhä suuremmissa määrin.

Päästyään tapaamaan muiden maiden huippujoukkueita PK-35 sai paljon mielenkiintoista tietoa siitä, miten asioita hoidetaan muualla. Tähän kuuluu muun muassa naisten pelin arvostus kattojärjestössä ja miten se heijastuu sarjaan ja tuomaritoimintaan.

Periaatteet ja arvot

Välillä joutuu tekemään kovia päätöksiä kun halutaan menestyä. Tämä kausi ei siinäkään suhteessa ollut poikkeus. Kukaan ei kuitenkaan ole koskaan voittanut mitään isoa ilman että on joutunut raatamaan kovaa ja ottamaan kolhuja.

PK-35 Vantaan filosofiaan kuuluu, että se pyrkii kehittämään pelaajia kohti kansainvälistä kärkeä. Tämä tarkoittaa sitä, että joukkue pyrkii pelaavaan jalkapalloon ja treenaa aina täysillä. Samaan aikaan joukkue ottaa mielellään ryhmäänsä sellaisia pelaajia, joilla ei ole Suomen passia, mutta jotka tuovat lisää osaamista treeneihin ja nostavat sen myötä joukkueharjoitusten tasoa. Meidän idolimme ovat ammattilaisjoukkueet, ja vaikka olemme kaukana siitä niin he ovat esikuvamme aivan samalla tavalla kun pelaajimme esikuva voi olla esim. Marta.

Seurayhteistyö

Yhteistyö naisten puolella PK-35 Vantaan, PK-35:n ja VJS:n välillä on tiivistynyt entisestään. Tarkoitus onkin nyt syksyllä pohtia miten yhteistyökokonaisuutta saadaan entistä paremmaksi. Yhteistyön tulokset ovat näkyneet muun muassa siinä, että useampi yhteistyöseurojen junioreista ovat päässet kokeilemaan siipiään liigassa ja kv-kentillä.

Talous ja tulevaisuus

Taloudellisesti kulunut vuosi meni erinomaisesti. Tämä huolimatta siitä että vierasotteluiden kulut nousivat 27%:lla edellisen kauteen verrattuna. Naisten jalkapallossa rahaa ei koskaan ole liikaa, tai edes tarpeeksi, mutta siihen suhteutettuna voidaan olla enemmän kuin tyytyväisiä menneeseen kauteen.

Ensi vuoden osalta valmentajasopimus on solmittu ja pelaajasopimuksiakin on solmittu hyvää tahtia. Näistä tiedotetaan enemmän alkuviikosta