Kirjoittaja Aihe: Naisfutis.net -foorumin säännöt  (Luettu 7290 kertaa)

Ylläpito

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 25
  • Profiili
  • Sähköposti
Naisfutis.net -foorumin säännöt
« : 02.11.06 - klo:20:04 »
Jos olet rekisteröitynyt tälle foorumille, olet hyväksynyt alla olevat säännöt ja sitoutunut noudattamaan niitä.

Naisfutis.netin keskustelupalstalla odotetaan keskustelua pääasiallisesti jalkapalloaiheisista asioista. Nämä säännöt on laadittu, jotta jokaisen ajanvietto Naisfutis.net:issä olisi mahdollisimman mukavaa ja laadukasta. -Keskustelijoiden omaksi parhaaksi siis!

Kaikkien viestien on oltava muodoltaan asiallisia ja ne on kirjoitettava oikealle, aihepiiriltään sopivalle alueelle. Vapaaseen keskusteluun voi kirjoittaa aiheista, jotka eivät välttämättä suoranaisesti liity naisfutikseen. Kuvat kuuluvat Futiskuvia -alueelle jne.

Keskustelun otsikon tulee vastata sen avausviestin aihetta. Otsikon ja sen aloittavan viestin tulee olla asiallisia. Ennen uuden otsikon avaamista olisi hyvä tarkistaa, onko kyseisestä aiheesta jo otsikko, tähän kätevä on foorumin haku-toimintoa. Tuplaotsikot joko yhdistetään alkuperäiseen tai poistetaan. Turhien otsikoiden luominen on rangaistavaa.

Kukaan meistä ei ole täydellinen kirjoittaja. Pyri kuitenkin huoliteltuun viestimuotoon, hio kieltä taitojesi mukaan, ja pyri aina tarjoamaan jotakin uutta sisältöä viestiketjuun, johon olet kirjoittamassa. Kaikkien kirjoittajien odotetaan noudattavan yleisiä käyttäytymissääntöjä ja ymmärtävän hyvän maun käsitteen, myös oman profiilinsa muotoilun osalta.

Mauttomuuksiin syyllistyneitä rangaistaan. Huolehdi myös, että lähettämäsi kirjoitukset ovat omaa tuotantoasi, sillä niitä saattavat suojata tekijänoikeudet. Sivuston ulkopuolisiin teksteihin viitatessa suosittelemmekin linkitystä, ennemmin kuin lainausta. -Naisfutis.net:in kirjoituksia voit kuitenkin lainata.

Kohtele muita kirjoittajia paremmin, kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Voit kirjoittaa provokatiivisia, aiheeseen liittyviä viestejä, pieni provo piristää jokaisen päivää, mutta vain jos pysytään hyvän maun rajoissa. Henkilökohtaiset loukkaamisyritykset ovat rangaistavia. Perättömien syytöksien esittämisestä ja julkisesta herjauksesta käyttäjää tullaan rankaisemaan, mahdollisesti myös ulkopuolisten tahojen toimesta.

Anonymiteetin valinneiden kirjoittajien nimimerkin ja heidän oikean nimensä yhdistäminen ja arvuuttelu on tuomittavaa ja johtaa rangaistuksiin. Toisen kirjoittajan tekstin lainaamisen yhteydessä tekstin muokkaaminen on kaikilta osin kiellettyä. Lainausta voi lyhentää, mutta alkuperäisen ajatuksen tulee säilyä lyhennyksestä huolimatta.

Kaikki Suomen laissa kielletty, on kiellettyä myös tällä foorumilla.

Ylläpidolla ja moderaattoreilla on viimeinen päätösvalta näitten sääntöjen soveltamisessa. Moderaattorit päättävät harkintansa mukaan kaikkien sellaisten asioiden sallimisesta tai kieltämisestä, joita ei ole näissä säännöissä erikseen mainittu. Rikkomusten rangaistuksista päättäminen on moderaattorien harkinnassa.

Ylläpito

 • Ylläpitäjä
 • *
 • Viestejä: 25
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Naisfutis.net -foorumin säännöt
« Vastaus #1 : 04.11.06 - klo:14:39 »
Kaikkiin foorumia ja sen ylläpitoa koskeviin kysymyksiin vastataan yllapito@naisfutis.net osoitteessa. Kaikki kyselyt ovat tervetulleita.