Miten Otetaan Screenshot Samsung Galaxy S4?

Miten Otetaan Screenshot Samsung Galaxy S4
How to take a full page screenshot on Samsung Galaxy S4 using Third-party App – You may get some extra features in third-party apps such as a full-page screenshot that will scroll automatically and take the full page. The setting has both options so you can take full or normal ss. To take screenshots using a third-party app:

Open Google Play Store on your Samsung Galaxy S4Download and install fooView or Search for ScreenshotOpen the app and configure it.

Conclusion That’s it, we have shown you the 4 most popular methods that you can use to take a screenshot on the Samsung Galaxy S4. If you have any questions or suggestions, let us know in the comments. Was this article really helpful? Yes No
Katso täydellinen vastaus

Hoe maak je een screenshot met een Samsung Galaxy?

Een screenshot maken –

 1. Open het scherm dat je wilt vastleggen.
 2. Afhankelijk van je telefoon:
  • Druk tegelijkertijd op de aan/uit -knop en de knop Volume omlaag,
  • Als dat niet werkt, houd je de aan/uit -knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot,
  • Als geen van beide werkt, ga je naar de voor hulp.
 3. Linksonder zie je een voorbeeld van je screenshot. Op sommige telefoons zie je bovenaan het scherm de optie Screenshotopname,

Katso täydellinen vastaus

Hoe maak je een screenshot met een Samsung Galaxy S5?

Galaxy S5, S6 en S7 modellen –

 1. Ga naar de website, game, App of email waarvan jij een screenshot wilt maken.
 2. Druk tegelijkertijd de homeknop en de aan/uit knop,
 3. Houd de knoppen ingeduwd tot jij er het geluid van een camerasluiter hoort en de randen van je scherm even wit knipperen.
 4. De schermafbeelding vind je terug in de Galerij-App of in My Files of in één van je clouddiensten.

Katso täydellinen vastaus

Hoe maak je screenshot met Samsung s21fe?

Screenshot nemen met Samsung Galaxy S21 FE 5G Android 12.0 Druk op de zijknop. Druk gelijktijdig onder op de volumeknop en houd de twee knoppen eventjes ingedrukt om een foto van je scherm te nemen. De foto wordt opgeslagen in de galerij van de telefoon.
Katso täydellinen vastaus

Waar staan de screenshots?

Schermafbeelding direct opslaan – Met de sneltoets Windows+Print Screen kunt u de schermafbeelding maken en direct opslaan. Het screenshot komt dan in de map ‘Schermopnamen’ terecht. Deze map is te vinden in de map ‘Afbeeldingen’ in de Verkenner.
Katso täydellinen vastaus

Wat is een screenshot en hoe doe je dat?

Een screenshot is een afbeelding van wat er op dat moment op uw scherm staat. U kunt van een screenshot gebruik maken wanneer u exact wil laten zien wat er op uw scherm wordt weergegeven. De afbeelding van het scherm kunt u vervolgens versturen naar uw gesprekspartner om het een en ander te verduidelijken.
Katso täydellinen vastaus

Waarom doet screenshot het niet?

Stap 1: Controleer je Android -instellingen op je Android -telefoon of -tablet. Assistent en spraakinvoer. Schakel Screenshot gebruiken in.
Katso täydellinen vastaus

Waarom werkt screenshot niet?

Oplossing 1. Stop achtergrondprogramma’s Oplossing 2. Gebruik een sneltoetscombinatie Oplossing 3. Controleer of er een F-modus of F Lock-toets op het toetsenbord zit Oplossing 4. Werk het toetsenbordstuurprogramma bij Oplossing 5. Gebruik een alternatieve tool Oplossing 1.

Stop achtergrondprogramma’s Veel achtergrondprogramma’s zoals OneDrive, Snippet-tool of Dropbox enz. Kunnen de Print Screen-toets overnemen en voorkomen dat u screenshots op uw computer maakt. Als dit het geval is, moet u deze programma’s als volgt afsluiten: Stap 1: Druk tegelijkertijd op ” Ctrl + Shift + Esc ” om Taakbeheer te openen.

Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op programma’s en selecteer Taak beëindigen om ze te sluiten. Oplossing 2. Gebruik een sneltoetscombinatie Als het indrukken van een enkele PrtSc-toets niet werkt, kunt u de volgende sneltoetscombinaties proberen: Alt-toets + PrintScreen: zal het momenteel geselecteerde venster vastleggen en u kunt deze afbeelding opslaan met Paint of een andere bewerkingstoepassing.

 1. WinKey + PrintScreen: zal de schermafbeelding vastleggen en deze afbeelding opslaan op de standaard afbeeldingslocatie van de schijf.
 2. Houd er rekening mee dat u ” Fn + WinKey + PrintScreen ” moet gebruiken voor laptops.
 3. Oplossing 3.
 4. Controleer of er een F-modus of F Lock-toets op het toetsenbord zit Als er een F Mode-toets of F Lock-toets op uw toetsenbord zit, kan het zijn dat Print Screen niet werkt.
You might be interested:  Miten Saada Kaksipuolinen Teippi Irti Seinästä?

Als dit het geval is, moet u de toets Print Screen inschakelen door nogmaals op de F Mode-toets of F Lock-toets te drukken, Oplossing 4. Werk het toetsenbordstuurprogramma bij Een oud of onjuist toetsenbordstuurprogramma kan er ook voor zorgen dat Print Screen niet werkt in Windows 10.

 • U kunt dus proberen het toetsenbordstuurprogramma bij te werken om dit probleem op te lossen.
 • Neem de volgende stappen: Stap 1: Druk op de ” Windows + X ” -toetsen en kies vervolgens Apparaatbeheer in het snelmenu om het te openen.
 • Stap 2: Vouw de map Toetsenborden uit en klik met de rechtermuisknop op Standaard PS / 2-toetsenbord,

Selecteer vervolgens Stuurprogramma bijwerken, Stap 3: Selecteer Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma’s en wacht tot Windows automatisch het nieuwste stuurprogramma installeert. Start vervolgens uw pc opnieuw op en kijk of u het probleem kunt oplossen.
Katso täydellinen vastaus

Waarom kan ik geen screenshots meer maken?

Google Chrome-browser beveiligingsbeleid – Op dit moment kan het niet gebeuren om een screenshot te maken vanwege het beveiligingsbeleid. Dit zijn er drie redenen: er is geen button voor gemaakt, de app is niet beschikbaar en de camera is afgesloten. Er zijn wel oplossingen mogelijk, maar die kunnen wel wat ingewikkeld zijn.

Druk op ESC om uit het browserscherm te verdwijnen. Klik daarna op ” Screenshots ” in de rechterbovenhoek van het beeldscherm (als u op een laptop of desktop bent). Het scherm openent dan automatisch in deze applicatie, Als alle gebruikers toegang tot screenshots hebben, kan je screenshotten maken door een paar keer op de ” Take Screenshot ” knop te drukken.

Als je hiermee naast andere applicaties werkt, moet je altijd even stoppen met typen of praten om te kunnen snapshotten.
Katso täydellinen vastaus

Wat doe je met Bixby?

Wat is Bixby? – Bixby is een virtuele assistent, ontworpen door Samsung. Bixby maakt het mogelijk om je Samsung smartphone of tablet bijna volledig met je stem te bedienen. Op dit moment is het nog niet mogelijk om deze spraakopdrachten in het Nederlands te geven. Je vraagt Bixby bijvoorbeeld om iets op te zoeken op het internet.
Katso täydellinen vastaus

Waar vind ik mijn screenshot op PC?

U kunt uw schermafbeeldingen vinden door Verkenner te openen vanaf de taakbalk. Selecteer in het navigatiedeelvenster aan de zijkant de map Afbeeldingen en selecteer Schermafbeeldingen.
Katso täydellinen vastaus

Hoe screenshot maken met Windows?

Als u alleen een screenshot wilt maken van het actieve programma, drukt u tegelijkertijd op Alt (links of rechts naast de spatiebalk) en Print Screen. Als u het screenshot nader wilt bekijken of wilt opslaan als afbeelding, kunt u dit doen met Microsoft Paint (Paint) of een ander grafisch programma.
Katso täydellinen vastaus

Wat is de FE van Samsung?

Vorig jaar werd de telefoon zelfs Samsung Galaxy S20 FE genoemd, waarbij FE staat voor Fan Edition. Dit toestel is krachtiger dan de gewone S20, maar heeft wel een minder luxe behuizing en cameraopstelling. De telefoon was daardoor wel een stukje goedkoper.
Katso täydellinen vastaus

Kan geen screenshot maken Samsung S20?

Ik wil een screenshot maken maar heb geen idee hoe dat werkt bij de S20 Ultra. Kan het ook niet vinden. Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Geaccepteerde oplossingen Aanuitknop en volume omlaag tegelijkertijd indrukken, kort ingedrukt houden en je hebt een screenshot. Op mijn s20 kan ik een screenshot maken door van links naar rechts te vegen op het scherm. D s nog handiger Aanuitknop en volume omlaag tegelijkertijd indrukken, kort ingedrukt houden en je hebt een screenshot. Dat werkt niet als ik dat doe gaat het toestel uit Nu lukte het wel maar wat een vlieg en kunstwerk om dat voor elkaar te krijgen haha. Dank je wel!! Geen probleem, je mag al je vragen op dit forum plaatsen:) voor alles is een antwoord. Op mijn s20 kan ik een screenshot maken door van links naar rechts te vegen op het scherm. D s nog handiger
Katso täydellinen vastaus

You might be interested:  Miksi Haukea Ei Saa Syödä Raskaana?

Wat is beter S21 of S21 FE?

De belangrijkste verschillen tussen de S21 en S21 FE in de praktijk – Benieuwd hoe beide telefoons verschillen in het gebruik? De Samsung S21 FE is iets groter en zwaarder dan de S21, dat betekent dan ook dat deze net iets logger en ruimer in de hand ligt.

De S21 voelt daarnaast misschien iets luxer, door het aluminium frame. In gebruik zul je ook het grote verschil gaan merken tussen de camera’s, of eerder gezegd de telelens. Want de Samsung Galaxy S21 heeft een 64 megapixel telelens en bij de Samsung Galaxy S21 FE is dit 8 megapixel. Dan de batterij. Want de S21 FE gaat, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, qua accu wel langer mee dan de S21.

Zo heeft de S21 FE 4500 mAh-batterij, en de S21 4000 mAh.
Katso täydellinen vastaus

Hoe maak je een geselecteerd screenshot?

Het knipprogramma gebruiken om schermopnamen vast te leggen Windows 10 Windows 8.1 Windows 7 Maak een momentopname om woorden of afbeeldingen te kopiëren op je pc-scherm of een deel daarvan. Gebruik het Knipprogramma om wijzigingen of aantekeningen te maken, deze op te slaan en vervolgens te delen. Leg de volgende typen knipsels vast:

Vrije vorm-knipsel Teken een vrije vorm rond een object.
Rechthoekig knipsel Sleep de cursor om een object, zodat er een rechthoek wordt gevormd.
Vensterknipsel Selecteer een venster, zoals een dialoogvenster, dat je wilt vastleggen.
Volledig scherm-knipsel Maak een schermopname van het hele scherm.

Wanneer je een knipsel hebt vastgelegd, wordt dit automatisch naar het venster van Knipprogramma gekopieerd waar je wijzigingen kunt aanbrengen, opslaan en delen.

Voor Windows 10
 • Selecteer het startprogramma, voer knipprogramma in en selecteer knipprogramma in de resultaten.
 • Druk Windows op de logotoets + Shift + S,
Voor Windows 8.1 of Windows RT 8.1 Swipe vanaf de rechterrand van het scherm, selecteer Zoeken, voer knipprogramma in het zoekvak in en selecteer knipprogramma in de lijst met resultaten.
Voor Windows 7 Selecteer Start, voer knipprogramma in het zoekvak in en selecteer vervolgens Knipprogramma in de lijst met resultaten.

Open je Knipprogramma en selecteer een van de volgende om schermafbeeldingen te maken en hiermee te werken. Selecteer in Knipprogramma de optie Modus. In eerdere versies van Windows selecteert u de pijl naast de knop Nieuw. Wanneer u vervolgens het type knipsel kiest dat u wilt gebruiken, ziet u dat het hele scherm enigszins grijs wordt. Miten Otetaan Screenshot Samsung Galaxy S4

 1. Nadat je het Knipprogramma hebt geopend, open je het menu dat je wilt vastleggen. Voor Windows 7 druk je op de toets Esc voordat je het menu opent.
 2. Druk op de toetsen Ctrl + PrtScn, Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen.
 3. Selecteer Modus of in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Nieuw. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen.

Nadat je een knipsel hebt vastgelegd, kun je met behulp van de knop Pen of Markeerstift op of rond het knipsel schrijven of tekenen. Selecteer Gum om de lijnen die je hebt getekend te verwijderen.

 1. Selecteer de knop Knipsel opslaan nadat je een knipsel hebt vastgelegd.
 2. In het vak Opslaan als typ je een bestandsnaam, locatie en type. Selecteer vervolgens Opslaan,

Wanneer je vanuit een browservenster een knipsel vastlegt en je dit opslaat als een HTML-bestand, wordt de URL onder het knipsel weergegeven. Om te voorkomen dat de URL weergegeven:

 1. Selecteer in het Knipprogramma de knop Opties,
 2. Schakel in het dialoogvenster Opties voor knipprogramma het selectievakje URL onder knipsels invoegen (alleen voor HTML) uit en selecteer OK,

Nadat je een knipsel hebt vastgelegd, selecteer je de pijl naast de knop Knipsel verzenden en selecteer je een optie in de lijst.

Toetscombinatie Actie
Alt+M Een knipprogrammamodus kiezen.
Alt + N Een nieuw knipsel maken in dezelfde modus als het laatste.
Shift+pijltoetsen De cursor verplaatsen om uit verschillende typen knipsels te kiezen.
Alt + D Vastleggen vertragen met 1-5 seconden
Ctrl + C Het knipsel naar het klembord kopiëren
Ctrl+ Het knipsel opslaan

Open je Knipprogramma en selecteer Bewerken > Bewerken met Paint 3D om functies te gebruiken voor het bepalen van het formaat, de kleur, de tekst en vele andere verbeteringen. Klik in de map waarin je je knipsel hebt opgeslagen met de rechtermuisknop op het knipsel. Selecteer Afdrukken in de opties en maak keuzen voor hoe je je afbeelding wilt afdrukken. Typ in het zoekvak op de taakbalk de tekst knipprogramma, Je ziet de app Knipprogramma en een lijst met acties die je kunt uitvoeren. Selecteer Aan taakbalk vastmaken, Bepaal eerst het menu of andere onderdelen die je wilt vastleggen. Selecteer in Knipprogramma de optie Vertraging en selecteer bijvoorbeeld 5 seconden. Selecteer Modus om de aftelling van 5 seconden te starten. Open binnen 5 seconden een menu of stel de afbeelding op een andere manier samen. Na 5 seconden, wanneer je het scherm grijs ziet worden, gebruik je de muis om het gewenste gebied om te tekenen. : Het knipprogramma gebruiken om schermopnamen vast te leggen
Katso täydellinen vastaus

Is een screenshot maken zichtbaar?

Nee. Of je nu een screenshot (of schermopname) maakt van een verhaal, een bericht of zelfs een reel, Instagram laat de andere gebruiker niet weten dat je hun inhoud hebt gescreend. In februari 2018 ging Instagram opeens notificaties sturen naar gebruikers wanneer je een schermafbeelding van een verhaal had.

 1. Enkele maanden later, in juni, was de functie weer opgeheven, wellicht vanwege de vele kritiek erop of omdat het daadwerkelijk slechts om een test ging, zoals Instagram toen beweerde.
 2. Anders is dat wanneer het verdwijnende inhoud betreft.
 3. In dat geval stuurt iemand jou een beeld dat je apart moet openen en dat dus niet in een chatbericht zichtbaar is.

Een verrassing dus, die mogelijk na enkele seconden alweer verdwijnt, afhankelijk hoe de verzender dat heeft ingesteld. Bij interessante inhoud is de verleiding wellicht groot om er een schermafbeelding van te maken, maar pas op, in dit geval krijgt de ander daar wél notificatie van.
Katso täydellinen vastaus

Hoe maak je een screenshot als je home knop kapot is?

Screenshot op iPhone 6 en lager – Wanneer jij een iPhone 6, 5 of 4 hebt kun jij een schermafbeelding op deze manier maken:

 1. Plaats je zelf op het scherm dat je wilt vastleggen.
 2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit knop en op de homeknop,
 3. Blijf op de knoppen houden tot je er het geluid van een camerasluiter hoort en het scherm kort knippert,
 4. De screenshot vind jij terug in Foto’s mapje van je toestel.

Katso täydellinen vastaus

Waarom kan ik geen screenshot maken van bankafschrift?

Screenshot maken van rekeningoverzicht Als bewijs van betaling (last minute) werd mij gevraagd een screenshot te sturen van de overboeking. Helaas lukte dit niet met mijn Xiaomi android, terwijl mijn dochter dit wel kan met haar Iphone 11. Kan iemand mij uitleggen of ik het maken van een screenshot kan instellen op mijn telefoon en zo ja, hoe? icon

Beste antwoord van JillH Dag @Nicolle, \u00a0 bedankt voor je bericht. Je kan inderdaad geen screenshots maken op Easy Banking App bij Android toestellen. Hiervoor kan je best een betalingsbewijs downloaden en dan doorsturen per mail bijvoorbeeld. Dit kan je doen door de transactie zelf aan te klikken in je transactieoverzicht, en vervolgens op het PDF-symbool rechtsbovenaan te klikken. \u00a0 Fijne dag verder, Jill \u00a0 “,”className”:”post_content_best_answer”}>

: Screenshot maken van rekeningoverzicht
Katso täydellinen vastaus

Waarom kan ik geen screenshot maken ING?

Google Now on Tap maakt omzeilen screenshotbeveiliging Snapchat mogelijk Google Now on Tap maakt het omzeilen van de screenshotbeveiliging van onder meer Snapchat en Telegram mogelijk. Daardoor kunnen gebruikers een screenshot maken, terwijl ontwikkelaars dat juist proberen te voorkomen.

 1. De ING-app heeft daar geen last van.
 2. Een screenshot maken via de toetscombinatie Aan/Uit en Volume Omlaag werkt in Snapchat en in versleutelde chats in Telegram niet, maar wie in Android 6.0 Now on Tap activeert via het lang indrukken van de Home-knop, krijgt de optie om het screenshot te delen, Reddit-gebruiker iCapa.

Daarmee is het mogelijk om versleutelde gesprekken en foto’s die Snapchat verwijdert toch op te slaan en te delen, terwijl dat niet zou moeten kunnen. De ING Mobiel Bankieren-app is niet kwetsbaar voor deze truc, zegt tweaker thefal. Dat komt doordat ING gebruikmaakt van de Flag_secure-optie, iets dat Google expliciet als manier waarop Now on Tap geen screenshots kan maken.

 • Now on Tap is een functie die alleen werkt in Android 6.0 en hoger en is een manier om contextueel te zoeken in een app door lang de Home-knop in te drukken.
 • Google probeert daarna relevante resultaten te zoeken.
 • Google komt begin volgend jaar ook met Tap to Translate, een eerder aangekondigde functie om tekst te vertalen in alle apps door deze te selecteren en op de ‘vertaal’-knop te drukken.

: Google Now on Tap maakt omzeilen screenshotbeveiliging Snapchat mogelijk
Katso täydellinen vastaus