Mitä Tehdä Kun Samsung Ei Käynnisty?

Mitä Tehdä Kun Samsung Ei Käynnisty
Jos näet Android-robotin ja nuolen ympäröimän sanan Start : –

 1. Paina äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta, kunnes näet Katkaise virta ‑vaihtoehdon. Valitse se virtapainikkeella.
 2. Lataa puhelinta vähintään 30 minuuttia.
 3. Pidä virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan.
 4. Valitse näytöltä Käynnistä uudelleen tai paina virtapainiketta noin 30 sekuntia, kunnes puhelin käynnistyy uudelleen.

Vinkki: Akkukuvakkeissa ja ‑merkkivaloissa voi olla laitekohtaisia eroja. Saat lisätietoja puhelimestasi sen valmistajalta,
Katso täydellinen vastaus

Miten saada puhelin käynnistymään?

Android-puhelimet – Vaihtoehto 1) Paina pitkään virta/lukituspainiketta, kunnes näyttö sammuu ja käynnistyy uudelleen Vaihtoehto 2) Paina pitkään (jopa 5-15 sekuntia) äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta ja virta/lukituspainiketta, kunnes näyttö sammuu ja käynnistyy uudelleen.

MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA) Osassa Android-puhelimia näppäinyhdistelmän pitkä painallus voi johtaa näytölle avautuvaan poikkeukselliseen käynnistysvalikkoon, jota ei tavallisesti näy puhelinta käynnistettäessä. Tästä valikosta pääsee eteenpäin painamalla vielä kertaalleen virtapainiketta näppäinyhdistelmän irrottamisen jälkeen.

Edellä mainittujen kahden vaihtoehdon pitäisi kattaa laajasti kaikki eri Android-käyttöjärjestelmän puhelimet, mutta valmistajakohtaisia eroja voi silti esiintyä.
Katso täydellinen vastaus

Miten Samsung-puhelin käynnistetään?

Vapauta muistia ja tallennustilaa – Laitteesi saattaa jumittua tai lopettaa vastaamisen, jos Muisti ja Tallennustila ei ole tarpeeksi. Kokeile tässä tapauksessa seuraavia vaiheita. Tarkista ensin laitteesi Muisti ja Tallennustila,1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse sitten Akun ja laitteen ylläpito,2. Jos laitteessasi ei ole tarpeeksi tilaa, voit tyhjentää välimuistin optimoimalla laitteesi. Optimointi sulkee taustalla suoritettavat sovellukset, hallinnoi epätavallista akunkäyttöä ja etsii kaatuneita sovelluksia ja haittaohjelmia. Optimoi laitteesi noudattamalla alla olevia ohjeita. 1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Akun ja laitteen ylläpito, 2. vaihe Napauta Optimoi nyt, 3. vaihe Kun optimointi on valmis, viimeistele napauttamalla Valmis, Tarkista laitteesi Suojattu tila Laajenna napsauttamalla Kolmannen osapuolen sovellukset saattavat saada laitteesi lopettamaan reagoimisen. Koska kaikki kolmannen osapuolen sovellukset on poistettu käytöstä Suojattu tila, voit tarkistaa, onko jokin kolmannen osapuolen sovellus syy siihen, miksi laitteesi jumittuu. 1. vaihe Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja Sivunäppäimen ja pidä niitä painettuina. 2. vaihe Valitse Katkaise virta, 3. vaihe Kun näyttö on sammunut, paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja Sivunäppäimen samanaikaisesti ja pidä niitä painettuna. 4. vaihe Kun Samsung-logo tulee näyttöön, vapauta Sivunäppäin pitäen samalla äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä painettuna. 5. vaihe Kun Suojattu tila tulee näytön vasempaan alakulmaan, vapauta näppäin. Jos laitteestasi on alkanut tulla reagoimaton viime aikoina, tarksita viimeksi lataamasi sovellukset ja poista ne Suojattu tila, Noudata alla olevia vaiheita. 1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Sovellukset, 2. vaihe Selvitä sovellukset, jotka olet hiljattain ladannut tai sovellukset joita et tunnista. 3. vaihe Valitse Poista asennus, Voit vaihtaa Suojattu tila normaaliin tilaan noudattamalla alla olevia vaiheita.1. vaihe Paina äänenvoimakkuuden pienentämisen näppäintä ja Sivunäppäimen samanaikaisesti ja pidä niitä painettuina.2. vaihe Valitse Käynnistä uudelleen, Suorita Alkuperäisten tietojen palautus Laajenna napsauttamalla Jos näyttösi jumittuu tai kohtaat ongelmia laitteesi kanssa jatkuvasti, voit kokeilla suorittaa Alkuperäisten tietojen palautus, Alkuperäisten tietojen palautus palauttaa laitteesi sen alkuperäisiin asetuksiin ja poistaa kaikki tietosi täysin. 1. vaihe Avaa Asetukset ja valitse Yleinen hallinta, 3. vaihe Valitse Alkuperäisten tietojen palautus, 4. vaihe Napauta Palauta, 5. vaihe Napauta Poista kaikki, 6. vaihe Anna salasanasi ja noudata näyttöön tulevia ohjeita. Huomautus:

Ennen kuin suoritat Alkuperäisten tietojen palautus, varmista, että olet varmuuskopioinut laitteesi tiedot. Alkuperäisten tietojen palautus aikana poistettuja tietoja ei voi palauttaa.

Huomautus:

Jos noudatit yllä lueteltuja vaiheita, mutta ongelma jatkuu, laitteesi saattaa olla vahingoittunut fyysisesti. Tarkista Samsung-tuen kautta tarvittavat tiedot. Laitteen ruutukaappaukset ja valikot voivat poiketa laitteen mallista ja ohjelmistoversiosta riippuen. Äänenvoimakkuuden näppäimen ja sivunäppäimen sijainnit voivat vaihdella laitteen mallin mukaan.

Katso täydellinen vastaus

Miten Samsung sammutetaan?

Mitä Tehdä Kun Samsung Ei Käynnisty Puhelimeni jumittui kesken puhelun, se on käynnissä mutta näyttö on pimeänä eikä se reagoi mihinkään painallukseen. Onko sinulle käynyt näin? Puhelimen ohjelmistot niin Apple iPhone, Apple iPad kuin Android laitteissakin saattavat jumittua silloin tällöin.

 1. Tähän blogiin ajattelin koota muutamia simppeleitä ohjeita puhelimien uudelleen käynnistämiseksi.
 2. Samsung Galaxy ja Galaxytab Jos Samsung Galaxy tai muu Samsungin valmistama älypuhelin tai tabletti jumittuu, niin helpoin tapa saada se taas toimivaksi on tehdä seuraavan ohjeen mukaisesti, tämä ei poista puhelimesta mitään tietoja: Paina yhtä aikaa virtakytkintä ja äänikytkintä alas päin kunnes puhelin sammuu.
You might be interested:  Miten Rahan Keksiminen Helpotti Ja Lisäsi Kaupankäyntiä?

Tämä kestää noin 8-15 sekuntia. Nyt Samsung Galaxy tai galaxytab laitteen voi taas kytkeä päälle. Mikäli Ohjelmisto oli jumissa niin laitteen pitäisi taas toimi normaalisti. Apple iPhone ja iPad Apple iPhone tai Apple iPad laitteen nollaus onnistuu seuraavalla tavalla.

Jos Apple iPhone tai iPad on jumittunut niin paina virtakytkintä ja kotinäppäintä yhtä aikaa kunnes laite käynnistyy uudelleen. Tämä kestää noin 10 sekuntia jonka jälkeen Apple iPhone tai iPad käynnistyy uudelleen omenan kuvaan. Tämän “soft resetin” tekeminen ei poista laitteesta mitään tietoja. Nokia / Microsoft Lumia Nokia ja Microsoft Lumia puhelimet saa käynnistettyä uudelleen samoin kuin Samsung laitteet.

Eli jumittuneen Lumia puhelimen saa pakotettua uudelleen käynnistymään painamalla virtakytkintä ja volume alaspäin kytkintä yhtä aikaa kunnes puhelin värähtää. Tämän jälkeen puhelimen voi käynnistää uudelleen painamalla virtakytkintä normaalisti. Jos sinulla tulee muita vinkkejä mieleen tai kysyttävää niin kommentoi alle, luen ja vastailen aina kun asiakastöiltä kerkeän. Tuomolla on vuosien vankka kokemus matkapuhelinhuolloista.
Katso täydellinen vastaus

Miksi Samsung ei sammu?

Jumiutuvan tai reagoimattoman Android-laitteen korjaaminen Kokeile seuraavia ohjeita, jos puhelimessa on näitä ongelmia:

 • Se jumiutuu.
 • Se ei enää vastaa.
 • Sen näyttö ei suostu sammumaan.

Käynnistä puhelin uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen nähdäksesi, korjautuiko ongelma. Jos puhelimen näyttö ei suostu sammumaan, käynnistä se uudelleen pitämällä virtapainiketta painettuna noin 30 sekunnin ajan.
Katso täydellinen vastaus

Mikä vie puhelimen virtaa?

Artikkelien toimitus 18.1.2022 12:30 Vanhaan kunnon Nokia 3310:een verrattuna nykypäivän puhelimissa riittää ominaisuuksia. Ilman virtaa niistä ei kuitenkaan ole iloa: suuri näyttö, nettiä ja sijaintia käyttävät sovellukset, suoratoistopalvelut sekä 3D-grafiikkaa hyödyntävät pelit saattavat imeä akun tyhjäksi tunneissa.
Katso täydellinen vastaus

Miksi kännykkä sammuu itsestään?

1 Tarkista, onko puhelimesi ladattu riittävästi – Varmista, että puhelimessasi on riittävästi virtaa. Suosittelemme, että lataat puhelimesi ennen kuin jäljellä oleva akun varaus laskee alle 20 prosentin, koska puhelin voi sammua automaattisesti, kun akun varaus on alhainen. Vältä käynnistämästä puhelinta, jos akun varaustaso on alle 3 %.
Katso täydellinen vastaus

Voiko konetta ladata puhelimen laturilla?

Syyt puhelimen hitaaseen latautumiseen Mikään ei ole yhtä ärsyttävää kuin tuijottaa puhelinta, joka latautuu äärettömän hitaasti. Jos se ylipäätään latautuu. Hidas latautuminen ei ole pelkästään vanhojen puhelimien ongelma. Myös upouusi puhelin voi latautua hitaasti. LUE MYÖS:

 • Tämä johtuu luultavasti siitä, että käytät vääränlaista kaapelia tai erittäin hidasta sovitinta, eli pistorasiaan liitettävää osaa, joka on yhteydessä puhelimeen.
 • Vaikka seinälaturit ja USB-C-kaapelit ovat samankaltaisia, ne eroavat toiminnoiltaan ja suorituskyvyltään toisistaan huomattavasti.
 • Tämä johtuu siitä, että monet laitteet matkapuhelimista kannettaviin tietokoneisiin käyttävät nykyään samaa USB-C-standardia, mutta laitteiden tarpeet ovat erilaiset.
 • Sillä on siis väliä, mitä kaapelia ja sovitinta käytät.

Jotta lataaminen tapahtuu nopeasti, kolmen asian täytyy olla kunnossa: Laitteesi (esim. matkapuhelimen), pistorasiaan liitettävän laturin ja latauskaapelin, joka yhdistää nämä kaksi.

 1. Lyhyesti sanottuna lataus sujuu niin nopeasti kuin mitä sen heikoin lenkki mahdollistaa.
 2. Nykyään monet puhelimet latautuvat 65 watin teholla, mikä tarkoittaa, että ne voidaan ladata uskomattoman nopeasti.
 3. Jos käytät kaapelia, joka tukee vain 60 wattia, ja sovitinta, joka tukee vain 20 wattia, puhelimesi tai tablettisi lataaminen saattaa hidastua.
 4. Jos siis haluat saada puhelimestasi kaiken irti, tarkista ensimmäiseksi, kuinka monta wattia laitteesi tukee, jotta se latautuu mahdollisimman nopeasti.
 5. LUE MYÖS:

Helpoin tapa saada tämä selville on kirjoittaa Googleen puhelinmallisi ja sitten sanat “watti” ja “lataus”, esimerkiksi “Samsung S21 watti lataus”. Voit nyt tutkia tuloksia ja nähdä, että tämä malli tukee jopa 25 watin tehoa. LUE MYÖS: Vertailun vuoksi mainittakoon, että iPhone 14 Pro latautuu 20 watin ja Galaxy S22 Ultra 45 watin teholla.

 • Kun tiedät, kuinka montaa wattia puhelimesi tukee, voit ostaa siihen sopivan latauskaapelin.
 • Suosittelemme ostamaan kaapelin, joka tukee suurempaa tehoa kuin tarvitset tällä hetkellä, sillä tarvitset todennäköisesti jossain vaiheessa enemmän tehoa uutta laitetta varten.

Saatat esimerkiksi hankkia uuden puhelimen, joka tukee 150 wattia. Ehkä ostat tabletin tai tietokoneen, joka tarvitsee runsaasti virtaa USB-C-kaapelin kautta. Laturi ei nimittäin voi lähettää enempää virtaa kuin mitä puhelin kestää. Siksi sinun kannattaa yleensä ostaa vähintään 100 wattia tukevia USB-C-kaapeleita, sillä silloin olet melko hyvin varautunut tulevaisuuden varalle, kun hankit uusia laitteita.

 1. Jos haluat ladata puhelimen ja muut laitteet langattomasti, kiinnitä huomiota myös pistorasiaan liitettävään sovittimeen, kaapeliin ja itse latauslevyyn.
 2. Lataus sujuu niin nopeasti kuin mitä sen heikoin lenkki mahdollistaa.
 3. Monet langattomat laturit lataavat 10 watin teholla, mutta jos haluat nopeimman langattoman latauksen, kannattaa valita tehokkaampi malli.
 4. Langaton pikalataus edellyttää myös, että matkapuhelimesi tukee QI-standardia (tai “Fast Charge” tai vastaava.)
You might be interested:  Mitä Tehdä Kun Hartiat On Jumissa?

Joillakin valmistajilla, esimerkiksi Samsungilla ja Applella, on erityisesti niiden puhelimille tarkoitettuja langattomia latureita. Silloin saat siis nopeimman mahdollisen latauksen valmistajan omalla laturilla. LUE MYÖS: Nykyään USB-C on eniten käytetty liitin, jolla ladataan kaikkea matkapuhelimista ja tableteista tietokoneisiin.

Lisää USB-C-liitännällä varustettuja laitteita on tulossa. Jossakin vaiheessa tarvitset vain yhden laturin kaikille laitteillesi. Silloin ei riitä, että kaapelin päässä on USB-C-liitin. Älypuhelimen laturi ei todennäköisesti anna riittävästi virtaa tietokoneelle, mutta voit ladata puhelimen helposti tietokoneen laturilla.

Se ei vahingoita puhelintasi. Voit siis helposti ladata kaikki USB-C-laitteesi samalla laturilla. Tarvitset vain laturin, joka on tarpeeksi tehokas lataamaan “raskaimmatkin” laitteesi. : Syyt puhelimen hitaaseen latautumiseen
Katso täydellinen vastaus

Miksi puhelin lukittuu?

Jos näppäilit PIN-koodin kolme kertaa väärin, sim-kortti lukkiutuu. Saat avattua sen kahdeksannumeroisella PUK-koodilla, minkä jälkeen puhelimesi toimii taas normaalisti. Jos sim-kortti vaihtuu, muuttuvat PIN- ja PUK-kooditkin. Huom! Jos syötät PUK-koodin liian monta kertaa väärin, sim-kortti lukittuu pysyvästi ja se tarvitsee vaihtaa uuteen.
Katso täydellinen vastaus

Voiko puhelin kuumenee?

Miksi puhelimeni on kuuma? – Puhelimet kuumenevat usein liiallisesta käytöstä tai liian monista aktiivisista sovelluksista. Puhelin voi ylikuumentua myös haittaohjelmien, huonosti toimivien ohjelmistojen tai suoralle auringonvalolle altistumisen vuoksi.

On normaalia, että puhelimet lämpenevät hieman, mutta jatkuva kuumuus voi olla merkki syvemmästä ongelmasta. Autamme sinua selvittämään, miksi puhelimesi ylikuumenee. Usein puhelin kuumenee yksinkertaisesti siksi, että akku tekee kovasti töitä suorittaakseen tehtäviä – jos tunnet kuumuutta puhelimen takaosassa, se johtuu todennäköisesti akusta.

Nykyaikaisissa älypuhelimissa käytetään tehokkaita litiumioniakkuja, jotka luovuttavat lämpöä tuottaessaan sähköä. Siksi pieni kuumuus on normaalia, varsinkin kun käytät puhelinta pitkään.
Katso täydellinen vastaus

Kestääkö Samsung Galaxy vettä?

Laatutuntuma ja ulkoiset huomiot – Mitä Tehdä Kun Samsung Ei Käynnisty Rakenteeltaan Galaxy A52 5G jatkaa tuttua toteutusta, joka on nähty aikaisempinakin vuosina. Puhelin rakentuu muovikehyksestä ja muovisesta takaosasta. Tällä kertaa Samsung on toteuttanut pitkästä aikaa Galaxy A -malliston puhelimeen myös vedenkestävän rakenteen, mitä voidaan pitää yhtenä tärkeimpänä rakenteellisena vahvuutena.

 • Puhelin on esitelty neljässä vaikuttavassa väriversiossa, jotka ovat musta Awesome Black, valkoinen Awesome White, sininen Awesome Blue sekä violetti Awesome Violet.
 • Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen Galaxy A52 5G:ssa ei pystytä välttymään muoviselta tuntumalta, mutta kovin paljoa se ei tuntunut testijakson aikana haittaavan.

Muovikehyksen Samsung on viimeistellyt kiiltäväpintaiseksi ja takaosan muovi on mattapintainen. Testiin saadussa violetissa väriversiossa oli selvästi havaittavissa, että kehyksen väritys oli selvästi tummempi ja takaosa selvästi vaaleampi, mikä ei ainakaan omaan silmääni näyttänyt kovin hyvältä tai viimeistellyltä.

Mattapintainen takaosa on loistava, sillä se ei kerää likaa ja sormenjälkiä kuin yleisesti tässä hintaluokassa nähnyt kiiltävät pinnat. Mattapinta ei myöskään naarmuunnu samalla tavalla, joten takapinta pysyy hyvänä pitkäänkin ilman suojakuorta. Samsung on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 159,9 x 75,1 x 8,4 millimetriä, joten kyseessä on varsin perusmittoihin mahdutettu laite.

Mikään kompakti puhelin ei ole kyseessä, mutta koko ei myöskään tuota ongelmia. Galaxy A52 5G:n painoksi on ilmoitettu 189 grammaa, joten Samsung on saanut laitteesta varsin kevyen. Puhelin on myös saatu mukavan jämäkäksi ja kestävän tuntuiseksi. Galaxy A52 5G ei nimittäin anna periksi tai päästä suurempia natinoita sitä käsien välissä kevyesti taivuteltaessa.

Käteen Galaxy A52 5G istuu varsin mukavasti, vaikka puhelin on yleisilmeeltään varsin laatikkomainen. Puhelimen takaosa kaartuu vain aivan reunoilta ja kehys on hieman pyöristetty. Samsung on toteuttanut laitteen näyttölasin ympärille jälleen ylimääräisen muovikehyksen, joka tekee yhden saumakohdan lisää.

Musta muovikehys ei näytä kovin hyvältä ja sen myös tuntee varsin hyvin laitetta käytettäessä. Viikon mittaisen testijakson aikana puhelimen rakenteeseen ei tullut huomattavia naarmuja tai muita kulumisen jälkiä, joten Galaxy A52 5G pysyy hyvännäköisenä ilman suojakuoriakin. Mitä Tehdä Kun Samsung Ei Käynnisty Samsung on saanut pitkästä aikaa keskihintaluokan puhelimeen mukaan myös vedenkestävän rakenteen. Galaxy A52 5G on IP67-sertifioitu, joten se kestää pölyä ja vettä. Puhelin voidaan upottaa kokonaan veteen 1 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi, ja Galaxy A52 5G:n pitäisi kestää se.

 • Vedenkestävä rakenne on loistava lisä esimerkiksi puhelimen tippuessa vahingossa kokonaan veteen tai altistuessa vesisateelle.
 • Galaxy A52 5G:n kohdalla ei tarvitse välittää vedestä, vaan sen pitäisi kestää aktiivista käyttöä.
 • On kuitenkin hyvä huomata, ettei Samsung anna mitään takuuta vedenkestävyydelle ja se saattaa heikentyä laitteen ikääntyessä.
You might be interested:  Miten Saa Purkan Pois Auton Penkistä?

Takuu ei siis kata korjausta, jos Galaxy A52 5G hajoaa veden tai muun nesteen takia. Etuosaltaan Galaxy A52 5G on kuin edeltäjänsä, sillä suuri näyttöpaneeli vie pinta-alasta noin 84 prosenttia. Näyttöä kiertää kauttaaltaan muutaman millimetrin paksuiset kehykset, mutta alareunassa on kuitenkin hieman paksumpi kaistale.

 1. Näytön yläreunaan on tehty reikä etukameraa varten, ja vastaava ratkaisu on nähty myös useissa muissa Samsungin uutuuspuhelimissa.
 2. Samsung on saanut tehtyä etukameran reiästä jälleen todella pienen, minkä ansiosta se ei vie näytöltä liikaa tilaa.
 3. Galaxy A52 5G:n näyttölasin yläpuolella on lisäksi puheluihin käytettävä kuuloke.

Näyttöön Samsung on piilottanut valoisuuden- ja etäisyydentunnistimet sekä optisen sormenjälkilukijan, jotka eivät ole silmin nähtävissä. Galaxy A52 5G -puhelimen takaosassa silmiin pistää heti ensimmäisenä laatikkomainen kamera-alue, joka sijaitsee vasemmassa yläkulmassa.

Amera-alue ulkonee hieman muusta rungosta, mutta se on toteutettuna kuitenkin osana takaosan muovipintaa. Kamera-alueessa on nähtävillä neljä kamerasensoria sekä yksi LED-salamavalo. Kolme kameroista on tyylikkäästi korostettu hopealla kehyksellä. Puhelimen takaosassa on haaleasti esillä myös Samsungin logo sekä hieman näkyvämmin on nähtävillä CE-logo sekä muita tietoja.

Puhelimen oikea reuna Puhelimen vasen reuna Puhelimen yläreuna Puhelimen alareuna Puhelimen oikeaan reunaan Samsung on sijoittanut virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, jotka ovat valmistettuna muun rungon tapaisesti muovista. Painikkeiden tuntuma ja vaste tuntuivat olevan todella hyvät.

 • Galaxy A52 5G:n vasemmassa kyljessä ei ole mitään mainittavan arvoista, sillä kylki on täysin tyhjä.
 • Laitteen yläreunassa sijaitsee SIM-korttiluukku, johon on mahdollista asettaa samanaikaisesti kaksi nano-SIM-korttia tai vaihtoehtoisesti nano-SIM-kortti ja microSD-muistikortti.
 • Yläreunassa on myöskin yksi laitteen mikrofoneista.

Puhelimen alareunassa on USB-C-tyypin liitin, mikrofoni, kaiutin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin.
Katso täydellinen vastaus

Mitä tehdä jos kosketusnäyttö ei toimi?

Kosketusnäyttö ei toimi. Mitä voin tehdä? Kun kosketusnäyttö ei toimi, sinun on tarkastettava muutama asia ennen kuin lähetät puhelimen huoltoliikkeeseen. Tämä siksi, että kyseessä voi olla pikkujuttu, jonka voit korjata itse. Jos kosketusnäyttö ei toimi, varmista että se ei ole lukittu.

Jos puhelimella oli toiminto avoinna puhelimen lukkiutuessa automaattisesti, toiminto jähmettyy, jolloin sinun täytyy vain painaa valikkopainiketta. Voit myös kokeilla akun poistamista ja puhelimen uudelleenkäynnistämistä. Jos sinulla on muistikortti, sinun täytyy yrittää uudelleenkäynnistää myös sitä.

Jos mikään näistä ei toimi, voit kokeilla myös kahta muuta vaihtoehtoa. Voit yrittää tehdä puhelimellesi ohjelmakäynnistyksen tai laitekäynnistyksen. Jos puhelimesi kosketusnäyttö ei toimi edelleenkään, sinun on lähetettävä se huoltoliikkeeseen tarkistettavaksi.
Katso täydellinen vastaus

Miten puhelin Buutataan?

Erno Konttinen | Julkaistu 14.6.2015, klo 12:41 Nollauksen näppäinyhdistelmät eivät juurikaan vaihtele eri alustoilla Jokainen varmasti tuntee tilanteen, kun kesken selailun puhelin jämähtää eikä vastaa enää käskyihin. Ennen tilanne korjattiin usein ottamalla akku irti, mutta nykyään monissa älypuhelimissa akku ei ole käyttäjän irroitettavissa.

Yksinkertaisilla näppäinyhdistelmillä voi kuitenkin nollata eli resetoida puhelimensa kadottamatta mitään tietoja. Android Android-laitteilla puhelimen nollaus tapahtuu painamalla lukitusnäppäintä ja äänenvoimakkuuden vähennysnäppäintä yhtä aikaa. Näppäimiä täytyy painaa yhteensä noin 10-15 sekuntia riippuen laitteesta.

Tämän jälkeen puhelin sammuu ja käynnistyy uudelleen. MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA) Android-laitteita valmistaa kuitenkin monet eri valmistajat, joten näppäinyhdistelmät saattavat vaihdella. Kyseinen tapa toimi kuitenkin ainakin Samsungin, LG:n, Sonyn ja Googlen älypuhelimissa.

Nollaaminen onnistuu tietenkin myös Android-tableteilla. iOS Applen tuotteilla nollaaminen on myös yksinkertaista. Näppäinyhdistelmä poikkeaa hieman Androidista. Käyttäjän täytyy painaa yhtä aikaa lukitusnäppäintä ja kotinäppäintä noin 10-15 sekunnin ajan. Sen jälkeen puhelin käynnistää itsensä uudelleen ja ongelmien pitäisi olla tiessään.

MAINOS (ARTIKKELI JATKUU ALLA) Samoilla ohjeilla voi nollata myös iPadin, jos se on mennyt jumiin. Windows Phone Windows Phonen nollaaminen on yhtä yksinkertaista kuin Androidin. Lukitusnäppäin ja äänenvoimakkuunden vähennysnäppäin pohjaan noin 10 sekunniksi ja puhelin hoitaa sitten loput.
Katso täydellinen vastaus

Miten pakottaa Iphone käynnistymään uudelleen?

iPhone SE:n (1. sukupolvi), iPhone 5:n tai aiempien mallien käynnistäminen uudelleen –

Pidä laitteen yläpainiketta painettuna, kunnes Virta pois päältä -liukusäädin tulee näkyviin. Vedä liukusäädintä ja odota 30 sekuntia, kunnes laitteesi sammuu. Jos laitteesi on lakannut vastaamasta tai se ei reagoi, pakota laitteesi käynnistymään uudelleen, Kytke laite takaisin päälle pitämällä yläpainiketta painettuna, kunnes näyttöön tulee Apple-logo.

Katso täydellinen vastaus