OYUS julkaisee kaudelle 2012-2013 tyttökalenterin

OYUS julkaisee kaudelle 2012-2013 varainhankintaa vauhdittamaan ns. tyttökalenterin. Kalenterin teemaa ei ole vielä päätetty, mutta muutama pelaaja on jo lupautunut mukaan, kunhan säädyllisyyden rajoissa pysytään.

Joukkueen kapteeni Sarjosalo kannustaa muita projektissa: “Tosi kiva ja positiivinen juttu! Toivottavasti kaikki suhtautuu tähän hyvällä asenteella!”

Idea kalenterin tekemiselle lähti nousseista kuluista. Myös muiden naisjoukkueiden esimerkki esimerkiksi salibändyn ja jääkiekon puolelta helpotti päätöstä. Naisten futsal-liigan osallistumismaksu nousee Palloliiton ilmoituksen mukaisesti tulevalla kaudella 700 eurosta 1050 euroon, joten jokainen kalenteristakin saatu euro menee suoraan tarpeeseen.

Joukkueen pelaaja/manageri S. Husso kommentoi kasvaneita kuluja: “Viime kaudella Kooma -fanipipot tekivät mukavasti kauppaa, joten varainhankintaa päätettiin vauhdittaa oheistuoterepertuaarin laajentamisella. Kaikki maksaa koko ajan enemmän. Bussimatkat maksaa enemmän kun bensaki maksaa. Kahvio ei tuota yhtä hyvin, kun kahvin hinta nousee. Tämä sarjamaksun nosto oli vaan ihan viiminen niitti arkkuun. Viime kaudellakin piti ostaa rumat lämmittelypaidat vaan koska ne oli halvat.”

Myös valmennuskaksikko Leviäkangas & Taipaleenmäki ilmaisi kiinnostuksensa kalenteripojiksi ryhtymiseen, joten nyt joukkueella on entistä suuremmat paineet saada tulevan kauden rosteriin vähintään 12 pelaajaa mahdollisimman nopeasti.

Kalenterin hinnaksi muotoutunee n. 10€, ennakkotilaukset ja kyselyt voi lähettää osoitteeseen oyusfutsal@gmail.com (Mainitsethan viestissäsi kalenterien määrän!)

Koska kalenterissa mitä ilmeisemmin vilahtaa muutakin kuin nilkkasukat, niin joukkue on jo alkanut treenaamaan itseään kalenterikuntoon Raksilan jäähallilla portaiden ja hoovereiden parissa!

Tags: , , , ,

Leave a Comment