Kisaennakko OSM 2012

Ensimmäinen auto starttasi jälleen kerran vuosittaisiin opiskelijoiden futsalin SM-kisoihin pienessä jännityksessä siitä, ehtiikö Ninnu Kiinasta mukaan ja mahtuvatko Nurtsin laukut peräkonttiin. Tähän asti kaikki on sujunut hyvin, mitä nyt jouduttiin todistamaan ikävää kolaria ja rekan päätymistä kyljelleen ojaan edestä. Muutkin autot ovat todistettavasti jo puolen matkan paremmalla puolen, joten manageriaali uskaltaa kirjoittaa kisaennakon ennen virallista nap timeä.

Kisoissa ei naisten sarjassa taaskaan ole runsaasti osallistujia, sillä meidän lisäksi parketeilla (ja matolla) nähdään Jyväskylän yliopiston joukkue sekä Naisten futsal-liigaa myös pelannut ACE, joka on myös viimevuoden mestari. Ehkä muut joukkueet ovat kavahtaneet hurjan kovaa osallistujien tasoa, mutta useampikin tiimi olisi ollut kiva kohdata. OYUS:n tavoite kisoissa on luonnollisesti saada kultaset mitalit sunnuntaina kaulaan, mutta kumpikaan vastus ei varmasti anna pisteitä helposti!

Aiempiin kisareissuihin verrattuna pelaajat ovat rungon osalta samoja kuin jo 2010, mutta pieniä muutoksia on tapahtunut. Lisäksi ryhmä koostuu ainoastaan läpi talven liigajoukkueen mukana treenanneista pelureista. Lisävahvistuksena viime hetkellä löydettiin aito Jyväskylän tyttö Katri, joka toimii paitsi ihmisnavigaattorina, tarjoaa myös tärkeää voimaa peliin. Ensikertalaisia kisoissa ovat myös Saila ja Tarja. Ensimmäistä kertaa ikinä myös Jenna on muistanut huhupuheiden mukaan omat säärisuojansa (espoolaisittain syndit, Nurtsin huomio) kassiin.

Pelinro Nimi
4 Pia Puhakka
5 Saila Markkanen
7 Niina-Kaisa Sarjosalo
8 Jenna Vaara
9 Elisa Nurmi
12 Sanna Tikkanen
13 Sofia Husso
6 Katri Kemppainen
2 Tarja Alakoski

Lisäksi päävalmentajana häärii totutusti Pauli Leviäkangas apunaan Tauno Taipaleenmäki. Myös kahta viikkoa liian aikaisin valmistunut Lotta Lumpo-Räsänen nähtäneen maskottinsa kanssa huoltojoukoissa lauantaina ja sunnuntaina.

Pelejä Jyväskylässä on perjantaista sunnuntaihin. Mikäli liikut huudeilla, tervetuloa seuraamaan matseja! Sunnuntain peli on näkyvissä aikanaan myös netin kautta ilmaisena livestriiminä TÄÄLTÄ.

Pe 27.5. klo 21:00 OYUS – JY (Huhtaharju)

La 28.4. klo 12:00 ACE – OYUS (Vaajakoski)

La 28.4. klo 18:00 JY – OYUS (Vaajakoski)

Su 29.4. klo 15:30 OYUS – ACE (Monnari)

Koko turnauksen otteluohjelma löytyy osoitteesta: http://www.osmfutsal.net/uutiset.html?54

Maalijuhlia olisi toivottavaa nähdä myös tässä turnamentissä!

Tags: , , , , , ,

Leave a Comment