Miten Saa Ennakoivan Tekstinsyötön Pois Lumiasta?

Miten Saa Ennakoivan Tekstinsyötön Pois Lumiasta
Automaattisen korjauksen ja ennakoivan tekstinsyötön käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit kirjoittaa vähemmillä napautuksilla automaattisen korjauksen, ennakoivan tekstinsyötön ja tekstin korvauksen avulla. Miten Saa Ennakoivan Tekstinsyötön Pois Lumiasta Automaattinen korjaus tarkistaa sanojen oikeinkirjoituksen näppäimistön sanakirjasta samalla kun kirjoitat ja korjaa väärin kirjoitetut sanat automaattisesti. Voit käyttää sitä kirjoittamalla tekstikenttään. Jos haluat tarkistaa, että asetus on käytössä, toimi seuraavasti:

 1. Avaa Asetukset-appi.
 2. Napauta Yleiset > Näppäimistö.
 3. Ota automaattinen korjaus käyttöön. Automaattinen korjaus on oletusarvoisesti käytössä.

Ennakoivan tekstinsyötön avulla voit kirjoittaa ja täydentää kokonaisia lauseita vain muutamalla napautuksella. Miten Saa Ennakoivan Tekstinsyötön Pois Lumiasta Kun kirjoitat, näet ehdotuksia sanoista ja sanonnoista, joita saattaisit haluta kirjoittaa seuraavaksi. Ne perustuvat aiempiin keskusteluihisi, kirjoitustyyliisi ja jopa Safarissa vierailemiisi verkkosivustoihin. Miten Saa Ennakoivan Tekstinsyötön Pois Lumiasta Poista ennakoiva tekstinsyöttö käytöstä tai ota se käyttöön pitämällä hymyilevää emojia tai maapallokuvaketta painettuna. Napauta Näppäimistöasetukset ja laita sitten Ennakoiva-asetus päälle. Voit myös valita Asetukset > Yleiset > Näppäimistö ja laittaa Ennakoiva-asetuksen päälle tai pois päältä. Katso luettelo, Miten Saa Ennakoivan Tekstinsyötön Pois Lumiasta Tekstin korvauksella voit korvata pidempiä sanontoja oikoteillä. Kun kirjoitat oikotien tekstikenttään, se korvautuu automaattisesti sanonnalla. Voit esimerkiksi kirjoittaa “HH”, joka korvautuu automaattisesti tekstillä “Hyvää huomenta”. Hallitse tekstin korvausta napauttamalla Asetukset > Yleiset > Näppäimistö > Tekstin korvaus.

 • Jos haluat lisätä tekstin korvauksen, napauta Lisää-painiketta ja kirjoita sanonta sekä oikotie. Kun olet valmis, napauta Tallenna.
 • Jos haluat poistaa tekstin korvauksen, napauta Muokkaa, napauta Poista-painiketta ja napauta sitten Poista. Tallenna muutokset napauttamalla Valmis.

: Automaattisen korjauksen ja ennakoivan tekstinsyötön käyttäminen iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa
Katso täydellinen vastaus

Miten saa ennakoivan tekstinsyötön päälle?

Ennakoivan tekstinsyötön ottaminen käyttöön ja pois Galaxy puhelimessa | Samsung Suomi Ennakoiva tekstinsyöttö ehdottaa tai korjaa sanoja, kun kirjoitat tekstiä Samsungin näppäimistöllä. Näin voit kirjoittaa nopeasti ja helposti muuttamalla sanoja ehdotusten mukaan kirjoittaessa. Katso alla olevista ohjeista, kuinka voit ottaa ennakoivan tekstinsyötön käyttöön ja pois käytöstä ja muokata sitä. Ennen kuin kokeilet alla olevia ehdotuksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti: Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys. Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna, Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita. Jos haluat käyttää ennakoivaa tekstinsyöttöä, pääset ennakoivan tekstinsyötön asetuksiin nopeasti milloin tahansa, kun Samsung-näppäimistö on avoinna. Ota ennakoiva tekstinsyöttö käyttöön tai pois käytöstä näiden ohjeiden mukaan. Vaihe 1. Avaa Samsung-näppäimistö viestisovelluksessa tai verkkoselaimessa, joka voi näyttää näppäimistön. Vaihe 2. Napauta Asetukset -kuvaketta. Vaihe 3. Ota Ennakoiva tekstinsyöttö käyttöön tai pois käytöstä napauttamalla valitsinta. Huomautus: Ennakoivan tekstinsyötön asetukset löytyvät myös seuraavasti: Asetukset > Yleiset asetukset > Samsung-näppäimistön asetukset. Tekstin pikavalinnoilla voit kirjoittaa nopeasti usein käyttämiäsi sanoja ja lauseita. Kun pikavalintoja on lisätty, ne näkyvät ennakoivan tekstin palkissa. Vaihe 1. Napauta Asetukset -kuvaketta. Vaihe 2. Etsi ja valitse Lisää kirjoitusasetuksia, Vaihe 3. Valitse Tekstin pikavalinnat, Vaihe 4. Napauta + -kuvaketta näytön ylälaidassa. Vaihe 5. Kirjoita Pikavalinta -lause ja Kokonainen lause, Vaihe 6. Napauta Lisää -painiketta. Kun kirjoitat pikavalintalauseen Samsung-näppäimistöön, lisäämäsi kokonainen lause näkyy sinisenä. Voit lisätä sen napauttamalla lausetta. Jos haluat poistaa sanan, kirjoita sana Samsung-näppäimistöllä niin, että se näkyy ennakoivan tekstinsyötön palkissa, Pidä sana painettuna ja vahvista sen poistaminen valitsemalla OK, Huomautus:

Jotkut ennakoivan tekstinsyötön ominaisuudet eivät ole käytettävissä vanhemmissa laitteissa ja käyttöjärjestelmissä. Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

You might be interested:  Miten Peittää Tummat Silmänaluset Ilman Meikkiä?

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan.
Katso täydellinen vastaus

Miten automaattisen tekstinsyötön saa pois?

Ennakoivan tekstinsyötön poistaminen käytöstä Android-puhelimella – Kayttoohje.fi Tämän ohjeen avulla saat ennakoivan tekstinsyötön pois käytöstä Android-puhelimilla ja tableteilla. Ennakoiva tekstinsyöttö on kätevä ja kirjoittamista helpottava ominaisuus oikein toimiessaan.

Jokainen meistä kuitenkin on ollut joskus tilanteessa jossa joudut korjaamaan ennakoivan tekstinsyötön automaattisesti täydentämiä sanoja. Jos ennakoiva tekstinsyöttö “korjaa” sanoja jatkuvasti väärin tai et halua saada ehdotuksia seuraavista sanoista näppäimistön yläpuolelle, kannattaa ennakoiva tekstinsyöttö poistaa käytöstä kokonaan.

Android-puhelimissa ja tableteissa on muutamaa valmistajaa lukuunottamatta oletuksena käytössä Googlen Gboard-näppäimistö, joten tässä ohjeessa keskitymme siihen miten ennakoiva tekstinsyöttö poistetaan Gboard-näppäimistöstä. Esimerkkinä poikkeuksista, Huawein puhelimissa ja tableteissa on käytössä Huawei Swype näppäimistö.

 1. Valikkojen nimissä voi olla hieman eroja eri valmistajien välillä, valmistajien omista käyttöliittymistä johtuen.
 2. Alla ohje tekstin korjauksen poistamiseen “puhtaalla” Android-käyttöjärjestelmällä.
 3. Aluksi avaa puhelimen tai tabletin asetukset.
 4. Asetukset löydät pyyhkäisemällä aloitusnäytöllä näytön alalaidasta ylöspäin ja hakemalla hakukentästä “Asetukset”.

Android asetukset

 • Selaa asetusten alalaitaan ja paina Järjestelmä -otsikon alta Kielet ja syöttötapa,
 • Seuraavaksi paina Näppäimistö ja syöttötavat -otsikon alta Virtuaalinen näppäimistö,

Näet nyt listan puhelimeesi asennetuista näppäimistöistä. Alla olevan kuvan puhelimessa on oletuksena puhelimessa olevan Gboard-näppäimistön ja Google Voicen lisäksi asennettuna myös suosittu SwiftKey-näppäimistö. Koska olemme nyt poistamassa ennakoivaa tekstinsyöttöä käytöstä Androidin oletus Gboard-näppäimistöstä, valitse tästä Gboard.

 1. Olet nyt Gboard-näppäimistön asetuksissa.
 2. Löydät täältä monia asetuksia, joiden avulla voit muokata näppäimistön toimintaa.
 3. Voit esimerkiksi muuttaa näppäimistön kieltä tai vaihtaa teeman mieleiseksesi.
 4. Asetukset-valinnan alta voit muuttaa esimerkiksi näppäimistön korkeutta tai ottaa näppäinäänet ja värinän käyttöön tai poistaa ne käytöstä.

Koska haluamme kuitenkin poistaa ennakoivan tekstin pois käytöstä, valitse valikosta Tekstin korjaus, Voit poistaa ennakoivan tekstinsyötön käytöstä painamalla Automaattinen korjaus -valinnan kohdalla olevaa kytkintä. Jos et halua saada näppäimistön yläpuolelle ehdotuksia seuraavista sanoista, poista valinta kohdasta Näytä ehdotusnauha.

 1. Alla vielä kuva miltä asetusten pitäisi näyttää, jos teit kaikki yllä luetellut asetusmuutokset.

Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, voit poistua asetuksista. Ennakoiva teksti on nyt poistettu käytöstä Android-puhelimestasi tai tabletistasi. Kiitos että luit ohjeemme “Ennakoivan tekstinsyötön poistaminen käytöstä Android-puhelimella”. Jätä mielipiteesi ja kysymyksesi, : Ennakoivan tekstinsyötön poistaminen käytöstä Android-puhelimella – Kayttoohje.fi
Katso täydellinen vastaus

Miten saa tekstin korjauksen pois?

Miten otan tekstin automaattisen korjauksen käyttöön tai poistan sen käytöstä? Valitse Asetukset > Järjestelmä > Kieli ja syöttötapa > Virtuaalinen näppäimistö > Gboard > Tekstin korjaus.
Katso täydellinen vastaus

Miten poistan APIN iPhonesta?

Voit helposti poistaa appeja iPhonesta. Jos muutat mielesi, voit ladata apit myöhemmin uudestaan. Voit tehdä seuraavaa:

Apin poistaminen Koti-valikosta: Pidä appia painettuna Koti-valikossa, napauta Poista appi ja napauta sitten Poista Koti-valikosta, jos haluat säilyttää sen appikirjastossa, tai napauta Poista appi, jos haluat poistaa sen iPhonesta. Apin poistaminen appikirjastosta ja Koti-valikosta: Pidä appia painettuna appikirjastossa, napauta Poista appi ja napauta sitten Poista. (Katso Appien etsiminen appikirjastosta,)

Jos muutat mielesi, voit ladata uudelleen apit, jotka olet poistanut. Kolmannen osapuolen appien ohella voit poistaa Koti-valikosta myös seuraavat iPhonen mukana tulleet Applen vakioapit:

Kirjat Laskin Kalenteri Kompassi Yhteystiedot (Yhteystiedot pysyvät saatavilla Puhelimessa, Viesteissä, Mailissa, FaceTimessa ja muissa apeissa. Jos haluat poistaa yhteystiedon, sinun on palautettava Yhteystiedot-appi.) FaceTime Tiedostot Etsi (Tämän apin poistaminen ei laita pois päältä laitteesi tai esineidesi sijainnin jakamista tai niiden Etsi-toimintoa, vaan se poistaa ainoastaan mahdollisuuden katsella sijainteja Etsi-apissa kyseisessä laitteessa.) Kuntoilu Freeform Koti iTunes Store Mail Kartat Mittanauha Musiikki News Muistiinpanot Podcastit Muistutukset Pikakomennot Pörssi Vinkit Käännä TV Sanelin Lompakko (apin poistaminen ei poista iCloudiin tallentamiasi kortteja.) Watch Sää

You might be interested:  Miksi Punaisen Lihan Syöntiä Pitäisi Vähentää?

Katso täydellinen vastaus

Miten tyhjentää iPhone tietokoneella?

Page 4 – Valitse versio: iOS 16 iOS 15 iOS 14 iOS 13 iOS 12 Tämän toiminnon muokkaaminen lataa tämän sivun uudelleen

 • iPhonen käyttäminen iPadin, iPod touchin, Macin ja PC:n kanssa
 • Turvallisuus ja tietosuoja
 • Käynnistäminen uudelleen, päivittäminen, nollaaminen ja palauttaminen
 • Turvallisuus, käsittely ja tuki

Kun poistat tietoja, niitä ei enää voi käyttää iPhonen käyttöliittymällä, mutta niitä ei poisteta iPhonen tallennustilasta. Poista kaikki sisältö ja asetukset tallennustilasta tyhjentämällä iPhone. Tyhjennä iPhone esimerkiksi ennen kuin, Jos haluat säästää sisällön ja asetukset, iPhone ennen sen tyhjentämistä.

 1. Avaa Asetukset > Yleiset > Nollaa. Jos sinua pyydetään syöttämään pääsykoodi, ja olet unohtanut sen, katso, Jos sinua pyydetään syöttämään Apple ID -salasanasi, ja olet unohtanut sen, katso,
 2. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Kun iPhone käynnistyy uudelleen kaiken sisällön ja asetusten tyhjentämisen jälkeen, voit ottaa iPhonen käyttöön uutena tai palauttaa sen varmuuskopiosta. Katso, Voit käyttää Macia tai Windows-tietokonetta kaikkien tietojen ja asetusten tyhjentämiseen iPhonesta, iPhonen palauttamiseen tehdasasetuksiin ja uusimman iOS-version asentamiseen.

 1. ,
 2. Tee jokin seuraavista:
  • Macin Finderin sivupalkissa: Valitse iPhonesi, klikkaa ikkunan yläreunassa Yleiset ja klikkaa Palauta iPhone. iPhonen palauttamiseen tehdasasetuksiin Finderin avulla vaaditaan macOS 10.15 tai uudempi. Jos käytössäsi on macOS:n aiempi versio, iPhonen palauttamiseen.
  • Windows-tietokoneen iTunesissa: Klikkaa iPhone-painiketta iTunes-ikkunan vasemmassa yläreunassa, klikkaa Yhteenveto ja klikkaa Palauta iPhone.
 3. Seuraa näytölle tulevia ohjeita.

Katso Applen tukiartikkelit, Oliko tästä hyötyä? Kiitos palautteestasi. : iPhonen tyhjentäminen
Katso täydellinen vastaus

Miten suljen välilehdet ipadilla?

Välilehtien avaaminen ja sulkeminen iPadin Safarissa Valitse versio: iPadOS 16 iPadOS 15 iPadOS 14 iPadOS 13 Tämän toiminnon muokkaaminen lataa tämän sivun uudelleen iPadin käyttäminen iPhonen, iPod touchin, Macin ja PC:n kanssa Turvallisuus ja tietosuoja Käynnistäminen uudelleen, päivittäminen, nollaaminen ja palauttaminen Turvallisuus, käsittely ja tuki

Voit käyttää Safari-apissa välilehtiä useiden avoimien verkkosivujen välillä siirtymiseen. Huomaa: Jos käytät Kompaktia välilehtipalkkia, valikot ja muut ominaisuudet voivat näyttää erilaiselta kuin mitä tässä oppaassa on kuvattu. Katso, Pidä linkkiä painettuna ja napauta sitten Avaa taustalla.

Voit nähdä aiemmin vierailemasi verkkosivut tällä välilehdellä. Pidä -painiketta tai -painiketta painettuna. Napauta -painiketta ja sulje sitten välilehti napauttamalla -painiketta välilehden oikeassa yläkulmassa. Vinkki: Voit sulkea kaikki tämän välilehtiryhmän välilehdet pitämällä Valmis-painiketta painettuna ja napauttamalla Sulje kaikki välilehteä.

Pidä painettuna ja valitse haluamasi välilehti äsken suljettujen välilehtien luettelosta. Miten Saa Ennakoivan Tekstinsyötön Pois Lumiasta Oliko tästä hyötyä? Kiitos palautteestasi. : Välilehtien avaaminen ja sulkeminen iPadin Safarissa
Katso täydellinen vastaus

Millä näppäimellä voidaan poistaa tekstiä?

Delete – näppäin poistaa tekstiä kohdistimen eli näytöllä vilkkuvan pystyviivan oikealta puo- lelta. Delete -näppäimessä voi lukea Delete tai Del (kuva 18). Home- ja End – näppäimet siirtävät kohdistimen eli näytöllä vilkkuvan pystyviivan joko si- vun tai rivin alkuun tai loppuun.
Katso täydellinen vastaus

Miten poistan ohjelman?

Poista asennus aloitusvalikon kautta

 1. Valitse Aloitus > Kaikki sovellukset ja etsi sovellus näytetystä luettelosta.
 2. Paina sovellusta pitkään (tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella) ja valitse Poista asennus,

Poista asennus asetuksista

 1. Valitse Käynnistä > Asetukset > Sovellukset > Sovellukset & ominaisuudet,
 2. Etsi sovellus, jonka haluat poistaa, valitse Lisää > Poista asennus,

Huomautus: Joitakin sovelluksia ei voi poistaa Asetukset-sovelluksesta juuri nyt. Ohjeita näiden sovellusten asennuksen poistamiseen saat noudattamalla ohjeita poistaaksesi Ohjauspaneeli. Poista asennus Ohjauspaneeli

 1. Kirjoita tehtäväpalkissa olevaan hakuun Ohjauspaneeli ja valitse se tuloksista.
 2. Valitse Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot.
 3. Paina poistettavaa ohjelmaa pitkään (tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella) ja valitse Poista asennus tai Poista asennus / Muuta, Noudata sitten näytöllä esitettyjä ohjeita.

Kaipaatko lisäohjeita?

 • Jos et löydä sovellusta tai ohjelmaa, kokeile vinkkejä kohdasta Näytä kaikki sovellukset Windows 10 ja Ohjelma ei näy lisää tai poista ohjelmia asennuksen jälkeen -kohdassa,
 • Jos näyttöön tulee virhesanoma, kun poistat asennuksen, kokeile Ohjelman asennuksen ja asennuksen poistamisen vianmääritystä,
 • Jos yrität poistaa haittaohjelmia, katso ohjeet tarkistuksen suorittamiseen kohdasta Suojaa Windowsin suojaus, Jos käytät jotakin muuta virustentorjuntaohjelmaa, tarkista sen vaihtoehdot.
You might be interested:  Miksi Tietokoneen Oma Hiiri Ei Toimi?

Poista asennus aloitusvalikon kautta

 1. Valitse Käynnistä ja etsi sovellus tai ohjelma näytetystä luettelosta.
 2. Paina sovellusta pitkään (tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella) ja valitse Poista asennus,

Asennuksen poistaminen asetussivulta

 1. Valitse Aloitus ja sitten Asetukset > Sovellukset > Sovellukset & ominaisuudet,
 2. Valitse poistettava sovellus ja valitse sitten Poista asennus,

Asennuksen poistaminen ohjauspaneelista (ohjelmille)

 1. Kirjoita tehtäväpalkin hakukenttään Ohjauspaneeli ja valitse se hakutuloksista.
 2. Valitse Ohjelmat > Ohjelmat ja toiminnot.
 3. Paina poistettavaa ohjelmaa pitkään (tai napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella) ja valitse Poista asennus tai Poista asennus / Muuta, Noudata sitten näytöllä esitettyjä ohjeita.

Kaipaatko lisäohjeita?

 • Jos et löydä sovellusta tai ohjelmaa, kokeile vinkkejä kohdasta Näytä kaikki sovellukset Windows 10 ja Ohjelma ei näy lisää tai poista ohjelmia asennuksen jälkeen -kohdassa,
 • Jos näyttöön tulee virhesanoma, kun poistat asennuksen, kokeile Ohjelman asennuksen ja asennuksen poistamisen vianmääritystä,
 • Jos yrität poistaa haittaohjelmia, katso ohjeet tarkistuksen suorittamiseen kohdasta Suojaa Windowsin suojaus, Jos käytät jotakin muuta virustentorjuntaohjelmaa, tarkista sen vaihtoehdot.

Katso täydellinen vastaus

Miten nollata Safari?

Historian, välimuistin ja evästeiden poistaminen –

 • Voit tyhjentää historian ja poistaa evästeet valitsemalla Asetukset > Safari ja napauttamalla Tyhjennä historia ja poista data. Safarin historian, evästeiden ja selaustietojen poistaminen ei muuta automaattisen täytön tietoja.
 • Voit poistaa evästeet ja säilyttää historian valitsemalla Asetukset > Safari > Lisävalinnat > Sivustojen data ja napauttamalla Poista kaikki sivustojen data.
 • Jos haluat käydä sivustoilla ilman, että käynnistäsi tallentuu historiatietoja, laita yksityinen selaus päälle,

Jos poistettavaa historiaa tai verkkosivustojen dataa ei ole, asetus muuttuu harmaaksi. Asetus voi näkyä harmaana myös silloin, jos olet ottanut verkkosisältöjen rajoitukset käyttöön Ruutuajan sisältö- ja yksityisyysasetuksissa,
Katso täydellinen vastaus

Miten poistaa iPhone kalenterista?

Kalenterin roskapostin poistaminen iPhonesta iOS:n aiemmissa versioissa –

Avaa Kalenteri-appi. Napauta näytön alalaidassa Kalenterit. Etsi kalenteri, jota et tunnista. Napauta Lisätietoja-painiketta kalenterin vieressä, vieritä sitten alas ja napauta Poista kalenteri.

Jos tämä ei korjaa ongelmaa, poista kalenterin tilaus Asetuksista:

Avaa Asetukset-appi. Napauta Kalenteri > Tilit. Jos käytät iOS 13:a, napauta sen sijaan Salasanat ja tilit > Tilit. Napauta Tilatut kalenterit. Etsi kalenteri, jota et tunnista. Napauta sitä ja napauta sitten Poista tili.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä.
Katso täydellinen vastaus

Miten laittaa iPhone tehdasasetuksiin?

Avaa Asetukset > Yleiset > Siirrä tai nollaa iPhone > Nollaa.
Katso täydellinen vastaus

Miksi tietokone ei löydä Iphonea?

Kokeile toista porttia, kaapelia tai tietokonetta – Ongelma voi johtua tietokoneestasi, sen USB-portista tai laitteen ja tietokoneen välisestä USB-kaapelista. Kokeile toista tietokonetta, USB-porttia tai USB-kaapelia, jos se on mahdollista. Tarkista myös, ettei iPhonen tai iPadin latausportin pohjalla ole roskia. * Tämä ominaisuus riippuu asetuksesta: Valitse Finderin valikkopalkista Finder > Asetukset. Klikkaa asetusikkunan yläreunassa sivupalkkia ja varmista, että CD- ja DVD-levyt sekä iOS-laitteet‑kohta on valittuna. Jos et näe Finder-ikkunoissa sivupalkkia, valitse valikkopalkista Näytä > Näytä sivupalkki tai paina ctrl-komento-S. Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään, Julkaisupäivämäärä: 16. joulukuuta 2022
Katso täydellinen vastaus