Kirjoittaja Aihe: TU19 ja TU18 maajoukkue-ehdokasleiri 22.1-24.1 Eerikkilässä  (Luettu 12377 kertaa)

Matti Lintunen

  • The worst soccer coach in the world
  • Viestejä: 4049
    • Profiili
Kiitos Matti. Tarkoitatko että vaikka vanhemmat prässäsi KÖYKÄISESTI niin silti nuoremmat ei pystynyt avaamaan peliä kunnolla.

Eipä kestä - ja nimenomaan tuota tarkoitin.

88 prässäsi kyllä ylhäältä, ja sai ainakin yhden maalinkin tehtyä sen "ansiosta", mutta ei se prässi ollut kuitenkaan kovin aggressiivinen eikä "paketti" yläprässääjien takana ollut läheskään aina kauhean hyvässä kunnossa, mutta silti 89t eivät saaneet peliä avattua alhaalta pelaten.

Sinänsä tämä oli yllättävää, koska 89t jauhoivat harjoituksissa erilaisia syöttöharjoitteita ja homma näytti vauhdikkaalta ja syötötkin ihan laadukkailta.

Peliin niitä ei kuitenkaan siirretty harjoitusten aikana, ja ehkä se on sitten se seuraava askel, jonka jälkeen pelin avaaminen onnistuu pelissäkin - tosin myös maalivahtien avauksilla oli tekemistä sen kanssa, että 88t ehtivät hyvin "paikoilleen" aika usein ja silloinhan voi prässätä ylempää ja voimakkaammin.

Oma havaintoni - yllättävä sellainen  - oli myös että näytti, että läheskään kaikille pelaajille mm aluepelin perusteet eivät olleet tuttuja, ja kuitenkin kenttäpelaajat yhteensä 4 lukuunottamatta pelaavat liigajoukkueissa.
There's one thing I tell you friend
I don't believe in supermen
Who fly through the clouds above the rest
I don't believe in the best

Grant Lee Buffalo - The Hook