Rapsa: TP-Kaarle – OYUS 2-11 (0-4)

OYUS pelasi lauantaina 17.12. Kokkolassa TP-Kaarlea vastaan. Aikaisemmin maalinteko on hieman tökkinyt OYUS:lla, mutta tällä kertaa sellaisesta ei ollut tietoakaan. Maaleja tehtiin nimittäin 11 kappaletta.

OYUS sai heti hyvän otteen pelistä ja ensimmäinen maali syntyikin jo parin minuutin jälkeen aloituksesta, kun Elisa Nurmi laukoi pallon takanurkkaan Jenna Vaaran antamasta sivurajasta. Ottelun toisen maalin viimeisteli Jenna Vaara kun hän nappasi pallon vastustajalta keskialueella ja tälläsi pallon maaliin. Kolmas maali syntyi kun peliä oli pelattu reilu 14 minuuttia. Vapaapotkun jälkitilanteessa hereillä ollut Jenna Vaara laukoi pallon vastustajan verkkoon. Neljäs maali oli lähes uusinta ensimmäisestä paitsi, että tällä kertaa Nurmen laukaus sujahti etu yläkulmasta sisään. TP-Kaarle sai peitettyä pystysyöttöjä pienellä kentällä ja vastustaja saikin puolittaisia tilanteista OYUS:n harhasyötöistä, joita tuli muutamia ensimmäisellä puoliajalla. Ensimmäinen puoliaika päättyi kuitenkin vahvasti OYUS:lle lukemiin 0-4.

Toinen puoliaika ei alkanut OYUS:lle aivan niin vahvasti kuin ensimmäinen. TP-Kaarle teki ensimmäisen maalinsa toisen puoliajan toisella minuutilla. Vastustaja muutti myös taktiikkaansa ja aloitti prässäämään ylempää. Tämä tuotti pienellä kentällä hieman ongelmia OYUS:lle, mutta maaleja saatiin silti aikaisiksi. Pari minuuttia vastustajan ensimmäisen maalin jälkeen, Sanna Tikkanen laukoi Sofia Husson syötöstä OYUS:n jo 1-5 johtoon. Vain muutama minuutti myöhemmin vastustaja sai harmillisesti rangaistuspotkun ja peli oli 2-5. Maaleja tuli parin minuutin välein ja seuraava maali syntyikin OYUS:n kulmapotkusta. Ninnu Sarjosalo antoi kulman ja Amira Bushnaief viimeisteli pallon vastustajan verkkoon.

Pelin ollessa 2-6 TP-Kaarle otti liivipelaajan käyttöön. OYUS puolusti harjoitellusti neliössä pönöttäen ja teki maaleja katkoista. Ottelussa hattutempun verran maaleja latonut Nurmi laittoi pallon maaliin suoraan katkosta ja peli OYUS:lle 2-7. Myös OYUS maalivahti Susanna Kahelin pääsi myös maalinteon makuun napatessaan pallon käsiinsä ja sijoittaen sen vastustajan tyhjään maaliin. Peli siis OYUS:lle 2-8. TP-Kaarle oli jo tässä vaiheessa voimaton eikä onnistunut luomaan vaarallisia paikkoja OYUS:n maalille. OYUS:n yhdeksäs maali tuli hienosti rakennellun hyökkäyksen seurauksena. Tikkanen syötti pystyyn targetin virkaa toimittaneelle Hussolle ja painui perään maalintekoon. Kymmenes maali syntyi kun Husso sai Jarna Veteläisen hyvän prässin seurauksena pallon ja pääsi tälläämään takatolpan kautta sisään. Viimeisen maalin teki Veteläinen yksilösuorituksena. Hän kuljetti pallon puolesta kentästä maalille ja tuikkasi sen maalivahdin jalkojen välistä verkkoon.

Kaikkinensa ilonen matsi, jossa tuli maaleja. -Jobinpostiakin kuitenkin tuli, sillä Anna Vähäsöyringin ottelussa pariinkin otteeseen taittunut polvi tarvinnee kirurgisia toimenpiteitä, eikä hyvinvointivaltion julkinen terveydenhuolto ilmeisesti ymmärrä asian kiireellisyyttä. Ambulanssilla pelipaikalta lähtenyt Anna on ollut tälle kaudelle loistava vahvistus, joka on tuonut omalta osaltaan tahtoa ja tekemisen meininkiä joukkueeseen. Pikaisia paranemisia ja polvi kuntoon!

Rapsasta vastasi: Nurtsi (Mukana myös toim. värikynät!)

Kooste ottelusta alla. Valitettavasti mukana ei ollut tällä kertaa erillistä kuvaajaa.

Tags: , , , ,

Leave a Comment